כ קטיה בת ים דיוול - דף 4 - סקס אדיר

קטיה בת ים דיוול

32
[
וואווו יש לנו פה חסיד אומות עולם חדש , רוני גולן !!!תחסוך ממני את הטפות המוסר הצבועות שלך . אני לא מאמין שאחד כמוף מטיף לי מוסר .לפחות לי אין חברה ובטח לא אישה שאני בוגד לה בלי סוף עם אינספור זונות . עדיף שלא תטיף לי מה אסור ומה מותר לעשות עם בחורה עובדת , בטח אחרי הדיווחים שלך שמעודדים סקס חזק שכל אחד יתעסק בשלו , יהיה עדיף לכולם .
בוקר מוזר מר מוזר...
התגובה שלך מעט מוזרה !!!
לא הבנת,לא הפנמת,ולא קראת את דבריי כראוי ....
אני לא מטיף לך מוסר !!! ואני לא אומר לך מה לעשות,ואיך לעשות !!!
אני יותר דפוק,ומוזר ממך,בעשרת מונים !!! ציינתי זאת צהוב על גבי שחור !!!!
"ראשית אני חייב להגיד שגם אני מוזר !!! אפילו מאוד מוזר !!!
גם אני אוהב לעשות עם נשים דברים מוזרים" !!!
"אני לא שופט איש,ולא אומר מה מותר לעשות עם זונה,או מה אסור לעשות עם זונה !!!
אין לי שום בעיה כששני אנשים בוגרים,ובריאים בנפשם.מסכמים ביניהם מה מותר,ומה אסור !!!
גם אני עצמי עושה דברים עם זונה,שאיני עושה בבית עם האישה".
אני מודה... עשיתי כל פטיש שקיים על כדור הארץ,
מימשתי כל פנטזיה שקיימת,במקומות האפלים ביותר במוחו של אדם.... (הכל על פי החוק,ובהסכמת שני הצדדים)
כל שרציתי לך לומר הוא...שאני לא עושה דבר ללא הסכמת הפרטנרית שלי !!!
וכל מה שעשיתי,קיבלתי את הסכמת הפרטנרית שלי לאותה הפנטזיה שרציתי ....
ובטח לפנטזיה של יריקות,שהוא פטיש די משפיל כשלעצמו.
ומחייב לקבל את הסכמת הפרטנרית לכך !!!
ובמקרה שלך עם קטיה,הבנתי מהכתוב שלא כך היו הדברים !!! "גם יריקות אבל ראיתי שניא לא זורמת אז הפסקתי ".
אם אני טועה...אני אחזור בי מהדברים שכתבתי לעיל ......
תודה על ההבנה ......
המשך יום נעים ולא מוזר ....

רב רוני ראשית אני מתפלא ונשאר המום כל פעם מחדש מהיכולת שלך לנטרל כעסים ולא להגרר למלחמות מילוליות מיותרות עם טרולים מזדמנים. בעולם אינטרנטי ובפורום אנונימי שכזה מדובר ביכולת מרשימה ונדירה.
כשחושבים על זה לאור הציטוט שלך את מישה חשין יש לך מה שנקרא "מזג שיפוטי" והאמת לא אופתע אם אתה עוסק בבוררות או בגישור כאלה או אחרים.
לענייננו -
הבחור המוזר דרך על יבלית ספוגת מוגלה והעיר את כל השדים מרבצם. הרי כולנו סוטים. כל אחד והסטייה שלו.
היה אפשר לצפות שבמקום כמו הפורום המכובד יקבלו איש איש וסטייתו שלו.
אולם לפעמים אנחנו נתקלים במקרים שהם תמרורי אזהרה מול הפרצוף של כולנו - העובדה שכולנו סוטים ומשלמים (מה משלמים-מכורים) על מין לצורך סיפוק אישי/פנטזיה/פטיש/איש-איש וסיבותיו עימו, אסור לה ליצור מירוץ לתחתית של סטיות ושל חוסר כבוד אנושי בסיסי למעניקת השירות.
הכלל צריך להיות שהכל מותר כל עוד מדובר בשני מבוגרים שעושים מה שעושים בהסכמה ( MUTUAL CONSENT). לא הובהרה שאלת ההסכמה (הבחור רק אמר שלא זרמה איתו). כולנו הרי מנסים לפעמים לדחוף דברים מסויימים למקומות שאנחנו לא בטוחים שמותר לנו. כולנו בודקים את הגבולות יומיום. מה בין לירוק לבחורה על הפרצוף לבין פיסטינג אנאלי? תשאלו אותי - אין הבדל.
אני רק תקווה שהבחור מבין שמה שלא יעשה חשוב שיעשה בהסכמה. ואז נוכל להתייחס לדיווחים שלו ברצינות הראויה.
שנה טובה לכולם

