כ איריס פת אישוש - דף 7 - סקס אדיר

איריס פת אישוש

62
היי, סליחה על הבורות שלי בתור משתמש חדש שזה עתה בקע מהביצה. שאלתי איך מקבלים את הטלפון של הגברת, והנה אני קורא שיש לפנות בה"פ לאחד החברים בפורום. בהנחה שהכוונה היא ל'הודעה פרטית', איך פונים בהודעה פרטית? אני יודע שזה נשמע מטומטם, אבל מה לעשות, כל ההתחלות קשות. תודה מראש.

איריס פת אישוש

63
אתה בוחר את שמו של החבר אליו ברצונך לפנות, ולוחץ עם העכבר על שמו.

במסך שמול עיניך תופיע שורה - הודעה פרטית.

המשך משם בעזרת השכל הישר, ואם תהיה בעיה, שאל שוב.

(סלט...)
יוחזר סופר לה טיב, לאלתר!!!

איריס פת אישוש

64
היום ביקרתי פעם ראשונה אצל איריס,אין הרבה מה לחדש ישראלית,די מבוגרת,שמורה טוב בגוף, אבל וזה אבל גדול אנשים הכפישו את המציצות של איריס והאמת הופתעתי האישה נתנה עבודת מציצה ממש טובה, לא שיניים ולא נעליים ליקוקי לשון בלי כובע.
אין ספק מי שאוהב מבוגרות מסוג האולד סקול של פעם סטייל שנות ה-70 ייהנה.
עוד שאלות ופרטים בפרטי.

איריס פת אישוש

65
אני לא מרבה לדווח אלא אם כן יש לי משהו לחדש. ואההוו מה שיש לי לחדש עם איריס...
שבוע שעבר ניסיתי לתפוס אותה וכשהצלחתי הבנתי ממנה שהיא בחופשה, ובתור קבוע אצלה אמרה לי שאם אבוא אליה בתחילת השבוע, תהיה לה הפתעה בשבילי...
רף החרמנות והסקרנות עלו לשמים, וכמו חייל ממושמע התייצבתי.
קבלה אותי מאחורי הדלת ערומה עם בד מינימלי שמכסה למטה.
נכנסנו לחדר נשכבה ועוד לא הספקתי להתפשט וכבר נשכבה על הגב בפיסוק רגליים והודיעה לי כמה הדגדגן שלה מחכה לי.
אין לי בעיה עם זה ואני אפילו אוהב אתקה (שימו לב לניק שלי) התחלתי בעבודת לשון כמה שאני אוהב ואיריס התחילה להרטיב בכמויות, כל הפנים שלי נרטבו. אחרי 20 דקות התחלפנו...
אני על הגב ואיריס התחילה במציצה חשופה, הבחורה יודעת למצוץ נהניתי מכל רגע, מעבודת הפה בשילוב עם היד, סימנתי לרדת לביצים וגם את זה עשתה במקצועיות. אם יש משהו שאני יותר אוהב, זה רימיניג, ואיריס עושה את זה ללא כל היסוס... ואויי כל כך היה לי טוב... ואז איריס הפסיקה ואמרה לי להמתין להפתעה (כבר הספקתי לשכוח ממנה) איריס חזרה ולפני שנכנסה לחדר בקשה שעמום עיניים. עצמתי, שמעתי כל של ספריי הרגשתי קור בזין, פקחתי את העיניים וראיתי שהיא שמה לי קצפת על הזין... ומוצצת בהנאה... כמה שזה היה מחרמן התחלתי לצעוק מרוב הנאה והיא מיד השתיקה אותי, ואז הרגשתי את הקצפת בחור למטה... גם שם היא שמה לי וליקקה בהנאה בעדינות כמו שאני אוהב...
אף פעם לא חוויתי חוויה כזו. הרגשתי שאני עומד להתפוצץ, אמרתי לה שאני רוצה לזיין אותה כמו שאף פעם לא זיינתי.
הלבישה לי חליפה, בקשתי לזיין בדוגי, הרגשתי בכל פימום כזו הנאה אחרי מספר פעמים, גמרתי בכזו הנאה והתרגשות שהייתי צריך לנוח 10 דקות עד שקמתי...
זו הייתה חוויה שלא אשכח הרבה זמן... תודה לך איריס!!!
היא רק אמרה לי שאני לא יתלהב, זה לא חלק מ"התפריט" במקרה היה לה והחליטה לצ'פר כי אני מהקבועים שלה.
אני נהניתי!

איריס פת אישוש

67
אתמול הייתי אצל איריס והגרסה שלה לגבי הבננה קצת שונה. אני לא נוקט עמדה מי צודק וזה לא משנה לי, אבל אין לי ספק שאפשר לבצע איתה כל מיני משחקי מין מטורפים.
האישה הזאת פשוט נהנית ממין והיא מאד ליברלית, מעבר לזה היא גם משתדלת לרצות את הלקוח בעיקר אם נוצרת כימיה טובה וכבוד הדדי.
איריס בהחלט לא מתאימה לכל אחד אבל למי שכן יכול להנות לא רע בעלות סבירה

איריס פת אישוש

68
רשמתי אותה בפלא הקודם שלי "מכון זרע" אצלה הזין נהנה יותר מהעיניים אחרי הזיון אמרתי יש לך אומץ לאכול משהו ואני ישפיך עליו אמרה בטח לקחה פרוסת לחם אמרה נו תגמור ותראה שאני אוכלת גמרתי בפרוסת הלחם לקחה סכין ומרחה על כל הלחם ואכלה קיבלה תופסת של 50 שקל נראה לי הזרע הזה מקלל עד היום ) אני חושד שהיא לא בקו הבריאות הנפשית!!!

איריס פת אישוש

69
לפותח השירשור ושאר המשבחים !

נהניתם ? גרמתם לי לאושר ! יש פה חברים שרוצים את הנייד שלה לפרטי ע״מ להינות גם הם .
אני כבר לא זוכר ממי ביקשתי ,לדעתי פותח השירשור , שענה לי שהיא לא מקבלת חדשים ...
אם היא לא מקבלת חדשים , חבל על המקום שהיא תופסת פה ....אנחנו משתפים עם חברים ולא אוכלים לחברים את הלב .
אני מבקש שיישלחו לי את הנייד שלה לפרטי (זה בסדר ,אני לא מתכוון לבקר אותה) - שאוכל להעביר אותו לחברים שרוצים .
אחרת אין לי מה לעשות עם השרשור הזה ....

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”