כ הודעה חשובה לאומה (ריטה) - דף 8 - סקס אדיר

הודעה חשובה לאומה (ריטה)

73
זה הוא ביקורה השלישי של ריטה בארץ הקודש, וביקורי השני שלי אצלה.

הביקור הקודם היה מוצלח וזה של היום משובח

ריטה ילדה יפה גם לאחר שחלפה שנה מהפגישה הראשונה
חזה נערי וקטן פנים חייכניות, מדברת קצת אנגלית, מעדיפה רוסית ולא יודעת מילה בעברית.
היא בחורה שעם עוד כמה סנטימטרים של גובה הייתה יכולה להיות דוגמנית מסלול (ולו בגלל ההליכה על קצות האצבעות - נראה לי שמתוך הרגל ללבוש סטילטו כל הזמן).

המציצה שלה פשוט תענוג (שלא בא לך שיגמר הרגע), לאחר מכן רציתי לענג גם אותה אבל הסתבר לי שהיא רגישה מידי אז חזרתי לשכיבה ונתתי לה להמשיך לענג אותי עם סיום בפה.

לאחר מכן סיגריה וסמול טוק, על הא ודה לאחר מכן שוב מציצה וזיון על המיטה החורקת.
שוב פעם סיגירה והפעם ביג טוק מקלחת והביתה

מציצה - 9
זיון - 8 (אין אנאלי למי ששואל)
מראה - 8 (חזה קטן למי ששואל)
דיסקרטיות - 6 (בדרכי פנימה לדירה היא הוציאה החוצה מישהו וחלפנו זה על פניו של זה)

פה עד ה15 לספטמבר

מקווה לפגוש אותה בסיבוב הבא שלה פה.

הודעה חשובה לאומה (ריטה)

75
מה הגיד לכם ביקרתי את ריטה יקרה יש לה גוף פצצה קוס לתפארת. אבל קבלו אזהרה כמו שאמרו. חכמים. זונה נישארת זונה ואם אתם אומרים שהיא מתנשקת כמו שצריך אז איתי היא היתנשקה. כמו דודה כמה שרציתי צרפתיות הוציא פעם אחת את הלשון כמו נחש ואמר לי נישקתי אבל אני דביל אסור לי ליסמוך לפני הכסף לתת צרפתית כמו שרבנו אומר עוד יש ולא מדליקה את המזגן בזיון אומרת שקר לה בדגדגן ןבשפתים הקיצר. גוף. פצצה מציצה עד הסוף. נשיקות נדה. תעשו חיים

הודעה חשובה לאומה (ריטה)

77
סוף סוף ריטה.
בשל שפע סופרלטיבים על הנערה הפלגתי לעיירת הקייט ובילויי הזימה- בת ים.
חניה אין יותר מדי, מעצבן.
אבל לפחות הקבלה היתה זריזה
פותחת דלת ריטה, בחורה נאה, חמודה ורזה.
שילמתי 400 בלי שאלות מיותרות.
יפה היא לא, מלאך היא לא, אבל בהחלט חמודה ונאה.
רזה, חזה קטן, גןף חטוב ללא שומן, קצת יותר חזה היה בהחלט משדרג אותה, היא לא נוטפת סקס אבל זורמת.
מוצצת מעולה! אחת הטובות. מזל שלא נעזרה בידיים אחרת לא הייתי מחזיק, מציצה שאתה לא רוצה שתסתיים, תענוג.
זיון סטנדרטי -טוב עם בחורה נעימה וצעירה
סהכ חוייה טובה, אפילו מאד
Merfy

הודעה חשובה לאומה (ריטה)

