כ תאילנד-פטאייה הדיווח השנתי פרק א' - דף 5 - סקס אדיר

תאילנד-פטאייה הדיווח השנתי פרק א'

41
אני חייב לומר משהו על המחירים, 2 מקרים שקרו לי.

באחד הלילות האחרונים שלי בפאטאייה, היה מקרה שאמרתי לעצמי (ובטח מי שהיה שם מכיר את זה): "הלילה אני לא משלם יותר מ-X", וכמובן שהגיעה הכוסית שהעיפה לי את העיניים וחרגתי ממה שהקצבתי ולקחתי אותה ל LT.

לילה אחרי זה, אני בוולקינג סטריט, נחוש הפעם שלא להתקפל.
כמה דקות אח"כ עוברת בחורה בת 30 ככה, עם חזה ע-נ-ק, פנים סבבה (אח"כשמתי לב שהשיניים לא 10 אבל למי איכפת...) וגוף מעולה, ואני רואה אותה הולכת עוד 50 מ' ונכנסת לאינסומניה.

עכשיו אני בכלל לא תיכננתי ללכת לאינסומניה באותו ערב, רציתי מקום שלא יפוצץ לי את האוזניים.
כמובן שדקה אח"כ אני כבר עולה במדרגות של האינסומניה, ומחפש אותה בין כל האורו והבומים והמועדון כרגיל מלא באוסטרלים וחבר'ה אחרים שבאו עם בגדים כמו שאנחנו מבלים בהם בארץ (בעוד שאני לבוש כמו ישראלי בתאילנד...).

אני מחפש אותה, וקולט אותה ליד אחת הבמות שיש באמצע המועדון איפה שרוקדות 2 רקדניות פצצות.
ברגע שהיה קשר עין חיובי ניגשתי אליה, התחלנו לדבר, בחורה נחמדה, ורק מזה שאנחנו מתקרבים אחד לשני כדי לדבר לאוזן (כי אי אפשר לשמוע כלום) החזה הענק שלה כל פעם נוגע בי ואני מתחרפן.

אקיצר אחרי דקה ההיא אומרת לי DO YOU WANT ? שאלתי כמה, והיא אמרה 3000 בהט ללונג טיים.
פה יש לציין שבשלב הזה קלטתי כבר לפחות 4 בחורים מסתכלים עלי בקינאה, ושבדיוק הגיעה השתיה שהיא הזמינה לעצמה (כלומר יש לה כסף).
זכרתי מה שהבטחתי לעצמי, ואמרתי לה בחיוך, I want you, but I'm s good guy- 2500 b,
ואז היא אמרה לי you are a good guy- but every nighy I get here 3000b, and tonight too ...
מילימטר לא זזה ... החלטתי לא להיכנע, ו-3 דק' אח"כ מישהו אחר לקח אותה.

מקרה דומה היה לי עם ליסה מהאינסומניה (שבדיוק רקדה על הבמה) רק ששם לא הייתי סגור על עצמי אם אני רוצה לקחת אותה.
כנ"ל- בחורה מאוד נחמדה, כוסית על מחיר של 3000 ללונג ואפילו לא מילימטר של התגמשות, מאותה סיבה.
רק שתבינו מי הבחורה- תרשמו בגוגל anlisa moon - ובתמונות יש בחורה שעומדת בתחתונים וחזיה שחורות עם הגב למצלמה (והקירות אדומים).
יש לה גם פרופיל פייסבוק כזה לדעתי (אחד מני רבים).

יש בחורות שלא מתגמשות כי תנאי השוק החופשי לא נותנים להן סיבה להתגמש.

42
המחרים שצארם מוסר הם קצת מוזרים בפוקט באחד הוגוגאים נתקלתי גם בבחורה שדרשה 5 אלף באט לקצר וזה לא אצלי במלון אלה בחדר שנמצע בחלק העליון של המועדון וזה לא כול קנס לבאר. ובשום מצב לא הסכימה לצאת החוצה לארוך באותו מועדון דרשו ממני גם 7 אלך באט לארוך המינימום היה 4אלף ולא הכוסיות של המועדון.
לגבי פאטיה גם שם יכולות ליפול מציאות אספתי מישהי לארוך ב 4 בבוקר ב 1200,הפצועות ידרשו בהתחלה 2000 ירדו ל 1500
באינסומניה מישהי דרשה 5 אלף באט אבל כוסית לא אומר שהיא קיבלה אבל בטוח תייר אחר שלא חסר לו כסף שילם.
הבנות שם למדו בקוסמוי מישהי אמרה לי שרוב הבנות משכירות יחידת דיור בגודל חדר ב 5 אלף בחודש זה אומר שתי תירים במחיר של 2500 מכסים לה את הבעיה של איפה לישון והתייר השלישי מכסה את האוכל ככה שלא מפריע לה לעבוד מעט ימים אחרי השלישי זה נטו רווח.

