באחד הלילות האחרונים שלי בפאטאייה, היה מקרה שאמרתי לעצמי (ובטח מי שהיה שם מכיר את זה): "הלילה אני לא משלם יותר מ-X", וכמובן שהגיעה הכוסית שהעיפה לי את העיניים וחרגתי ממה שהקצבתי ולקחתי אותה ל LT.
לילה אחרי זה, אני בוולקינג סטריט, נחוש הפעם שלא להתקפל.
כמה דקות אח"כ עוברת בחורה בת 30 ככה, עם חזה ע-נ-ק, פנים סבבה (אח"כשמתי לב שהשיניים לא 10 אבל למי איכפת...) וגוף מעולה, ואני רואה אותה הולכת עוד 50 מ' ונכנסת לאינסומניה.
עכשיו אני בכלל לא תיכננתי ללכת לאינסומניה באותו ערב, רציתי מקום שלא יפוצץ לי את האוזניים.
כמובן שדקה אח"כ אני כבר עולה במדרגות של האינסומניה, ומחפש אותה בין כל האורו והבומים והמועדון כרגיל מלא באוסטרלים וחבר'ה אחרים שבאו עם בגדים כמו שאנחנו מבלים בהם בארץ (בעוד שאני לבוש כמו ישראלי בתאילנד...).
אני מחפש אותה, וקולט אותה ליד אחת הבמות שיש באמצע המועדון איפה שרוקדות 2 רקדניות פצצות.
ברגע שהיה קשר עין חיובי ניגשתי אליה, התחלנו לדבר, בחורה נחמדה, ורק מזה שאנחנו מתקרבים אחד לשני כדי לדבר לאוזן (כי אי אפשר לשמוע כלום) החזה הענק שלה כל פעם נוגע בי ואני מתחרפן.
אקיצר אחרי דקה ההיא אומרת לי DO YOU WANT ? שאלתי כמה, והיא אמרה 3000 בהט ללונג טיים.
פה יש לציין שבשלב הזה קלטתי כבר לפחות 4 בחורים מסתכלים עלי בקינאה, ושבדיוק הגיעה השתיה שהיא הזמינה לעצמה (כלומר יש לה כסף).
זכרתי מה שהבטחתי לעצמי, ואמרתי לה בחיוך, I want you, but I'm s good guy- 2500 b,
ואז היא אמרה לי you are a good guy- but every nighy I get here 3000b, and tonight too ...
מילימטר לא זזה ... החלטתי לא להיכנע, ו-3 דק' אח"כ מישהו אחר לקח אותה.
מקרה דומה היה לי עם ליסה מהאינסומניה (שבדיוק רקדה על הבמה) רק ששם לא הייתי סגור על עצמי אם אני רוצה לקחת אותה.
כנ"ל- בחורה מאוד נחמדה, כוסית על מחיר של 3000 ללונג ואפילו לא מילימטר של התגמשות, מאותה סיבה.
רק שתבינו מי הבחורה- תרשמו בגוגל anlisa moon - ובתמונות יש בחורה שעומדת בתחתונים וחזיה שחורות עם הגב למצלמה (והקירות אדומים).
יש לה גם פרופיל פייסבוק כזה לדעתי (אחד מני רבים).
יש בחורות שלא מתגמשות כי תנאי השוק החופשי לא נותנים להן סיבה להתגמש.