כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 67 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

661
אוינק אוינק הדייר הסורר

משלם את תשלום ועד הבית

לועדת הבית אוקטביה פופינס

בסקס סוער ואיכותי!
TongueצחוקEvil Smile

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני בחור שובב וקצת עצלן. אני גר בבניין רב קומות עם שכנים מעצבנים שחושבים שהדירה שלי בבעלותם! אז מה שאני אוהב לעשות חריו חריו חריו רועש בלילות? זכותי! זאת הדירה שלי ואני אעשה בה חריו חריו חריו של זכר חרמן כמה שבא לי ומתי שבא לי! Approveקריצה

בין תחביביי הרבים אני אוהב לשבת על הספה ולאונן בצפיה בסדרה האהובה עליי Wonder Popins! Tongueמוחא כפייהצחוק היא מזכירה לי קצת את ועדת הבית המעצבנת שלנו... היא יפה ומלוכסנת כמוה רק שבמציאות ועדת הבית פופינס הרבה יותר מעצבנת וקשוחה. אם אתם שואלים אותי היא פשוט צריכה זין! תפקיד ועדת הבית דפק לה ת'ראש והיא נהייתה יותר גרועה מרס"ר בצבא צחוק

ישבתי כהרגלי על הספה האהובה עליי ואוננתי מול הטלויזיה כשלפתע נשמעו דפיקות חזקות וסמכותיות בדלת... אוףףף מי זה עכשיו מפריע לי לעזאזל! שאלתי את עצמי והחזרתי את אוינק הקשיח בחזרה לתחתוניי.

פתחתי את הדלת ומולי עמדה ועדת הבית פופינס בכבודה! מיד ראיתי את חוסר שביעות הרצון על הפרצוף שלה... O_O מישהו הולך לחטוף פה Shockedצחוקקריצה

"כן פופינס מה רצונך?" שאלתי את פופינס בבוז.

"אוינק אוינק מתי כבר תשלם את ועד הבית? אנחנו כבר אוטוטו בסוף שנה ולא שילמת על שום חודש!" אמרה פופינס בכעס וניסתה לפלס את דרכה לדירתי. חסמתי לה את הדרך כמובן למה אם היא נכנסת זה ממש סיפור מהתחת להוציא אותה אח"כ צחוק

"המממ טוב תבואי מחר עם קבלה ונראה מה נעשה" עניתי לפופינס בדאגה וכבר התחלתי לחשוב על תירוץ למחר צחוק

"מתי לבוא?" שאלה פופינס בזמן שדפקה את רגלה בחוסר סבלנות ברצפה בידיים שלובות. מה זה זה היא ממש חסרת סבלנות זאתי צחוק

"מתי שבא לך!" עניתי לה במהרה וסגרתי לה את הדלת בפרצוף צחוק

באותו הלילה הלכתי לישון בחרדות ובפחדים עמוקים... מה אני אעשה מחר? אין לי גרוש עליי ופופינס נראית מפחידה מאי פעם צחוק

באמצע הלילה בזמן שישנתי את שינת האוינק שלי לפתע נשמעו דפיקות חזקות בדלת! התעוררתי שטוף זיעה וזימה! הלב שלי פעם בחוזקה וחששתי לפתוח את הדלת צחוק

לבסוף פתחתי את הדלת וכמובן שעמדה שם ועדת הבית פופינס... ואלוהים היא נראתה רעה ועצבנית. חברים תיזהרו פופינס ברחה מגן החיות והיא מסתובבת חופשיה! יש לה שיניים חדות והיא אוהבת לאכול אוינקים רכים וורדרדים לארוחת הבוקר צחוקצחוקצחוק

"נו HUESOS אתה מתכוון לשלם ועד בית?" שאלה אותי בעצבים ועדת הבית פופינס צחוק

"אההההה HUESOSKA לכי מפה כבר אין לי כסף! למה את דופקת לי בדלת בלילה? התעוררתי בגללך שטוף זיעה וזימה! בת זונה שכמותך!" כועסצחוק צעקתי עליה, ניגבתי ממני את הזיעה וסידרתי את הזימה בתחתוני צחוקצחוקצחוקצחוק

"אתה עוד מעט תתעורר בגללי באברבנאל אם לא תשלם על ועד הבית! נו דלביוב איפה הכסף? הנה הבאתי קבלה לשנת 2015 קדימה תביא את הכסף!" דרשה פופינס וחייכה בממזריות.

"שרמוטה אין לי כסף בזבזתי את הכל על קרם זיונים!" אמרתי לה והיא התפוצצה מצחוק צחוק

"אהההה בן זונה איפה היה הקונדום כשעשו אותך? אתה חייב 1200 שקל לועד הבית!" צעקה פופינס צחוק

"HUESOSKA מסריחה לכי מפה אין לי כסף!" צעקתי לה.

"אההה זין מסריח תביא מהר כסף!" צעקה פופינס

"אין כסף זונה! לכי מפה פות מסריח!" צעקתי לה צחוק

"שמוק תביא כסף עכשיו!" דרשה פופינס

"אני יכול לשלם לך עם הזין שלי אם את מעוניינת... הוא עכשיו ברגעים של זימה!" Star אמרתי לפופינס והבאת פניה השתנו במהרה מוחא כפייה

"הממממ נשמע מעניין... תצטרך לעשות את זה 12 פעמים בשנה!" קריצה אמרה פופינס בחרמנות ותפסה את הזין שלי שכבר זמם על הכוס שלה Tongueצחוק

חברים אמרתי לכם שהיא צריכה זין, תפקיד ועדת הבית לא מתאים לנימפומנית כמוה צחוקקריצה

"אין שום בעיה דובשניה שלי הזין שלי תמיד מוכן לעשות זימה בכוס שלך!" Evil Smile אמרתי לפופינס וליטפתי את הכוס שלה שהיה רטוב כהוגן! Tongue

"אוינק אוינק מה דעתך שאני אעשה מעשים מגונים בתחתונים שלך?" שאלה פופינס והשחילה את ידה השובבה לתחתוניי חיוך גדול

"את בהחלט מוזמנת, הזין שלי אוהב מעשים מגונים ומעשי זימה!" Starצחוק אמרתי לפופינס והיא במהרה הוציאה את זייני הקשיח מתחתוניי אחרי שעשתה בו מעשים מגונים עם ידה קריצה

פופינס צחקה שהיא תיקח מאיזה סטלן בבניין פעמיים תשלום ועד בית והוא בטח לא ישים לב... הוא רק ישאל אותה: "אחותי יש לך ג'ויינט?" צחוק

המשכנו להתלטף ולהתמזמז בעמידה... הובלתי את פופינס ונעמדנו מול המראה. הורדתי אותה למציצה חמה ורטובה! Tongue התמוגגתי מישבנה הסקסי של פופינס שהשתקף במראה ושיחקתי עם החוטיני הדקיק שלה. פיסקתי לרווחה את פלחי ישבנה של ועדת הבית הסקסית שלי וריירתי על חור התחת שלה! אחחחח זה בטח מעדן לא נורמלי! אמרתי לעצמי והכנסתי את פניי בין פלחי ישבנה. אכלתי את החור המתוק שלה בשקיקה ונישקתי אותו בצרפתיות חושניות ורועשות יססססססס! Star

פופינס ועדת הבית המלוכסנת שלי רצתה ירידה! כמובן שלשם כך חשפתי את השפתיים החושניות שלי ואת לשוני השובבה! קריצה את הראש הגדול השארתי בדיווח הקודם, הפעם לא הייתה לי בעיה להשתחל בין רגליה של פופינס צחוק

הדבקתי את לשוני השובבה לדגדגן הורדרד של פופינס והרבצתי ליקוק פסיכודלי (חחח שרון הדגדגן שלך לא עמד במרץ של לשוני השובבה צחוקקריצה) עד שפופינס התחילה לרעוד וגמרה בחיוך ענק מאוזן לאוזן! "אוינק אוינק זה היה ליקוק מהסרטים קוונטין טרנטינו היה גאה בך!" צחוק צחקקה פופינס וליטפה את ראשי עם כפות רגליה.

אומנם פופינס חוותה אורגזמה מדהימה אבל המסע שלי לעבר תשלום ועד הבית רק התחיל. גברת ועדת הבית מאוד חרמנית ורעבה וצריך לעמוד במשימה לספק אותה צחוקקריצה

פופינס הפכה אותי על הגב והתחילה לזיין את פניי עם ישבנה כעונש על אי תשלום ועד הבית צחוק

פופינס נשכבה עליי ב 69 והתחילה ללקק בחושניות את החזיריק קשיח שלי! מוחא כפייה

"גרררררר חזיריק טעים יאממיייי יאאאמממייי!!!" התענגה פופינס Tongueמוחא כפייה

היא עשתה לו גם מציצת פוליש מחרפנת ושליקלקה באהבה את הבייצלך החלקים שלי! חיוך גדול
טרפתי בחרמנות את חור התחת המדהים שלה! הוא יפה וטעמו משובח! אני חושב שאני מאוהב! Heart אפילו עשיתי לחור התחת של פופינס חריו חריו חריו של זכר! חור התחת של פופינס לא ישכח את זה לעולם! מוחא כפייה

לפתע פופינס חשפה את שיניה החדות והשובבות והתחילה לנשוך אותי ללא הפסקה בגופי ובישבני, צרחתי כמו מטורף על כל הבניין... בטח כל השכנים הבינו שככה ועדת הבית פופינס מוציאה ממני את התשלום צחוקקריצה

אההה חבר'ה כמעט שכחתי! פופינס עשתה חריו חריו חריו של נקבה לבייצלך החלקים שלי! יאאאהההוווווו מוחא כפייה

ועדת הבית פופינס כבר רעדה מחרמנות ובמהרה עלתה עליי לרכיבה הפוכה. היא דהרה עליי בחושניות והתמוגגתי ממראה התחת הסקסי שלה שרקד על החזיריק הקשיח שלי Tongue הכוס שלה היה רטוב וחם וחזיריק שלי מאוד אהב את החמימות והמרקם! Tongue

פופינס הסתובבה אליי והמשיכה לדהור על חזיריק הקשיח שלי. היא נשכה את אוזניי ואת צווארי ולחשה באוזניי חריו חריו חריו חושני של נקבה חיוך גדול אני כמובן לא נשארתי חייב ולחשתי לה באוזן חריו חריו חריו שובב של זכר יסססססססס מוחא כפייה

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את ועדת הבית הנימפומנית שלי באוויר! חיוך גדול הקפצתי אותה על חזיריק הקשיח כל הדרך עד למראה. מול המראה שנינו התענגנו על הטוסיק המקפץ של פופינס וכמעט נהיינו חירשים מרעשי הזיון צחוק

התיישבתי על הספה ופופינס ממש אנסה את חזיריק הקשיח בפוזת הצפרדע החרמנית מוחא כפייה

הרמתי את פופינס שוב באוויר וזיינתי אותה כל הדרך בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה ופירקתי את הכוס החם שלה במיסיונרית מטריפה! Tongue

פופינס נשענה על השידה והמשכתי להלום עם חזיריק הקשיח בכוס הרטוב שלה עמוק וחזק! Tongue

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לעשות חיים משוגעים בפות של פופינס יסססססס מוחא כפייה

זחלנו על המיטה והרבצנו כפיות פרועות וסוערות! קרעתי לפופינס ת'כוס חזק ועמוק והיא אהבה את זה מאוווווווד מוחא כפייה

התהפכנו והמשכתי לפרק את הכוס של פופינס כשהיא שוכבת על הבטן. מחיאות כפיים סוערות נשמעו בכל הבניין! אני עומד לצאת מחובות תשלום ועד הבית שלי יאאאההההוווווו Tongueצחוק

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Evil Smile

עשיתי לפופינס עם חזיריק זימה פרועה בכוס הרטוב שלה והיא הייתה בעננים! מוחא כפייה

תוך כדי שדפקתי את פופינס כהוגן היא אמרה שהיא נהייתה רעבה והיא תשמח למשהו טעים... אמרתי לה שיש לי בשבילה דייסה טעימה של חזיריק והיא התלהבה בטירוף! Tongueמוחא כפייה

"כן כן אני רוצה דייסה של חזיריק!" צעקה פופינס צחוק

גברת ועדת בית נשכבה עליי ב 69 והתחילה למצוץ את החזיריק הקשיח שלי. היא גם שיחקה תוך כדי עם האצבע השובבה שלה בישבני חיוך גדול ליקקתי בשקיקה את חור התחת שלה ובישלתי לה את הדייסה צחוק

אחרי כמה דקות מענגות במיוחד השפרצתי את הדייסה הטעימה לפיה של ועדת הבית פופינס! חיוך גדול פופינס חייכה בשובבות ואמרה בפה מלא דייסה (זרע): "אוינק אוינק החזיריק!" וגרגרה את הדייסה בגרונה יססססססס! Tongueמוחא כפייהStarצחוק

חברים יקרים זכיתי! זכיתי בועדת בית נימפומנית שלא יודעת שובע! רעבה לחזיריק קשיח 24/7 ולדייסה הטעימה שלו צחוקקריצה כל עוד פופינס ועדת הבית אני יכול לשכוח מלשלם ועד בית. חזיריק שלי אחראי על התשלום והוא יודע לשלם עמוק וחזק כי הוא עומד מהר וחזק! צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

סקסית שלי היה נפלא! TongueTongueTongue

מזל שאת ועדת הבית שלי ולא הזקנה המשוגעת ההיא צחוקצחוקצחוקקריצה

סקסית כל חודש אני מחכה בשקיקה ליום תשלום ועד הבית! נכון שאני שכן טוב? צחוקקריצה

סקסית נראה לי שכחת לתת לי קבלה... תוציאי לי אותה מהכוס פעם הבאה שנפגש צחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים השובבים והטעימים שלך! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

662
אוינק אוינק - שומר הראש המצויד בחזיריק קשיח

תופס את מקומו של מר וורשה - המאהב הנצחי של

המיליארדרית הנימפומנית אוקטביה פופינס! Tongueצחוק

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני שומר ראש שרמנטי ומצויד היטב Cool

הייתי שומר ראש של כל הסלבריטי בהוליווד! תנקבו בשם ואני אהנהן עם הראש Star הסלבריטי מריחים חזיריקים מוצלחים כמוני מקילומטר! צחוק

אבל תעזבו את כל הסלבריטי האלה בצד... כשנודע לי שמיליארדרית כוסית בטירוף מחפשת שומר ראש מיד קבעתי ראיון עבודה אצל גברת פופינס! כן כן זהו שמה נכון שם סקסי להפליא? Tongue

הגעתי לביתה המפואר של גברת אוקטביה פופינס כשאני מצוחצח ומגולח למשעי. הרמתי משקולות לפני שבאתי אליה כי מניסיון זה עושה רושם טוב על הנקבות קריצה

אוקטביה קיבלה אותי בזרועות פתוחות, בחמימות ובחיוך ענק! שיערה הברונטי גלש על כתפיה וגבה וחיוכה הכובש עם עיניה המלוכסנות ממש המיס אותי! מוחא כפייה היא לבשה טייץ' מדהים של אדידס שהדגיש היטב את ישבנה הסקסי ואת ירכיה הספורטיביים! אישה כלבבי רואים שהיא עושה ספורט Star

התיישבנו על הספה ואוקטביה התחילה למשש לי את השרירים. היא אמרה לי במהרה שאני מתאים להיות שומר הראש שלה! Tongue נו מה אמרתי לכם קוראים חביבים שלי? שרירים עושים רושם על הנקבות וכל אחת הייתה רוצה שומר ראש חסון ומרשים כמוני Approve

אוקטביה הודיעה לי שמשכורת שלי תהיה 1000 יורו ליום! חיוך גדול פשששש כן כן פופינס דובשניה עשירה שלי זה ממש מתאים לי! מוחא כפייה

למחרת התחלתי רשמית להיות שומר הראש של אוקטביה פופינס. ליוויתי אותה לשדה התעופה ובמשך שבועיים טסנו ממקום למקום כשאוקטביה תמיד מסתובבת עם המזוודה שלה חיוך גדול

הייתי מאוד סקרן לדעת מה יש לה בתוך המזוודה אבל לא רציתי להיות חטטן וגם הייתי די עסוק בלנעוץ עיניים בתחת של פופינס שענטז מולי ללא הפסקה צחוק

