כמו כולם כאן, גם אני הייתי ונהניתי.
כולם כבר כתבו הרבה, אחדש איפה שאוכל:
1. פעם ראשונה שאני אומר שהלוואי והייתי מדבר רוסית. היא נראית כאילו היא גם יכולה להחזיק שיחה מעניינת.
2. קצת מפריעה התקשורת בוואטסאפ. כל הזמן חששתי שאשתי תראה הודעה מפלילה. בגלל שהיא לא ממש מבינה אנגלית כנראה משתמשת בתכנת תרגום.
3. אחרי שהצעתי, ביקשה שגם אני אביא אבטיח. למה לא, עצרתי בירקן 3 דקות ממנה. הבאתי חצי, לא כי אני קמצן, פשוט לא ראיתי מה יש לבחורה אחת לעשות עם אבטיח שלם.
4. מציצה באמת לא מהעולם הזה כולל ליקוקי/מציצת ביצים ומבט חודר בעיניים בזמן שהזין שלי עמוק בפה שלה.
5. היא רכבה עליי, אני זיינתי אותה בדוגי מול המראה בחדר השינה. בסוף, גמרתי פעם שניה כשהיא על הגב במין מיסיונרית כשהקרסוליים שלה על הכתפיים שלי והיא משמיעה את כל הקולות והאנחות שבנויות כדי לגרום לנו להגיש כאילו אנחנו כוכבי פורנו מקצועיים (אותי כמעט שכנעה

) .
6. לגבי המאסג', הכוונו שלה ללא ספק טובות והיא משקיעה אבל מי שרוצה מסאג' אמיתי שלא ילך לזונה. בכל אופן אין כמו להרגיש את הגוף הערום שלה מעליך בזמן המסאז'.
7. עוד מציצה מהסרטים, גמירה שלישית ב45 דקות ומקלחת משותפת (הייתי צריך למהר לעבודה כי נפגשנו ב 9:00 בבוקר וגם ככה איחרתי.
8. הכי חמוד: דיברתי קצת על האישה שלי והילדים ובמבט עמוק (תוך ששנינו ערומים במיטה) הא אומרת "I can see you are a very good man" איזו קלאסה של בחורה.
9. היא איתנו לשנה אחת בלבד אבל אני ללא ספק אחזור כשאוכל.
בהצלחה לכולם.