43
אדירש..קודם כל דיברתי על פטאיה, אכן פוקט יקרה יותר בכ-20-30 אחוז. בחורות כוסיות לא דרשו ובטח שלא קיבלו ממני מחירים מופקעים כאלו. אולי זה מחירים שהם נותנות למבוגרים. 90 אחוז מהבנות באינסומניה יבואו איתך בשביל 1500 בהאט ללונג. ציינתי שאני צעיר נראה סבבה ואוסף מאוחר יחסית ובנוסף הייתי באוגוסט (2015, כן לפני חודש) שזה חודש יחסית חלש בהשוואה לנובמבר דצמבר ינואר. בבנגקוק ופוקט הסיפור שונה, אבל אם מישהו חושב שזה בעיה להשיג כוסיות ב2000 או גג2500 בהאט ללונג הוא טועה. בבנגקוק הבאתי כוסית מטורפת ממסאז' אחרי שסיימה את העבודה ב2000 ללונג ובימים הבאים נשארה איתי בשביל 1000 יום+ 500 בהאט למקום על זה שהיא מחמיצה עבודה. בסאמוי כוסיות צעירות במנגו מסננות יפה, אבל אם אתה בטעם שלהם 1500 בהאט ללונג והן שלך..ויש גם ב1000 בתנאי שלקחת ב-4 בלילה לראת הסגירה (לפעמים נסגר ב-3).
בפוקט, הוליווד FBI וטייגר הכוסיות הצעירות דורשות 2000 או 2500 ללונג ובד"כ מתפשרות על 1500.
הבעיה שלי שאני לא מתקרב למקומות יקרים, וכל פעם לוקח חשפניות מהאיי-בר שמתחת לאינסומניה בלי בארפיין. אפשר להביא אותן ב1500 ללונג עד אחה"צ כשאתה לוקח ב-4 בלילה לאחר משמרת. קרה לי ולחברים מספר פעמים. לעיתים ביקשו 2500 או 2000 אך תמיד התפשרו על 1500 מלבד אחת מטורפת שרצתה (וקיבלה) 2000.
אם תפעילו אפליקציות כמו טינדר ותאי פרינדלי ותשתמשו ותפלרטטו קצת (ממש קצת) ייצאו לכם גם זיונים חינם (אף פעם לא כוסיות על אלא חמודות ולא מעבר!)...וגם בפליקציות יש בנות שדורשות 1000-1500 ללונג. בנות שבאות חינם זה אחרי "דייט" עם השקעה של שעתיים וכמה מאות בהאטים..מסכים שהן לא כוסיות על אבל כיף מאוד להביא חינם (מי שרוצה כוסית חינם - שישקיע בתיירות בקופנגן וקופיפי כמו שעשינו אני וחבריי).
מספר פעמים הוצעו לחבריי או לי הצעות מחיר הזויות, ופשוט קמנו והלכנו...קל מאוד למצוא כוסיות במחירים סבירים. כנראה שאתה מחפש בר רפאלי תאילנדית, והיא יודעת שהיא כוסית על, ודורשת 6000בהאט. מפרגן בכיף תהנה..אבל זה ממש לא נכון שאין כוסיות ברמת מחירים של 1500 ללונג ובטח ובטח 2000 ללונג (בבנגקוק תוסיף 500).

44
טינדר לא כל כך מתפקד שם. הן משתמשות באפליקציה שנקראת badoo שהיא גם מבוססת מיקום. תאי פרנדלי גם מתפקדת טוב... ברגעים המתים שאין מה לעשות אפשר למלא את החלל בשליחת חצים ע"מ למקסם את האפשרויות אבל בהחלט לא להסתמך על זה. אין טוב ממראה עינים. לגבי החינמים צריך מאוד להיזהר כי לפעמים מדובר בנסיונות סחיטה, שוד או סתם סרטים רעים.
שאני הייתי יוצא מהמלון והולך על סוי בוקאו בדרך לוולקינג היו מלא בחורות וטרנסיות בבארים שהיו קופצות עליי ורוצות 1500-2000
זה בסביבות השעה 8-עד 12. אחר כך בשעה 1-2 הן נהיות נואשות ומורידות ל 1500-1000. כמובן שככל שאתה מגיע יותר מאוחר
יש פחות ופחות כי את השוות בדרך כלל לוקחים והן נעלמות משם. לפעמים שהייתי חוזר ממש מאוחר היו אומרות לי בעיקר טרנסיות מחיר של 500 וממש מתחננות ואפילו רוצות בחינם הן ממש אגרסיביות רואות אותך מ100 מטר ומתחילות להתביית לכיוון שלך לעבור את הכביש ואפילו לרוץ אחריך ולא משחררות. אני לא הלכתי במצבים האלה בגלל שללכת עם מישהי ב500 או בחינם לחדר שלה נראה לי מצב לשוד בדוק.

