אוינק אוינק הדייר הסורר
משלם את תשלום ועד הבית
משלם את תשלום ועד הבית
לועדת הבית אוקטביה פופינס
בסקס סוער ואיכותי!

בסקס סוער ואיכותי!

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני בחור שובב וקצת עצלן. אני גר בבניין רב קומות עם שכנים מעצבנים שחושבים שהדירה שלי בבעלותם! אז מה שאני אוהב לעשות חריו חריו חריו רועש בלילות? זכותי! זאת הדירה שלי ואני אעשה בה חריו חריו חריו של זכר חרמן כמה שבא לי ומתי שבא לי! 

בין תחביביי הרבים אני אוהב לשבת על הספה ולאונן בצפיה בסדרה האהובה עליי Wonder Popins! 

היא מזכירה לי קצת את ועדת הבית המעצבנת שלנו... היא יפה ומלוכסנת כמוה רק שבמציאות ועדת הבית פופינס הרבה יותר מעצבנת וקשוחה. אם אתם שואלים אותי היא פשוט צריכה זין! תפקיד ועדת הבית דפק לה ת'ראש והיא נהייתה יותר גרועה מרס"ר בצבא 

ישבתי כהרגלי על הספה האהובה עליי ואוננתי מול הטלויזיה כשלפתע נשמעו דפיקות חזקות וסמכותיות בדלת... אוףףף מי זה עכשיו מפריע לי לעזאזל! שאלתי את עצמי והחזרתי את אוינק הקשיח בחזרה לתחתוניי.
פתחתי את הדלת ומולי עמדה ועדת הבית פופינס בכבודה! מיד ראיתי את חוסר שביעות הרצון על הפרצוף שלה... O_O מישהו הולך לחטוף פה 

"כן פופינס מה רצונך?" שאלתי את פופינס בבוז.
"אוינק אוינק מתי כבר תשלם את ועד הבית? אנחנו כבר אוטוטו בסוף שנה ולא שילמת על שום חודש!" אמרה פופינס בכעס וניסתה לפלס את דרכה לדירתי. חסמתי לה את הדרך כמובן למה אם היא נכנסת זה ממש סיפור מהתחת להוציא אותה אח"כ 

"המממ טוב תבואי מחר עם קבלה ונראה מה נעשה" עניתי לפופינס בדאגה וכבר התחלתי לחשוב על תירוץ למחר 

"מתי לבוא?" שאלה פופינס בזמן שדפקה את רגלה בחוסר סבלנות ברצפה בידיים שלובות. מה זה זה היא ממש חסרת סבלנות זאתי 

"מתי שבא לך!" עניתי לה במהרה וסגרתי לה את הדלת בפרצוף 

באותו הלילה הלכתי לישון בחרדות ובפחדים עמוקים... מה אני אעשה מחר? אין לי גרוש עליי ופופינס נראית מפחידה מאי פעם 

באמצע הלילה בזמן שישנתי את שינת האוינק שלי לפתע נשמעו דפיקות חזקות בדלת! התעוררתי שטוף זיעה וזימה! הלב שלי פעם בחוזקה וחששתי לפתוח את הדלת 

לבסוף פתחתי את הדלת וכמובן שעמדה שם ועדת הבית פופינס... ואלוהים היא נראתה רעה ועצבנית. חברים תיזהרו פופינס ברחה מגן החיות והיא מסתובבת חופשיה! יש לה שיניים חדות והיא אוהבת לאכול אוינקים רכים וורדרדים לארוחת הבוקר 

"נו HUESOS אתה מתכוון לשלם ועד בית?" שאלה אותי בעצבים ועדת הבית פופינס 

"אההההה HUESOSKA לכי מפה כבר אין לי כסף! למה את דופקת לי בדלת בלילה? התעוררתי בגללך שטוף זיעה וזימה! בת זונה שכמותך!" 
צעקתי עליה, ניגבתי ממני את הזיעה וסידרתי את הזימה בתחתוני 

"אתה עוד מעט תתעורר בגללי באברבנאל אם לא תשלם על ועד הבית! נו דלביוב איפה הכסף? הנה הבאתי קבלה לשנת 2015 קדימה תביא את הכסף!" דרשה פופינס וחייכה בממזריות.
"שרמוטה אין לי כסף בזבזתי את הכל על קרם זיונים!" אמרתי לה והיא התפוצצה מצחוק 

"אהההה בן זונה איפה היה הקונדום כשעשו אותך? אתה חייב 1200 שקל לועד הבית!" צעקה פופינס