יום אחד הסקרנות הרגה אותי והצצתי בחור המנעול של חדרה במלון שהתארחנו בו. שמעתי כל הזמן קולות של זיונים... אם המאהבים שלה הם לא טום קרוזים ממשימות בלתי אפשריות אז עם מי לעזאזל היא מזדיינת כל הזמן? אני תמיד ליד הדלת ריבונו של עולם צחוק

בקיצור חברים הצצתי וראיתי שפופינס החרמנית מזדיינת עם פאקינג בובת מין! Shockedצחוק

20150717 210717(500)

"הוווווו וורשה אתה גדול כן וורשה חזק ככה אני אוהבת אההההה אאווווווו כןןןןןןןןןןןן" גנחה פופינס וקיבלה את הזין הגדול של וורשה בכל בחורים Tongueצחוק

קינאתי בטירוף וחרקתי שיניים... ממש רציתי לזיין את פופינס... אבל, היא לא הראתה שום סימנים שרצונה להכיר את חזיריק הקשיח שלי... רק הזין של וורשה עניין אותה והיא הזדיינה איתו כמו מטורפת! הייתה להם כימיה נפלאה! הרגשתי שמר וורשה חי כשהוא איתה... איך שהוא פירק לה את החורים מאמא מיה זה היה מרשים! מוחא כפייה

"כןןןןן כןןןןןן וורשה תזיין אותי עמוק וחזק!!!" גנחה פופינס במלון במיאמי Tongueצחוק

"קדימה וורשה תקרע אותי אתה גדול אהההההה אוחחחחח!!!" גנחה פופינס במלון במילאנו Shockedצחוק

(שרון התעסקה עם וורשה......... התחרפנתי מזה ממש! Tongueצחוקצחוקצחוק)

במקסיקו כבר נשברתי והחלטתי לקרוא לחבר שלי שיגנוב את מר וורשה וישים לזה סוף! כועסצחוק הוא באד בוי מקסיקני ויש לו ניסיון בדברים האלה. בטלפון הבטחתי לו חצי מהמשכורת שלי והוא כמובן מאוד שמח כי אני מרוויח פאקינג 1000 יורו ליום! Tongue

היינו בדרכנו לשדה התעופה. אוקטביה כרגלה התרוצצה עם המזוודה שלה ונענעה את ישבנה מצד לצד. הלכתי אחריה והייתי בקשר עיני הימנית עם ישבנה ובקשר עיני השמאלית עם החבר המקסיקני צחוק עצרתי והתכופפתי כאילו אני מתעסק עם השרוכים וסימנתי לחבר לפעול! Evil Smile

"היי גברת נפל לך הארנק!" צעק החבר המקסיקני (אני הייתי החבר) לאוקטביה שנבהלה והסיתה את מבטה הצידה. החבר המקסיקני חטף את המזוודה עם וורשה מידה של פופינס והסתלק מהמקום כמו ספידי גונזלס צחוק

"אההההההההההההה וורשה שלי וורשה! איפה אתה אוינק אוינק יא מעפן!!!???" צעקה לעברי פופינס... שיחקתי את עצמי מופתע ובפנים הייתי הבן אדם הכי מאושר על כדור הארץ! חיוך גדול

"הייתי ממש פה... קשרתי את השרוכים שלי" אמרתי לפופינס.

"איפה היה הקונדום כשעשו דפקט כמוך? גנבו לי את וורשה! מישהו שדד אותי ונעלם עם המזוודה שלי! אהההההה!" צעקה פופינס והתחילה לבכות בכיצחוק

ניחמתי את פופינס אהובתי ומעבר לפינה ראיתי את החבר המקסיקני שלי מחייך ועושה תנועות של זיון על הקיר צחוקקריצה זה חבר אמיתי בראבו בראבו! מוחא כפייה

חזרתי עם פופינס למלון כשבדרך היא לא הפסיקה לעשות לי פרצופים צחוק

"איך עכשיו אני אקבל את מנת הזין היומית שלי? יש לך הצעה?" שאלה אותי פופינס כשישבנו על הספה. במהרה ידה הגיעה למפשעתי ושפשפה את חזיריק שלי Tongue

"את נוגעת בהצעה!" צחקקתי וקרצתי לפופינס קריצה

פופינס סיפרה לי את הסוד האפל שלה... רק מר וורשה עמד בתיאבון המיני שלה... כל שומרי הראש הקודמים שלה מתו מהתקף לב! Shockedצחוק

"פופינס יקירתי אני לא כמו כולם אני אוינק אוינק בעל חזיריק קשיח וביצועיסט! תנסי אותי פופינס!" TongueStar אמרתי לפופינס בהתלהבות ושלחתי יד לטייץ שלה.

פופינס לא יכלה לעמוד בקסמיו של חזיריק והתלהבה שהוא הולך ומתקשח מנגיעותיה גרררר גרררר Tongue פופינס עשתה דיגי דיגי לחזיריק שלי והוא אהב את זה בטירוף! מוחא כפייה

פופינס שלפה את חזיריק הקשיח מתחתוני ועטפה אותו עם שפתיה החושניות Tongue היא רכנה מעליי ומצצה את חזיריק הקשיח שלי בתאווה גדולה! ליטפתי את ישבנה והצצתי בו במראה הגדולה שהייתה מולנו. הורדתי את הטייץ ואת החוטיני האדום שלה והתמוגגתי מישבנה היפה! מוחא כפייה

פופינס אחזה בחזיריק הקשיח וגררה אותי למיטה. היא העיפה אותי על הגב והתיישבה על פניי עם ישבנה החשוף. לדבריה הגיע לי עונש על התרשלות בתפקיד ועל זה נאלצתי לאכול ולהסניף את ישבנה צחוק אני מוכן להתרשל בתפקיד שלי כל יום אם זה יהיה העונש שלי צחוקקריצה

אחרי הפרס שלי על ההתרשלות בתפקיד פופינס דרשה ירידה חושנית! היא נשכבה על גבה, פתחה את רגליה לרווחה והזמינה אותי לטרוף לה את הפות הורדרד שלה חיוך גדול ליקקתי לה אותו בשקיקה ותאווה ואחרי כמה דקות פופינס גמרה ברעידות והתנשפה קלות Tongue

"אוינק אוינק זה היה נפלא! עשית צעד ראשון כדי להפוך להיות המאהב החדש שלי!" שיבחה אותי פופינס וליטפה את ראשי חיוך גדול

פופינס הפכה אותי על הגב והתחילה לעשות בי את זממה ב 69 Tongue

שליקלקה את הבייצלך שלי כל אחת בנפרד ואת שתיהן ביחד! עשתה מציצת פוליש נפלאה לחזיריק הקשיח שלי ואז גם נשכה אותי בגופי ובישבני עם שיניה החדות והשובבות מוחא כפייה

אבל כדי להפוך להיות המאהב הניצחי של פופינס הייתי צריך לזמבר אותה כהוגן! Star

פופינס עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחלתי להקפיץ אותה במרץ על חזיריק הקשיח בזיון טרמפולינה נפלא! Tongue האם מר וורשה היה עושה לה ככה? I DON'T THINK SO! צחוק

פופינס הסתובבה והמשיכה לרכב עליי במרץ! היא התכופפה ולחשה לי באוזן חריו חריו חריו מחרמן של נקבה! Tongue אני לחשתי לה באוזן חריו חריו חריו של חזיריק חרמן אוווו יסססססס מוחא כפייה

פופינס גם נשכה אותי באוזניי ובצווארי ללא הפסקה מה שגרם לסקס להיות קינקי במיוחד חיוך גדול

זחלנו לקצה המיטה וספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר! הקפצתי אותה על חזיריק הקשיח שלי כל הדרך למראה כשמוזיקה קצבית מתנגנת ברקע! Star נעמדתי מול המראה וזיינתי אותה כהוגן באוויר! התמוגגתי מהטוסיק המקפץ של המאהבת הטריה שלי מוחא כפייה

התיישבתי על הספה ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Tongue חברים זה שלפופינס יש תיאבון מיני מטורף אתם כבר יודעים אבל חברים יש לה פאקינג נזילה בכוס! פחדתי על חזיריק הקשיח שלא יטבע צחוקקריצה

הרמתי שוב את פופינס באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה בזמן שהיא תלויה עליי כמו דובת קואלה חרמנית צחוקקריצה

השכבתי אותה על המיטה והמשכתי לפרק לה ת'כוס במיסיונרית מטריפה! מוחא כפייה

מהמיסיונרית עברנו לעמידה. פופינס נשענה על השידה וקיבלה את החזיריק הקשיח שלי באהבה! Heart

אחר כך פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי להאכיל את הכוס שלה עם החזיריק הקשיח שלי חיוך גדול התכופפתי וליקקתי בשקיקה את חור התחת של פופינס! היא שיחקה בביצים הרכות שלי עם כפות רגליה וצחקקה צחוק

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Tongue חזיריק שלי ממש רטט בכוס שלה! מוחא כפייה

התהפכנו והמשכתי לקרוע את פופינס כשהיא שוכבת על הבטן. השכנים בטח חשבו שמישהו מתופף בדירה צחוקקריצה

פירקתי את פופינס אהובתי כהוגן עד שהיא נהייתה ממש רעבה וביקשה שאשפריץ לה חזק בפה זרע חם וטעים מבית היוצר של חזיריק הקשיח! Tongue

פופינס נשכבה עליי ב 69 והתחילה למצוץ את חזיריק הקשיח שלי ושיחקה עם האצבע שלה בישבני Embarrassed ליקקתי את חור התחת שלה ברעב גדול והסנפתי אותו באהבה! אחחחח חורצ'יק טעים ומריח נפלא! מוחא כפייה

אחרי כמה דקות השפרצתי את הזרע שלי חזק ועמוק לפיה של פופינס עד שהזרע נדבק לה לגרון צחוקצחוקצחוקקריצה פופינס חייכה ואמרה בפה מלא זרע חזירי: "אוינק אוינק שומר ראש!" ואז גרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarצחוק

חברים יקרים אומנם פוטרתי מתפקיד שומר הראש אבל הפכתי לחזיר השעשועים והמאהב הלטיני של האחת והיחידה! אוקטביה פופינס הנימפומנית המטורפת בעלת תיאבון מיני נדיר! שרעבה לזין קשיח 24/7 ולזרע חם וחזירי! בעלת 3 חורים רעבים שלא יודעים שובע אף פעם! צחוקצחוקצחוקקריצה

נ.ב.

חברי המקסיקני עידכן אותי שהוא עושה חיים משוגעים עם מר וורשה בלילות צחוקצחוקצחוק

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהיייייים!!!!! TongueTongueTongue

עכשיו את צריכה לשכור שומר ראש כדי שלא יגנבו לך אותי צחוקצחוקצחוק

חזיריק הקשיח שלי כבר מתגעגע לפיך הלוהט ולשפתייך החושניות TongueTongueTongue

ד"ש לחורצ'יקים החמימים והמתוקים שלך! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

663
אוינק אוינק ואוקטביה פופינס במדריך איך לקבל סקס

מאישה/בעל Tongueצחוק

שלום חברים יקרים כאן עבדכם הנאמן אוינק אוינק חיוך גדול

תשמעו חבר'ה אני בצרות צרורות! לאחרונה אישתי אוקטביה פופינס עושה לי פוזות ומסרבת לסקס ארוך ואיכותי איתי ועם חזיריק הקשיח שלי בכיצחוק נו נשים לכו תבינו אותן Wacko

אתם יודעים מה זה להירדם ליד כוסית ברונטית מלוכסנת בעלת שלושה חורים מדהימים בלי לקרוע אותה לפני? רע לי חורה לי... אני רוצה לזמבר את אישתי בחורים היפים שלה! Tongueצחוק

לשם כך הגיתי תוכנית שובבה וזדונית במיוחד! אירגנתי מגב ופומפה ובשעת לילה מוקדמת כשאישתי ישנה ערומה, התגנבתי עם חבריי החדשים קריצה

חברים זה מה שהתרחש בחדר המיטות שלנו... אזהרה הצפיה לא לבעלי לב חלש! Evil Smileסימן קריאהצחוק

חלק 1

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4409328%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]

חלק 2

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4409330%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]

חלק 3

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4409331%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]

אחרי הזיון המטורף בדוגי, ואחרי שזימברנו זה את זו כהוגן בתחת עם מגב ופומפה המשכנו לעשות אהבה אסורה ב 69 בחדר השינה Evil Smile

הנימפומניות פרצה מאישתי מכל חור והייתי המאושר שבגברים שהמגב והפומפה הצילו את חיי הסקס שלנו צחוק

הפעם לשם שינוי אוקטביה אישתי מצצה לי את הזין בשקיקה במקום לנחור עליו כמו בולדוזר מקולקל צחוק אני ליקקתי את חור התחת שלה בהנאה רבה בלי למצמץ אפילו! המגב והפומפה סידרו לי כמה ברגים בראש והחיו את חזיריק שלי! הוא שוב היה חזיריק קשיח שאישתי כל כך אוהבת להתעלס איתו Tongueמוחא כפייה

הכוס של אישתי התחנן לירידה טובה! הוא התגעגע ללשוני השובבה והרטובה! Star

אוקטביה נשכבה על הגב, פיסקה את רגליה והמנעול להיכל התענוגות שלה נפתח חיוך גדול

זללתי לה את הכוס בחום ובאהבה, במסירות, חושניות והתמדה כמו שהיא אוהבת! Tongue

אני עשיתי NO NO עם הלשון והיא גנחה YES YES והתפתלה מוחא כפייה

אישתי היפה גמרה ברעידות קלות ואמרה שהיה נפלא! Tongue

המשכנו לשחק על המיטה בליקוקים, נשיכות וטעימות. אני עם חוריה היפים והטעימים והיא עם החזיריק הקשיח שלי ועם אשכיי הרכים Tongue אחרי שאישתי עשתה לחזיריק הקשיח מציצת פוליש ואקס היא התיישבה עליו עם ישבנה. יצאנו לדהירה אנאלית הפוכה, תלולה וחושנית מוחא כפייה

אוקטביה הסתובבה אליי והמשיכה לדהור עם החורצ'יק היפה שלה על חזיריק הקשיח. לחשנו זה לזו חריו חריו חריו וקריה קריה קריה של זכר ונקבה... היה נפלא! אצבע למעלהTongue

אחרי כמה ביסים בצווארי ובאוזניי זחלנו לקצה המיטה. בספירה ל 3 הרמתי את אישתי החרמנית באוויר והקפצתי אותה כל הדרך עד למראה. מול המראה הייתי ממש מהופנט איך החזיריק הקשיח שלי מחורר את ישבנה Tongue

התיישבתי על הספה ואוקטביה המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע האנאלית Star

הרמתי שוב את אישתי באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזיינתי טוב טוב במיסיונרית אנאלית נפלאה! מוחא כפייה

אישתי נשענה על השידה והמשכתי לפרק לה ת'תחת עמוק וחזק בעמידה! Evil Smile

גברת חזיריק קשיח התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשיכה לאכול את החזיריק הקשיח שלי בתחת בהנאה רבה! Tongue

אחרי שליקקתי את ישבנה של אישתי בשקיקה, זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות אנאליות פרועות וסוערות! Tongue מהכפיות התהפכנו וכשאישתי שוכבת על הבטן המשכתי להלום בישבנה כהוגן! Evil Smile

עברנו לדוגי אנאלי מהיר ועצבני! Evil Smile

אישתי מאוד אוהבת לאכול בתחת אבל היא גם אוהבת קינוחים טעימים קריצה היא ביקשה שאני אשפריץ לה בפה את הזרע הטעים של חזיריק הקשיח אוווווווו יהההההההה Tongueמוחא כפייה

אוקטביה נשכבה עליי ב 69 והתחילה למצוץ לי ת'זין במציצה רטובה וחושנית! וכדי להעצים את החוויה היא שיחקה עם האצבע שלה בישבני חיוך גדול

ליקקתי לה את התחת ברעב גדול ודחפתי לה אצבע שובבה לתחת! אחחחחח היה תענוג! Tongue

אחרי כמה דקות מדהימות, השפרצתי את הזרע החם והטעים של חזיריק הקשיח עמוק לפיה של אוקטביה אישתי השובבה ! מוחא כפייה היא חייכה ואמרה בפה מלא זרע: "זיון לילי!" Tongueצחוקמוחא כפייה (פששששש זה היה מקורי צחוקקריצה) וגרגרה את הזרע בגרונה Tongueמוחא כפייהStar

