כ דניאלה פרטית מראשון לציון - דף 12 - סקס אדיר

דניאלה פרטית מראשון לציון

111
אויייי ויייי פרופסור אלהים ישמור עליך איך אתה משלם 1000 שקל כדי לשתות קפה עם זונה
ואחכ אנחנו משלמים את המחיר כי כל הבנות שקוראות אותך יודעות מעכשיו שאפשר גם אפשר לבקש כל מחיר ותמיד יימצא ההזוי שישלם
חבל פרופסור בדרך כלל אני נהנה מדויווחיך אבל הפעם הבקעת גול עצמי ואחנו הילדים שנאסוף את הכדורים מהיציע
נו טוב החיים קשים

112
[QUOTE=המנוסה]אויייי ויייי פרופסור אלהים ישמור עליך איך אתה משלם 1000 שקל כדי לשתות קפה עם זונה
ואחכ אנחנו משלמים את המחיר כי כל הבנות שקוראות אותך יודעות מעכשיו שאפשר גם אפשר לבקש כל מחיר ותמיד יימצא ההזוי שישלם
חבל פרופסור בדרך כלל אני נהנה מדויווחיך אבל הפעם הבקעת גול עצמי ואחנו הילדים שנאסוף את הכדורים מהיציע
נו טוב החיים קשים
[/QUOTE]
למי אתה מתייחס ? לדיווח שלי ?
המשתמש "הפרופסור" כלל לא מופיע בשרשור הזה...
מי כתב שהוא שתה איתה קפה ?
את המחיר היא קובעת. לשלוש שעות זה סביר בהחלט.
יחס גורר יחס

115
[QUOTE=עיסוי_קצף] התיאורים על דניאלה עשו לי חשק, אז גם אני בדקתי על מה כל הרעש. אני בדרך כלל לא הולך לזונות, כי אני יותר מעדיף עיסויים, אבל הפעם חרגתי ממנהגי. התקשורת איתה פשוטה וניתן גם להתכתב איתה בהודעות וגם בווצאפ. קבענו והיא מסרה לי מיקום מקורב בפינת רחוב הקרוב לתחנה המרכזית של רחובות. הגעתי והיא כיוונה אותי לרחוב סמוך. הגיעה כשהיא נוהגת בג'יפ מפואר ונכנסנו יחדיו למתחם חדרים להשכרה לפי שעה. הדיסקרטיות שם מושלמת.
ביקשה את הכסף מראש (1200 ש"ח ל-3 שעות) והלכה לשלם לבעל המקום, תוך שהיא מדגישה שבפעם הבאה העלות תרד ל-1000 ש"ח. החדר עצמו סטנדרטי כמקובל בז'אנר הזה, אך עם ג'קוזי.
דניאל היא בחורה בת כ-30, ממוצא מזרחי, גובה ממוצע, שחומה בצבע עור מהמם לכל אורך גופה, חטובה ומעט מלאה, שיער שחור, בטן שטוחה, תחת סקסי, חזה בינוני סיליקוני ופנים לא משהו, אך גם לא מכוערת.
התפשטתי והתקלחתי והיא יצאה לעשן סיגריה. כשחזרה עשינו שיחת הכרות כשאני מלטף את כל גופה החטוב, עם הצבע השזוף המהמם שאני כה אוהב ולדעתי הוא גולת הכותרת שלה. עיסוי היא לא יודעת, אז לקחתי את המושכות לידיים ועשיתי לה עיסוי טנטרי מפנק מהשכמות ועד לכפות הרגליים, תוך ירידה והחדרת אצבעות. משם עברנו לזיון והיא בהחלט יודעת למצוץ (היה קצת שיניים) ולהזדיין במגוון תנוחות. יש לציין שהיא ביקשה ממני לקנות קונדומים לפני שנפגשנו, אך משהגעתי בלי, לא הייתה לה בעיה להזדיין ללא קונדום. אני כאמור לא הולך לזונות, אז לקחתי פה את הסיכון במודע. היא עושה בודי, מתנשקת ואפשר לגמור לה בפה. הכוס אכן צר ונעים. גמרתי חזק ונכנסנו לג'קוזי לרחצה משותפת, עם המון סבון קצף שהבאתי במיוחד וכמובן שגם בג'קוזי פינקתי אותה היטב. יצאה שוב לסיגריה ולשיחות טלפון וכשחזרה ביקשה סיבוב נוסף למרות שהרגשתי שלא אצליח, אך היא התעקשה ואכן גמרתי שוב בעידודה ולאחר זיון ארוך ונמרץ.
קיבלתי כשעתיים וחצי מתוך 3 השעות שהובטחו, דבר שאף קרה גם בפגישה השנייה.
חזרתי רק פעם אחת נוספת ומיציתי את הרעיון, כי במחיר הזה אני מעדיף עיסויים טנטריים...
[/QUOTE]