קטיה בת ים דיוול

33
רוני כל הכבוד

זאת הסיבה שאתה מצא חן בעיניי .

יש לך לב גדול

אתה משתדל להתייחס לכולם באופן שווה , ועונה לכל מיני גורמים את אשר על ליבך ללא משוא פנים או יהירות . מרבית כותבי הפורום לא היו מתייחסים לכל אחד "שמציק" להם . ואילו אתה בוחר להגיב , לתרום מהידע העצום שלך ולעזור

תמשיך כך . אוהבים אותך ( כתבתי 'אוהבים' כי אני בטוח שיש עוד כמה כמוני שמסכימים לדבריי ) .
הפוך כל חסרון ליתרון

קטיה בת ים דיוול

34
אני אומנם שייך לאלה שחושבים שלא צריך להגיב למציקים, כי מזה הם "חיים"
אבל במקרה הזה, התבקשה תגובתו של רוני שגם היתה הגונה ומדוייקת.
רוני לא משחק אותה צדיק ולא מטיף בשער. ההפך, הדיווחים שלו מאוד מדוייקים והוא לא מחסיר פרטים.
אלא שהוא אמר דבר מאוד פשוט- הכל הולך, הכל לגיטימי ובלבד שיש הסכמה מראש והוסיף תהייה: האם היתה הסכמה של הגברת לקבל יריקות?
היתה- שימשיך מוזר לירוק כמה שהוא רוצה
לא היתה- נדמה לי שקודמי כבר הסבירו את המשמעות
לפחות מוזר לא המשיך לירוק עליה אחרי שלא "זרמה" איתו. או שאחרי כמה יריקות היה כבר מספיק זרם ולא היה צריך לזרום

קטיה בת ים דיוול

35

הטעות של מוזר, שלא ביקש
מראש את רשותה לירוק.
לפי דיווחו, מיד לאחר שביקשה להפסיק - הפסיק.
לא קורה לך, למשל, שבלהט המשגל, אתה תוחב לבחורה אצבע לתחת, והיא אומרת 'זה - לא!', ואתה נשמע לה, והאצבע נסוגה...

אבל תראה כמה מתלהמים יש כאן, וכמה אנשים מתבטאים ללא הבנת הנקרא.
המגביה עוף - ירחיק ראות

