כ הטוב , הרע והמכוער - דף 4 - סקס אדיר

הטוב , הרע והמכוער

31
אני לא מקנא באף אחד וגם עם עוד 20 יצטרפו ללינץ הזה אני עומד מאחורי מה שאני כותב ולא תשתיקו אותי

הבנתם???? לא תשתיקו אותי.

אתם מגעילים אותי עם חוסר השליטה שלכם...אתה גאה בזה ששרפת 1400 שקל ...שיבושם לך. אני את שלי אגיד.

אני אעמוד כחומה בצורה מול גברים כמוכם שהורסים את הענף והופכים אותנו לארצות הברית. לא מוצא חן בעיניכם אל תקראו מה שאני כותב.

זה הכל.

הטוב , הרע והמכוער

32
אתה מזהם, אתה לא מביע דעה
זה ההבדל
זה כבר עבר כל גבול ולדעתי צריך לשים חזה סוף
יש דרך להגיד דברים ולהביע דעה
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

הטוב , הרע והמכוער

33
אני מביע דעה ולא מזהם. הסיבה שזה צורם לך היא שזה נגדך ואתה אחד האשמים.

אז תחיה עם זה כמו שאני חי עם זה שאתה או אחים של גברות או כל אחד אחר פה כותב דברים שלפעמים מחליאים אותי.

אנחנו לא באיראן ואני אביע את דעתי למרות שהיא לא סקסית כמו שופוני אנאס שלנו ששם 1400 על בחורות ..אחסן גבר...כמה כסף...כולי קנאה.

הטוב , הרע והמכוער

35
[QUOTE=אוליגופול]
ברגע שיהיה שרשור מחאת מחירים נעוץ בבמה המרכזית ובבמת המסאזים בו אני ואנשים שכמותי יכולים להביע דעתם על הנזק שאתם עושים ולאזן את שרשורי הביזיון כמו דייט69 אני אשחרר 10 דיווחים שיש לי בקנה. כל עוד שמים קצוץ עלי ועל הרבה שחושבים כמוני לא אדווח כלום ואביע את דעתי בכל מקום שבו יש ביזיון.

ולא..לא הייתי מעולם עם בנות מדרום תל אביב אבל פטיש חשמלי או חיים יבין או אלכסנדר2 יודע היטב מה זה זונה ב 50 שקל עם מחלה סופנית שהוא הפנה פה אנשים אליה וגרם לכמה חרדות של חודשים.
[/QUOTE]

צר לי אוליגפול במשך חודש עשיתי כל מה שיכולתי כדי לרצות אותך ! ולקבל קצת שקט תעשייתי כדי שנוכל להתנהל !
לצערי אתה מגיע בגישה שהשמש זורחת לך מהישבן . אני לפני שבועיים כבר ביקשתי שתפסיק לפנות אלי ותעבור רק דרך האדמין .
אתה פשוט שתית לי את המיץ ... בהתחלה רצית להיות עוזר אדמין - אם לא אתה עוזב....
לאחר מכן עיניך צרו על רוני - ודרשת שהדרגה שלך תהיה שווה לשלו כי אחרת תעזוב - לא תרמת פה רבע ממנו !!!
לאחר מכן יצאת בהצהרה שתעזוב אם לא ינעצו את הדיון של מחאת המחירים שהיה נעוץ למעלה למרות שלא הגיע לו מבחינת רייטינג
התחננתי מאדמין שייתן לך דרגה נוספת רק להשתיק אותך וגם זה לא עזר...פתחתי פוסט מכובד על אחת הבנות שכל אחד אחר
היה שומר בכיסו - אחת הטובות שהיו לי !!! ואתה ליכלכת לי אותו לא רוצה לומר חירבת ! אני עוזר האדמין , בזכות
מלאה ולא בחסד - עברת על החוק - יצאת בפומבי נגדי בצורה הכי מזלזלת שאפשר ! פגעת בשפה נמוכה בחברי פורום
לראות עיניי אתה ״כתם שחור״ בפורום הזה ! ולכן אתה מורחק מהפורום !
לא פגעתי בחבר וותיק , אך אתה עשית הכל כדי לפגוע בפורום ולחרב כל חלקה טובה פה ! אתה מספר סיפורים שפעם היית
מדווח מוערך בדרגה שלי - לא מוכן לומר מי ...אני ואדמין בדקנו ומעולם לא היית פה !
אני יכול להגיד לך בעניין הזה , שבלי קשר להיותי עוזר אדמין - כמדווח הסיבה שאני נושא דרגה של 4 V מסתובבים וצריך
להתחנן בשביל שאתה תקבל את הכוכב השני - זה גם המרחק בינינו בתרומה שלנו לפורום .
אתה לא משחק בליגה שלי . אם קישקשתא היה פה היית חוטף ממנו ולא מעיז לפצות פה !
היה שלום אדוני הנכבד ! rd06

