ביקור דרבי!!!!!
טוב אתם יודעים מה עכשיו ישששש... דרבי מצלצל אל איבושקה יום חמישי לפני שבוע בערך אומר בתאריך זה וזה בשעה כזאת כמובן אני בא היא אמרה כמובן בכיף!!!
יום לפני אני מתקשר אליה היא אומרת לי שהיא לא יכולה ביום הזה בגלל בעיה שלה אמרתי לה שאני אתקשר אליה יותר מאוחר אמרה סבבה בקיצור התקשרתי אליה יום רביעי אמרה לי תבוא היום מחר אי אפשר!!! חושבים שתי שניות אמרתי לה תקשיבי צריך לעצור בתל אביב אז יקח לי זמן אגיע בשעה היעודה יכול להיות מאחר בכמה דקות אמרה אין בעיות!!!!!
פאני כמובן יוצא לקחת א. הכרטיס לדרבי ברוך השם זכיתי בהגרלה!!! איזה כיף!!! מרגש מאוד כמובן שלא יתגלח שם למטה כי מיהרתי לצאת אל לאן כרטיסים.
נוסע באוטובוס איזה שעה וחצי שומע ספורט שומע את איינשטיין שם מדבר. אנ כבר לא מקשיב לו כמעט מפספס את התחנה שאני אמור לרדת בשניה האחרונה מסתכל יורד, הולך כמה דקות מסתכל על השעון עוד חצי שעה יש אומר לעצמי מה עכשיו עושים. כמו בסרטים איב שולחת לי האם הכל בסדר.
הגעתי אליה מקודם מוזר היו מלא פקפוקים בדרך לא יודע מה קרה אבל הרכבת התחתית הזאת דפקה לנו את החיים בתל אביב!!!
(אני אוהב להקדים אצל הבנות שאני הולך אוהב את שקט של הלפני ושונא את הרעש אחרי!!!!).
מגיע אליה יום כזה גשום אחרי גשם יש ריח של גשם אוהב את זה. מגיע אליה הביתה, מחבק אותה כל כך חזק שהיא כמעט נחנקת, אומר לה, אבל סליחה פשוט התגעגעתי אליך את לא יודעת כמה!!! פשוט ככה לא אכפת לי.
מתפשט מהר הולך לשירותים אחר כך מקלחת מהירה כמובן גם היא. מתחילים מאוד מהר אומר לה יאללה זיון אין לי הרבה זמן והמלאכה מרובה צריך גם לפנק אותך באמצע הזיון אני עוצר היא לא מבינה למה אי עוצר אומר לה שניה לוקח אויר ואז בום זה מגיע כדור קרן מצד שמאל זהבי מגביה את הכדור אי בינתיים כבר עומד לו הזין מתחיל לאט לאט אורגזמה, מרגיש את האורגזמה כל כך והכדור מקרב אל הראש של גרסייה המלך!! נוגח את הכדור אני כבר מתחיל להרגיש שאני גומר ולאט לאט גרסייה מתרומם נוגח את הכדור לאחור והצידה ואני מרגיש שאני גומר עוד שניה נופל על איב איך שהוא שומר על עצמי וביום הכדור בפנים ואני צורח יששש יששששש ישששששש ישששש יששש גמרתי ובכדור בפנים!!!!! גמרתי כמו שלא גמרתי ככה בחיים היה אורגזמה ממושכת נשבע לכם!!!
וואו זה היה מעייף עוד כמה דקות מדבר איתה ואני עפתי הביתה שמח ועליז כי אני יודע שאחרי זיון כזה מכבי ינצחו לא משנה מה!!!
1:0 ענק לצהובים!!!!
תודה לך גרסייה אתה המלך!איבשוקה אין עלייך בעולם!!! אל תפרשי לעולם!!!!
גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!