חברים כפי שראיתם כל מה שצריך כדי להפוך אישה עצלנית שמתלוננת על כאבי ראש, לחיית מין נימפומנית שלא יודעת שובע, זה לנקנק לה את הרקטום עם מגב ופומפה! היא תהיה כמו חדשה! מלאת הורמונים ותעריץ את הזין שלך! Tongueמוחא כפייה

כאן היה עבדכם הנאמן אוינק אוינק חיוך גדול אני חייב לסיים כי אישתי פופינס אונסת ברגעים אלה את הזין שלי צחוקצחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים!!! TongueTongueTongue

אנחנו שני חולי נפש בריבוע בוע כמה קללות ושטויות יאללה צחוקצחוקצחוק

אני שולח לחורצ'יקים היפים שלך חריו חריו חריו ערמומי וקריה קריה קריה תחמן צחוקצחוקצחוקקריצה

סקסית אני רוצה שתנחרי לי ברקטום! TongueצחוקEvil Smile

Heart Hug

Lavelle

664
אוינק אוינק בעל תספורת העגבניה בזיון אנאלי לוהט עם

אוקטביה פופינס חובבת הזרגים והעגבניות! Tongueצחוקצחוקצחוק

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני חזיריק חתיך וגזעי עם תספורת עגבניה מדהימה! Tongue

20151003 134734(700)

כפי שאתם רואים מהתמונה גידלתי עגבניה מדהימה על הראש ואני אוהב להשוויץ איתה בפני כולם! Cool הבחורות מריירות על העגבניה שעל ראשי ותמיד מלטפות אותה בשקיקה! Tongue

אני אוהב להגיע למועדונים כשאני לובש את תחתון הפילפילון שלי צחוק

Pilpilon

השרמוטות במועדון מתחרפנות ובין ליטוף העגבניה והנקניקיה שלי הן עושות לי עיניים ונושכות שפתיים. אחת ברונטית מלוכסנת כוסית במיוחד עשתה לי פרצוף דפוק אותי וכמעט נגסה לי בעגבניה צחוק אויי ואבוי אם הייתה נוגסת לי בנקניקיה צחוקקריצה היא מזמזה את העגבניה שעל ראשי, עשתה לי עיניים חרמניות ולפתע שמעתי רעש של מספריים...

unname F(700) 2

והרגשתי את העגבניה נופלת מראשי Shockedמבולבל אהההה הצילו העגבניה שלי לאאאאאאאאאאאאאאאאאא ShockedShockedShockedצחוקצחוקצחוק צעקתי בטירוף וראיתי איך הליכסון הברונטי הזאת בורחת מהמועדון עם העגבניה שלי... כאשר היא עושה קולות צ'יק צ'יק צ'יק עם המספריים שלה כדי לעצבן אותי עוד יותר! כועסצחוק

"היי מה נראה לך שאת עושה???" צעקתי לשרמוטה המלוכסנת שברחה עם העגבניה שלי כועסצחוק

לך תזדיין כוס רקוב מפגר!!! חי חי חי איזה יופי יש לי עגבניה! היי מה קרה ללולב שלך?" הקניטה אותי המלכוסנת כשראתה שהלולב שלי נבול ומפוחד צחוק

"אההה זונה! פה כוס מלוכסן!" צעקתי לעבר השרמוטה המלוכסנת הזאת והמשכתי לרדוף אחריה...

"חה חה חה העגבניה שלך אצלי לולב רקוב שכמוך!" צחוק צעקה הזונה הברונטית.

לבסוף אחרי מרדף קצר הצלחתי לתפוס את הברונטית השובבה. היא עשתה לי עיניים וליטפה את הפילפילון שלי חיוך גדול יש לה עיניים מלוכסנות ערמומיות ותחמניות! צחוקTongue

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4410023%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]

"פשששש החדק שלך גדל! איזה חדק קשיח!" Tongueמוחא כפייה צעקה בהתלהבות הברונטית

"החדק שלי גדל כשהוא רואה אותך!" אמרתי לברונטית בזמן שהיא ליטפה את החדק שלי Tongue הוא הלך והתקשח אוווווו יססססססס מוחא כפייה

לברונטית המלוכסנת קוראים אוקטביה פופינס והיא ממש נגנבה וריירה על הפילפיון שלי צחוק

אני ריירתי על ישבנה ועל הכוס הרטוב שלה שאותו ליטפתי בסקרנות אחרי שהשחלתי את ידי לתחתוניה Evil Smile

"אתה רוצה לראות אותו?" שאלה אותי בערמומיות גברת עגבניה צחוק

"גרררררר ברוווווווווווור" צעקתי בהתרגשות צחוק

אוקטביה נשכבה על הגב והורידה את תחתוניה... חברים דבר כזה עוד לא ראיתי! היה לה מנוש מצופה בצמר גפן ובחוץ שיערות מסופרות בצורת סמיילי עם משקפי שמש! TongueTongueTongue נהייה לי חיוך מטומטם שיקח לפחות שבוע עד שימחק! צחוקצחוקצחוק

20151003 135500 F(700)

"הלולב שלי עומד מהר וחזק!" Tongue צעקתי לה והיא כמעט הפילה את העגבניה מהתרגשות צחוק

מרוב שצחקתי כשראיתי את הכוס שלה הצמר גפן התעופף לכל עבר צחוק

"זאת פאה!" צעקה אוקטביה והתפוצצה מצחוק צחוק

כל הזמן הזה אוקטביה לא עזבה את העגבניה שלי וליטפה אותה בשקיקה עם אצבעותיה. מסתבר שיש לה אוסף של עגבניות והיא מתחרמנת מהן צחוק אוקטביה פופינס היא שודדת עגבניות ערמומית ותחמנית! צחוקקריצה

המשכנו לשכב ולהתחרמן. גופה כה ענוג ומלוכסן! זהו אני עושה חרם על יד ימין שלי צחוקקריצה

אוקטביה כבר הרטיבה את כל הצמר גפן שהיה לה על הכוס מרוב חרמנות צחוק צללתי בין רגליה והתחלתי לענג אותה עם לשוני השובבה! חיוך גדול בחורה מלוכסנת כמוה בטח אוהבת ליקוק מלוכסן וזה בדיוק מה שעשיתי לה! היא התפתלה והתנשפה קלות עד שגמרה באורגזמה אדירה! מוחא כפייה

"אוינק אוינק זה היה מדהים!" Tongue גנחה המאהבת המלוכסנת שלי מוחא כפייה

פופינס הפכה אותי על הגב והתיישבה על פניי עם ישבנה הסקסי! Tongue הסנפתי את חור התחת שלה בהנאה וליקקתי את החומד המתוק הזה בשקיקה! איזה חור יפה וטעים גררררררר מוחא כפייה

הפה המלוכסן של פופינס נפתח ועטף בחום ובאהבה את החדק הקשיח שלי Tongue היא מצצה גם את אשכיי הרכים והחלקים וליקקה את החדק שלי לכל אורכו ורוחבו עם לשונה המלוכסנת! מוחא כפייהצחוק

דחפתי לפופינס אצבע שובבה בתחת והתענגתי על המחילה האנאלית והמסתורית שלה! Evil Smile

הרגשתי שחור התחת של פופינס רעב וזקוק להשחלה הגונה מהחדק הקשיח שלי Starצחוק

פופינס החרמנית התיישבה על החדק הקשיח שלי כשגבה אליי. הוא החליק לישבנה והיא התחילה לקפץ עליו בפוזת הצפרדע החרמנית! Tongue אחחחח ממש תענוג להיות בתחת של המלוכסנת הזאת! יש לה תחת מלוכסן ונעים בטירוף! מוחא כפייהקריצה

פופינס הסתובבה והמשיכה לרכב עליי אנאלית כשהיא עם פניה אליי. היא התחילה לנשוך אותי בצווארי ובאוזניי ועשתה לי חריו חריו חריו של נקבה. אני עשיתי לה חריו חריו חריו של זכר וקריה קריה קריה של חייזר צחוקצחוקצחוק השחלתי אותה גם בכוס הורדרד והמלוכסן שלה וכמעט קיבלתי כוויה בפילפילון שלי צחוקקריצה

החזרתי את החדק הקשיח לתחת של פופינס. זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר. הקפצתי אותה כל הדרך עד למראה ומול המראה זימברתי אותה בתחת כשהיא מתעופפת עליי וצוהלת משמחה! מוחא כפייה התמוגגנו על התחת המלוכסן של פופינס שהשתקף במראה ומחה כפיים צחוקקריצה

התיישבתי על הספה ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue היא עשתה לי אדים במשקפיים וצבטה אותי בפטמות צחוק

הרמתי שוב את פופינס באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וניקנקתי אותה במיסיונרית אנאלית מטריפה! Star פופינס יצאה מגדרה ומצצה את הפטמות שלי בשקיקה מוחא כפייה

עברנו לזיון אנאלי נפלא בעמידה! פופינס נשענה על השידה והבליטה את הטוסיק המלוכסן שלה. חדרתי לישבנה וזיינתי אותה כהוגן תוך כדי פליק פלאק על ישבנה צחוקTongue

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לזמבר אותה בישבנה ואז בכוס הלוהט שלה Star

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות אנאליות מטורפות! מוחא כפייה

הסתובבנו והמשכתי לפרק את התחת של פופינס כשהיא שוכבת על הבטן Tongue

"כן כן תפרק לי את התחת על זה שגזרתי לך את העגבניה!" צחוק צעקה פופינס.

דפקתי את פופינס טוב טוב בכוס ואז דפקתי אותה טוב טוב בתחת Tongue מהזיון הלוהט פופינס נהייתה כבר רעבה וביקשה שאשפריץ לה בפה את הזרע החם והטעים שלי Star

"יששששששש זרע דליקטס שבושל במיוחד בשבילי!" Tongue צעקה בהתלהבות פופינס צחוק

נשכבתי על גב ופופינס עלתה עליי ב 69. לפתע היא חשפה שיניים והתחילה לנשוך אותי בטירוף בגופי ובישבני. צרחתי והתגלגלתי מצד לצד וכמעט סטרתי על הפנים של פופינס עם החדק הקשיח שלי צחוקקריצה

אחרי שפופינס נרגעה, היא דחפה אצבע לישבני והתחילה למצוץ את הפילפילון הקשיח שלי בשקיקה! Tongue ליקקתי את ישבנה, דחפתי לה אצבע בתחת, ואז דחפתי לה פלאג מברג לחור התחת ושיחקתי איתו בחור היפה שלה! אחחח זה היה מדהים ומחרמן במיוחד! מוחא כפייה

אחרי כמה דקות של שיכרון חושים השפרצתי לפיה המלוכסן של פופינס כמות יפה של זרע חם! Tongue

פופינס חייכה ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק עם עגבניה" ואז גרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStar

אחרי הזיון עם פופינס יצאתי ממנה עם חיוך מטומטם שלא נמחק לי לפחות שבוע TongueTongueTongueTongue

חברים זה היה זיון לוהט ומיוחד במינו! התחת המלוכסן של פופינס אכל בשמחה רבה את הפילפילון הקשיח שלי, ולמרות שאיבדתי את העגבניה היקרה שלי זכיתי לפרק את כל החורים המלוכסנים של פופינס הנימפומנית והחרמנית! מוחא כפייה

מצידי שפופינס תדחוף את העגבניה הזאת בתחת שלה, העיקר שתמשיך להזדיין איתי ימים ולילות! צחוקTongue

פופינס כבר התחלתי לגדל את העגבניה הבאה... תהיי בהיכון צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה ענקקקקקק TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוקצחוק

חחח סוף סוף התענגת על העגבניה שלי צחוקצחוקצחוקקריצה

הפילפילון שלי שולח ד"ש לחורצ'יקים הרעבים שלך! Tongueצחוקקריצה

סקסית תלטפי לי את החדק גררר גררררר צחוקצחוקצחוק

Heart Hug

Lavelle

665
אוינק אוינק קונה לאוקטביה פופינס הזנזונת משקה במועדון

ואז מזיין אותה על הבר!
Evil Smileצחוק

אך אם תיתן לרגע לעבור היא לא תזכור

שקנית לה משקה יקר במועדון

זרוק לה ת'מילים שישרטו לה ישרטו לה

את הלב, ואם תראה דמעות אל תנגב

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני קיבוצניק רזה מסוקס ומכור לאורגזמות! Cool אני וחזיריק הקשיח שלי אוהבים לבלות במועדון ולנענע פרגיות טריות ונימפומניות שנקלעות בדרכנו קריצה

חזיריק שלי תחמן וערמומי והוא יודע את העבודה, הוא המוח מאחורי הזיונים שלי צחוק

רקדתי במועדון וחיפשתי טרף. אני לא מתרגש מטרף קל ותמיד קופץ לטרף הקשה, ככה הסיפוק יותר גדול Approve

קלטתי מולי כוסית ברונטית מטורפת מלוכסנת עיניים! בעלת טוסיק שובב ומקפץ וחיוך ערמומי. ניגשתי אליה בביטחון רב והיא נמסה מההליכה הגברית והמסוקסת שלי צחוק

"היי סקסית מה שלומך? אפשר להזמין אותך למשקה יקר?" שאלתי את הברונטית המלוכסנת

"כן בהחלט גרררר חרררר אווווווחחחחחחח" ענתה לי הברונטית וליקקה את שפתיה החושניות Tongue

"היי ברמן! רמי מרטן למלוכסנת!" אמרתי בקול סמכותי והמלוכסנת קפצה משמחה צחוק

20151018 181912(700)

היא לגמה מרמי מרטן בשקיקה ועיניה זרחו מאושר! המשכתי לנעוץ עיניים בגופה החטוב והסקסי... לפני שהספקתי לשאול את שמה, חברי הדלביוב הפתיע אותי צחוק

"היי אחי מה קורה???" צעק הדלביוב ווהתנפל עליי בחיבוק חם וטפיחה חזקה על גבי צחוק

"היי גבר מה אתה עושה פה? כמה טוב לראות אותך אחי!" צעקתי לעברו וטפחתי על גבו צחוק

העפתי מבט לעבר הבר וקלטתי שהברונטית שלי נעלמה! Shocked מה זה עזבתי אותה לשניה... כאילו בלעה אותה האדמה. אההה הכל בגלל חברי הדלביוב שהפריע לי ברגע הכי קריטי! אכזבתי את חזיריק הקשיח שחבט במכנסיי בעצבים צחוק

הסתובבתי קצת במועדון עד שקלטתי את הברונטית המלוכסנת רוקדת ומתמזמזת עם מישהו אחר ולוגמת מהמשקה היקר שקניתי לה! מבולבלצחוק

"לאן ברחת? עזבתי אותך לשניה..." שאלתי את הברונטית

"ראיתי שאתה עסוק עם איזה דלביוב אז מצאתי לי זין אחר" צחקקה הברונטית צחוק

"וזה אחרי שקניתי לך משקה יקר? פות מסריח! זבל! שרמוטת ביובים!" כועס צעקתי לעברה בעצבים!

"לך תזדיין יא בן זונה! איך אתה מדבר אליי?" שאלה בהלם הברונטית...

"יא מזדיינת אני צריך לשפוך מאות שקלים על זיון ואת זורמת ככה ולא אומרת לי? תתביישי!!!" צעקתי לעברה Starצחוק

הברונטית התחילה לבכות... אבל לא ניגבתי לה את הדמעות Approve שתלמד לכבד קיבוצניק מסוקס כמוני! חזיריק המסוקס טפח על מכנסיי מרוב שהיה מרוצה ממני! "כן גבר ככה גידלתי אותך!" אמר חזיריק הקשיח בגאווה צחוק

הבטתי בברונטית המלוכסנת ושאלתי: "I'M IN LOVE YOU TOO?"

היא ניגבה את הדמעות במהירות וצעקה בהתלהבות: "DAVAY EBATSIA!" צחוקקריצה

"יססססססס יססססס יססססססס על הבר לילה שלם של סקס וחרמנות!" TongueTongueTongue צעקתי בהתלהבות והתחלתי להפשיט את הברונטית המלוכסנת שעדיין לא ידעתי את שמה צחוק

עלינו על הבר (המיטה) ובמהרה השחלתי את חזיריק הקשיח לפות הרטוב שלה! Tongueמוחא כפייה

זיינתי אותה במרץ ושרתי: "עומד לי עומד לי, עומד ולא יורד לי!" צחוקצחוקצחוק

הברונטית הנימפומנית שרה: "רטוב לי רטוב לי, רטוב ולא מתייבש לי!" צחוקצחוקצחוק

כל הבליינים הריעו לנו וצפו בהתלהבות איך אנחנו מזדיינים על הבר Tongueמוחא כפייהStar

שמנו כובע על הבר שהבליינים ישימו לנו כסף, נראה לי נעשה קופה טובה הלילה חשבתי לעצמי צחוקקריצה

תוך כדי הזיון סוף סוף שאלתי את הברונטית איך קוראים לה?

