כ איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות - דף 55 - סקס אדיר

איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות

542
הפינוק של איב!!! בבית ים!!!!

כשאומרים לי שהגיע מרחוק אנשים שאומרים את זה תמיד לא הבנתי מה זאת אומרת רחוק, יש לכם אותו יש לכם רישיון, יש לכם דלק, יאללה כמה כבר אפשר לנסוע בדרכים היום הבנתי את זה עם הראשונה!!! עפתי לעבודה כמובן עובד עובד ולא עובר השעות מצלצל אל איב דחוף לקבוע איתה יודע שרק היא יכולה להרגיע לפני הטיסה שלי לפורטו. מגיע כמובן לבת ים כי היא עברה דירה! באסה אבל סבבה יותר טוב יותר דיסקרטי!

אתה מגיע לבת ים עיר באמת דפוקה! הוויז אומר לי איך להגיע אליה בדרכים לא דרכים אני תמיד מקשיב לו... מוזר.

מגיע אליה היא יורדת כבר לקנות סיגריה אני מחכה לה בקצה הרחוב יודע שמחכה לי פינוק שהרבה מאוד זמן אני מחכה לו רק היא ואני בלי נטלי בלי בחורה חדשה! בלי אורגיה! ובלי לשלם עוד ככה אני אוהב אותה שהיא רק שלה ואני איתה עושים אהבה למרות שאני לא מחזיק מעמד די באסה! גומר מהר!!! קורא לי רק אצל ואצל עוד מישהי!
מגיע הביתה שלה אז היה בחום איכס מגיע קושר את האופניים למטה שואל אותה אם זה בסדר פה היא ואמרת כן... מעלה את התיק שלי נכנס דירה נחמדה הולך מראה איפה השירותים אם אני צריך כמובן הולך... הולך גם להתקלח אומרת לי להזהר לא להחליק, אומר לה, אני זוכר גומר להתקלח אומר לה תודה רבה איב.

אומרת לי בבקשה יאללה בוא נתחיל אני מרגישה שאתה חרמן!!! אשש היא פרבר מכירה יוצר מידי טוב, לפעמים זה לא טוב אומר לעצמי.

שוכב על המיטה בינתיים עושה לי סטרפטיז מהיר היא כבר רואה אותו (את הזין כבר עומד). לאט לאט מתקרבת אליה היא מתחילה לנשוף אוויר קר גדי לקרר את הזין אבל זה לא עוזר אומר לה סליחה איב אבל אני לא מתפאר תוך שניה משתלט עליה כמובן בעדינות (איב לא שחר או שלי שאפשר בארגסיביות).דוחף את הזין לפה היא כבר מבינה מתחילה לאט לאט למצוץ אותו כמה דקות אני כבר מרגיש בעננים היא לאט לאט מתחילה להגביר את הקצב עוד שניה אני מתפוצץ אתלה בפה אבל רוצה לגמור לה בכוס היא כבר מכינה את הקונדום שלה מכניסה אותו שמה לי אותו במציצה אחת עד סוף עוד שניה מתפוצץ!! אומר לה את התוכחה הרגילה שהתחת שלה באוויר רואה את הצלוליטיס רוקד לי על הזין ופשוט גומר גמירה מארץ המגירות!!!!!! וכמובן גם נופל כליה איך היא אוהבת את זה!!! חחחחח פעם ראשונה שעשיתי את זה ביקשתי סליחה שנפלתי עליה יא אומרת לי תיפול כל הסמן זה כיף!!! מאז אני רק נופל עליה!!!

מדבר איתה אחרי זה כמה דקות וטס הביתה ברכבת + אופניים!

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

543
ביקור דרבי!!!!!

טוב אתם יודעים מה עכשיו ישששש... דרבי מצלצל אל איבושקה יום חמישי לפני שבוע בערך אומר בתאריך זה וזה בשעה כזאת כמובן אני בא היא אמרה כמובן בכיף!!!

יום לפני אני מתקשר אליה היא אומרת לי שהיא לא יכולה ביום הזה בגלל בעיה שלה אמרתי לה שאני אתקשר אליה יותר מאוחר אמרה סבבה בקיצור התקשרתי אליה יום רביעי אמרה לי תבוא היום מחר אי אפשר!!! חושבים שתי שניות אמרתי לה תקשיבי צריך לעצור בתל אביב אז יקח לי זמן אגיע בשעה היעודה יכול להיות מאחר בכמה דקות אמרה אין בעיות!!!!!
פאני כמובן יוצא לקחת א. הכרטיס לדרבי ברוך השם זכיתי בהגרלה!!! איזה כיף!!! מרגש מאוד כמובן שלא יתגלח שם למטה כי מיהרתי לצאת אל לאן כרטיסים.

