היי CBRCBR, אני מחלק את המחלות לשתיים:
1. HIV, המחלה שמפחידה את כולם, למרות שכבר לא מתים ממנה. בוא רק נגיד
שאי אפשר לקבל כמעט בשום צורה לא מרימינג ולא ממציצה בלי קונדום. אפילו בסקס ואגינלי לגבר נימול בלי קונדום סיכוי להידבק של 1 ל-2000 במגע חד פעמי.
2. כל שאר המחלות ביחד, בוא נגיד שפה אני מדבר מניסיון, מכיר לפחות 10 גברים שהיו כל אחד מעל 100 נשים, עשו סקס רק עם קונדום ומציצה בלי קונדום ואף אחד
לא נדבק בשום מחלה.
הסיכוי להידבק הוא לא 0 מוחלט,
אבל אם נשווה לסיכוי הגדול לקבל מחלה מפחידה אחרת שלא קשורה לסקס, נראה שהחשש מוגזם מאוד. משרה הבריאות והתקשורת תמיד מנסים להפחיד. פעם הייתי מוכן למציצה רק עם קונדום, לקח לי הרבה זמן להפנים את הנתונים הסטטיסטיים ולהבין שלא כצעקתה...
הפורמים באינטרנט מלאים באנשים שחושבים שקיבלו HIV ותמיד התשובה שלילית... כל הנושא של סקס
מעורר המון רגשות מכל מיני סוגים אצל אנשים לא רק בקשר למחלות.
רק לסיום, היה ראיון לפני כמה שנים עם מנהל הועד למלחמה בHIV, והוא אמר שלא ידוע להם אפילו על מקרה אחד בישראל של הדבקה של גבר כתוצאה של סקס ואגינלי (בלי קונדום).
[QUOTE=bigdady]
[QUOTE=LevZahav]אווירת התחנה אכן לא נעימה, אבל יש הגזמה אדירה בפחד ממחלות. תבדקו את הנתונים...
[QUOTE=cbrcbr]מפחיד אותי להגיע לשם .
בגלל מחלות . אתה רושם מציצה אבל עם קונדום ( וטוב שכך )
חברים תזיינו תדווחו תהנו.... אבל שמרו על הבריאות .
שבת שלום .
[/QUOTE]
[/QUOTE]
איזה נתונים דוב חמוד?
האם פספסתי מחקר או מהלך של משרד הבריאות על מנת לבדוק את ביובי דרום תל אביב?
האם החבר'ה המבקרים פתאום קיבלו את כל החיסונים שלהם ולמדו שגומי זה לא רק ללעיסה אלא גם לזיון?
[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...