"HUESOSKA מסריחה לכי מפה אין לי כסף!" צעקתי לה.
"אההה זין מסריח תביא מהר כסף!" צעקה פופינס
"אין כסף זונה! לכי מפה פות מסריח!" צעקתי לה 

"שמוק תביא כסף עכשיו!" דרשה פופינס
"אני יכול לשלם לך עם הזין שלי אם את מעוניינת... הוא עכשיו ברגעים של זימה!"
אמרתי לפופינס והבאת פניה השתנו במהרה 

"הממממ נשמע מעניין... תצטרך לעשות את זה 12 פעמים בשנה!"
אמרה פופינס בחרמנות ותפסה את הזין שלי שכבר זמם על הכוס שלה 

חברים אמרתי לכם שהיא צריכה זין, תפקיד ועדת הבית לא מתאים לנימפומנית כמוה 

"אין שום בעיה דובשניה שלי הזין שלי תמיד מוכן לעשות זימה בכוס שלך!"
אמרתי לפופינס וליטפתי את הכוס שלה שהיה רטוב כהוגן! 

"אוינק אוינק מה דעתך שאני אעשה מעשים מגונים בתחתונים שלך?" שאלה פופינס והשחילה את ידה השובבה לתחתוניי 

"את בהחלט מוזמנת, הזין שלי אוהב מעשים מגונים ומעשי זימה!" 
אמרתי לפופינס והיא במהרה הוציאה את זייני הקשיח מתחתוניי אחרי שעשתה בו מעשים מגונים עם ידה 

פופינס צחקה שהיא תיקח מאיזה סטלן בבניין פעמיים תשלום ועד בית והוא בטח לא ישים לב... הוא רק ישאל אותה: "אחותי יש לך ג'ויינט?" 

המשכנו להתלטף ולהתמזמז בעמידה... הובלתי את פופינס ונעמדנו מול המראה. הורדתי אותה למציצה חמה ורטובה!
התמוגגתי מישבנה הסקסי של פופינס שהשתקף במראה ושיחקתי עם החוטיני הדקיק שלה. פיסקתי לרווחה את פלחי ישבנה של ועדת הבית הסקסית שלי וריירתי על חור התחת שלה! אחחחח זה בטח מעדן לא נורמלי! אמרתי לעצמי והכנסתי את פניי בין פלחי ישבנה. אכלתי את החור המתוק שלה בשקיקה ונישקתי אותו בצרפתיות חושניות ורועשות יססססססס! 

פופינס ועדת הבית המלוכסנת שלי רצתה ירידה! כמובן שלשם כך חשפתי את השפתיים החושניות שלי ואת לשוני השובבה!
את הראש הגדול השארתי בדיווח הקודם, הפעם לא הייתה לי בעיה להשתחל בין רגליה של פופינס 

הדבקתי את לשוני השובבה לדגדגן הורדרד של פופינס והרבצתי ליקוק פסיכודלי (חחח שרון הדגדגן שלך לא עמד במרץ של לשוני השובבה 
) עד שפופינס התחילה לרעוד וגמרה בחיוך ענק מאוזן לאוזן! "אוינק אוינק זה היה ליקוק מהסרטים קוונטין טרנטינו היה גאה בך!"
צחקקה פופינס וליטפה את ראשי עם כפות רגליה.

אומנם פופינס חוותה אורגזמה מדהימה אבל המסע שלי לעבר תשלום ועד הבית רק התחיל. גברת ועדת הבית מאוד חרמנית ורעבה וצריך לעמוד במשימה לספק אותה 

פופינס הפכה אותי על הגב והתחילה לזיין את פניי עם ישבנה כעונש על אי תשלום ועד הבית 

פופינס נשכבה עליי ב 69 והתחילה ללקק בחושניות את החזיריק קשיח שלי! 

"גרררררר חזיריק טעים יאממיייי יאאאמממייי!!!" התענגה פופינס 

היא עשתה לו גם מציצת פוליש מחרפנת ושליקלקה באהבה את הבייצלך החלקים שלי! 
טרפתי בחרמנות את חור התחת המדהים שלה! הוא יפה וטעמו משובח! אני חושב שאני מאוהב!
אפילו עשיתי לחור התחת של פופינס חריו חריו חריו של זכר! חור התחת של פופינס לא ישכח את זה לעולם! 

טרפתי בחרמנות את חור התחת המדהים שלה! הוא יפה וטעמו משובח! אני חושב שאני מאוהב!

