כ אלונה, לווינסקי 134 - דף 2 - סקס אדיר

אלונה, לווינסקי 134

11
ערבה צודק, הגודל כן קובעה במקרה של אלונה....לגבי הגיינה זה מאוד תלוי ביום, משתיהן יצאה לי לפגוש ריח לא טוב ובימים אחרים היה בסדר.

אבל זה היה בשנים עברו....אולי השתנו הדברים.

.You so need a Daddy, little girl

אלונה, לווינסקי 134

13
אווירת התחנה אכן לא נעימה, אבל יש הגזמה אדירה בפחד ממחלות. תבדקו את הנתונים...

[QUOTE=cbrcbr]מפחיד אותי להגיע לשם .
בגלל מחלות . אתה רושם מציצה אבל עם קונדום ( וטוב שכך )
חברים תזיינו תדווחו תהנו.... אבל שמרו על הבריאות .
שבת שלום .
[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

אלונה, לווינסקי 134

14
[QUOTE=LevZahav]אווירת התחנה אכן לא נעימה, אבל יש הגזמה אדירה בפחד ממחלות. תבדקו את הנתונים...

שבת שלום .
[/QUOTE]
[/QUOTE]

איזה נתונים דוב חמוד?
האם פספסתי מחקר או מהלך של משרד הבריאות על מנת לבדוק את ביובי דרום תל אביב?
האם החבר'ה המבקרים פתאום קיבלו את כל החיסונים שלהם ולמדו שגומי זה לא רק ללעיסה אלא גם לזיון?

אלונה, לווינסקי 134

15
חברה,
בנוגע למחלות - תדעו שמי שהולך היום לאלונה בלווינסקי, הולך למחרת לתקתוקיה אחרת בצפון תל אביב או לאיזה פרטית ברמת גן.
בין מציצה לא מקונדמת פה למציצה לא מקונדמת שם יכולה להסתובב איזה קונדולימה או איזה צרה אחרת שלא עלינו..
ככה שהמחלות מסתובבות בכל השוק הזה...

מי שבפנים, שיידע שהוא בפנים
והמחלות זה חלק מהסכנה

במקומות של הסודנים או במקום אחר.

אין משחקים

בסוף הזיונים יהרגו אותך...

אלונה, לווינסקי 134

16
[QUOTE=צעיר לנצח]חברה,

בנוגע למחלות - תדעו שמי שהולך היום לאלונה בלווינסקי, הולך למחרת לתקתוקיה אחרת בצפון תל אביב או לאיזה פרטית ברמת גן.

בין מציצה לא מקונדמת פה למציצה לא מקונדמת שם יכולה להסתובב איזה קונדולימה או איזה צרה אחרת שלא עלינו..

ככה שהמחלות מסתובבות בכל השוק הזה...

מי שבפנים, שיידע שהוא בפנים

והמחלות זה חלק מהסכנה

במקומות של הסודנים או במקום אחר.

אין משחקים

[/QUOTE]

נכון שתמיד יש סיכון. אבל אצל פרטיות קטן בהרבה ממכונים ובטח ממכונים של תחנה מרכזית.
יחד עם זאת הכרתי אישית מאוד מקרוב (כוונה מעבר מקבלת שירותי מין) את הנשים של לוינסקי. את לינה במיוחד אבל גם את אלונה ודרך ידידי את ג'ניה. כולן בעלי משפחות טובות עם ילדים טובים.
הצורך של הנשים בזנות לשמור על עצמן אפילו גדול יותר מאצל לקוחות שיכולים לקוות למזל הסטטיסטי.
אבל דבר אחד לחשוש ממחלות, שזה נכון וטבעי, דבר אחר לדבר כמו LOVERBOY בזילזול נוראי אל הנשים שם. אני תמיד חושש שמי שמדבר בזילזול כזה על זונות כנשים, בחיים הפרטיים יכול רק לחלום על נשים ברמה כזאת.

אלונה, לווינסקי 134

17
ערבה כאדם רגיש הדואג לבחורות איתן הוא מבלה, אני מסכים איתך לחלוטין לגבי המשפחה.
אבל המקצוע משחיטת את הדעת וגורם להן לקחת סיכונים כשלא צריך....לינה היא דוגמה טובה לכך.
לכן במקרה שלהן כאשר מדובר בתחתית הפרימידה של הזונות אני מסכים עם הצעיר שצריך לחשוש ביתר שאת מאיזור התחנה והנותנות השירות בו.

לגבי גברים כאלה ואחרים הנוהגים בגסות, זה חלק מהתרבות כאן, וכמו שאמר לי פעם רבי צדיק קריצה לא באנו לתקן באנו לזיין.

אשמח לשמוע ממך על הקבועות שלך בפרטי, נראה לי שביקור אחד שלי מגיעה להןחיוך.

אלונה, לווינסקי 134

18
היי CBRCBR, אני מחלק את המחלות לשתיים:

1. HIV, המחלה שמפחידה את כולם, למרות שכבר לא מתים ממנה. בוא רק נגיד שאי אפשר לקבל כמעט בשום צורה לא מרימינג ולא ממציצה בלי קונדום. אפילו בסקס ואגינלי לגבר נימול בלי קונדום סיכוי להידבק של 1 ל-2000 במגע חד פעמי.

