[QUOTE=Merfy]סוף סוף ריטה.
בשל שפע סופרלטיבים על הנערה הפלגתי לעיירת הקייט ובילויי הזימה- בת ים.
חניה אין יותר מדי, מעצבן.
אבל לפחות הקבלה היתה זריזה
פותחת דלת ריטה, בחורה נאה, חמודה ורזה.
שילמתי 400 בלי שאלות מיותרות.
יפה היא לא, מלאך היא לא, אבל בהחלט חמודה ונאה.
רזה, חזה קטן, גןף חטוב ללא שומן, קצת יותר חזה היה בהחלט משדרג אותה, היא לא נוטפת סקס אבל זורמת.
מוצצת מעולה! אחת הטובות. מזל שלא נעזרה בידיים אחרת לא הייתי מחזיק, מציצה שאתה לא רוצה שתסתיים, תענוג.
זיון סטנדרטי -טוב עם בחורה נעימה וצעירה
סהכ חוייה טובה, אפילו מאד
Merfy
[/QUOTE]
היום בשעה טובה ביקרתי את ריטה. אחרי שבשני הסיבובים הקודמים שלי פיספסתי אותה. מאוד שמחתי לראות שהיא חזרה לארצנו.
אני לא מסכים עם מרפי. לטעמי הבחורה היא אכן מלאך. פנים מאוד יפות ועיניים מדהימות!
הגוף שלה כמו בתמונות: רזה, חלקה לגמרי עם חזה נערי, בטן שטוחה ותחת עגול. רק חסר תלבושת אחידה והילדה יכולה להפלח לגימנסיה. מבחינתי זה מושלם

. אבל כמובן כל אחד וטעמו האישי.
היופי שלה הוציא אותי מאיזון וגרם לי לקחת שעה שלמה מה שאני לרוב לא עושה. ההתחלה היתה מעט קרה אבל עניינים התחממו במהירות. מציצה סבירה ואחריה סיבוב ראשון ומוצלח מאוד בשלל תנוחות.
לאחר סיגריה והתאוששות עברנו לסיבוב השני. כפי שכבר אמרתי אני לרוב לא הולך על שני סיבובים כי לוקח לי זמן להתניע. אבל ריטה השקיעה במציצה והצליחה להחזיר אותי לעניינים. כולי מבסוט הלבשתי קונדום והתחלתי לפמפם אותה במיסיונרית רק כדי לקלוט אותה כעבור דקה בוחנת את התקרה והווילונות. הקטע הזה הזכיר לי את הבדיחה על הפולניה שהדבר היחיד שהיא אומרת במיטה זה "בז', בז'". כשבעלה שואל אותה למה היא מתכוונת היא אומרת "נצבע את התקרה בבז'"

.
בקיצר עם כל היופי שלה ההתנגות הקרה הזאת שברה אותי לגמרי. העברתי אותה למציצה בתקווה להצליח לגמור ככה אבל איבדתי מומנטום. אחרי 10 דקות של נסיונות כושלים אמרתי תודה ועצרתי אותה (גם ככה נגמר הזמן והייתה לי עד פגישה אחריה).
שורה תחתונה- לדעתי היא יפייפיה ומאוד מומלצת למי שאוהב את המראה הנערי בתולי. ביצועים פושרים אבל עם פוטנציאל.
עוזבת אותנו ביום שני ולטענתה לא תחזור.
תהנו!