אני לא מרבה לדווח אלא אם כן יש לי משהו לחדש. ואההוו מה שיש לי לחדש עם איריס...
שבוע שעבר ניסיתי לתפוס אותה וכשהצלחתי הבנתי ממנה שהיא בחופשה, ובתור קבוע אצלה אמרה לי שאם אבוא אליה בתחילת השבוע, תהיה לה הפתעה בשבילי...
רף החרמנות והסקרנות עלו לשמים, וכמו חייל ממושמע התייצבתי.
קבלה אותי מאחורי הדלת ערומה עם בד מינימלי שמכסה למטה.
נכנסנו לחדר נשכבה ועוד לא הספקתי להתפשט וכבר נשכבה על הגב בפיסוק רגליים והודיעה לי כמה הדגדגן שלה מחכה לי.
אין לי בעיה עם זה ואני אפילו אוהב אתקה (שימו לב לניק שלי) התחלתי בעבודת לשון כמה שאני אוהב ואיריס התחילה להרטיב בכמויות, כל הפנים שלי נרטבו. אחרי 20 דקות התחלפנו...
אני על הגב ואיריס התחילה במציצה חשופה, הבחורה יודעת למצוץ נהניתי מכל רגע, מעבודת הפה בשילוב עם היד, סימנתי לרדת לביצים וגם את זה עשתה במקצועיות. אם יש משהו שאני יותר אוהב, זה רימיניג, ואיריס עושה את זה ללא כל היסוס... ואויי כל כך היה לי טוב... ואז איריס הפסיקה ואמרה לי להמתין להפתעה (כבר הספקתי לשכוח ממנה) איריס חזרה ולפני שנכנסה לחדר בקשה שעמום עיניים. עצמתי, שמעתי כל של ספריי הרגשתי קור בזין, פקחתי את העיניים וראיתי שהיא שמה לי קצפת על הזין... ומוצצת בהנאה... כמה שזה היה מחרמן התחלתי לצעוק מרוב הנאה והיא מיד השתיקה אותי, ואז הרגשתי את הקצפת בחור למטה... גם שם היא שמה לי וליקקה בהנאה בעדינות כמו שאני אוהב...
אף פעם לא חוויתי חוויה כזו. הרגשתי שאני עומד להתפוצץ, אמרתי לה שאני רוצה לזיין אותה כמו שאף פעם לא זיינתי.
הלבישה לי חליפה, בקשתי לזיין בדוגי, הרגשתי בכל פימום כזו הנאה אחרי מספר פעמים, גמרתי בכזו הנאה והתרגשות שהייתי צריך לנוח 10 דקות עד שקמתי...
זו הייתה חוויה שלא אשכח הרבה זמן... תודה לך איריס!!!
היא רק אמרה לי שאני לא יתלהב, זה לא חלק מ"התפריט" במקרה היה לה והחליטה לצ'פר כי אני מהקבועים שלה.
אני נהניתי!