"אוקטביה פופינס" ענתה לי הברונטית.

"נעים מאוד אני אוינק אוינק! וחברי שמפרק לך את הכוס זה מר חזיריק הקשיח!" צחוקקריצה אמרתי לה ופופינס גנחה מהתרגשות Tongueצחוק

אוקטביה החרמנית רצתה ירידה! היא נשכבה על הגב ופתחה את רגליה הסקסיות לרווחה. צללתי בין רגליה ונכנסתי לשערי גן עדן! שם היה חם ורטוב קריצה ליקקתי לפופינס את הכוס בשקיקה וברעב גדול! תוך כדי שירדתי לה הבחנתי שהכובע התחיל להתמלא במזומנים Tongue כנראה שאני הולך לכסות את ההוצאה על המשקה + נוכל לקנות כמה צעצועים אנאליים לפופינס בעלת הטוסיק הרעב צחוקקריצה

כעבור כמה דקות של ליקוק נמרץ וחושני אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה וחיוך רחב התנוסס על פניה היפות! "אוינק אוינק זה היה מעולה!" גנחה אוקטביה וליטפה את ראשי עם כפות רגליה Tongue

אוקטביה כרכה את רגליה סביבי והפכה אותי על הגב. היא התיישבה על פניי עם ישבנה היפה והכריחה אותי להריח את חור התחת שלה צחוק הרחתי את ישבנה ואז ליקקתי אותו ברעב גדול! הוא מריח נפלא וטעים בטירוף! טעם תחת של פופינס לא קונים במכולת, רק ברי מזל זוכים לטעום את הפלא המלוכסן הזה צחוקקריצה

אוקטביה התנפלה על חזיריק הקשיח שלי והתחילה למצוץ וללקק אותו לכל אורכו ורוחבו מוחא כפייה היא גם שיחקה בפיה עם אשכיי הרכים והחלקים והתמוגגה מהמרקם הבתולי שלהם Tongue

אוקטביה התבררה כשרמוטה זללנית ונשכה אותי ללא הפסקה בגופי ובישבני עם שיניה החדות והמלוכסנות צחוק

בערנו כבר מחרמנות ואוקטביה עלתה עליי לרכיבה. פין שלי נכנס לפות שלה והיא התחילה לדהור עליי בחרמנות ובמרץ רב! צעקנו לנוכחים בקהל שיוציאו את הסמארטפונים שלהם ויצלמו אותנו כאוות נפשם צחוקצחוקצחוק

אוקטביה לחשה לי באוזן חריו חריו חריו של נקבה ואני לחשתי לה באוזן חריו חריו חריו של זכר! Tongue מיששתי את ישבנה התפוחי ומצצתי את פטמותיה הטעימות. פופינס נשכה אותי באוזניי ובצווארי וצחקקה חיוך גדול

זחלנו לקצה הבר ובספירה ל 3 הרמתי את אוקטביה באוויר. הקפצתי אותה במרץ על חזיריק הקשיח שלי לרחבת הריקודים. הייתה שם מראה גדולה שקראה לנו קריצה מול המראה התענגנו על הטוסיק של פופינס שקיפץ בשובבות וכריות ישבנה מחאו כפיים מוחא כפייה

התיישבתי על הספה שהייתה לידנו ואוקטביה קיפצה עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue

קמתי שוב עם מלכתי המלוכסנת והקפצתי אותה בחזרה לבר. השכבתי אותה על הבר ודפקתי אותה עמוק וחזק במיסיונרית חמה ומטריפה! Star

ירדנו שוב מהבר והמשכתי לפרק את פופינס בעמידה כשהיא נשענת על הבר (השידה). אחחחח גופה כה סקסי והיא נולדה לקבל זין יפה שעומד חזק ויודע את העבודה Tongueצחוק

אוקטביה התיישבה בדוגי על קצה הבר וזיינתי אותה כהוגן בעודי מלטף את כריות ישבנה ובוהה בחור התחת שלה Evil Smile

זחלנו על הבר והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Tongue התהפכנו והמשכתי לקרוע את פופינס בכוס כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול

זיינתי את פופינס המלוכסנת כהוגן בכוס הרטוב שלה והבליינים יצאו מגדרם! Tongueצחוק

בעקבות הזיון הפרוע אוקטביה נהייתה צמאה אז היא ביקשה שאשקה אותה בשמפניה שלי Tongueצחוק

בשביל זה היא כמובן תצטרך לעבוד עם פיה על הפקק של חזיריק הקשיח! צחוקקריצה

אוקטביה נשכבה עליי ב 69 והתחילה למצוץ בחום ובאהבה את חזיריק הקשיח. היא גם דחפה לי אצבע לטוסיק מה שהיה מאוד נעים ומחרמן! חיוך גדול

ליקקתי את חור התחת שלה ברעב גדול ובהיתי בו כסהרורי צחוק

אחרי כמה דקות מענגות במיוחד הפקק נפתח וזרם חזק של זרע חם וטעים מילא את פיה של אוקטביה פופינס! יססססססס מוחא כפייה

פופינס חייכה ואמרה בפה מלא זרע: "DAVAY EBATSIA" Tongueמוחא כפייהStarצחוק ואז היא גרגרה את הזרע בגרונה! אצבע למעלהTongueחיוך גדול

חברים יקרים זה היה הזיון של החיים שלי! בסופו של דבר השתלם לקנות למלוכסת הנימפומנית הזאת משקה יקר במועדון Tongueצחוק והבונוס... הכובע עלה על גדותיו מהשטרות! מוחא כפייה

חברים זאת הייתה רק ההתחלה! אני ופופינס נהיה ההצגה הכי טובה בעיר! צחוקצחוקצחוקקריצה

עומד לי עומד לי! רטוב לפופינס רטוב לפופינס! TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוק

סוף

שרונוש סקסית שלי היה נפלא!!! TongueTongueTongue

נולדת להזדיין על הבר ולשתות את השמפניה שלי Tongueצחוקקריצה

לעומת רמי מרטן את השמפניה שלי אי אפשר לקנות בשום מועדון! צריך רק לקנות את ליבו של חזיריק הקשיח! TongueצחוקצחוקצחוקEvil Smileצחוק

אחחחחחחחח עדיין עומד לי עומד לי ולא יורד לי צחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים השובבים שלך! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

666
אוינק אוינק הג'יגולו ושותפו מר ג'ירפה מנסים לעקוץ את

אוקטביה פופינס צחוק

פופינס לא פראיירית ומראה לאוינק אוינק מאיפה משתין הכריש!

צחוקצחוקצחוק

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני ג'יגולו סקסי ואתלטי בעל איבר מרשים ויפה שיודע את העבודה! Cool אני עובד עם שותפי מר ג'ירפה שלו יש זין קטן שמתקשה קצת עם העבודה, אבל זה לא מפריע לנו כי התפקיד שלו זה בסה"כ לבלבל את האויב צחוק נו הלקוחות החרמניות שלנו קריצה

יום בהיר אחד קיבלתי שיחה מאחת אוקטביה פופינס, בטלפון היא נשמעה מאוד נלהבת ואחת שמאוד חמה על זין קשיח ואיכותי, כמו שיש לי Approve

אמרתי לה את המחיר, 600 שקל לשעה אני לבד ועוד 100 אם היא רוצה ביחד עם השותף שלי מר ג'ריפה. כמובן שהיא הסכימה להנחה מטורפת כזאת... כולן מסכימות צחוק אנחנו כאלה תחמנים קריצה

גברת פופינס אמרה לי שתאסוף אותנו ב 20:00 מרמת אביב ג' (שם אני גר) בפורשה הלבנה שלה חיוך גדול

ב 20:00 שמענו אני ומר ג'ריפה ציפצוף ויצאנו מהוילה שלנו (החזקתי את מר ג'ירפה צחוק). גברת פופינס חיכתה לנו בפורשה הלבנה שלה בדיוק כמו שהבטיחה. פשששש זאת שרמוטה עשירה אולי נצליח להוציא ממנה עוד כמה אדומים עם האקסטרות שלנו חחח קריצה

התיישבנו במושב האחורי של הפורשה ובחנו את פופינס מכף רגל ועד ראש... מה אני אגיד לכם היא לא פרגית אבל שמורה מאוד לגילה. כמובן שלי ולמר ג'ירפה לא אכפת, אנחנו אפילו לא ניגע בה צחוקקריצה

"לאן נוסעים?" שאלה אותנו פופינס בסקרנות...

"הממממ תסעי פה ישר איזה 200 מטר ותעצרי, השותף שלי צריך לקפוץ לאיזה מקום לקנות משהו להריח... תני לו בבקשה את ה- 700 שקל עכשיו למה אין לנו כסף" חיוך אמרתי לפופינס ומר ג'ריפה הושיט את הלפה שלו לכסף צחוק

20151026 195358(700)

מר ג'ירפה יצא מהפורשה עם חיוך ענק וקיפץ על המדרכה עד שנעלם צחוק עברו כמה דקות ופופינס התחילה לדפוק את כף רגלה בעצבנות צחוק

"נו איפה השותף שלך?" שאלה פופינס...

"הוא תכף יבוא אל תדאגי... אני אתקשר אליו עכשיו" אמרתי לפופינס כדי להרגיע אותה חיוך

עשיתי את עצמי מדבר עם מר ג'ירפה (הוא חיכה לי במחבוא שקבענו מבעוד מועד קריצה)

"מה אחי? באמת??? הוא לא רוצה למכור לך כי הוא מכיר רק אותי? טוב נו אם אין בררה אז אין בררה" אמרתי ככה שפופינס תשמע.

"תשמעי פופינס, המוכר לא מכיר את השותף שלי והוא מתעקש שאני אבוא, אז אני אצא לכמה דקות וכבר אחזור" חיוך גדול חייכתי לפופינס ונופפתי לה בידי צחוק

"אתה לא יוצא לשום מקום!" צעקה פופינס ונעלה את הדלתות Shocked "אתה עכשיו תריח את התחת שלי!" Evil Smile המשיכה לצעוק פופינס ותפסה את ראשי. היא הרימה את החצאית שלה, הורידה את החוטיני ודחפה את ראשי לתוך ישבנה Shockedמבולבלצחוק

"רצית לעבוד עליי הא? לקחת את הכסף שלי ולברוח! לא עשו אותי באצבע! אני מכירה את העקיצות שלכם פרחחים מנוולים! תחנק בתחת שלי!" Evil Smileצחוקצחוקצחוק צעקה פופינס ותפסה את הפרצוף שלי חזק עם פלחי ישבנה החזקים צחוק

"איזה יופי הנה מר ג'ירפה!!!!" Tongue צעקה פופינס ונתנה גז בפורשה שלה צחוק היא התחילה לרדוף אחרי מר ג'ירפה מנסה לדרוס אותו צחוק כל הזמן הזה הייתי עדיין תקוע עם הפרצוף בתוך ישבנה של פופינס והיא זרקה את האוטו מצד לצד תוך כדי המרדף מה שגרם לי לפנות ימינה ושמאלה ביחד עם ישבנה צחוקצחוקצחוק (חחח שרון התחרפנה לגמרי! עשתה קולות של מכונית ספורט והעיפה את הפרצוף שלי ימינה ושמאלה כשהייתי לכוד בתחת שלה צחוק). מר ג'ירפה הצליח איכשהו להתחמק מפופינס המטורפת עם 700 השקל שלה. ואני? אני הייתי לכוד עם פופינס בפורשה שלה, הרחתי את ישבנה וחיכיתי לגזר הדין שלי צחוק

פופינס חייכה בממזריות והעיפה אותי למושב האחורי Shocked

"אוקיי אוינק אוינק עכשיו אתה בידיים שלי! תראה את ה 100 שקל בתור טיפ קריצה מר ג'ריפה לא מעניין אותי יש לו זין קטן, אבל איתך אוינק אוינק אני רק התחלתי! הולך להיות לנו ערב פרוע בפורשה שלי Evil Smile

פופינס שחררה אותי סוף סוף מישבנה ויכולתי לראות אותה מכף רגל ועד ראש... המראה לא כל כך מלבב, חברים מדובר בגברת ברונטית מלוכסנת בת 60 שאומנם שמורה היטב אבל השפתיים של הכוס שלה מגרדות את הרצפה! אהההה אני מת!!! ShockedShockedShockedצחוקצחוקצחוק

20151016 213425(400) F

פופינס פתחה את רגליה לרווחה ודרשה ירידה! היא שמה את שפתי הכוס שלה על הכתפיים שלי (חחחח שרון שמה את הגרביונים על הכתפיים שלי צחוק) וחיכתה ללשוני השובבה. הדבקתי את לשוני לדגדגן שלה ומהרגע הזה פופינס לא סתמה את הפה! צחוק

"יססססס ג'יגולו סקסי שלי עבודה טובה! כל הכבוד! זה מתקדם יפה! אההההה אאוווווווו זה גדול!!! פנטסטי!!! נפלא!!! שיחקת אותה בגדול!!! בואנה אתה חיה!!! אוווווו מעולה!!! אהההה מצויין!!! מדליק!!!" גנחה פופינס בזמן שירדתי לה צחוקצחוקצחוק

אחרי ליקוק של כמה דקות פופינס גמרה ברעידות והתנשפה קלות. היא חייכה לעברי וגנחה: "אוינק אוינק זה היה פנטסטי! כל הגוף שלי רעד כשגמרתי! אני כבר לא יכולה לחכות לפעם הבאה! אוינק אוינק בוא נזדיין!" Tongueמוחא כפייה

"אוינק אוינק אתה ירדן נפלא ורק התחלנו! יש לי תוכניות מרחיקות לכת לגביך!" Evil Smile צחקקה פופינס בממזריות וסטרה על פניי עם שפתי הכוס שלה צחוקצחוקצחוק

פופינס הפכה אותי על הגב והתיישבה על פניי עם ישבנה! מר ג'ירפה הבן זונה בטח שוכב על הספה ומתענג על השטרות ואני עסוק בלהריח את התחת של פופינס צחוק

"כן אוינק אונק אני עכשיו אשב לך על הפנים ואתה תקבל את ה BIG HOT KAKA שלי!" הכריזה פופינס ושנינו התפוצצנו מצחוק צחוקצחוקצחוק

"YES GIVE ME YOUR BIG HOT KAKA!!! צעקתי לה ופתחתי את הפה צחוקצחוקצחוקקריצה

"MY KAKA IS YAMMY YAMMY VERY TASTY!!!" צחקקה פופינס צחוקצחוקצחוק

פופינס התאפקה ולא זכיתי לטעום את ה BIG HOT KAKA שלה אבל היא אנסה לי את חזיריק הקשיח עם פיה הלוהט! מצצה אותו כמו חולת זין אמיתית! שליקלקה את הביצים החלקות שלי ועשתה מציצת פוליש קטלנית לחזיריק הקשיח שגנח מהעונג צחוק

פופינס חשפה שיניים והפכה לכריש Tongue היא אכלה את גופי העדין עם שיניה החדות והשובבות. הטוסיק שלי מוצא חן בעיניה אז היא נתנה לו כמה ביסים טובים יסססססס צחוק

פופינס בערה מחרמנות והתחילה לטפטף מהכוס!!! היא התיישבה עם הכוס הרשע שלה על הזין הרשע שלי והתחילה לרכב בפראות! Tongue

tumblr nrcqe7kult1tqtfrjo1 1280

"זוהה אובייקט חדש!" צעקה פופינס ברגע שהזין שלי חדר לכוס שלה צחוקצחוקצחוקקריצה

פופינס דהרה עליי במושב האחורי של הפורשה הלבנה שלה ולחשה לי באוזן חריו חריו חריו של נקבה! אני לחשתי לה באוזן חריו חריו חריו שח זכר! חיוך גדול פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי! חיוך גדול

פתחנו את הדלת של הפורשה הלבנה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר! יצאנו לזיון חושני ונמרץ בגן הפסטורלי שהיה לא רחוק מאיתנו. בגן הייתה אפילו מראה ככה שיכולנו לראות את הטוסיק של פופינס מקפץ במרץ מוחא כפייה התיישבתי על הנדנדה (הספה) שהייתה לידינו ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue

"מה חשבתם לעקוץ אותי? אההה ילדים מה שאתם עוד לא למדתם אני כבר שכחתי!" Cool אמרה בגאווה פופינס וצחקקה צחוק

הרמתי שוב את פופינס והקפצתי אותה בחזרה לפורשה הלבנה. פתחתי את הדלת והשכבתי אותה על המושב האחורי. זיינתי את פופינס במיסיונרית פרועה כאשר רגליה על כתפיי Tongue שפתי הכוס שלה כבר נקרעו מהזיון הנמרץ צחוקצחוקצחוק (שרון הורידה את הגרביונים).

