במחירים הללו
במועדונים בגרמניה במאה יורו תהיה עם שתי בנות בכיף
כ
![]() | |
ruko ![]() משתמש חדש בפורום סקס ![]() הצטרף / הצטרפה: 26/-07-/2014 מיקום/איזור: שרון מצב מחובר: לא מחובר הודעות: 56 | ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחים יקרים , זהו ערב אחרון ! עייף הזמנתי עוד אחת לדירה והשותף שלי יצא לדירת אירוח למישהי אצלי הגיעה בחינם , אצלו בגלל השפה זה כסף מחכה לה ערום במיטה וקבעתי איתה שהדלת תהיה פתוחה ומורידה בגדים במסדרון הקטן והוף לחדר, טניה לא מבזבזת זמן היא דלוקה על הקטע של הישראלים בכלל הן דלוקות על ישראלים , רק אם הם יהודים ( כי הן שמעו עלינו דברים טובים ) בכל אופן גבר אוקראיני ממוצע הוא מסריח בד"כ לא נקי והן מספרות שלא כיף למצוץ להם את הזין כי הערלה שלהם מגעילה ( לא נימולו ) ויש ריח לא נעים שמצטבר שם ובנוסף לכל שותים ושיכורים וגומרים תוך דקה או שתיים נשים אוקראיניות זה לא סקס של מספר דקות אלא הן רצות למרחקים ארוכים , יכולות שלהן זה לא כמו הנשים שלנו , הן בנויות למרתון . סקס ארוך , זה בעיה צריך כוח ותיאבון בלתי נגמר , 15 שנה אני פה ועוד לא הבנתי את זה זהו אני עושה את טניה ואחר כך מתארגן ואורז דברים לטיסה והופ לחזור לאפור לשגרה המשעממת של ישראל | |
מתלהב האוקראיניות מתנפלות ורצות למיטה עם היהודים כי יש להם ברית מילה ולא רוצות מקומיים כי הזין שלהם מסריח כן בטח חחחחחח |
חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”