78
[QUOTE=Merfy]סוף סוף ריטה.
בשל שפע סופרלטיבים על הנערה הפלגתי לעיירת הקייט ובילויי הזימה- בת ים.
חניה אין יותר מדי, מעצבן.
אבל לפחות הקבלה היתה זריזה
פותחת דלת ריטה, בחורה נאה, חמודה ורזה.
שילמתי 400 בלי שאלות מיותרות.
יפה היא לא, מלאך היא לא, אבל בהחלט חמודה ונאה.
רזה, חזה קטן, גןף חטוב ללא שומן, קצת יותר חזה היה בהחלט משדרג אותה, היא לא נוטפת סקס אבל זורמת.
מוצצת מעולה! אחת הטובות. מזל שלא נעזרה בידיים אחרת לא הייתי מחזיק, מציצה שאתה לא רוצה שתסתיים, תענוג.
זיון סטנדרטי -טוב עם בחורה נעימה וצעירה
סהכ חוייה טובה, אפילו מאד
Merfy
[/QUOTE]

היום בשעה טובה ביקרתי את ריטה. אחרי שבשני הסיבובים הקודמים שלי פיספסתי אותה. מאוד שמחתי לראות שהיא חזרה לארצנו.
אני לא מסכים עם מרפי. לטעמי הבחורה היא אכן מלאך. פנים מאוד יפות ועיניים מדהימות!
הגוף שלה כמו בתמונות: רזה, חלקה לגמרי עם חזה נערי, בטן שטוחה ותחת עגול. רק חסר תלבושת אחידה והילדה יכולה להפלח לגימנסיה. מבחינתי זה מושלם חיוך גדול. אבל כמובן כל אחד וטעמו האישי.

היופי שלה הוציא אותי מאיזון וגרם לי לקחת שעה שלמה מה שאני לרוב לא עושה. ההתחלה היתה מעט קרה אבל עניינים התחממו במהירות. מציצה סבירה ואחריה סיבוב ראשון ומוצלח מאוד בשלל תנוחות.
לאחר סיגריה והתאוששות עברנו לסיבוב השני. כפי שכבר אמרתי אני לרוב לא הולך על שני סיבובים כי לוקח לי זמן להתניע. אבל ריטה השקיעה במציצה והצליחה להחזיר אותי לעניינים. כולי מבסוט הלבשתי קונדום והתחלתי לפמפם אותה במיסיונרית רק כדי לקלוט אותה כעבור דקה בוחנת את התקרה והווילונות. הקטע הזה הזכיר לי את הבדיחה על הפולניה שהדבר היחיד שהיא אומרת במיטה זה "בז', בז'". כשבעלה שואל אותה למה היא מתכוונת היא אומרת "נצבע את התקרה בבז'" כועס.
בקיצר עם כל היופי שלה ההתנגות הקרה הזאת שברה אותי לגמרי. העברתי אותה למציצה בתקווה להצליח לגמור ככה אבל איבדתי מומנטום. אחרי 10 דקות של נסיונות כושלים אמרתי תודה ועצרתי אותה (גם ככה נגמר הזמן והייתה לי עד פגישה אחריה).

שורה תחתונה- לדעתי היא יפייפיה ומאוד מומלצת למי שאוהב את המראה הנערי בתולי. ביצועים פושרים אבל עם פוטנציאל.
עוזבת אותנו ביום שני ולטענתה לא תחזור.

תהנו!

הודעה חשובה לאומה (ריטה)

79
אחרי שלא היה מענה מקיילי והזיין עמד הייתי אצלה פעם שלישית, גם הפעם חוויה זיון פנים כשאני שולט בקצב עם הראש שלה גמירה עמוקה בגרון שלה.
אחרי זה זיון על הספה שלה יש לה גוף מהמם והיא פשוט חזקה וגמישה מרגיש צעיר בתיכון שוב כשאני מזיין אותה. מחייה את הלבב ואת הנפש, עוזבת אותנו בקרוב תתיחסו אליה יפה פרח נדיר יפה עם ביצועים ברמה ראשונה.

הודעה חשובה לאומה (ריטה)

80
פגשתי אותה יחסית מוקדם, היתה נטולת איפור. יש בנות שזה מתאים להן אבל לא לריטה.
לקחתי את המסלול הקצר של 40 דקות. בדרך כלל זה המנהג שלי עם חדשות.
הכל היה טוב אפילו מתנשקת אבל שמירת הדיסטנס שלה מורידה מהחוויה.
אחזור במקרה של בצורת.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”