כ קייב אוקראינה חלק רביעי !!! - דף 3 - סקס אדיר

קייב אוקראינה חלק רביעי !!!

24
[QUOTE=ravnadal]תודה רבה רבה על הדיווח.
ניסו לשכנע אותי גם להגיע לשם ובליבי ידעתי שהסיפורים לא הגיוניים
עלק אנחנו מקבלים את השאריות של אוקראינה.
הייתה לי שיחה עם מוסכניק שאמר שהוא חי כמו מלך ב2500 לחודש בקייבחרקוב ועוד איזה מקום ששכחתי את שמו, לוקח דירה ב airbnb מביא בחורות חינם ורק צריך לקנות להן משקה והן יילכו איתך ברגע שהוא אמר לי שהוא לא משלם על זיונים הבנתי שהוא מחרטט. מה שכן בארץ גם במחירים של 500 דולר לא תביא דוגמנית אש כי אין בנמצא זונות ברמה של דוגמנית בארץ (או שיש לאלפיון העליון בסכומים הזויים). בקיצור אין תחליף לתאילנד.
[/QUOTE]

גם אני שמעתי סיפורי מעשיות ושני חברים קרובים שלי הודו באמת - הכל בתשלום ולא מעט ג'ובות. עדיף כבר במערב אירופה..יותר בטוח.

אגב - גם בתאילנד קל מאוד למצוא בחינם- 2 דרכים:
1) אתה צעיר ונראה סבבה ואז תיירות שיכורות זורמות איתך..בעיקר בריטיות ואוסטרליות ואמירקאיות..ולרוב הבינוניות שבהן.
2) אתה שוכר דירה לחודש חודשיים באיזה מיקום בתאילנד ומשחק אותה גר שם (או באמת גר שם) ויוצא לרחוב להכיר ומשתמש באפילקציות היכרות וכו'. זה יביא לך זיונים אבל עם דייטים והרבה כאבי ראש.הבנות בתאילנד מתות לגבר זר שגר בתאילנד ויוכל לדאוג לה ולמשפחה שלה כלכלית, ויש גם מספיק בנות איכותיות שלא צריכות את הכסף שלך וירצו אותך. בשביל זה צריך להשקיע המון - הרבה יותר פשוט, וכנראה גם זול לתת לבחורה 1500 בהאט ולהגיד לה בצהריים סאלאמת.

25
חברים יקרים, קראתי בעניין רב וחייב לציין שהייתי בקייב המון פעמים מתעם העבודה ובעוד יומיים נוסע לשם שוב פעם.
בערבים , לילות אני העדפתי לא לשבת במלון, אלה לצאת למועדונים המדוברים כאן.. ואכן למראת שאני דובר רוסית (שפת אם) במקומות כאלה אין מתנות חינם ועל סקס צריכים לשלם, מקומות כאלה מאוד מתויורים... אבל, קיימים גם מקומות נידחים , לא במרכז קייב, 5-6 תחנות מטרו ממרכז העיר, על יד אוניברסיתאות ששם סיפור אחר לגמרי, כמעט ואין תיירים, כניסה למועדון פי 4-5 יותר זולה ומחירים על משקאות מצחיקים.. הבחורות , סטודנטיות בעיקר, שאף פעם לא היו בחו"ל ולא הרבה פעמים ראו תייר זר, מגיעות לשם על מנת לרקוד ואין להן כסף למשקה ובהרבה מקרים גם לאוכל.. בכל הטיסות האחרונות שלי אני הולך למקומות כאלה ושם אם מזמינים בחורה למשקה, רוב הסיכויים שהיא תסכים וגם אחרי זה תסכים להמשיך איתך לאכול משהו באיזה מסעדה או אפילו מקדונלדס ואחרי זה גם למלון, כי באכסניות שהן גרות תנאים הזויים (נכנסתי מספר פעמים למיגורי סטודנטים ) מה שכן, במקומות כאלה בחורות פחות יודעות אנגלית, כך אתה חייב לדעת רוסית או להיות עם מישהו שיודע רוסית..

הייתי חייב לשתף גם את התרשמותי ונסיוני בקייב..

27
הדבר הראשון זה טעם אישי ועל זה אין להתווכח.
הדבר השני זה שטות מוחלטת וסלח לי, לא יודע אם היית/לא היית בתאילנד. אם אתה לא שיכור גמור ועיוור אין שום סיכוי שלא תבחין בין ליידי בוי לאישה. במקרים הנדירים שאולי תחשוב פעמיים תשאל והן לא משקרות. זה כ"כ קל להבחין ביניהם. מי שלא ירצה ליידי בוי לא יפול בטעות. מי ש"נפל" זה מי שסוקרן מלכתחילה וסיפר לך שהוא נפל.

29
בחזרה למעלה
ruko צפה בגלילה למטה

משתמש חדש בפורום סקס
משתמש חדש בפורום סקס

הצטרף / הצטרפה: 26/-07-/2014
מיקום/איזור: שרון
מצב מחובר: לא מחובר
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה
ציטוט ruko ציטוט שליחת תגובההגב
קישור ישיר להודעה זו פורסם: 11/-01-/2015 בשעה 19:34
אחים יקרים , זהו ערב אחרון ! עייף
הזמנתי עוד אחת לדירה והשותף שלי יצא לדירת אירוח למישהי
אצלי הגיעה בחינם , אצלו בגלל השפה זה כסף
מחכה לה ערום במיטה וקבעתי איתה שהדלת תהיה פתוחה ומורידה בגדים במסדרון הקטן והוף לחדר, טניה לא מבזבזת זמן
היא דלוקה על הקטע של הישראלים
בכלל הן דלוקות על ישראלים , רק אם הם יהודים ( כי הן שמעו עלינו דברים טובים )
בכל אופן גבר אוקראיני ממוצע הוא מסריח בד"כ לא נקי והן מספרות שלא כיף למצוץ להם את הזין כי הערלה שלהם מגעילה ( לא נימולו ) ויש ריח לא נעים שמצטבר שם ובנוסף לכל שותים ושיכורים וגומרים תוך דקה או שתיים
נשים אוקראיניות זה לא סקס של מספר דקות אלא הן רצות למרחקים ארוכים , יכולות שלהן זה לא כמו הנשים שלנו , הן בנויות למרתון . סקס ארוך , זה בעיה צריך כוח ותיאבון בלתי נגמר , 15 שנה אני פה ועוד לא הבנתי את זה
זהו אני עושה את טניה ואחר כך מתארגן ואורז דברים לטיסה והופ לחזור לאפור לשגרה המשעממת של ישראל
מתלהב
האוקראיניות מתנפלות ורצות למיטה עם היהודים כי יש להם ברית מילה ולא רוצות מקומיים כי הזין שלהם מסריח כן בטח חחחחחח
כל הנשים זונות

30
רמוס-אחלה דיווח-אמתי ישר לא מתחנפן ולא משתחצן
אהבתי...
דבר שני לכל מי סיפר שהלך לו שם-זה בעיקר בזכות היכולת לתקשר-
זה נכון גם בהקשר של תאילנד-תקשורת מורידה את המחיר
תיקווה למערכת יחסים ארוכה..-נותן הנחה משמעותית במחיר-אבל זה קוי ישיר לכאבי ראש(ועוד בשפה זרה)
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”