[QUOTE=אוליגופול]
ברגע שיהיה שרשור מחאת מחירים נעוץ בבמה המרכזית ובבמת המסאזים בו אני ואנשים שכמותי יכולים להביע דעתם על הנזק שאתם עושים ולאזן את שרשורי הביזיון כמו דייט69 אני אשחרר 10 דיווחים שיש לי בקנה. כל עוד שמים קצוץ עלי ועל הרבה שחושבים כמוני לא אדווח כלום ואביע את דעתי בכל מקום שבו יש ביזיון.
ולא..לא הייתי מעולם עם בנות מדרום תל אביב אבל פטיש חשמלי או חיים יבין או אלכסנדר2 יודע היטב מה זה זונה ב 50 שקל עם מחלה סופנית שהוא הפנה פה אנשים אליה וגרם לכמה חרדות של חודשים.
[/QUOTE]
צר לי אוליגפול במשך חודש עשיתי כל מה שיכולתי כדי לרצות אותך ! ולקבל קצת שקט תעשייתי כדי שנוכל להתנהל !
לצערי אתה מגיע בגישה שהשמש זורחת לך מהישבן . אני לפני שבועיים כבר ביקשתי שתפסיק לפנות אלי ותעבור רק דרך האדמין .
אתה פשוט שתית לי את המיץ ... בהתחלה רצית להיות עוזר אדמין - אם לא אתה עוזב....
לאחר מכן עיניך צרו על רוני - ודרשת שהדרגה שלך תהיה שווה לשלו כי אחרת תעזוב - לא תרמת פה רבע ממנו !!!
לאחר מכן יצאת בהצהרה שתעזוב אם לא ינעצו את הדיון של מחאת המחירים שהיה נעוץ למעלה למרות שלא הגיע לו מבחינת רייטינג
התחננתי מאדמין שייתן לך דרגה נוספת רק להשתיק אותך וגם זה לא עזר...פתחתי פוסט מכובד על אחת הבנות שכל אחד אחר
היה שומר בכיסו - אחת הטובות שהיו לי !!! ואתה ליכלכת לי אותו לא רוצה לומר חירבת ! אני עוזר האדמין , בזכות
מלאה ולא בחסד - עברת על החוק - יצאת בפומבי נגדי בצורה הכי מזלזלת שאפשר ! פגעת בשפה נמוכה בחברי פורום
לראות עיניי אתה ״כתם שחור״ בפורום הזה ! ולכן אתה מורחק מהפורום !
לא פגעתי בחבר וותיק , אך אתה עשית הכל כדי לפגוע בפורום ולחרב כל חלקה טובה פה ! אתה מספר סיפורים שפעם היית
מדווח מוערך בדרגה שלי - לא מוכן לומר מי ...אני ואדמין בדקנו ומעולם לא היית פה !
אני יכול להגיד לך בעניין הזה , שבלי קשר להיותי עוזר אדמין - כמדווח הסיבה שאני נושא דרגה של 4 V מסתובבים וצריך
להתחנן בשביל שאתה תקבל את הכוכב השני - זה גם המרחק בינינו בתרומה שלנו לפורום .
אתה לא משחק בליגה שלי . אם קישקשתא היה פה היית חוטף ממנו ולא מעיז לפצות פה !
היה שלום אדוני הנכבד ! rd06