פעם אחת ניסיתי ללכת עם מישהי שהציעה בחינם (הציעה לי כמה פעמים וסירבתי) מה שעשיתי היה להשאיר את כל הכסף שלי במלון
והשארתי לעצמי ממש קצת כסף בכיס צצדי שיספיק רק למוטורבייק טקסי ואיזה דרינק אבל עדיין פחדתי ולא ממש יכלתי לזרום
כאילו שאתה הולך לשירותים אתה מפחד שייעשו עליך חאווה.
עדיף להסתכל על אישה יפה מאשר לזיין אישה מכוערת

45
לגבי באדו..לא כל כך הסתדרתי העדפתי את טאי פרינדלי..ותשקיעו את הכמה דולרים זה ממש טוב ועוזר. דווקא מהטינדר הבאתי כמה דברים טובים (כולל בריטית בקופיפי)..ומסכים איתך ב-1000 אחוז שעדיף מראה עיניים אך לפעמים אתה חרמן בחדר ואין לך כוח לצאת אז אתה מזמן אליך את מה שנופל ברשת..אמנם לא היו לי נפילות אך הבחורות כן נראו 10-20 אחוז פחות טוב מבתמונות ולקחתי את זה בחשבון מראש. צריך גם לומר...אם יש עליך בארנק 2000-3000 בהאט אז שוד הוא שטות ולא נורא..מה שבעייתי זה העניין של התעודות זהות. אל..בשום פנים ואופן אל תלכו עם מישהי שנראית מתחת ל18 אם לא בדקתם/הפקיד במלון בדק ת"ז. זה עווקץ מוכר שקורה לא מעט ואז תשלמו למשטרה כמה עשרות אלפי בהאטים שוחד במקרה הטוב, תגורשו מארץ החיוכים במקרה הבינוני, ותשבו בכלא במקרה הרע. למזלי לא הייתי עד לדבר כזה, אך בחורה בת 17 (ילידת שנת 2041) באה ונמרחה על חבר שלי ורצתה למלון ואז בלובי אמרה שאין לה תעודה ושילך אליה לחדר, למזלנו חבר אחר אמר לו תיזהר היא צעירה ואז היא הודתה שהיא 17 ולכן אין לה תעודה (2041, למי שלא יודע השנה כעת בתאילנד היא 2058, ז"א ילידות רוב 2040 הן בסדר).

46
חזרתי עכשיו מפאטייה ובנגקוק לא השתנה כלום בגוגו באר פין 600-800 באט ובחורה 2500 .הייתי בבאקרה מועדון מעולה לא שאלתי למחירים אבל מלא מלוכסנים יצאו עם בחורות ונראה לי שזה מה שהבנות מעדיפות. אני הסתפקתי בחצי קמבודית חצי סינית מהחוף לבנה ב 500 באט לקצר ולהתראות.גם עם תשלם בבקרה 5800 שזה סכום דמיוני ולא נראה לי מציאותי לא בטוח שתהנה כלכך מהזיון אין אחריות.בבנגקוק ביקור יומי באקנה 1100 באט רימינג קטלני מציצה מסאג וגם היה זיון שווה כל באט

48
שלום למכובדי הפורום ,
שנה שעברה ( דצמבר ) נחתתי בפאטייה , ביקור שלישי שלי בעיר .
מתאכסן תמיד במלון ״דרים הוטל ״ , כ30$ ללילה בו .
לקחתי בחורה לא נאה אבל סקסית מהחוף , ב 800 באט כולל אנאלי וסרטון שלה מענגת אותי ,
למחרת הביאה חברה רזה וצעירה , כל אחת קבלה ממני 1200 באט לפינוק מדהים של שעתיים כולל תמונות .
דווקא מהבארים פחות ביצועים נתנו , אבל יפות בהרבה .
אני נוסע שוב באפריל , 6 ימים באדיס אבבה וארבעה שבועות פאטייה ,
אשמח לשתף ולהעלות תמונות ,
באק
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”