נוסע באוטובוס איזה שעה וחצי שומע ספורט שומע את איינשטיין שם מדבר. אנ כבר לא מקשיב לו כמעט מפספס את התחנה שאני אמור לרדת בשניה האחרונה מסתכל יורד, הולך כמה דקות מסתכל על השעון עוד חצי שעה יש אומר לעצמי מה עכשיו עושים. כמו בסרטים איב שולחת לי האם הכל בסדר.
הגעתי אליה מקודם מוזר היו מלא פקפוקים בדרך לא יודע מה קרה אבל הרכבת התחתית הזאת דפקה לנו את החיים בתל אביב!!!
(אני אוהב להקדים אצל הבנות שאני הולך אוהב את שקט של הלפני ושונא את הרעש אחרי!!!!).

מגיע אליה יום כזה גשום אחרי גשם יש ריח של גשם אוהב את זה. מגיע אליה הביתה, מחבק אותה כל כך חזק שהיא כמעט נחנקת, אומר לה, אבל סליחה פשוט התגעגעתי אליך את לא יודעת כמה!!! פשוט ככה לא אכפת לי.

מתפשט מהר הולך לשירותים אחר כך מקלחת מהירה כמובן גם היא. מתחילים מאוד מהר אומר לה יאללה זיון אין לי הרבה זמן והמלאכה מרובה צריך גם לפנק אותך באמצע הזיון אני עוצר היא לא מבינה למה אי עוצר אומר לה שניה לוקח אויר ואז בום זה מגיע כדור קרן מצד שמאל זהבי מגביה את הכדור אי בינתיים כבר עומד לו הזין מתחיל לאט לאט אורגזמה, מרגיש את האורגזמה כל כך והכדור מקרב אל הראש של גרסייה המלך!! נוגח את הכדור אני כבר מתחיל להרגיש שאני גומר ולאט לאט גרסייה מתרומם נוגח את הכדור לאחור והצידה ואני מרגיש שאני גומר עוד שניה נופל על איב איך שהוא שומר על עצמי וביום הכדור בפנים ואני צורח יששש יששששש ישששששש ישששש יששש גמרתי ובכדור בפנים!!!!! גמרתי כמו שלא גמרתי ככה בחיים היה אורגזמה ממושכת נשבע לכם!!!

וואו זה היה מעייף עוד כמה דקות מדבר איתה ואני עפתי הביתה שמח ועליז כי אני יודע שאחרי זיון כזה מכבי ינצחו לא משנה מה!!!

1:0 ענק לצהובים!!!!
תודה לך גרסייה אתה המלך!איבשוקה אין עלייך בעולם!!! אל תפרשי לעולם!!!!

548
כל פעם שמכבי מעצבנים אותי אני מגיע לאיבושקה רק היא יכולה להרגיע אותי, בשקט שלה, בחיבוק שלה, במציצה שלה, באיך שהיא זזה בזיון פשוט פינוק פינוק פינוק!!! אחרי גם ניצחון בדרבי איבושקה לא מאכזבת אותי.

הבעתי אליה טיפה מזיע אז הלכתי להתקרר במקלחת שלה איזה כיף מים חמים וטובים! אחרי זה רואה את נטלי אירגנתי לעצמי אורגיה אצלה אצל איב.

הלכנו לחדר שינה סגרנו את הדלת, ואז נטלי לקחה את הפיקוד, מצצה. את הזין בעדינות כמו שאני אוהב. אחרי זה איבושקה לקחה את הזין עשתה אותו קשה חזק ואיתן... ביקשתי את הקונדום הלבישה אותו בקלות בכיף אני קמתי להיכנס דוגי ואז איבושקה דירה לארבע יאללה איזה תחת אלוהי!!!!! נכנס לזיון אני כבר לא צריך לדבר איבושקה עושה הכל מהכל. מגבירה מחלישה את הזיון אתה פשוט רק צריך להעמיד את הזין להכניס לחור הראשון לנסות להחזיק מעמד הרבה זמן ובסוף לגמור אה כן וליפול עליה היא חולה זה!!!

חברה שבאים לאיבושקה אנא בבקשה כבוד כבוד כבוד!!! תתנו לה כבוד והיא תחזיר לכם כבוד ברמות שאתם לא מכירים.
שבוע טוב yellow-horny!!!!

או אה מכבי הפועל אכלה אותה!!!! יששששש

550
למרות שהשתדלה לתת שרות טוב ומפנק היה לי קושי עם הנתונים שלה
בתמונות שאני נתקלתי ראיתי בחורה חטובה ברמות קשות.
במציאות היא שמנמנה + מה שקצת ביאס את האירוח גם הדירה לא דיסקרטית למרות שהיינו לבד.
אבל זו דעתי האישית

חזור אל “מודעות סקס | לוח סקס | פורום פרסומי חינם -מיועד לבחורות בלבד”