כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 68 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

671

אוינק אוינק הולמס וד"ר וורשה מפרקים למר פופינס ת'צורה!

ואז מזיינים את אישתו הנימפומנית אוקטביה פופינס! TongueEvil Smileצחוק

שלום חברים יקרים שמי מר פופינס ואני נשוי לאוקטביה פופינס. כשרק התחתנו זה היה באושר אבל כעבור זמן מה גיליתי שאישתי שרמוטה נימפומנית ומזדיינת עם גברים שהיא מכירה באתרי היכרויות ואני מקבל זיון פעם בחודש! בכי הייתי צריך להריח שהיא שרלילה לפני שהתחתנתי איתה אבל לצערי כבר מאוחר מידי... למרות כמות הזין שהיא אוכלת אני אוהב אותה Heartחיוך

החלטתי לתחמן את אישתי פופינס ולהתחפש ככה שהיא לא תזהה אותי קריצה אם כולם מזיינים אותה אז גם לי מותר לזיין אותה... אני פאקינג בעלה למען השם! צחוק

התחפשתי לארנב ונכנסתי לאתר ההיכרויות ששם אישתי תופסת גברים לזיונים. בחרתי בכינוי מר ארנב! כמה מקורי הא? צחוק

לפני שהתחלתי להתכתב עם אישתי החלטתי ללכת לחוג קרב מגע כדי להגן על שתי שיני ארנב שלי צחוק

Funny bunny rabbit teeth and nose pacifier dummy

אל תצחקו זה עניין רציני! אם אישתי תגלה שזה אני זה יכול להיות ממש מסוכן ושתי שיני ארנב שלי יקרות לי מאוד! צחוק

הגעתי לחוג קרב מגע כשאוזני ארנב על ראשי (אוזניים מתלבושת שפנפנה של שרון) ושתי שיני ארנב בולטות מהפה שלי צחוק מדריך הקרב מגע (שרון) צחקק קלות כשראה אותי ומיד שלח אגרוף לכיוון שתי שיני ארנב שלי צחוק זאת הייתה רק בדיקה תרגעו הוא לא באמת התכוון לשבור לי את שתי שיני ארנב שלי צחוק חוג הקרב מגע היה מדהים והמדריך לימד אותי את כל סודות המקצוע! הרגשתי כמו בסרט של ואן דם! הייתי עם כל כך הרבה ביטחון שיכולתי לתת למישהו נוקאאוט עם שתי שיני ארנב שלי הווווווו יאההההההה Cool

סיימתי את החוג בהצטיינות ורצתי בחזרה לביתי כדי להתכתב עם אישתי באתר ההיכרויות. הכינוי שלי גרם לה להרטיב ואחרי התכתבות קצרה קבענו להיפגש Tongue

הייתי צריך לחמוק מהבית ולהסתובב ליד החלון. אישתי הערמומית נוהגת להציץ מהחלון בזמן שהיא עם הזיין על הקו... אם הזיין לא חתיך היא סוגרת את הטלפון ומבטלת את הזיון צחוק כל הכבוד לה האמת לפחות יש לה טעם Tongue

הסתובבתי ליד הבית וראיתי את אישתי מבטלת איזה זיין יסססססססס צחוקמוחא כפייה

כשאני מחופש למר ארנב הרמתי טלפון אליה קריצה

"פששששש מר ארנב אני רואה אותך! איזה חתיך אתה גרררררר! אתה יכול להיכנס אני מחכה ומרטיבה!" צעקה לי אישתי פופינס בטלפון צחוק

עליתי מיד לדירה שלנו ונכנסתי לדמות של מר ארנב קריצה

אישתי פגשה אותי עם חיוך מאוזן לאוזן וחייכה לעברי עם עיניה המלוכסנות והחרמניות. כבר שכחתי מתי היא חייכה לעברי ככה מבולבלצחוק

פופינס לא בזבזה זמן בדיבורים! שלפה מיד את הזין שלי מתחתוניי והתנפלה עליו במציצה חמה ורטובה! Tongue היא מצצה לי בעמידה כשהיא נשענת וישבנה משתקף במראה. הרמתי את השמלה שלה, הזזתי את חוטיני שלה הצידה והסתכלתי בחרמנות על חור התחת שלה! Tongue הוא יפה ושובב! לפתע חשבתי לעצמי כמה גברים חרמנים חדרו אליו והבנתי שלא חדרתי אליו כבר כמה חודשים בלאאאאאט כועסצחוק