לפתע פופינס חשפה את שיניה החדות והשובבות והתחילה לנשוך אותי ללא הפסקה בגופי ובישבני, צרחתי כמו מטורף על כל הבניין... בטח כל השכנים הבינו שככה ועדת הבית פופינס מוציאה ממני את התשלום 

אההה חבר'ה כמעט שכחתי! פופינס עשתה חריו חריו חריו של נקבה לבייצלך החלקים שלי! יאאאהההוווווו 

ועדת הבית פופינס כבר רעדה מחרמנות ובמהרה עלתה עליי לרכיבה הפוכה. היא דהרה עליי בחושניות והתמוגגתי ממראה התחת הסקסי שלה שרקד על החזיריק הקשיח שלי
הכוס שלה היה רטוב וחם וחזיריק שלי מאוד אהב את החמימות והמרקם! 

פופינס הסתובבה אליי והמשיכה לדהור על חזיריק הקשיח שלי. היא נשכה את אוזניי ואת צווארי ולחשה באוזניי חריו חריו חריו חושני של נקבה
אני כמובן לא נשארתי חייב ולחשתי לה באוזן חריו חריו חריו שובב של זכר יסססססססס 

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את ועדת הבית הנימפומנית שלי באוויר!
הקפצתי אותה על חזיריק הקשיח כל הדרך עד למראה. מול המראה שנינו התענגנו על הטוסיק המקפץ של פופינס וכמעט נהיינו חירשים מרעשי הזיון 

התיישבתי על הספה ופופינס ממש אנסה את חזיריק הקשיח בפוזת הצפרדע החרמנית 

הרמתי את פופינס שוב באוויר וזיינתי אותה כל הדרך בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה ופירקתי את הכוס החם שלה במיסיונרית מטריפה! 

פופינס נשענה על השידה והמשכתי להלום עם חזיריק הקשיח בכוס הרטוב שלה עמוק וחזק! 

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לעשות חיים משוגעים בפות של פופינס יסססססס 

זחלנו על המיטה והרבצנו כפיות פרועות וסוערות! קרעתי לפופינס ת'כוס חזק ועמוק והיא אהבה את זה מאוווווווד

התהפכנו והמשכתי לפרק את הכוס של פופינס כשהיא שוכבת על הבטן. מחיאות כפיים סוערות נשמעו בכל הבניין! אני עומד לצאת מחובות תשלום ועד הבית שלי יאאאההההוווווו 

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! 

עשיתי לפופינס עם חזיריק זימה פרועה בכוס הרטוב שלה והיא הייתה בעננים! 

תוך כדי שדפקתי את פופינס כהוגן היא אמרה שהיא נהייתה רעבה והיא תשמח למשהו טעים... אמרתי לה שיש לי בשבילה דייסה טעימה של חזיריק והיא התלהבה בטירוף! 

"כן כן אני רוצה דייסה של חזיריק!" צעקה פופינס 

גברת ועדת בית נשכבה עליי ב 69 והתחילה למצוץ את החזיריק הקשיח שלי. היא גם שיחקה תוך כדי עם האצבע השובבה שלה בישבני
ליקקתי בשקיקה את חור התחת שלה ובישלתי לה את הדייסה 

אחרי כמה דקות מענגות במיוחד השפרצתי את הדייסה הטעימה לפיה של ועדת הבית פופינס!
פופינס חייכה בשובבות ואמרה בפה מלא דייסה (זרע): "אוינק אוינק החזיריק!" וגרגרה את הדייסה בגרונה יססססססס! 

חברים יקרים זכיתי! זכיתי בועדת בית נימפומנית שלא יודעת שובע! רעבה לחזיריק קשיח 24/7 ולדייסה הטעימה שלו 
כל עוד פופינס ועדת הבית אני יכול לשכוח מלשלם ועד בית. חזיריק שלי אחראי על התשלום והוא יודע לשלם עמוק וחזק כי הוא עומד מהר וחזק! 

סוף
סקסית שלי היה נפלא! 

מזל שאת ועדת הבית שלי ולא הזקנה המשוגעת ההיא 

סקסית כל חודש אני מחכה בשקיקה ליום תשלום ועד הבית! נכון שאני שכן טוב? 

סקסית נראה לי שכחת לתת לי קבלה... תוציאי לי אותה מהכוס פעם הבאה שנפגש 

ד"ש לחורצ'יקים השובבים והטעימים שלך! 

Lavelle