כ ויקה - איחוד תיקים - דף 2 - סקס אדיר

ויקה - איחוד תיקים

13
[QUOTE=bigdady]
[QUOTE=NeverNotEnough]תוכל רק להסביר להדיוט כמוני למה ויקה ב 400 זה בסדר ובנות מתאגיד ה 400 של בת ים זה לא בסדר?

[/QUOTE]
השאלה מכוונת אלי?
[/QUOTE]

התכוונתי לפותח הפוסט אבל אם תוכל להאיר את עיני אשמח.

מי שמאונן לא מזיין

ויקה - איחוד תיקים

15
קודם כל צר לי שלא הצלחתי להעביר את המסר כראוי, כך שעדיין השאלה נשאלת...
אנשים לא צריכים להצטרף למשהו כאשר הם לא מסכים עם העקרונות הבסיסים של הרעיון.

במקרה שלנו ההבדל בשירות לטווח הארוך, אם ניקח פרטית כלשהי ב-400 ש"ח ונלך אליה באופן קבוע למשך חצי שנה, נקבל ממנה יחס אישי ואף לפעמים יחס עודף,יחס שמשתפר עם הזמן כי נוצר סוג של אימון בין שני הצדדים.
ערבה אנשוית הוא דוגמה קלאסית לחיבור חזק עם נותנות השירות לאורך זמן.
לעומת זאת בתאגיד השירות לא משתנה לאורך זמן, ואף הופך גרוע יותר, אין הרגשה של הדדיות יש רק סרט נע ואתה מספר או שעה בתוכו.

נגיד בשניהם יעלה המחיר ל500 ש"ח, באיזה מסלול הייתה רוצה להיות?
הפרטית שנותנת יחס אישי ומוכר או בחורה אקראית של התאגיד שאולי תהיה הצלחה אבל לרוב תהיה נפילה.

מבחינתי זה כמו להשוות עסק המבורגר שכונתי קטן הנותן שירות אישי, אתה נכנס וכולם מכירים אותך, המלצר אומר לך בוקר טוב, ומכינים ומגישים לך האוכל באהבה,את הכסף שאתה משלם את יכול לראות בעיניים, אם זה שולחנות חדשים או כסאות נוחים יותר לישיבה.
לעומת זאת יש את התאגיד, מקדונלדס, שירות מכני מזוייף וקר, אוכל שלא שווה את הנייר שעליו הוא מחומם, ואתה עוד מספר בתור הלקוחות למנה, את הכסף לא אתה ולא המוכר רואיםרק הקודקוד...(איגור)

נכון שהעסק הקטן אולי יהיה סגור בחגים ובימים אחרים...ואתה רעב רצח....ואולי העסק יסגר לזמן מה ואתה תרגיש יתום ותחפש משהו דומה, אבל יש כאן הדדיות.

נגיד בשניהם המחיר דומה, באיזה עסק אתה בוחר,גם אם המחיר יעלה?

אם לפחות היה עסק תאגידי מתחרה, כמו אגאדיר למשל, ששם יקר יותר אבל האווירה היא ידידותית יותר, האוכל טעים, השירות מעולה ואתה נהנה מכל החוויה, אז הייתי אוכל שם...אבל אין.

אני אישית לחודש הקרוב הפכתי צמחוני...בכי

לכן מבחינתי, ההבדל הוא עצום, ואני כצרכן לא מוכן לתת יד יותר להעסקה נצלנית ושירות גרוע.

נ.ב
אינני עובד או עבדתי בתחום המסעדנות בכלל או בפרט במקומות שהוזכרו להנ"ל, כמו מקדונלדס,אגאדיר וכדומה.

.You so need a Daddy, little girl

ויקה - איחוד תיקים

16
[QUOTE=החפוז המכני] שבת שלום לחרמני הפורום,
היום אספר לכם על ויקה מהמודעה הזאת:
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=10695
כפי שניתן לראות, התמונות אמיתיות, אך הן עושות לה עוול: ויקה היא כוסית! יפהפייה צעירה, טהורה ותמה וידוי: ויקה היא השחקנית הראשונה שהכרתי מהתאגיד של יוליה. אני זוכר שהיא פתחה את הדלת והכניסה אותי, ואני הייתי בהלם ושאלתי את עצמי: איך זה שעד עכשיו זיינתי את הזקנות השמנות מהתאגיד האבן גבירולי ב-500?! הכיתי על חטא! ממש באותו אזור חיכה לי הפרח המתוק הזה ב-400 לשעה שלמה! אך אבוי: ויקה נפלה בשלב הראיון היא לא מתנשקת ועל כן לא זכיתי לטעום מהפרי האסור שלה. הימים חלפו, וזיהיתי אותה במודעה הנ"ל. אז עכשיו ויקה עובדת לבד, כפרטית - מה שמסתדר עם תנאי החרם על התאגידים שהכתיב הדדי הגדול
מי שחשקה נפשו בזיון עם כוסית צעירה, אבל שמוצצת עם קונדום ולא מתנשקת - היא נראית כאופציה אקזוטית [/QUOTE]

גם לא מתנשקת וגם מציצה עם קונדום.
היא לא מוצצת אותי (איבר מגופי) אלא את הקונדום ,זאת אומרת שלא אני נהנה ממנה ,אלא הקונדום נהנה -אז שהקונדום ישלם לה ,לא אני.
זאת לעניות דעתי ,אבל שכול אחד יעשה כרצונו -כמובן.

ויקה - איחוד תיקים

19
אגב,
מהנסיון שלי עם בחורה "קבועה"..
לאורך הזמן לא רק שמקבלים הרבה יותר עם רצון יותר גדול, גם המחיר יורד בהתאם ומגיעים למחיר יותר נמוך שמצדיק ביקורים תכופים.

אגב קביעות,
יש לזה אמנם הרבה יתרונות, אבל גם חסרונות לא מעטים.

כל אחד והשיקול שלו לאן הוא רוצה להביא את מערכת היחסים
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”