2. כל שאר המחלות ביחד, בוא נגיד שפה אני מדבר מניסיון, מכיר לפחות 10 גברים שהיו כל אחד מעל 100 נשים, עשו סקס רק עם קונדום ומציצה בלי קונדום ואף אחד לא נדבק בשום מחלה.

הסיכוי להידבק הוא לא 0 מוחלט, אבל אם נשווה לסיכוי הגדול לקבל מחלה מפחידה אחרת שלא קשורה לסקס, נראה שהחשש מוגזם מאוד. משרה הבריאות והתקשורת תמיד מנסים להפחיד. פעם הייתי מוכן למציצה רק עם קונדום, לקח לי הרבה זמן להפנים את הנתונים הסטטיסטיים ולהבין שלא כצעקתה...
הפורמים באינטרנט מלאים באנשים שחושבים שקיבלו HIV ותמיד התשובה שלילית... כל הנושא של סקס מעורר המון רגשות מכל מיני סוגים אצל אנשים לא רק בקשר למחלות.
רק לסיום, היה ראיון לפני כמה שנים עם מנהל הועד למלחמה בHIV, והוא אמר שלא ידוע להם אפילו על מקרה אחד בישראל של הדבקה של גבר כתוצאה של סקס ואגינלי (בלי קונדום).

[QUOTE=bigdady]
[QUOTE=LevZahav]אווירת התחנה אכן לא נעימה, אבל יש הגזמה אדירה בפחד ממחלות. תבדקו את הנתונים...

שבת שלום .
[/QUOTE]
[/QUOTE]

איזה נתונים דוב חמוד?
האם פספסתי מחקר או מהלך של משרד הבריאות על מנת לבדוק את ביובי דרום תל אביב?
האם החבר'ה המבקרים פתאום קיבלו את כל החיסונים שלהם ולמדו שגומי זה לא רק ללעיסה אלא גם לזיון?
[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

אלונה, לווינסקי 134

19
[QUOTE=bigdady]
ערבה כאדם רגיש הדואג לבחורות איתן הוא מבלה,

לגבי גברים כאלה ואחרים הנוהגים בגסות....

אשמח לשמוע ממך על הקבועות שלך בפרטי

[/QUOTE]

bigbaby

1. מצטער לאמר לך אבל רגיש אתה לא, בדיוק להיפך, לפי הדיווחים שלך.
2. מצטער לאמר לך, אבל שוב, אתה נוהג בגסות, לפחות בדיווחים שלך.
3. ערבה, לא הייתי ממליץ לתת לתינוק המגודל פרטים של מישהי שאתה מעריך, אלא אם כן בא לך לראות אותה למחרת בפורום אחרי שעברה פוטושופ קטלני שישנה אותה לרעה.
...................

Boom Boom Chuck

אלונה, לווינסקי 134

20
[QUOTE=צ׳אק נוריס]
[QUOTE=bigdady]
ערבה כאדם רגיש הדואג לבחורות איתן הוא מבלה,

[/QUOTE]

bigbaby

1. מצטער לאמר לך אבל רגיש אתה לא, בדיוק להיפך, לפי הדיווחים שלך.

[/QUOTE]

ציאק נוריס אני מתרגש מאוד מהעובדה שאתה מגיב, אני מעריץ מספר אחד שלך בפורום.Embarrassed, לכבוד הוא לנו שעשית עליה והגעת עד לכאן על מנת לכתוב בפורום זה.
אני מבין שהשפה לא ברורה לך כעולה חדש מטקסס, השינוי מטקסס רינגר לפנסיונר חביב המטייל בחוף גורדון בשעה 5:00 בבוקר וכל זה בגיל מופלג של 75, זה קשה לכולנו, אבל אתה צ'אק נוריס ושום דבר לא קשה לך, אתה אומנם חזק באגרופים אבל מוגבל במילים
וזאת ניתן לראות בסרט ששינה את ההיסטוריה של הוליווד The Expendables 2 ששם היה לך תפקיד ענק וטקסט אדיר שהקפיץ אותך לרמה של אל עלי אדמות רק בלי הכוחות, הקדושה, העליונות והנשגבות.
אתה כמו מלך ללא הממלכה....אתה כמו פטיש ללא המסמרים.....אתה כמו רכב ללא הגלגלים...אתה כמו טפחות ללא המסד.

לכן אתן הסבר קצר, הסכת ושמע, ערבה גבר מאוד רגיש,יש בו איזון נדיר של תבונה ורגישות שרק כסיל יכול לפספס.
על עצמי אין אני מעיד, כנאמר אין הנחתום מעיד על עיסתו....

ומסר איש, גם אם תתחבא מאחורי בובה אין זה יעשה אותך בובה של לילה... "צ'אק הזה ענק, ענק, השחקן הזה ענק ע-נ-ק... "

www.youtube.com/watch?v=kAuuWwhoNwY

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”