"קדימה דלביוב תפרק אותי כמו שצריך עם הזין הרשע שלך!" צעקה פופינס צחוק

"דלביובקה מה את לא מרגישה איך אני מפרק את הכוס הרשע שלך? אני לא נותן עבודה טובה?" שאלתי אותה צחוק

"לא משהו! זה לא מספיק טוב דלביוב, תספק את הסחורה! BIG HOT KAKA תמשיך לתת עבודה!" צעקה פופינס צחוק

יצאנו מהפורשה הלבנה והמשכנו בזיון כשפופינס נשענת על הפורשה (השידה) Tongue זיינתי אותה מאחורה עמוק וחזק יססססס מוחא כפייה

"כן כן קדימה זה מתקדם יפה! נפלא!" צעקה פופינס ונתנה לי קונטרות מטורפות! Tongue

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המושב האחורי של הפורשה (המיטה) והמשכתי לקרוע לה את הכוס הרשע שלה! Evil Smile

"קדימה KAKA בוא תקרע אותי בכפיות!" צעקה פופינס צחוק

זחלנו על המושב האחורי של הפורשה (המיטה) והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Star

הסתובבנו והמשכתי לפרק את פופינס כשהיא שוכבת על הבטן! היא צעקה לי שאני חיה רעה והאגו שלי איים להתפוצץ! צחוק

זיינתי את פופינס עמוק וחזק בכוס הרשע שלה כשלפתע נפלה לי הפאה שלי מהקונטרות המטורפות של פופינס צחוק כל הזיון התעסקתי עם הפאה הזאת שלא תיפול ובסוף זה קרה בלאאאאאאאאט כועסכועסצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

20151026 195419(700)

מר ג'ירפה מרט לי את כל השערות בגלל שלא השגתי לו זיונים הוא ממש רשע! בגלל זה אני מסתובב עם פאה צחוק

פופינס הייתה כבר ממש רעבה ורצתה לטעום מהזרע הרשע שלי! צחוקTongue

"כן כן הספקת הרבה היום!!! עכשיו אני רוצה לקבל זרע מהקינוח הקשיח שלך!" צעקה פופינס! Star

פופינס נשכבה עליי ב 69 והתחילה למצוץ לי את חזיריק הקשיח בשקיקה! תוך כדי היא גם שיחקה עם אצבע בישבני חיוך גדול ליקקתי את חור התחת שלה ברעב גדול ודמיינתי על BIG HOT KAKA שלה צחוקצחוקצחוקקריצה חחחח סתם סתם צחוק

אחרי כמה דקות מענגות במיוחד צעקתי: "וואוו אני עומד להתפוצץ!" והשפרצתי לפיה השובב של פופינס כמות גדולה של זרע רשע! Evil Smile פופינס חייכה בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "BIG HOT KAKA!" Tongueצחוקמוחא כפייהStar ואז גרגרה את הזרע בגרונה! מוחא כפייהTongueאצבע למעלה

למרות שפופינס קלעה אותי בפורשה הלבנה שלה זה היה הזיון של החיים! המבוגרות האלה יודעות להזדיין אלוהים ישמור! Tongueמוחא כפייה

ומה למדתי מהערב הזה? אסור לעקוץ שרמוטות זקנות, הן לא נופלות בפח... הן יכולות ללמד אותנו הצעירים מאיפה יוצאת BIG HOT KAKA צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה פנטסטי! נפלא! מצוין! מדליק! מעולה! TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוקקריצה

אני יודע שאת כבר לא יכולה לחכות לפעם הבאה! צחוקצחוקצחוקקריצה

סקסית תעשי לי דיגי דיגי עם שפתי הכוס שלך! Tongueצחוקקריצה

מר ג'ירפה מחכה לתור שלו צחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים המתוקים שלך! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

667
משפחה שכזאת...

אוינק אוינק מתנקם באישתו אוקטביה פופינס

על כך שהיא לא נותנת לו סקס...

ובסופו של דבר מזיין אותה בכוס ובתחת עמוק וחזק!

כי החורים של פופינס רעבים לחזיריק יפה וקשיח Tongueצחוקקריצה

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני נשוי לאישתי היקרה והפצצה אוקטביה פופינס חיוך גדול רציתי

להגיד שאני נשוי לאישתי באושר אבל איזה אושר יכול להיות בבית כשהזין שלי מובטל כל החודש?! כועסצחוק פעם אחת... רק פעם בחודש אני זוכה לחדור לחורים של אישתי! אבל כשאני כבר חודר אז אני חודר! חודר בראבק בלאאאאאאאט!!! Evil Smileצחוקצחוקצחוק

היה זה עוד לילה שגרתי... שכבתי ליד אישתי במיטה וליטפתי את גופה הענוג.

"מותק אולי נעשה סקס פרוע כמו בימים הטובים?" Tongue לחשתי לאישתי ושלחתי את ידי לכוס שלה.

"לא בא לי מאמי, אני רוצה שנתחבק היום" חיוך אמרה לי אישתי וכרכה את זרועותיה סביבי.

"נו מתוקונת שלי למה ככה? מה תשאירי אותי עם ביצים מלאות היום?" מבולבל שאלתי אותה והרגשתי איך הזרע שלי מבעבע בתוכן צחוק

"אויי רק על הביצים שלך אתה חושב... אתה לא מחובר מספיק לצרכיי הרגשיים שאני כאישה אספק את צרכייך הפיזיים, היום אנחנו רק נתחבק!" חיוך גדול אמרה לי אישתי וחיבקה אותי בחוזקה.

"נו אבל חזיריק רוצה לחדור! רוצה לחדור עמוק וחזק!" צעקתי בחרמנות צחוק

"אוייש תפסיק לחשוב עם הזין, רק סקס יש לך בראש! אתה לא יכול פשוט לאהוב אותי בשביל מי שאני ולא בשביל מה שאני עושה לך במיטה? אוינק אוינק הלילה אנחנו רק מתחבקים!" Tongue צעקה אישתי בהתלהבות וכמעט חיבקה אותי למוות צחוק (חחח שרון התחרפנה לגמרי וחיבקה אותי כמו מטורפת צחוקצחוקצחוק חחח זרמתי איתה וחיבקתי אותה כמו מטורף גם כן צחוקצחוקצחוק)

היה לנו לילה של חיבוקים ללא מעצורים! קמתי בבוקר כשכל הגוף שלי כואב צחוק אישתי הרגה אותי, חולת נפש זאתי צחוקקריצה

"אוינק אוינק יקירי איך ישנת?" שאלה אותי אישתי בבוקר... "למה אתה כזה מקומט?" המשיכה אישתי והתפוצצה מצחוק צחוק למה? אולי כי קימטת אותי כל הלילה בחיבוקי אקסטרים במקום שאני

אחורר אותך עם חזיריק הקשיח! זה מה שהבעלים עושים! יצאתי נחנח שקומט ע"י אישתו! בלאאאאט! כועס

לא עוד חברים זאת הייתה הפעם האחרונה שזה קורה! הזונה המלוכסנת הזאת לא תקמט אותי יותר כל הלילה ותגרום לחזיריק שלי לגדל עובש! צחוק

אישתי הייתה כל כך מסופקת מלילה החיבוקים שהיה לנו, שהיא הציעה ששנינו ניקח יום חופש מהעבודה ונלך לקניון לקניות וארוחת בוקר טעימה חיוך גדול ניסיתי להתחנף אליה ולהוציא ממנה משהו אבל זה לא עזר... "תפסיק לשלוח ידיים אנחנו לא עושים סקס של בוקר!" צחוק צחקקה אישתי והעיפה את ידיי מחוריה כועסצחוק

החלטתי ללמד את אישתי לקח! אויי מה אני אעשה לה בקניון! אולי אני לא אשאר בחיים אבל אני אהנה מזה כהוגן Evil Smileקריצה

הגענו לקניון ואישתי פופינס מיד לקחה אותי לדוכן גלידה. היא אכלה את הגלידה הורודה שלה בשקיקה ועשתה הבעות פנים מחרמנות צחוק (שרון ליקקה פלאג אנאלי ורוד חדש Tongue)

לאחר שזללנו את הגלידה אישתי הציעה ללכת לעשות שופינג. כמה לא מפתיע שזה מה שאישתי רצתה לעשות בקניון... נשים! צחוק

אישתי נדלקה על שמלה פרחונית והסתכלה עליי כשהבעת פאפי על פניה צחוק

"מה אתה אומר אוינק היא יפה?" שאלה אישתי

"בטח יקירתי תיקחי אותה" Tongue אמרתי לה וחיוך ענק הופיע על פניה.

"ואאווו ומה אתה אומר על השמלה הזאת?" שאלה אישתי כשמצאה עוד שמלה לטעמה.

"גם זאת ממש יפה תיקחי את שתיהן!" אמרתי לה קריצה

"פששש באמת? אויי אוינק תודה תודה!" Tongue צעקה אישתי בהתלהבות.

"תראה את החוטיני הזה! Tongue יש פה עוד כל מיני צבעים... איזה צבע לקנות?" שאלה אישתי...

"תקני את כל הצבעים יקירתי שיתאימו לכל השמלות שלך" חיוך גדול אמרתי לה והיא מחאה כפיים מוחא כפייה

"תראה אוינק יש פה 5 זוגות נעליים והם כולם מאוד יפים!" התלהבה אישתי.

"אז מה הבעיה? תיקחי את כולם!" Tongue אמרתי לה צחוק

"ואאאוווו בעלי אוינק אתה מדהים! תודה תודה! אני לא מאמינה שאתה כזה לארג' היום!" צעקה אישתי וחיבקה אותי בחוזקה. פאק עוד פעם חיבוקים? כאילו לא הספיקו לי חיבוקים בלילה צחוק

"אוינק אוינק זה הכל להיום בוא נלך לקופה!" Tongueמוחא כפייה צעקה אישתי בהתלהבות.

"לא בא לי" אמרתי לה בגיחוך קל

"אוינק אוינק מה זה לא בא לך????!!!!" שאלה אישתי ופניה נהיו חיוורות. כף רגלה תופפה בעצבנות ברצפה והיא התחילה להתנשף בחוזקה.

"את לא מחוברת מספיק לצרכיי הכספיים בשביל שאני אספק את צרכייך כאישה בקניות. למה את לא יכולה לאהוב אותי בשביל מי שאני ולא בשביל הדברים שאני קונה לך?" שאלתי את אישתי ופרצתי בריצה צחוקצחוקצחוק

"אוינק אוינק מנוול תתבייש לך! לא יהיה לך סקס אנאלי שנה! בן זונה!" צעקה אישתי והתחילה לרדוף אחריי צחוק

אחרי הפאדיחות שהיו בקניון חזרנו הביתה בידיים ריקות. אישתי כועסת ואני בעננים על זה שהחזרתי לעצמי את הכבוד Cool

אישתי לא דיברה איתי ונשכבה על המיטה כשפניה זעופות צחוק

תשמעו נשארתי בחיים זה כבר הישג Tongue השלב הבא זה להתחנף לאישתי ולקבל את הסקס המיוחל Star זחלתי על המיטה והוצאתי לשון ארוכה... הדבקתי את לשוני לחור התחת של אישתי וליקקתי אותו בשקיקה! Tongue

"מה אתה עושה? אחרי שעשית לי כאלה בושות בקניון? היי JOPA צא מה JOPA שלי!" צחוק צעקה אישתי פופינס.

"החזרתי לך באותה מטבע אז אנחנו תיקו! ואל תקראי לי JOPA! אני עכשיו אפרק לך את ה JOPA עם חזיריק הקשיח שלי! Evil Smile גררר גררר JOPA טעימה!" Tongue אמרתי לה בגיחוך והמשכתי להתענג על ישבנה חיוך גדול

לפתע אישתי סיפרה לי שהיא לקחה את הכרטיס אשראי שלי וקנתה לעצמה לק של ורסצ'ה ב 1000 דולר! היא הראתה לי את הלק האדום על אצבעות כפות רגליה וידיה והשוויצה איתו צחוק איימתי לנשוך את האצבעות שלה והיא שחררה צעקה חזקה צחוק

אישתי פופינס העיפה אותי על הגב והתיישבה עם ישבנה על פניי. ליקקתי את חור התחת שלה ברעב גדול והיא צעקה: "אל תפסיק! חלומי ממש!" Tongueצחוק

לקחתי פלאג ורוד...

20151023 222356 F(400)

שהיה על המיטה ודחפתי אותו לישבנה של אישתי. אחחחח הוא חדר לישבנה בשמחה והחורצ'יק שלה היה סתום בתכשיט הורדרד הזה מוחא כפייה

הוצאתי את הפלאג מישבנה של אישתי והראתי לה אותו... "ווואאווו איזה יציאה מעולה!" אמרה אישתי ושנינו התפוצצנו מצחוק צחוק

שמתי את הפלאג בפה והתענגתי על המוצץ שלי צחוק

אישתי נהייתה ממש חרמנית ודרשה ירידה! חיוך גדול צללתי לעבר הכוס שלה וליקקתי אותו באהבה Heart

"מושלם! מבריק! אתה פשוט כישרון! יצירתי ביותר! אוינק אוינק אני גאה בך! חלומי ממש! יפה! יש לך את זה!" גנחה אישתי בזמן שירדתי לה Tongueצחוק

אחרי כמה דקות אישתי התחילה לרעוד והתנשפה קלות. היא גמרה וחיוך גדול התנוסס על פניה היפות! עיניה היו מלוכסנות מאי פעם והיא אמרה: "אוינק אוינק פתרת את כל הבעיות!" צחוק

נשכבתי על הגב ואישתי עלתה עליי ל- 69. היא עשתה אהבה עם חזיריק הקשיח ואני עשיתי אהבה עם חור התחת שלה! בדקתי עם האצבע את המחילה האנאלית והמסתורית שלה והיא מצצה, שליקלקה, וליקקה את חזיריק הקשיח ואת האשכים הרכים שלי חיוך גדול

ezgif com resize

אני מת על זה! TongueTongueTongue

"אז מה את אוהבת את ה PALCHIK שלי ב JOPA שלך?" שאלתי את אישתי צחוקצחוקצחוק

"אתה אוהב את ה ה ZUBI שלי ב JOPA שלך?" שאלה אישתי ונשכה אותי בישבני צחוקצחוקצחוק

"DA SUCHKA JRI MAU JOPU!" צעקתי לה ושנינו התפוצצנו מצחוק צחוקצחוקצחוק

אישתי נשכה אותי בתחת ובגופי הורדרד והעדין... צרחתי בטירוף אבל לא הוצאתי לרגע את ה PALCHIK מה JOPA שלה! Coolצחוקקריצה

"אתה אוהב את ה JOPA שלי באף שלך?" שאלה אישתי והתיישבה עם חור התחת שלה על האף שלי גררררררררררררר! Tongueמוחא כפייה JOPA יפה ומריחה נפלא! Star

"OK אוינק אוינק הגיע הזמן לזמבר את אישתך ב JOPA!" Tongue צעקה פופינס והתיישבה על אוינק הקשיח שחדר בשמחה ל JOPA שלה מוחא כפייה

אישתי קיפצה על הזין שלי בפוזת הצפרדע האנאלית כשישבנה מופנה אליי וצעקה: "הודעה חשובה לציבור עכשיו HUI נמצא ב JOPA!" צחוק "קדימה אוינק אוינק תפרק לי את

הישבן שלי!" Tongueמוחא כפייה

אישתי הסתובבה והמשיכה לרכב אנאלית על הזין שלי כשפניה אליי. היא לחשה לי באוזן חריו חריו חריו של נקבה ונשכה אותי באוזניי ובצווארי. אני לחשתי לה באוזן חריו חריו חריו של זכר והסנפתי את צווארה חיוך גדול הוצאתי את אוינק הקשיח מה JOPA של אישתי ודחפתי אותו ל PIZDA שלה צחוק HUI בתוך PIZDA אווווווווווו יסססססססססס מוחא כפייהצחוק

אישתי צחקה עליי שאני לא יכול להיכנס יותר ל JOPA שלה וזה אפשרי רק פעם בשנה צחוק אז קיבלתי את רוע הגזירה וזיינתי אותה בישבנה עם ה PALCHIK שלי צחוק

ה PALCHIK שלי סיים את תפקידו והחזרתי את ה HUI שלי בחזרה ל JOPA של אישתי! Tongue זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את אישתי פופינס באוויר!