קטיה בת ים דיוול

36
[QUOTE=rijekstrat]
הבחור המוזר דרך על יבלית ספוגת מוגלה והעיר את כל השדים מרבצם. הרי כולנו סוטים. כל אחד והסטייה שלו.
היה אפשר לצפות שבמקום כמו הפורום המכובד יקבלו איש איש וסטייתו שלו.
אולם לפעמים אנחנו נתקלים במקרים שהם תמרורי אזהרה מול הפרצוף של כולנו - העובדה שכולנו סוטים ומשלמים (מה משלמים-מכורים) על מין לצורך סיפוק אישי/פנטזיה/פטיש/איש-איש וסיבותיו עימו, אסור לה ליצור מירוץ לתחתית של סטיות ושל חוסר כבוד אנושי בסיסי למעניקת השירות.
הכלל צריך להיות שהכל מותר כל עוד מדובר בשני מבוגרים שעושים מה שעושים בהסכמה ( MUTUAL CONSENT). לא הובהרה שאלת ההסכמה (הבחור רק אמר שלא זרמה איתו). כולנו הרי מנסים לפעמים לדחוף דברים מסויימים למקומות שאנחנו לא בטוחים שמותר לנו. כולנו בודקים את הגבולות יומיום. מה בין לירוק לבחורה על הפרצוף לבין פיסטינג אנאלי? תשאלו אותי - אין הבדל.
אני רק תקווה שהבחור מבין שמה שלא יעשה חשוב שיעשה בהסכמה. ואז נוכל להתייחס לדיווחים שלו ברצינות הראויה.
שנה טובה לכולם
[/QUOTE]
ראשית אני מסכים עם כל מילה שלך ...
אני מסכים גם עם מילותיו של givo
אני רוצה לכתוב כמה מילים,ובזאת מבחינתי לסייים את הפרשה המוזרה הזאת !!!
אין לי דבר וחצי דבר כנגד מוזר !!! (במובן מסויים כולנו מוזר !!!)
זה לא שיעור בספרות,ואני לא מחלק ציונים על כתיבה !!!
אך הדיווח הזה צרם לי,עוד לפני שפתחתי אותו,כבר בכותרת חשתי אי נוחות "קטיה דיוול" devil (קטיה שטן )
הדיווח היה ללא תשוקה,ללא רחמים,אלים,מכות ויריקות,כמו תיאור של משחק כדור רגל,בין ביתר ירושלים לבני סכנין !!!!
אני כבר בבוקר,לאחר שראיתי את התגובות שלכם,כתבתי הודעה מפויסת בפרטי למוזר.
הסברתי לו שאין לי בעיה עם מה שעשה עם הגברת,ושאני גם עושה דברים דומים. אך בוחר במילים מתונות יותר !!!
הסברתי לו שעשרות אלפי גברים,קוראים את מה שאנו כותבים בפורום.
ולא כולם חכמים !!!לכן מישהו יכול להגיע אל הגברת,להתחיל להכות ולבעוט בה,ולירוק על פניה .....(לא חסר מטורפים)
אני מקווה שהוא יבין את הדברים בהבנה !!! ויחזור לכתוב בפורום ולדווח...
אני מאחל לו שנה טובה.....
ולכולנו שתהיה שנה טובה,והרבה זיונים טובים ומהנים .....
נ.ב
למרות שאני סובל מפיצול אישיות,פעם רב,פעם זיין ...
מעולם לא גרמתי לאישה לבכות,בשל שימוש בכוח פיזי,או מילולי.....
דבר נוסף...נטלי מהדיווח שציטט מוזר,עד היום בקשר איתי ב odnoklassniki
מוזר......
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

קטיה בת ים דיוול

39
[QUOTE=roni golan]
אך הדיווח הזה צרם לי,עוד לפני שפתחתי אותו, כבר בכותרת חשתי אי נוחות "קטיה דיוול" devil (קטיה שטן )
[/QUOTE]

.. ואני הבנתי שהכותרת היא: "קטיה בתים דיווח"... שהתחלפה לו ה-'ח' ב-'ל'
המגביה עוף - ירחיק ראות

קטיה בת ים דיוול

40
אני נכנסתי לשרשור רק בגלל שזיהיתי שהמדווח הוא אחד מהאנשים שבגללם ג'סיקה עזבה אותנו, ומפתיע אותי לראות כל פעם את איצטגנין הוותיק והמנוסה יוצא נגד "יפי הנפש"... אתם לא יודעים כמה לבנות מגעיל לעבוד פה...

עריכה : נכנסתי לשרשור גם בגלל התוכן האלים...
----------------------------

:)
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”