כ המלצה על בחורה משפרינצק lika - דף 8 - סקס אדיר

המלצה על בחורה משפרינצק lika

71
טוב חברה אז קודם כול תודה לחברי הפורום הזה
אני חדש פה ולא הלכתי לנערות עובדות בארץ אף פעם כי אני יודע שקשה למצוא נערות שירותיות ....
אבל בגלל חברי הפורום שבראשם הרב רוני זכיתי להכיר את ליקה
אני יכול לרשום הרבה אבל לא יודע איפה להתחיל...בשרות ..מדהים מראה ..אצילי
יחס ...לא נורמלי
והכי חשוב מה שלא האמנתי שיכול להיות בחורה עובדת שכול כך רוצה לרצות ..
אני סיימתי עם כמה וכמה גמירות
זה התחיל בריקוד סקסי ..מציצה מדהימה ..זיון טוב ...ומקלחת מדהימה
בקיצור 4 פעמים אז חברה לכו ותהנו
כי משהו כזה לא נופל כול יום

76
שלום כולם

מצד אחד אכן ליקה לא צריכה המלצות מנגד יש תלונות על חברים חדשים כדוגמתי שלא מדווחים, אז אנסה לחדש עד כמה שאפשר

קיבלתי הטלפון בפרטי בפורום אני חדש מאד ועד כה ההתנסויות לא היו משהו בלשון המעטה.

יצרתי קשר עם ליקה, קצת יותר מדי וואטסטפ לטעמי, קצת מלחיץ בגלל האישה אבל אני מניח בגלל שמדובר בפעם ראשונה,

ברמת השירות כל מילה מיותר מומלץ בחום והיא לא מהססת לכלום ושווה כל שקל, 400 שח לשעה והשארתי טיפ 100 קבעתי לשעה בפועל היה יותר משעה וזה לאחר שאני עצרתי אותה..
לאחר מכן מקלחת משותפת.. אין מה לומר מדהים אבל את זה אני מניח שאתם כבר יודעים.

מנגד - מיקום לא דיסקרטי בעליל ברמה מטרידה, הייתי צריך לחכות שהשכנים יסיימו לפני שאפשר לצאת, מלחיץ קצת ומבחינת אזור לא משהו.

שורה תחתונה - שווה ביותר מציצה מהסרטים. יחס אדיב ושירותי.

80
כמו כולם כאן, גם אני הייתי ונהניתי.
כולם כבר כתבו הרבה, אחדש איפה שאוכל:

1. פעם ראשונה שאני אומר שהלוואי והייתי מדבר רוסית. היא נראית כאילו היא גם יכולה להחזיק שיחה מעניינת.
2. קצת מפריעה התקשורת בוואטסאפ. כל הזמן חששתי שאשתי תראה הודעה מפלילה. בגלל שהיא לא ממש מבינה אנגלית כנראה משתמשת בתכנת תרגום.
3. אחרי שהצעתי, ביקשה שגם אני אביא אבטיח. למה לא, עצרתי בירקן 3 דקות ממנה. הבאתי חצי, לא כי אני קמצן, פשוט לא ראיתי מה יש לבחורה אחת לעשות עם אבטיח שלם.
4. מציצה באמת לא מהעולם הזה כולל ליקוקי/מציצת ביצים ומבט חודר בעיניים בזמן שהזין שלי עמוק בפה שלה.
5. היא רכבה עליי, אני זיינתי אותה בדוגי מול המראה בחדר השינה. בסוף, גמרתי פעם שניה כשהיא על הגב במין מיסיונרית כשהקרסוליים שלה על הכתפיים שלי והיא משמיעה את כל הקולות והאנחות שבנויות כדי לגרום לנו להגיש כאילו אנחנו כוכבי פורנו מקצועיים (אותי כמעט שכנעה קריצה) .
6. לגבי המאסג', הכוונו שלה ללא ספק טובות והיא משקיעה אבל מי שרוצה מסאג' אמיתי שלא ילך לזונה. בכל אופן אין כמו להרגיש את הגוף הערום שלה מעליך בזמן המסאז'.
7. עוד מציצה מהסרטים, גמירה שלישית ב45 דקות ומקלחת משותפת (הייתי צריך למהר לעבודה כי נפגשנו ב 9:00 בבוקר וגם ככה איחרתי.
8. הכי חמוד: דיברתי קצת על האישה שלי והילדים ובמבט עמוק (תוך ששנינו ערומים במיטה) הא אומרת "I can see you are a very good man" איזו קלאסה של בחורה.
9. היא איתנו לשנה אחת בלבד אבל אני ללא ספק אחזור כשאוכל.

בהצלחה לכולם.

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”