הטוב , הרע והמכוער

37
[QUOTE=החפוז המכני]אל תירא אולי! אני איתך! משמח לראות שלמרות הכל יש מי שממשיך להוביל את מהפיכת המחירים!

ולאור כל מה שכתבת... מאוד מפליא שקיבלת דרגות [/QUOTE]

אז כנראה שלא קיבל בזכות כי אם בחסדיו של rd06
חבל שמעבירים נושא שלדעתי חשוב, בצורה כלכך מגעילה (אין לי מילה אחרת לזה)
חבל שבידיו של זה להוריד לטמיון משהו שנוגע לכל אחד בפורום, גם אלה שמוכנים להוציא סכומים גבוהים
כל הכבוד לrd06 שמגלה לנו פה כמה סבלני הוא כלפיי דעה של מישהו אחר, למרות שה הביע את דעותיו בצורה הכי מכוערת שיכולה להיות, כולל פגיעה אישית
אני לא הייתי מחכה עד עכשיו, מה שכן לא הייתי נותן בונוסים לאותו אדם
כל הכבוד על הסובלנות והסבלנות

אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

הטוב , הרע והמכוער

39
.....טוב חבר פורום קרוב מאח רחוק....
ערב טוב חברים יקרים....
יתכן שמה שאני אכתוב כעת לא יהיה מאוד פופולרי....
אך אני מאוד מצטער על כל חבר פורום שעוזב או מורחק,(במידה ולא מדובר בשקרן או נוכל).
בניגוד לזונות שהולכות וחוזרות....חברים הם יותר חשובים, ולכן צר לי על מה שקרה כאן הערב.מבולבל
הייתי מציע לאוליגופול לכתוב הודעה בפרטי ל rd , ולסיים אחת ולתמיד את הויכוח האין סופי הזה ................................
לחזור ולדווח כבימים עברו,לעזוב את נושא המחירים (אלא אם כן תפתח לעצמך שרשור בפורום ותכתוב שם בכל יום את משנתך בנושא,אני אף אעזור לך).
בפורום כשלנו כל חבר הוא חשוב, וכל שכן בחור כמו אוליגופול, שלמרות חילוקי הדעות בינינו בעבר,תמיד חשבתי שהוא בחור חכם ונבון.
למרות שלאחרונה מעט הגזמת....בויכוחים מיותרים עם חברים מכובדים אחרים בפורום !!!
אוליגופול אתה נועדת להיות חבר בפורום...עשה זאת באהבה ביחד עם כל חבריך בבקשה ......
מי שמחפש חברי פורום מושלמים,סופו להיות בודד !!!!
מקווה לראותך שוב איתנו בקרוב.............
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

הטוב , הרע והמכוער

40
חברים ספרתי אולי 4 תגובות ענייניות ו 40 תגובות שעוסקות בהתקוטטות על המחיר!
בלי קשר לחבר זה או אחר פשוט חבל
תתמקדו בעיקר ולא בטפל !
עזבו את כל הדיונים על מחירים (חוץ מדיווח ענייני על המחיר
שכל אחד יעשה לעצמו את חשבון ההוצאות האישי ועל מה הוא
מוכן לשלם
והעיקר תזיינו הרבה בפועל ולא בשכל
ואני מסכים עם רוני שיש להחזיר את החבר
וחבל על כל אחד מאיתנו
רק תשמרו על שפיות בהתנצחויות ביניכם
[
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”