חן מהאורגים 7
1הרבה זמן לא דיווחתי כאן על מסאזים .. הגיע הזמן . תאמת המצב בשוק המסאזים לא משהו בכלל בשנים האחרונות . לא היה משהו מעניין לכתוב עליו . בכל מקרה החלטתי לבדוק את המקום החדש באורגים 7 חולון ( קומת קרקע במסדרון שם ממש קל למצוא ) . פתחו לי את הדלת שתי רוסיות , אחת גבוהה בהירה .. ולידה הבלונדינית כריסטינה למי שזוכר אותה מפלטין 3 ראשון על הגג , כריסטינה כתמיד נראיתה כוסית , קצת העלתה במשקל ונראית טוב יותר מאשר בעבר , אבל אני זוכר אותה כתקתקנית אז ויתרתי וביקשתי לראות עוד בנות . הגיע בחורה שחומה הודית בשם חן ... רזה צעירה בת 22 ... החלטתי ללכת עליה , כי היא שידרה תמימות ונחמדות .. וגם התחשק לי לגוון למשהו אקזוטי . לפעמים נמאס מהרוסיות הקרות והמכניות והצפויות מראש . המחיר הוא 250 שקלים . המקום די נקי חדש ומטופח עם אחלה מקלחות . חן נכנסה לחדר ואני נשכתי על הבטן . היא התחילה במסאז עדין בגב וסיפרה שהיא חדשה בתחום .. משהו כמו שלושה שבועות , משום מה היא היתה דומה לאיזה הודית אחרת שעבדה במסגר 66 אבל זאת לא אותה אחת ... חן מאוד שירותית ורגועה . בשלב מסויים החלטתי אני לתת לה קצת הוראות כמו לשכב על הגב .. והתחלתי לעסות את רגליה ואת ירכיה ולנשק את גופה .. נמנעתי מהמקום הקדוש שלה . . לא נסיתי יותר מדי כי הייתי יותר בקטע של רגליים באותו רגע . ביקשתי .. או יותר נכון כיוונתי אותה לפוט גוב והיא חייכה וזרמה לזה . סיפרה לי שאף פעם לא ניסתה זאת , וזה שעשע אותה וגם סיקרן אותה , דווקא טאץ לא רע יש לה ברגליים היה די נעים ... כי היא עושה זאת בעדינות כזאת , מומלצת לחובבי footjob . כעבור 10 דקות של משחקי רגליים עברנו לעבודה ידנית . היא משתמשת בקצות האצבעות שלה כדי ללטף את העטרה של הפין ומשחקת איתו בצורה נעימה כזאת , רוב המסג'יסטיות מחזיקות לך את הזין בחדר כאילו זה פטיש עבודה ומפעילות לחץ ומגע לא מגרה וחסר טאץ ... דווקא חן עובדת בצורה נעימה . בשלב מסויים עברה לסוג של חיכוך אבר המין שלה על האשכים שלי , היה די נחמד . לבסוף גמרתי בהרפיה ידנית כשאני אומר לה ללטף את האשכים בו זמנית . בסף הכל חוויה די נעימה . 40 דקות מלאות תמורת 250 שקל . חן היא בחורה שחומה , ישראלית עם לוק הודי , לא גבוהה , רזה מאוד . נראית כמו נערה בתיכון . בת 22 לחובבי הצעירות והכהות . היא בעצמה סיפרה לי שחשוב לה להשקיע בלקוח שבא ולתת לו את הזמן ( חשוב לה מה חושבים ואומרים עליה , שאלה אותי איך הגעתי אליה . סיפרתי לה על הפורום כאן ) . סף הכל מומלץ למי שמחפש קצת " צבע חדש " . היא עובדת שם שם בימים משתנים . שווה להתקשר ולשאול
החיים הם מה שאתה עושה מהם