"קדימה HUI עצלן תתחיל לתת עבודה!" צעקה אישתי צחוק

העפתי את אישתי על חזיריק הקשיח כל הדרך עד למראה. מול המראה שנינו הבטנו במראה והתמוגגנו איך חזיריק הקשיח מפלח את ישבנה Tongue

"איזה זיון משובח!" צעקתי בהתלהבות אישתי ועודדה אותי בקריאות דיו דיו צחוק

התיישבתי על הספה ואישתי המשיכה לקפץ על ה HUI הקשיח שלי בפוזת הצפרדע האנאלית Tongue

החלפתי בין ה JOPA וה PIZDA של אישתי והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזיינתי אותה במיסיונרית חמה ומטריפה מוחא כפייה

החלפתי שוב בין ה PIZDA ל JOPA שלה והמשכתי לפרק לה את התחת במיסיונרית אנאלית פרועה! Star

אישתי הייתה ממש רכה אז נשכבתי עליה עם כל המשקל שלי והסנפתי את צווארה... היא לא ממש אהבה את זה: "SLISH TI MUDAK! DALBAEB BLAT! KOZEL! ZABLAN! אתה מוחץ אותי!" צעקה אישתי ומחצה לי את הביצים צחוק

המשכתי לפרק את אישתי בטוסיק בעמידה כשהיא נשענת על השידה. היא אמרה לי שאני פשוט כשרון ושהזיון שלי יצירתי ביותר! Tongue

אישתי פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק את ה JOPA הסקסית שלה! Tongue

"קדימה אוינק תלקק את ה JOPA הקטנה והשובבה שלי!" Tongue צעקה אישתי צחוק

ה JOPA של אישתי טעימה בטירוף!!! מוחא כפייה

זחלנו על המיטה המלכותית שלנו והזדיינו בכפיות אנאליות מטורפות! Tongueמוחא כפייה

התהפכנו והמשכתי לפרק את ה JOPA של אישתי כשהיא שוכבת על הבטן Star

זיינתי את אישתי פופינס ב PIZDA וב JOPA שלה עם ה HUI הקשיח שלי עד שיצא לה עשן מהחורים! Tongueצחוק

"אל תפסיק!" צעקה אישתי בחרמנות כשקיבלה ברעב את חזיריק הקשיח שלי בחורים שלה! Evil Smile

אישתי הייתה ממש רעבה אחרי הזיון המטורף הזה אז היא ביקשה שאשפריץ לה בפה את הזרע החזירי שלי מבית היוצר של חזיריק הקשיח! Tongue

אישתי עלתה עליי ב 69 והתחילה למצוץ לי בשקיקה את חזיריק הקשיח ובו זמנית שיחקה עם אצבע בישבני חיוך גדול ליקקתי לה את חור התחת בעונג רב ושיחקתי עם הפלאג הורוד ועם האצבע שלי בישבנה חיוך גדול אחרי כמה דקות של שיכרון חושים השפרצתי חזק לפיה של אישתי הרעבה חיוך גדול

"מי שלא מעיז לא מתיז!" צעקתי בהתלהבות והרמתי את הידיים למעלה צחוק

אישתי חייכה ואמרה בפה מלא זרע: "HUI V JOPE!" וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStar

מסתבר שצריך לריב כהוגן כדי שבמשפחה יהיה זיון מטורף שכזה צחוק

JOPA של אישתי רעבה! ה PIZDA שלה רטובה! HUI שלי קשיח וביצועיסט אז יאללה לחגיגה! TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

סקסית שלי היה מטורף!!! צחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

אנחנו שני פסיכים בריבוע בוע! צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

אני חולם על ה PIZDA שלך בלילות! צחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

ומאונן על ה JOPA שלך ימים ולילות! צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

העזתי לכן התזתי! יססססססססססססססס TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

ד"ש לחורצ'יקים היפים שלך סקסית! StarTongueמוחא כפייה

Heart Hug

Lavelle

668
אוינק אוינק החרמן מזניח את חברו הטוב מר ג'ירפה

תמורת כוס רטוב של

שכנתו הנימפומנית אוקטביה פופינס! Tongueצחוק

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני אוהב לשחק במשחקי מחשב עם חברי הדלביוב מר ג'ירפה! Tongue אפילו שהוא דלביוב גדול אני אוהב אותו כי אנחנו באותו ראש, גם אני דלביוב לא קטן מודה באשמה צחוק

יום אחד ישבתי בסלון עם חברי מר ג'ירפה. שיחקנו בפלייסטיישן כמו שאנחנו אוהבים חיוך גדול כובע המצחיה היה הפוך על ראשי כי אני מרגיש ממש COOL כשאני לובש אותו ככה Cool

0003141 nike metal swoosh h86 360

לפתע דפיקות בדלת... המממ מעניין מי זה? חשבתי לעצמי.

"יבוא!" צעקתי והבטתי בדלת מחכה לראות מי יכנס...

את חברי מר ג'ירפה זה לא עניין והוא המשיך לנעוץ עיניים בטלויזיה.
לדירה נכנסה שכנתי הכוסית אוקטביה פופינס ברונטית מלוכסנת עיניים Tongue

אני מת על שכנתי פופינס, היא ממש יפה ויש לה תחת משגע! מוחא כפייה כל הזמן שאני פוגש אותה במדרגות אני נותן לה לעקוף אותי ואז אני נועץ עיניים בישבן הסקסי שלה גררררר Tongue אחחח הייתי רוצה לתת לה ביס בתחת! Evil Smile כל פעם שאני רואה אותה אני מתחיל לזמר! זה בלתי נשלט אצלי אני הופך לציפור זמיר ממש צחוק

"לה לה לה לה לה! היי פופינס מה את עושה פה? ממש הפתעת אותי!" Tongue אמרתי לה בהתלהבות ולא הורדתי את עיניי ממנה.

"תשמע אוינק אוינק אין לי מים בבית והתלכלכתי בידיים משרשרת של אופניים, אכפת לך אם אני אשתמש בחדר אמבטיה שלך אשטוף רגע ידיים?" שאלה פופינס ודפקה לעברי מבט שובב חיוך גדול

"בטח פופינס אין שום בעיה! לו לו לו לו לה לה לה לה" עניתי לה והמשכתי לזמר צחוק העפתי מבט בישבנה איך שהיא הסתובבה והתחילה ללכת לכיוון המקלחת קריצה אני מאוהב! Heart

נתתי מרפק למר ג'ירפה ואמרתי לו שאני לא מאמין שאוקטביה פופינס הכוסית אצלי בדירה! אבל זה לא עניין אותו והוא לא הוריד את עיניו מהמשחק. חברי הדלביוב הוא גם גיי ולא ידעתי על זה? צחוק

המשכנו לשחק בפלייסטיישן כשלפתע שכנתי יצאה מחדר האמבטיה כשהיא עטופה במגבת! Tongue

"לה לה לה לה לה לה לה ואאאאאוווווו מה זה? מה את עושה?" Tongue שאלתי את פופינס ושלט הפלייסטיישן נפל מידיי צחוק

"אז מה אוינק אוינק מה שלומך?" שאלה פופינס בטיזריות והתיישבה לידי על הספה. מר ג'ירפה היה מימיני ופופינס משמאלי.

"וואאוווו הפתעת אותי! עשית מקלחת אצלי בדירה???!!! לה לה לה לה לה לה!" שאלתי את פופינס והמשכתי לשיר צחוק

"כן קצת הזעתי כשעשיתי אופניים אז הייתי חייבת מקלחת טובה!" חיוך גדול ענתה לי פופינס ושלחה את ידה למפשעתי Tongue

"היי שרמוטה מה באת לפה? לכי מפה את מפריעה לנו לשחק!" צעק לפתע בעצבים מר ג'ירפה צחוק (דובבתי את מר ג'ירפה צחוק)

"זה לא עניינך! לך מפה ג'ירפה זה עניינים של מבוגרים!" השתיקה אותו מהר שכנתי פופינס.

"אז מה אוינק אוינק?!" שאלה פופינס והמגבת שלה נפלה למטה Shocked הציצים שלה נגלו לנגד עיניי וחשבתי שאני חולם צחוק

"אוינק אוינק מה דעתך לעבור לחדר השינה?" שאלה אותי פופינס והכניסה את ידה לתחתוניי Tongue ליטפתי את שדייה היפים ובמהרה ינקתי מפטמותיה המתוקות! מוחא כפייה

לא זה לא קורה לי!" Tongue המממ אני לא יודע מה להגיד לך.... זה מאוד מפתה אבל אני משחק פה עם חברי מר ג'ירפה... אוףףףף החיים לא הוגנים!" צחוק צעקתי והרגשתי שאני נקרע בין שניהם.

"היי מה אתה עושה??? אתה משחק איתי עכשיו! שרמוטה זולה לכי מפה כבר! חברי אוינק לא צריך את הכוס המסריח שלך הוא רוצה להיות איתי!" כועס צעק בעצבים מר ג'ירפה צחוקצחוקצחוק

"BLIAAAT ETOT MUDAK UJE ZAEBAL!!! תעיף את ה HUI הזה NAHUI!" צעקה פופינס והעיפה את מר ג'ירפה מהספה. התפוצצנו מצחוק צחוק מר ג'ירפה ממש לא צחוק

אחרי שנפתרנו ממר ג'ירפה הדלביוב, קפצנו מהספה ורצנו אחוזי חרמנות לחדר השינה! Tongue

פופינס ליטפה את כובע המצחייה שלי ואמרה: "אוינק אוינק אם לא היית היו צריכים להמציא אותך!" צחוק צחקנו בטירוף צחוק

"שה KAKA הזה ימשיך לשחק פלייסטיישן... אנחנו נעשה דברים יותר מעניינים!" Evil Smile הוסיפה פופינס וקרצה לי קריצה

פופינס הורידה את החוטיני שלה ושמה לי אותו על הצוואר. הרחתי את החוטיני בשמחה אחחח הריח פשוט תענוג! מוחא כפייה

פופינס העיפה אותי על המיטה ובאה להתיישב על פניי עם ישבנה אבל בגלל הכובע כל הזמן זזתי בחוסר נוחות. המצחיה התנגשה במיטה צחוק שמתי את הכובע על הצד אבל פופינס הייתה כבר חסרת סבלנות וצעקה: "תתקרב לפה כבר YOB TVAU MAT!" צחוקצחוקצחוק

פופינס התיישבה עם ישבנה על פניי ועשתה לי פייסיטינג חינוכי כי כעסה שלקח לי הרבה זמן להשתכנע ללכת איתה לחדר השינה, נו נשים אף פעם לא יבינו מה זאת חברות אמת. מר ג'ריפה הוא כמו אח בשבילי היה לי קשה לזנוח אותו צחוק

הדבקתי את לשוני לחור התחת של פופינס והתמוגגתי מכל שניה! הטעם משובח והמרקם מדהים! ללא ספק החורצ'יק הכי טעים בעולם! Tongueמוחא כפייה

פופינס התחילה לטפטף על המיטה מרוב חרמנות ודרשה ירידה! Tongue

נשכבתי בין רגליה, הוצאתי לשון שובבה ורטובה והדבקתי אותו ל PIZDA היפה שלה! Tongueמוחא כפייה

"אוינק אוינק אתה גורם לי להתרגש! אתה ממש חכם! איך אתה עושה את זה? אתה גאון! תענוג לראות אותך עובד על הכוס שלי!" Tongueמוחא כפייהStar גנחה פופינס בזמן שירדתי לה צחוק

אחרי כמה דקות מענגות במיוחד פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה בחיוך גדול וגנחה: "שמחת את הדגדגן שלי!" Tongueמוחא כפייהצחוק "תודה רבה!" המשיכה פופינס וליטפה את ראשי עם כפות רגליה המטופחות עם הלק האדום חיוך גדול

תראו מה זה הפכתי תוך דקות בודדות מחנון שמשחק בפלייסטיישן לקזנובה אוראלי שמגמיר ומחרפן את השכנה הכוסית שלו Coolצחוק

המשכנו לעשות אהבה פרועה ב 69! Star ליקקתי את הכוס ואת חור התחת של פופינס והיא התנפלה ברעב גדול על חזיריק הקשיח ועל הביצים הרכות והחלקות שלי מוחא כפייה

פופינס מוצצת מדופלמת ועושה את עבודתה האוראלית על הצד הטוב ביותר! ה HUI החזירי שלי כמעט התעלף בפיה של פופינס מהעונג הצרוף שהיא גרמה לו מוחא כפייה הביצים שלי התבשלו בפיה! Tongue הייתה ממש חגיגה לתפארת מדינת המוצצות! צחוק

פופינס גם חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי כהוגן בגופי ובישבני! צווחתי כמו שחזיריקים צווחים אבל עברתי בשלום את מסע הנשיכות המפותל של שכנתי הזללנית צחוקקריצה

עוד שניה הייתי טובע ממיצי הכוס של פופינס אז במהרה היא עלתה עליי לרכיבה! חיוך גדול חזיריק הקשיח שלי נכנס ל PIZDA הורדרדה והרטובה שלה ויצאנו לדהירה חמה ומטריפה! מוחא כפייה

tumblr noez1lmt8o1tqtfrjo1 500

שיניה של פופינס עדיין גירדו אז היא התחילה לנשוך אותי באוזניי ובצווארי! היא גם לחשה לי באוזן חריו חריו חריו של נקבה צחוק אני לחשתי לה באוזן חריו חריו חריו של חנון! אההה פאק סליחה חריו חריו חריו של זכר! צחוקקריצה

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר! הקפצתי אותה באומץ רב מחדר השינה אל הסלון. נעמדתי מול המראה וזיינתי בחוזקה את שכנתי הנימפומנית בכוס הרעב שלה. מר ג'ירפה שעדיין שיחק בפלייסטיישן הפיל את השלט והתעלף על הספה למראה הזיון המטורף צחוק צחקנו על מר ג'ירפה והמשכנו להתענג על הטוסיק של פופינס שקיפץ מול המראה מוחא כפייה

התיישבתי על הספה מול מר ג'ירפה המעולף ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Tongue

אמרנו ביי ביי למר ג'ירפה המעולף והקפצתי את פופינס בחזרה לחדר השינה. השכבתי אותה על המיטה וזיינתי אותה עמוק וחזק במיסיונרית מטריפה! Tongue

עברנו לעמידה. פופינס נשענה על השידה, השחלתי את חזיריק הקשיח לכוס הרטוב שלה והמשכתי לפרק אותה! Evil Smile

"כיף להרגיש את החזיריק הקשיח!" צעקה פופינס בחרמנות Tongueמוחא כפייה

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה וחזיריק הקשיח שלי המשיך לעשות תעלולים ב PIZDA החמה שלה צחוק

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Tongue פופינס טפחה על ישבני עם כף ידה ועודדה אותי להשחיל אותה מכל הלב והנשמה צחוק

הסתובבנו והמשכתי להלום בכוס של פופינס כהוגן כשהיא שוכבת על הבטן. אחחח הטוסיק שלה קיפץ ומחא כפיים יסססססססס! מוחא כפייה

פירקתי את פופינס בדוגי והיא השתוללה על חזיריק הקשיח שלי עם קונטרות מטורפות! Tongueמוחא כפייה

פופינס ליקקה שפתיים ואמרה שהיא רוצה לשתות את הזרע הטעים שלי! Tongue

"כן כן שכנתי הרעבה יש לי בשבילך זרע חזירי נפלא!" Tongue אמרתי לפופינס והיא כמעט גמרה צחוק

פופינס נשכבה עליי ב 69 והתחילה למצוץ את חזיריק הקשיח ושיחקה עם אצבע בטוסיק שלי חיוך גדול

התעלסתי עם חור התחת המדהים שלה ועשיתי לו חריו חריו חריו מאוהב צחוקקריצה

אחרי כמה דקות מענגות במיוחד מילאתי את פיה של פופינס בזרע הטעים שלי! מוחא כפייה

פופינס חייכה בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "הזונה אוינק!" צחוקצחוקצחוק וגרגרה את הזרע בגרונה! TongueStarמוחא כפייה

כל הזמן הזה הייתי עם כובע מצחיה הפוך TongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongue

תשמעו חבר'ה... הפתעתי את עצמי אני חייב לציין, לא ידעתי שיש לי כאלה יכולות! פירקתי לשכנתי פופינס ת'צורה! ותאמינו לי הרבה יותר כיף לפרק את פופינס בחורים שלה מאשר לפרק את מר ג'ירפה בפלייסטיישן צחוקצחוקצחוקקריצה

פופינס תבואי כל יום לשטוף ידיים או לשטוף את ה PIZDA! מה שתרצי העיקר שנזדיין כי זה מה ששכנים חרמנים עושים צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה נפלא! TongueTongueTongue

במקום לשחק בפלייסטיישן שיחקתי בחורים שלך עם חזיריק הקשיח שלי צחוקצחוקצחוק

אל תזניחי את מר ג'ירפה הוא גם יודע לתת בראש כשצריך צחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים היפים והרטובים שלך! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

669
אוינק אוינק מסחטת מיץ מקולקלת נותנת סוף סוף מיץ לאוקטביה

פופינס הנימפומנית שמוציאה ממנו מיץ זרע עם כישוריה

האוראליים Tongueצחוק

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני מסחטת מיץ מקולקלת.