אתה פשוט אידיוט אם זיינת אותה בלי קונדום

116
ואני שואל את עצמי מה זה "לקחתי את הסיכון במודע"...
כי הרי בכל זאת...
מדובר בבחורה שעוסקת באספקת שרותי זנות לגברים, ולא שומרת על עצמה.
והרי אין לך מושג מי היה איתה בשנים האחרונות ועם כמה גברים היא שכבה ללא קונדום.
אגב, בעניין "סיכון במודע"...
אתה כותב על זיון ארוך מאד וגם על גמירה שניה.
ודווקא במקרים האלה יש את הסכנה הבריאותית הגדלה...
כי ככל שהזין משתפשף עוד ועוד בתוכה, גם בזין וגם בתוך הנרתיק שלה -
דפנות הרקמה העדינות נוטות להקרע מעט ונימי הדם נחשפים מהשפשוף ואז יש בוודאות מגע ישיר של נימי דם בין גוף לגוף.

לתשומת ליבך ול"סיכון המחושב" שלך
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

117
לכולם: את דניאלה לא מכיר ובמחיר כזה גם לא ממהר להכירה. את המקום מכיר טוב מאוד. יש שם שני חדרים, אחד עם ג'יאקוזי והשני עם מקלחת רגילה והמחיר הוא 180 ו-150 לשלוש שעות וההפרש בגלל הג'יאקוזי. אני מבקר שם פעם בשבוע בחדר עם מקלחת רגילה. אכן הדיסקרטיות היא מושלמת והניקיון גם כן מושלם. לא אפרט עם מי אני מבקר שם פעם בשבוע היות והיא לא עוסקת במקצוע העתיק ביותר בעולם. זה אישי ביני לבינה, אבל בשום מקרה לא מגיע ל-1200 או אפילו 1000. באחד התיאורים נכתב שהיא מגיעה עם גיפ מפואר. מה הפלא ?! עם סכומים כאלה שהיא לוקחת אפשר להגיע מהר מאוד. המקום מתפרסם בגל גפן. אינני מתכוון לומר לכם "נו-נו-נו" כי אין לי זכות וכולם בוגרים. אבל, בכול זאת, זה מוגזם. מאוד , מאוד מוגזם. למה להתפלא שמבקשות סכומים כאלה אם יש בינינו גברים שמשלמים את אותם הסכומים. איך אומרים: "עם האוכל בא התיאבון". הגברים משלמים והזונות מעלות את המחירים בהתאם . העיקר הבריאות. שטיינקבצר

119
שלום לכולם,
אני מודה שזהו הפוסט הראשון שלי אך הרגשתי כי יהיה זה חוסר כבוד מבחינתי לא לרשום דיווח.
האמת שמזמן חיפשתי מישהי פרטית לזרום איתה, וקראתי את הדיווחים שלכם בעד ונגד והשתכנעתי שבעד.
קיבלתי את המספר מחבר בפורום , אמרתי לדניאל שקיבלתי את המספר מחבר והיא לא המשיכה לתחקר.
קבעתי איתה ( מחיר התחלתי 1000 ש"ח מפעם שנייה ואילך מציעה "התפשרות" על 800 ש"ח כי יש לכם כימיה)

בחורה ממוצא מזרחי , שחומת עור , גוף שנראה דיי טוב לטעמי(קטונתי מלהיות זיין על אך מבין ניסיונותיי לא רע בכלל)
הכוס שלה איננו צר כל כך , ככל הנראה עבר זמן מאז שרשמו פה פרסומים.
מבחינת תפריט :
מציעה מציצה וסקס עםבלי לבחירתכם - לטענתה עוברת בדיקות , לטענתי שקר גס - שיקולכם .
מתנשקת כמו חברה( לא ואוו) , עושה רימינג ( שאלתי לטובת כלל חברי הפורום אולם לא ניסיתי)
בגדול זורמת להכל למעט אנאלי כמו שרשמו קודמיי מוריי וזייניי. לסיכום ורבלי - אני אישית מאוד נהניתי.

אחרית דבר:
GFE - 9 לא הרגשתי לרגע שהיא מתקתקת ( שלוש שעות בכיף)
סקס רגיל - 8 היא משתדלת לרצות אולם מתעייפת - תולדה של שנות עישון מרובות
מציצה- 6 לא לעוף.
זרימה (קטגוריה שאני המצאתי לצורך פוסט זה) - 10 .

תודה רבה לחבר הפורום שחלק עימי את הטלפון, מעריך ביותר.
אל תקטלו , דיווח ראשוני.

120
חבר שלי נפגש עם דניאל מספר פעמים והזדעזע כשנודע לו שהיא מזדיינת עם הרבה לקוחות ללא גומי. הוא התוודא אמר שלא רק שזיין אותה כמה פעמים בלי גומי היא גם נתנה לו לגמור לה בפנים.. הוא כמובן רץ עשה את כל הבדיקות הנדרשות ולמזלו יצא נקי. עדיין לא הייתי מסתכן להיכנס עם מישהי עובדת ללא גומי. מסוכן מדי לא שווה את זה..
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”