כ חן מהאורגים 7 - סקס אדיר

חן מהאורגים 7

1
הרבה זמן לא דיווחתי כאן על מסאזים .. הגיע הזמן . תאמת המצב בשוק המסאזים לא משהו בכלל בשנים האחרונות . לא היה משהו מעניין לכתוב עליו . בכל מקרה החלטתי לבדוק את המקום החדש באורגים 7 חולון ( קומת קרקע במסדרון שם ממש קל למצוא ) . פתחו לי את הדלת שתי רוסיות , אחת גבוהה בהירה .. ולידה הבלונדינית כריסטינה למי שזוכר אותה מפלטין 3 ראשון על הגג , כריסטינה כתמיד נראיתה כוסית , קצת העלתה במשקל ונראית טוב יותר מאשר בעבר , אבל אני זוכר אותה כתקתקנית אז ויתרתי וביקשתי לראות עוד בנות . הגיע בחורה שחומה הודית בשם חן ... רזה צעירה בת 22 ... החלטתי ללכת עליה , כי היא שידרה תמימות ונחמדות .. וגם התחשק לי לגוון למשהו אקזוטי . לפעמים נמאס מהרוסיות הקרות והמכניות והצפויות מראש . המחיר הוא 250 שקלים . המקום די נקי חדש ומטופח עם אחלה מקלחות . חן נכנסה לחדר ואני נשכתי על הבטן . היא התחילה במסאז עדין בגב וסיפרה שהיא חדשה בתחום .. משהו כמו שלושה שבועות , משום מה היא היתה דומה לאיזה הודית אחרת שעבדה במסגר 66 אבל זאת לא אותה אחת ... חן מאוד שירותית ורגועה . בשלב מסויים החלטתי אני לתת לה קצת הוראות כמו לשכב על הגב .. והתחלתי לעסות את רגליה ואת ירכיה ולנשק את גופה .. נמנעתי מהמקום הקדוש שלה . . לא נסיתי יותר מדי כי הייתי יותר בקטע של רגליים באותו רגע . ביקשתי .. או יותר נכון כיוונתי אותה לפוט גוב והיא חייכה וזרמה לזה . סיפרה לי שאף פעם לא ניסתה זאת , וזה שעשע אותה וגם סיקרן אותה , דווקא טאץ לא רע יש לה ברגליים היה די נעים ... כי היא עושה זאת בעדינות כזאת , מומלצת לחובבי footjob . כעבור 10 דקות של משחקי רגליים עברנו לעבודה ידנית . היא משתמשת בקצות האצבעות שלה כדי ללטף את העטרה של הפין ומשחקת איתו בצורה נעימה כזאת , רוב המסג'יסטיות מחזיקות לך את הזין בחדר כאילו זה פטיש עבודה ומפעילות לחץ ומגע לא מגרה וחסר טאץ ... דווקא חן עובדת בצורה נעימה . בשלב מסויים עברה לסוג של חיכוך אבר המין שלה על האשכים שלי , היה די נחמד . לבסוף גמרתי בהרפיה ידנית כשאני אומר לה ללטף את האשכים בו זמנית . בסף הכל חוויה די נעימה . 40 דקות מלאות תמורת 250 שקל . חן היא בחורה שחומה , ישראלית עם לוק הודי , לא גבוהה , רזה מאוד . נראית כמו נערה בתיכון . בת 22 לחובבי הצעירות והכהות . היא בעצמה סיפרה לי שחשוב לה להשקיע בלקוח שבא ולתת לו את הזמן ( חשוב לה מה חושבים ואומרים עליה , שאלה אותי איך הגעתי אליה . סיפרתי לה על הפורום כאן ) . סף הכל מומלץ למי שמחפש קצת " צבע חדש " . היא עובדת שם שם בימים משתנים . שווה להתקשר ולשאול

האורגים 7 חולון

החיים הם מה שאתה עושה מהם

חן מהאורגים 7

5
תודה על הדיווח היפה אורניקו, יכול להיות שגם אני אבדוק את חן ואת המקום החדש בקרוב.
ועוד מחמאה לך: תמיד אהבתי לקרוא את הדיווחים שלך, יש בהם משהו מאד אמיתי ובלי חארטות, גם עושה רושם שאתה בחור טוב, לא מאלה שמחפשים רק לקבל כמה שיותר מהמעסה...
מחפש את הדבר האמיתי!

חן מהאורגים 7

7
ילדה צעירה שחומה עם חזה קטן מאוד יש לה מבטא ערבי ... הגעתי לגברת בהמלצת אורניקו שנכסתי ביקשתי את חן העלמה הגיעה נתנה לי פרטים וסגרנו על 2 גמירות במסגרת הזמן חשוב לציין שחוץ משירות טוב שזה הרבה הבחורה אין לה מושג בעיסוי צריך להדריך אותה גוף רזה ולא מושך פנים חצי כוח שילמתי על כל התענוג 250 פלוס 20 שקל טיפ ל35 דקות ברוטו כולל 2 מקלחות חויה חיובית אבל לא אחזור ...

חן מהאורגים 7

8
טוב אז ביקרתי את חן מהאורגים
אכן יש לה לוק אינדיאני אבל קשה שלא להבין מיד שהיא ערבייה לפי המבטא שלה,לא שיש לי בעיה עם זה. הבחורה חמודה מאוד, אחלה גוף, פנים נאות
היא עושה מסאג סתמי לחלוטין ללא שום מטרה ובחלק השני היא ממש חמודה ונותנת לך להנות מכול רגע
סה"כ משתדלת מאוד שתצא מרוצה מאוד חייכנית
בהחלט אבקר אותה שוב
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”