אני יושב על השידה כבר שנה עם חזיריק נבול ולא מסוגל להוציא מיץ לאף שרמוטה צמאה.

בעלת הבית שלי נראית כמו הצרות
שלי! זקנה בלה בת 70 עם כוס שעיר ומסריח בעעעעעע Dead

איך שהיא קנתה אותי וניסתה לסחוט ממני מיץ שבקתי חיים. חזיריק נכנס להלם קרב וסירב בתוקף לתת מיץ זרע צחוק

הנבלה הזקנה שמה אותי למכירה ביד 2 ולמזלי כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים בעלת ישבן
מקפץ העונה לשם אוקטביה פופינס עטה על המציאה וקנתה אותי מהזקנה בעבור 10 שקלים צחוק

הזקנה שמחה לקבל את המטבע הנחשק ודחפה אותו לתחת צחוק

פופינס לקחה אותי לביתה והפעילה את קסמיה המיניים. התוצאה לא איחרה לבוא והנימפומנית הזאת סחטה אותי עד טיפת הזרע האחרונה! TongueStarמוחא כפייה

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4414127%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]

אוינק אוינק שולח מכתב זימה עם שקית זרע למאהבת שלו

אוקטביה פופינס ומשיב לעצמו את הזונה המלוכסנת שלו

שמשתרללת עם כל העיר! צחוקצחוקצחוקצחוק

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ויש לי מאהבת ברונטית מלוכסנת עיניים הכי כוסית בעולם! אוקטביה פופינס! Tongue

יש לנו את הזיונים הכי מטורפים בעולם! אני מזמבר אותה בכל החורים יום ולילה 24/7! והיא תמיד רעבה לעוד. למזלי בורכתי בחזיריק קשיח ביצועיסט ממדרגה ראשונה שיכול לעמוד בקצב של הנימפומנית הזאת שלא יודעת שובע צחוקקריצה

בהפתעה גמורה קיבלתי הצעת עבודה מדהימה בעיר אחרת. עם כל אהבתי לנימפומנית המלוכסנת שלי לא יכולתי לסרב להצעה ונאלצתי לעזוב את עיר מגורי ולעבור לעיר אחרת. הודעתי על כך לאהובתי פופינס אחרי סקס סוער כשהיא שוכבת בחיקי ומביטה בי בעיניה המאוהבות חיוך גדול

"בטח אוינק אוינק אני מבינה לגמרי, תעשה את מה שאתה צריך לעשות, חיכית להצעה כזאת כל חייך" אמרה לי אוקטביה בהבנה וחיבקה אותי. איזה אישה תומכת יש לי הא? אני ממש בר מזל Tongue

למחרת בבוקר נפרדתי מאוקטביה ויצאתי לכיוון הרכבת. אוקטביה נופפה לי עד לשניה האחרונה עד שהיא נעלמה מעיני... היא כל כך אוהבת אותי מה אני אגיד לכם... זכיתי! מוחא כפייה

בזמן שעשיתי את דרכי לעיר אחרת אוקטביה ישבה קצת עצובה ואז התקשרה לכל החברות שלה כדי לצאת לבילוי משותף כמו בימים הטובים! פופינס הייתה מאוד שובבה באותם ימים והשתרללה עם כל מה שזז צחוק

גם הפעם פופינס החליפה גברברים במועדון כמו שהיא מחליפה חוטיני משלל תחתוני החוטיני שיש באוסף שלה צחוק מצצה לאחד, קיבלה בתחת מהשני... "כן כן תדפוק אותי חזק!" גנחה פופינס צחוק השלישי גמר לה על הפנים! "כן כן תגמור לי על הפנים כמו שאוינק אוינק לימד אותי!" ולרביעי היא סתם עשתה ביד צחוק 5 דקות והיא כבר עוברת לגבר הבא! פופינס פיצתה על הזמן האבוד עם אוינק אוינק והשלימה את כל הזיונים שלה צחוק כזאת מאהבת שרלילה יש לי, אלוהים ישמור! צחוק

כבר כמה ימים לא דיברתי עם פופינס אהובתי... נהגנו לעשות שיחות חמות בלילות אבל פופינס לא עונה לי יותר. חזיריק הקשיח שלי רמז לי שהיא בוגדת בנו עם כל העיר! Shocked לחזיריק הקשיח שלי יש אינטואיציות טובות! אז המשכתי לצלצל אליה נון סטופ עד שבסופו של דבר היא ענתה לי! Star החלטתי לשגע אותה קצת ועשיתי קולות של סוטה חולה נפש צחוק

אוקטביה: "הלו"

נשמתי לה בטלפון כמו סוטה...

אוקטביה: "מי זה?"

אני: "הלו בלאט זה אני!"

אוקטביה: "היי דלביוב!" צחוק

אני: "מאז שעברתי לגור בעיר אחרת את שכחת ממני והתחלת לבלות!"

אוקטביה: "אוינק אוינק לא עכשיו יש לי סידורים אני עסוקה"

אני: "את כבר לא מצלצלת אליי בלילות שננהל שיחה חמה כי את זקוקה לאהבה שלי"

אוקטביה: "אוינק אוינק רק עכשיו חזרתי הביתה אני קצת עייפה..."

אני: "אני חושב האם את מתכופפת בשביל מישהו אחר?"

אוקטביה: "המממ כן מציצה? דוגי? ממממ..."

אני: "אני חושב האם את מגלגלת ג'ויינט בשביל מישהו אחר?"

אוקטביה: "מממ כן חה חה חה!"

אני: "אני חושב האם את עושה גסויות שאני לימדתי אותך למישהו אחר?"

אוקטביה: "חחח כן עושה יאללה דפדף כבר!"

רתחתי מעצבים! אוקטביה ניתקה לי בפרצוף והשאירה אותי עם חזיריק עומד ולא מסופק! כועסצחוק

החלטתי לכתוב לה מכתב זימה ולאונן לתוך שקית. סיימתי לכתוב את מכתב הזימה שלי

20151118 232307(700)

והשפרצתי זרע חם לתוך השקית! Evil Smile תפסתי את הרכבת הראשונה ועשיתי את דרכי לדירתה של אוקטביה כשחיוך ממזרי מרוח על פניי קריצה

הגעתי לביתה בשעת ערב מאוחרת. דפקתי על הדלת שלה והשארתי את מכתב הזימה עם שקית השפיך ליד הדלת. הסתתרתי מאחורי הקיר ותצפתתי בסקרנות... לא תצפתתי לבד! חוץ מחזיריק הקשיח שתצפת איתי הבאתי כתגבורת גם את מר KAKA המנומר! צחוק

7743783437 026

אוקטביה פתחה את הדלת קראה את מכתב הזימה וצעקה בעצבים: "כוס אמא שלך הזונה ואבא שלך הקוקסינל שהספיק לעשות אותך כשהיה לו זין!" כועסצחוקצחוקצחוק

"המממ מה זה שקית עם שפיך? גרררר אני דווקא די חרמנית לשפיך!" צעקה אוקטביה ושפכה את השפיך מהשקית לפה שלה! Tongueצחוקצחוקצחוק

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4414128%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]

פופינס המאהבת שלי כזאת חולת שפיך אין דברים כאלה! צחוק אוכלת שפיך לארוחת בוקר, צהריים וערב צחוקצחוקצחוקקריצה

לא האמנתי למראה עיניי!!! מיד יצאתי מהמחבוא שלי ופרצתי לדירתה! Tongueצחוק

"WOW פופינס אני לא מאמין שתית את השפיך שלי מהשקית!!!???" שאלתי אותה כשחיוך דבילי על פניי צחוק

"כן אוינק אוינק הייתי רעבה לשפיך יאמי יאמי!" צעקה פופינס בשמחה.

"פשששש פופינס אהובתי לא ציפתי לזה! איך שראיתי שאת זוללת את השפיך שלי החלטתי לצאת מהמחבוא שלי... תכירי את חבריי לפשע! מר KAKA המנומר ואת החבוב הזה את מכירה היטב! החזיריק הקשיח והסוטה שלי! Evil Smile

"אוינק אוינק איזה הפתעה! ממש התגעגעתי אלייך! בואו נעשה אורגיה פרועה אני חרמנית אשששששששששש!!!" צעקה פופינס והתנפלה על מר KAKA המנומר ועל החזיריק הקשיח והסוטה שלי צחוקמוחא כפייה

פופינס מצצה את מר KAKA המנומר ואת חזיריק הקשיח והסוטה כל אחד לחוד ואת שניהם ביחד! התחרמנתי בטירוף מלראות את שניהם יחדיו בפיה! פופינס המאהבת שלי אלופה אוראלית יאאאההההווווו!!!! Tongueצחוקמוחא כפייה

פופינס נשכבה על המיטה ודחפה את מר KAKA המנומר לכוס שלה! היא זיינה את עצמה איתו ואז הוציאו אותו ונתנה לי למצוץ אותו צחוק מיצי הכוס של פופינס על מר KAKA המנומר היה ממש טעים! גרררררר מוחא כפייה

הנחתי את מר KAKA המנומר על המיטה וצללתי בין רגליה של פופינס שבערה מחרמנות! Tongue

הדבקתי את לשוני השובבה לכוס של פופינס והתחלתי לעשות קסמים! Approve

tumblr n9tfet7zto1tqtfrjo1 500

"תענוג לראות אותך עובד! איך אתה עושה את זה? פקחת את עיני!" צעקה פופינס והבטתי בעיניה הפקוחות לרווחה Tongueצחוק

"איזה כוכב אתה! אתה עושה תנועות ממש מדוייקות! אתה גורם לי להתרגש! אתה פורץ דרך!" צעקה פופינס צחוק

הליקוק שלי היה רועש אז פופינס צעקה: "כיף לשמוע אותך!" צחוקצחוקצחוק

"דבל סחטיין על הירידה שלך!" צעקה פופינס ושנינו התפוצצנו מצחוק צחוק

אחרי שליקקתי לפופינס את הכוס בשקיקה ובאהבה היא גמרה ברעידות והתנשפה קלות... היא הביטה לעברי בהערצה וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מצוין ממש הרשמת אותי!" Tongueמוחא כפייהStar

המשכתי לשכב בין רגליה של פופינס והבטתי בה באהבה... סלחתי לה על הכל כי עכשיו היא שוב איתי ובתקווה שאחרי שאני אפרק אותה בסקס סוער ואיכותי היא לא תעשה פליק פלאקים וסלטות עם אף זין זר בשום מועדון צחוק

"אוינק אוינק תודה רבה! אתה ממש חכם!" אמרה לי פופינס וליטפה את ראשי עם כפות רגליה חיוך גדול

אהובתי פופינס הפכה אותי על הגב והתיישבה עם ישבנה הסקסי על פניי. הדבקתי את לשוני לחור התחת שלה והתמוגגתי מטעמו המשובח יססססססס Tongueמוחא כפייה

פופינס התנפלה על הביצים החלקות שלי ושליקלקה את שתיהן בפיה הלוהט גררררר מוחא כפייה

לאוינק הקשיח שלי היא עשתה מציצת הוריקן פסיכודלי וקינחה במציצת פוליש מחרמנת במיוחד! Star

לאהובתי יש שיניים מאוד שובבות אז היא חשפה אותן ונשכה אותי כהוגן בגופי הורדרד ממש כמו בימים הטובים! אחחח התגעגעתי לנשיכות שלה! מוחא כפייה היא גם נשכה את ישבני ועשתה לו חריו חריו חריו שובב של נקבה! Tongue

פופינס כבר בערה מחרמנות ועלתה עליי לרכיבה! זיינתי אותה כהוגן בכוס הרטוב שלה בזמן שהיא נשכה אותי באוזניי ובצווארי ולחשה לי באוזן חריו חריו חריו חושני של נקבה! Tongue אני לחשתי לה באוזן חריו חריו חריו סוטה של זכר צחוק

פופינס התהפכה והמשיכה לקפץ עליי ברכיבה הפוכה! הקפצתי אותה על אוינק הקשיח שלי בזיון טרמפולינה והתמוגגתי מהטוסיק היפה שלה! מוחא כפייהTongue

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את אהובתי המלוכסנת באוויר חיוך גדול

העפתי אותה על אוינק הקשיח והסוטה שלי כל הדרך עד למראה. מול המראה התמוגגנו איך הטוסיק של פופינס מחה כפיים לפי קצב הזיון! Tongue

התיישבתי עם פופינס על הספה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! חיוך גדול

מעוצמת הזיון הבגדים שהיו על הספה נפלו לי על הראש צחוק

קמתי שוב עם פופינס ופירקתי עם חזיריק הקשיח את ה PIZDA הרטובה שלה כל הדרך עד למיטה! Evil Smile השכבתי אותה על המיטה ודפקתי אותה במיסיונרית מטריפה! Star

קמנו מהמיטה, פופינס נשענה על השידה והמשכתי לקרוע אותה בכוס עמוק וחזק בעמידה! Tongue

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה וחזיריק התפרע כהוגן בכוס שלה צחוק

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Tongueמוחא כפייה

התהפכנו והמשכתי לפרק לפופינס את ה PIZDA הסוטה שלה עם חזיריק הקשיח והסוטה שלי כשהיא שוכבת על הבטן! Tongueמוחא כפייה

אחרי שהברשתי עם לשוני את חור התחת של פופינס כשהיא שוכבת על הבטן עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Evil Smile

פירקתי לפופינס את ה PIZDA כל כך טוב שהיא כבר נהייתה רעבה וביקשה שאשפריץ לה בפה את הזרע החזירי והטעים שלי! חיוך גדול

פופינס נשכבה עליי ב 69, דחפה לי אצבע לטוסיק והעניקה לחזיריק הקשיח מציצה חמה ורטובה מוחא כפייה התמוגגתי מחור התחת שלה ונהנתי ממציצתה המופלאה! Tongue

אחרי כמה דקות מענגות במיוחד השפרצתי בפיה של המאהבת המלוכסנת שלי מנה יפה של זרע חם וטעים! Tongue פופינס חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק מסחטת מיץ!" ואז גרגרה את הזרע בגרונה! TongueStarמוחא כפייהParty

חברים יקרים אהובתי המלוכסנת חזרה אליי! אנחנו שוב ננהל שיחות חמות בטלפון ונזדיין כמו שפנים על חומרים אסורים צחוקקריצה הפעם בלי מכתבי זימה ו KAKOT מנומרות צחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

למי יש את ה PIZDA הכי רטובה וחמה בעולם??? לאוקטביה פופינס כמובן!!!

מי הנימפומנית הכי מלוכסנת ורעבה לזרע טעים וזין קשיח 24/7??? אוקטביה פופינס כמובן!!!

ומי זוכה לחדור לחורים היפים של פופינס 24/7? אוינק הקשיח והסוטה יססס יססס יסססס TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוקצחוק

סוף

שרונוש סקסית שלי מדהיייייייים!!! TongueTongueTongue

סחטת את חזיריק הקשיח שלי עד טיפת הזרע האחרונה! הוא מאוד גאה בך ומודה לך בשם הנהלת החזיריקים הקשיחים! צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקקריצה

חחחחח סקסית צריך להזדיין איתך על הספה עם קסדה על הראש צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים המדהימים שלך! TongueEvil Smile

Heart Hug

Lavelle

670

כריסטיאן התייר האמריקאי (לקוח של סטלנית פורנו פופינס)

טועה בדלת ומגיע לאוינק אוינק הסטלן...

