[QUOTE=עיסוי_קצף] התיאורים על דניאלה עשו לי חשק, אז גם אני בדקתי על מה כל הרעש. אני בדרך כלל לא הולך לזונות, כי אני יותר מעדיף עיסויים, אבל הפעם חרגתי ממנהגי. התקשורת איתה פשוטה וניתן גם להתכתב איתה בהודעות וגם בווצאפ. קבענו והיא מסרה לי מיקום מקורב בפינת רחוב הקרוב לתחנה המרכזית של רחובות. הגעתי והיא כיוונה אותי לרחוב סמוך. הגיעה כשהיא נוהגת בג'יפ מפואר ונכנסנו יחדיו למתחם חדרים להשכרה לפי שעה. הדיסקרטיות שם מושלמת.
ביקשה את הכסף מראש (1200 ש"ח ל-3 שעות) והלכה לשלם לבעל המקום, תוך שהיא מדגישה שבפעם הבאה העלות תרד ל-1000 ש"ח. החדר עצמו סטנדרטי כמקובל בז'אנר הזה, אך עם ג'קוזי.
דניאל היא בחורה בת כ-30, ממוצא מזרחי, גובה ממוצע, שחומה בצבע עור מהמם לכל אורך גופה, חטובה ומעט מלאה, שיער שחור, בטן שטוחה, תחת סקסי, חזה בינוני סיליקוני ופנים לא משהו, אך גם לא מכוערת.
התפשטתי והתקלחתי והיא יצאה לעשן סיגריה. כשחזרה עשינו שיחת הכרות כשאני מלטף את כל גופה החטוב, עם הצבע השזוף המהמם שאני כה אוהב ולדעתי הוא גולת הכותרת שלה. עיסוי היא לא יודעת, אז לקחתי את המושכות לידיים ועשיתי לה עיסוי טנטרי מפנק מהשכמות ועד לכפות הרגליים, תוך ירידה והחדרת אצבעות. משם עברנו לזיון והיא בהחלט יודעת למצוץ (היה קצת שיניים) ולהזדיין במגוון תנוחות. יש לציין שהיא ביקשה ממני לקנות קונדומים לפני שנפגשנו, אך משהגעתי בלי, לא הייתה לה בעיה להזדיין ללא קונדום. אני כאמור לא הולך לזונות, אז לקחתי פה את הסיכון במודע. היא עושה בודי, מתנשקת ואפשר לגמור לה בפה. הכוס אכן צר ונעים. גמרתי חזק ונכנסנו לג'קוזי לרחצה משותפת, עם המון סבון קצף שהבאתי במיוחד וכמובן שגם בג'קוזי פינקתי אותה היטב. יצאה שוב לסיגריה ולשיחות טלפון וכשחזרה ביקשה סיבוב נוסף למרות שהרגשתי שלא אצליח, אך היא התעקשה ואכן גמרתי שוב בעידודה ולאחר זיון ארוך ונמרץ.
קיבלתי כשעתיים וחצי מתוך 3 השעות שהובטחו, דבר שאף קרה גם בפגישה השנייה.
חזרתי רק פעם אחת נוספת ומיציתי את הרעיון, כי במחיר הזה אני מעדיף עיסויים טנטריים...
[/QUOTE]
אתה פשוט אידיוט אם זיינת אותה בלי קונדום