[QUOTE=rijekstrat]
הבחור המוזר דרך על יבלית ספוגת מוגלה והעיר את כל השדים מרבצם. הרי כולנו סוטים. כל אחד והסטייה שלו.
היה אפשר לצפות שבמקום כמו הפורום המכובד יקבלו איש איש וסטייתו שלו.
אולם לפעמים אנחנו נתקלים במקרים שהם תמרורי אזהרה מול הפרצוף של כולנו - העובדה שכולנו סוטים ומשלמים (מה משלמים-מכורים) על מין לצורך סיפוק אישי/פנטזיה/פטיש/איש-איש וסיבותיו עימו, אסור לה ליצור מירוץ לתחתית של סטיות ושל חוסר כבוד אנושי בסיסי למעניקת השירות.
הכלל צריך להיות שהכל מותר כל עוד מדובר בשני מבוגרים שעושים מה שעושים בהסכמה ( MUTUAL CONSENT). לא הובהרה שאלת ההסכמה (הבחור רק אמר שלא זרמה איתו). כולנו הרי מנסים לפעמים לדחוף דברים מסויימים למקומות שאנחנו לא בטוחים שמותר לנו. כולנו בודקים את הגבולות יומיום. מה בין לירוק לבחורה על הפרצוף לבין פיסטינג אנאלי? תשאלו אותי - אין הבדל.
אני רק תקווה שהבחור מבין שמה שלא יעשה חשוב שיעשה בהסכמה. ואז נוכל להתייחס לדיווחים שלו ברצינות הראויה.
שנה טובה לכולם
[/QUOTE]
ראשית אני מסכים עם כל מילה שלך ...
אני מסכים גם עם מילותיו של givo
אני רוצה לכתוב כמה מילים,ובזאת מבחינתי לסייים את הפרשה המוזרה הזאת !!!
אין לי דבר וחצי דבר כנגד מוזר !!! (במובן מסויים כולנו מוזר !!!)
זה לא שיעור בספרות,ואני לא מחלק ציונים על כתיבה !!!
אך הדיווח הזה צרם לי,עוד לפני שפתחתי אותו,כבר בכותרת חשתי אי נוחות "קטיה דיוול" devil (קטיה שטן )
הדיווח היה ללא תשוקה,ללא רחמים,אלים,מכות ויריקות,כמו תיאור של משחק כדור רגל,בין ביתר ירושלים לבני סכנין !!!!
אני כבר בבוקר,לאחר שראיתי את התגובות שלכם,כתבתי הודעה מפויסת בפרטי למוזר.
הסברתי לו שאין לי בעיה עם מה שעשה עם הגברת,ושאני גם עושה דברים דומים. אך בוחר במילים מתונות יותר !!!
הסברתי לו שעשרות אלפי גברים,קוראים את מה שאנו כותבים בפורום.
ולא כולם חכמים !!!לכן מישהו יכול להגיע אל הגברת,להתחיל להכות ולבעוט בה,ולירוק על פניה .....(לא חסר מטורפים)
אני מקווה שהוא יבין את הדברים בהבנה !!! ויחזור לכתוב בפורום ולדווח...
אני מאחל לו שנה טובה.....
ולכולנו שתהיה שנה טובה,והרבה זיונים טובים ומהנים .....
נ.ב
למרות שאני סובל מפיצול אישיות,פעם רב,פעם זיין ...
מעולם לא גרמתי לאישה לבכות,בשל שימוש בכוח פיזי,או מילולי.....
דבר נוסף...נטלי מהדיווח שציטט מוזר,עד היום בקשר איתי ב odnoklassniki
מוזר......