Evil Smile

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני סטלן בטלן שאוהב לשבת על הספה, לעשן ג'ויינט טוב ולאונן Tongueצחוק אין כמו עלה ירוק איכותי כדי לעשות אווירה טובה בבית ולתת לחזיריק הקשיח להשפריץ בסטלה טובה Cool

יש רק בעיה אחת... בדירה מתחתיי גרה אוקטביה פופינס סטלנית הפורנו! זונה משוגעת שעושה רעש מהבוקר עד הלילה! צחוק אני שומע נון סטופ את הדלת שלה נטרקת בגלל לקוחות שנכנסים ויוצאים (חחח שרון פתחה וסגרה ברעש את הדלת של הארון שלה צחוק) טיילת כמו שיש אצלה אין אפילו בטיימס סקוור של ניו יורק צחוק

אני שומע גניחות מהדירה שלה:

"הוווו כן כן תן לי חזק בכוס!

כן תזמבר אותי בתחת!
כן כן תדפוק אותי עמוק עם הזין הגדול שלך!"

והכי מרגיז זה שאני שומע אותה כל הזמן שרה את שיר התקתוק שלה! כועסצחוק

"תקתקי אותו אל תעשי לו חשבון

תקתקי אותו שישפריץ מהר

תקתקי אותו שיתחפף מפה

תקתקי ת'חמור תקתקי!"

צחוקצחוקצחוק

אהההההה תקתקת כבר את כל המדינה! דייייי אני לא יכול יותר! כמה זין את יכולה לאכול אלוהים ישמור! Wackoצחוק צעקתי בעצבים ודפקתי על הקירות. אוינק הקשיח נבהל ונבל צחוק הנה עוד לילה עם ביצים מלאות! תודה לך זונה פופינס שחלבת מכולם את הזרע חוץ ממני! אוינק הנבול מודה לך מקרב לב! כועסצחוקקריצה

יום אחד אחרי שנטרקה הדלת אצל פופינס, היה שקט של כמה דקות כשלפתע שמעתי דפיקות אצלי בדלת... המממ מעניין מי זה? חשבתי לעצמי וזחלתי אל הדלת. פתחתי את הדלת והבטתי בעיניים מסטוליות בגבר חסון וגבוה שעמד שם וחייך לעברי חיוך (שרון)

"Hi I'm Christian" אמר הגבר החסון במבטא אמריקאי

שאלתי אותו בבלבול "What?"

צעק כריסטיאן בהתלהבות Tongue "I Want Fuck!"

צחוק שאלתי את כריסטיאן ונקשתי עם האצבע על הראש "Tell Me Are You Dalbaeb?"

כריסטיאן חייך ונופף לעברי עם שטר של 400 שקל! Tongue

20151123 215711(700)

"Sorry Bye" אמר לי כריסטיאן וכבר עשה צעד אחורה... מהר מאוד הבנתי שיש לי כאן הזדמנות להרוויח כסף טוב. אני כזה סטלן בטלן לא הרווחתי כלום החודש כי התעצלתי ויש לי חשבונות לשלם! מיד עשיתי לכריסטיאן סימן עם האצבע "בוא תכנס" קריצה

"Come In" אמרתי לכריסטיאן בחיוך... הוא קיבל את הזמנתי בשמחה ופסע פנימה לביתי שהיה אפוף בעשן של ג'ויינט צחוק

צחוק שאל כריסטיאן וליטף לי את הכתף "How Are You?"

Embarrassed אמרתי לכריסטיאן וחייכתי לעברו בביישנות "I'm Fine Thank You. My Name Is OINK OINK"

צחוק צחקק כריסטיאן ונופף בממזריות עם הכסף "You Want 400 Shekels? My Slut!"

"Yes Of Course I need Money" אמרתי לו והושטתי את ידי לשטרות צחוק

"I Want To Meet Your Asshole And I Want To Touch Your Dick!"

צחוק צעק כריסטיאן ושלף את חזיריק הקשיח ממכנסיי אחרי שליטף את ישבני

Tongue צעקתי בהתלהבות "WOW It's Great! You Can Also Suck My Dick!"

כריסטיאן התנפל על חזיריק הקשיח שלי והתחיל למצוץ אותו ברעב גדול Tongueמוחא כפייה

"O Yes I Suck Dick! What A Beautiful Dick!

Tongue התלהב כריסטיאן ומצץ לי בשקיקה

שלפתי את הזין של כריסטיאן מתחתוניו (שרון לבשה סטרפאון) והתחלתי ללטף אותו. לכריסטיאן היה זין גדול, יפה ועומד נפלא! מוחא כפייה החמאתי לו על הזין היפה שלו קריצה

"My Dick Become Red By Your Compliments!

צחוק צעק כריסטיאן והמשיך לעטוף את זייני עם שפתיו החושניות

Tongue צעקתי והתנפלתי על זיינו היפה של כריסטיאן "I Want To Suck Your Dick Too!"

צחוק התלהב כריסטיאן "O Welcome My Baby! Take It Deep! Yes Yes Very Good! You Suck Fantastic!

מצצנו זה לזה בו זמנית וזה היה נפלא! מוחא כפייה (שרון מצצה לי את הזין ואני מצצתי את הסטרפאון שלה Tongue)

הזין האמריקאי של כריסטיאן פשוט נהדר! אני מת להרגיש אותו כבר בטוכעס שלי! Tongueצחוק

Now I Want To Meet Your Asshole, Let Me Put The Cream Inside"

"!!!Let The Party Begin

צעק בהתלהבות כריסטיאן בזמן ששימן את הזין שלו ואת חור התחת שלי Tongueמוחא כפייה

אמר בהתלהבות כריסטיאן והושיב אותי בדוגי על המיטה "You Have A Very Good Cream For Masturbation! 100 ML Big Size!

צחוק צעק כריסטיאן "WOW Your Asshole Is Very Nice! Here I Come Inside! Do You Feel My Big Dick In Your Ass? I Will Fuck You Hard And Deep!"

צחוק צעק כריסטיאן בזמן שדפק אותי בתחת בדוגי והפליק על ישבני המקפץ "Yea Take It Baby Take It Hard And Deep! What A Good Asshole! Very Sexy Ass!"

נשכבתי על הבטן בזמן שהזין של כריסטיאן עמוק בישבני. כריסטיאן השתולל וזיין אותי בתחת עמוק וחזק! הייתי ממש הזונה האנאלית שלו! לפתיחת תחת כזאת לא ציפיתי אפילו בחלומות הכי ורודים שלי! ועוד משלמים לי על זה 400 שקל! זה פשוט פנטסטי! Tongueמוחא כפייהStar

"!Yes My Darling You Are Very Good Prostitute" צעק כריסטיאן צחוק

Tongue שאלתי את כריסטיאן בזמן שהחזרתי לו קונטרות מטורפות עם התחת שלי "How Are My Contras?"

מוחא כפייהצחוקTongue צעק כריסטיאן ופירק לי את התחת ללא רחמים "Very Good! You are Very Professional, You Are Porno Star!"

צחוקTongue !שאל כריסטיאן הברברי ושפך את זרעו החם לישבני "OHHHHH AHHHHHH I'm Comming! YEAAAAAA You Feel My Sperm In Your Asshole?"

גנחתי לכריסטיאן שנשכב עליי עם כל משקלו ונשם לי באוזן "WOW Your Sperm Is Wonderful! Cristian It was Fantastic!!! Come Every Day!"

Starמוחא כפייה צעק כריסטיאן והמשיך לשכב בחיקי עוד כמה דקות "Oink Oink I Love You!"

נפרדתי מכריסטיאן בחיבוק ונשיקה והוא הבטיח לי שכל פעם שהוא יבקר בישראל הוא יקפוץ אליי ויעשה סיבוב על הטוסיק השובב שלי Tongueמוחא כפייהצחוק

הלילה הזה ישנתי כמו תינוק! אחרי ג'ויינט טוב ואוננות מדהימה על כריסטיאן! Tongueצחוק

התעוררתי בבוקר בעקבות דפיקות חזקות על הדלת שלי... מה קרה כריסטיאן לא התאפק ורוצה לחדור לישבני שוב לפני הטיסה? Tongueצחוק

"תפתח מהר תפתח מהר!" צעקה מישהי מבעד לדלת.

פתחתי את הדלת ולדירתי התפרצה בזעם שכנתי מלמטה... סטלנית הפורנו המשוגעת אוקטביה פופינס Shockedצחוק

"תגיד לי מה אתה חושב לעצמך? אההה? תגיד לי דלביוב מה אתה חושב שאתה עושה? גנבת לי 400 שקלים חדשים וגם זיון עם תייר אמריקאי!" צעקה פופינס, סטרה לי בפנים וצבטה אותי בפטמות צחוקצחוקצחוק

"מה את רוצה דלביובקה הוא בא אליי הוא רצה את הטוסיק שלי! תשלימי עם זה!" צעקתי לה והתגוננתי מפניה צחוק

"הוא טעה בדלת! חתיכת דלביוב אתה עכשיו חייב לי זיון טוב! וזה הכסף שלי!" צעקה פופינס וחטפה את 400 השקלים ממני בכיצחוק

פופינס העיפה אותי על המיטה ופקדה עליי לעשות לה ירידה! יאללה הרעבתי את הכוס שלה כהוגן כשגנבתי לה את כריסטיאן צחוקקריצה

הורדתי את החוטיני הסקסי שלה, הסנפתי אותו בשקיקה, שמתי אותו על הצוואר והתנפלתי על הכוס הורדרד שלה עם לשוני השובבה! Tongue

"הוווו הוווו כן אוינק אוינק קדימה! זה יוצא דופן! חן חן! בדיוק! סחטיין! אוינק אוינק זה מדהים!" גנחה פופינס כשליקקתי לה את הכוס! מוחא כפייה

"מחשבה יפה!" צעקה פופינס כשעברתי ללקק את חור התחת שלה צחוק

"מרשים מאוד! כן כן ככה! קדימה איזה ירדן מצוין אתה!" המשיכה לגנוח פופינס צחוק

"אוינק אוינק אתה חושב שאתה יודע לרדת טוב?" שאלה אותי פופינס בסקרנות וחייכה בשובבות

"בהחלט כן!" צעקתי והמשכתי ללקק לה את הכוס הרעב שלה Tongue

"אתה גורם לזה להישמע קל! קדימה נראה אותך!" צעקה פופינס ותפסה את ראשי צחוק

אחרי כמה דקות של ירידה מטריפה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות...היא גמרה כשחיוך ענק מרוח על פניה היפות וגנחה שזה היה טוב מאוד! Tongueמוחא כפייה

פופינס הפכה אותי על הגב והתיישבה על פניי עם ישבנה הסקסי! מיד הוצאתי לשון ארוכה וליקקתי את חור התחת המדהים שלה! Tongue פופינס שלפה את חזיריק הקשיח מתחתוניי והתנפלה עליו במציצה חמה ורטובה! מוחא כפייה

הברשתי את חור התחת של פופינס היטב עם לשוני בזמן שהיא שליקלקה את הביצים החלקות שלי בפיה החם ועשתה מציצת פוליש מחרפנת לחזיריק חיוך גדול

לפתע פופינס חשפה שיניים ונשכה אותי ללא רחמים בגופי ובישבני הסקסי צחוק גם אחרי שעשיתי לה נעים בכוס וגרמתי לה לאורגזמה מופלאה היא כעסה שגנבתי לה את כריסטיאן השרמנטי בעל זין אמריקאי מפואר צחוקקריצה

פופינס לא יכלה להתאפק עוד ועלתה על חזיריק הקשיח ברכיבה הפוכה! נעצתי את עיני בחזיריק הקשיח ששחה בכוס שלה, ובחור התחת היפה שלה שקרץ לי וצחק עליי שהוא אוכל זיינים קשיחים לארוחת בוקר, צהריים וערב צחוקקריצה

"מי שאוכל בתחת לבד מת לבד!" צעקתי לה וסטרתי על ישבנה צחוק

"מי שאוכל בתחת לבד אוכל יותר!" צעקה פופינס והתפוצצה מצחוק צחוק

"בואי נאכל בתחת ביחד, נתחלק חצי חצי בכסף" הצעתי לה וליטפתי את חור ישבנה חיוך גדול

"לא! אתה תאכל בתחת חינם מתוך אהבה לזין!" הקניטה אותי פופינס והתגלגלה מצחוק על חזיריק הקשיח צחוק

"אהההה שרמוטה מנוולת שכמותך!" צעקתי לה וסטרתי על פלחי ישבנה המקפצים צחוק

פופינס החרמנית הסתובבה והמשיכה לדהור עליי במרץ כשהיא עם פניה אליי

tumblr noez1lmt8o1tqtfrjo1 500

היא לחשה לי חריו חריו חריו שובב באוזן ואז נשכה את אוזניי וצווארי. לא נשארתי חייב ואחרי שלחשתי לה באוזן חריו חריו חריו ערמומי של זכר יצאתי לצוד את אוזנה עם שתי שיני ארנב שלי צחוקקריצה

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר. העפתי אותה במרץ על אוינק הקשיח שחורר את הכוס שלה במסירות ובחריצות כל הדרך עד למראה. מול המראה שנינו התענגנו על הטוסיק של פופינס שקיפץ לפי קצב הדפיקה ומחא כפיים מוחא כפייהצחוק

התיישבתי עם פופינס על הספה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Tongue

קמתי שוב עם פופינס והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וטחנתי אותה במיסיונרית מטריפה! Evil Smile

עברנו לעמידה! פופינס נשענה על השידה ונתתי לה חזק במערה החמימה שלה מאחורה! Star

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לעשות לה קסמים בכוס עם החזיריק הקשיח והביצועיסט שלי Tongue

אחרי שליקקתי את חור התחת של פופינס באהבה זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Tongue התהפכנו והמשכתי לפרק את פופינס כשהיא שוכבת על הבטן! Tongue מתוך הרגל פופינס התחילה לשיר לי את שיר התקתוק שלה... היא רק שכחה שיש לה עסק עם חזיריק קשיח וביצועיסט שכל חייו מפרק חורים רעבים והשרמוטות צועקות ונמסות ממנו כמו בחמסין של אוגוסט צחוקקריצה

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Tongue

פירקתי לפופינס את הכוס חזק ועמוק כמו שכריסטיאן פירק לי את התחת! אויי כריסטיאן אני כבר מתגעגע צחוקקריצה

"כן כן אוינק תזמבר אותי חזק ועמוק!" צעקה פופינס והחזירה לי קונטרות מטורפות! מוחא כפייה

כחובבת זרע מושבעת פופינס ביקשה שאשפריץ לה בפה מנה יפה של זרע חם וחזירי Tongue

כמובן שעשיתי כמבוקשה! Tongue חבל שכריסטיאן לא ביקש את זה ממני בכיצחוק

פופינס נשכבה עליי ב 69, מצצה את חזיריק הקשיח באהבה ודחפה לי תוך כדי אצבע לטוסיק Embarrassed

ליקקתי את חור התחת המתוק שלה והסנפתי אותו בחרמנות! Tongue

אחרי כמה דקות מענגות במיוחד השפרצתי לפיה של פופינס כמות יפה של זרע חם! חיוך גדול

פופינס חייכה בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק אוכל בתחת!" ShockedTongueצחוקStarמוחא כפייה ואז גרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהצחוק

חברים אומנם אני מובטל אבל כשיש לקוח מזדמן אני נותן את התחת בעבודה! תרתי משמע! צחוקצחוקצחוק למדתי מטובה ביותר! סטלנית הפורנו הנימפומנית ורעבה לזין קשיח 24/7 שאוכלת בכל החורים מהבוקר עד הלילה! הגברת המלוכסנת אוקטביה פופינס! בואי נאכל בתחת ביחד מתוך אהבה לזין יססססססססססססססססססססס צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מטוווווורף! TongueTongueTongue

שמחתי לאכול בתחת מתוך אהבה לזין!!! צחוקצחוקצחוק

סקסית אני הזונה האנאלית שלך גררר גרררר צחוקצחוקצחוקקריצה

אויי כריסטיאן אתה מדהים! COME EVERY DAY !!! צחוקצחוקצחוק

סקסית אל תדאגי יבוא יום ותאכלי בתחת מכריסטיאן! הוא פנטסטי! צחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים המדהימים שלך סקסית! TongueTongueTongueEvil Smile

Heart Hug

Lavelle

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”