לא התאפקתי והתכופפתי כדי ללקק את חור התחת של אישתי, הוא היה מתוק בדיוק כמו שזכרתי... אחחחח פשוט תענוג! Tongue

"מר ארנב תסתכל עליי רגע..." ביקשה פופינס והלב שלי התחיל לפעום בחוזקה Shocked הרמתי את פניי בזהירות וראיתי איך פניה של אישתי הופכים לפני מכשפה מלוכסנת צחוק

"אההההההה מר פופינס זה אתה! לך NAHUI!!!! בן זונה!" צעקה אישתי ובעטה אותי מהדירה שלי כועסצחוקצחוקצחוק זונה! צחוק

טיילתי קצת בחוץ וחזרתי לדירתי אחרי שאישתי כבר ישנה. יאללה בקושי קיבלתי ממנה מציצה בלאאאט... טוב ננסה שוב מחר, יש לי גם מסכה של פיל Evil Smile (חחח שמתי על הראש שלי את תחתוני הפיל שלי צחוקצחוקצחוק)

למחרת פתחתי יוזר חדש וקראתי לעצמי מר פיל חיוך גדול כעבור כמה דקות כבר קיבלתי הודעה מאישתי שרצתה להיפגש איתי קריצה

"כן בהחלט סקסית מלוכסנת שכמותך אני כבר בא! את חמה על החדק הקשיח שלי הא?" שאלתי את פופינס וצחקקתי צחוק

"הוווווו כןןןןןןןןןןן אני ממש חמה עכשיו! בוא אליי עכשיו פיליפילון שלי!" כתבה לי אישתי והתחלתי לרקוד כמו שרוקדים בדיסקוטקה Tongueצחוקצחוקצחוק

התגנבתי מהבית בלי שאישתי תראה אותי והתקשרתי אליה ממספר חסוי. אישתי הציצה מהחלון וכשראתה שאני חתיך הורס אמרה לי לעלות קריצה

איך שפופינס ראתה אותי היא חשפה את החזה שלה ודחפה את הפרצוף שלי לציצים שלה חיוך גדול

"ה SISKI שלך מוציאים אותי מדעתי!" Tongue צעקתי בהתלהבות! מיששתי את ה SISKI של אישתי ומצצתי את פטמותיה ברעב גדול מוחא כפייה

"גם ה HUI שלך מוציא אותי מדעתי!" צעקה אישתי והתנפלה על הזין הקשיח שלי במציצה רטובה במיוחד Star

"איזה HUI קשיח גררררר!" צעקה פופינס חיוך גדול

"תלקק עוד את ה SISKI שלי!" דרשה אישתי החרמנית Tongue

לפתע היא תפסה את ראשי והביטה בפניי בסקרנות... עיניי השקד המלוכסנות שלה הפכו לעיניים אדומות של שדה והיא צעקה: "מר פופינס שוב אתה??? אני אראה לך עכשיו מאיפה משתין כריש פופינס!" Evil Smile צעקה אישתי ותפסה את הזין שלי עם הפה שלה ולא הרפתה צחוקצחוקצחוק

איכשהו הצלחתי לשלוף את הזין שלי מהפה שלה ונסתי על נפשי מהדירה צחוק

"חה חה חה יא שפן! ברחת כ"כ מהר שיש לי הרגשה שהזין שלך נשאר אצלי בפה!" צחוק צחקה אישתי פופינס וזרקה עליי כל מיני חפצים שהיו בקרבתה צחוק

לא העזתי לחזור הביתה והחלטתי להעביר את הלילה בחנות האינטרנט מול הבית מול המחשב הנייד שלי. הסתכלתי משם על כל הזיינים שאישתי הכירה באתר היכרויות, יאללה איזה טיילת אלוהים! אחד יוצא ומיד נכנס מישהו אחר... די זה לא אמיתי! אישתי היא מלכת השרמוטות! צחוק

מר פופינס לא ידע שאישתו הערמומית רוקמת מאחורי גבו תוכנית זדונית איך ללמד אותו לקח על תעלוליו צחוק

גברת פופינס התקשרה לבלש פרטי בשם אוינק אוינק הולמס ושכרה את שירותיו. אוינק אוינק הולמס עובד עם חברו הטוב ד"ר וורשה חיוך גדול (חחח מר וורשה)

פופינס הסבירה לצמד הבלשים את הצרה שהיא נמצאת בה.... שבעלה מר פופינס לא נותן לה להזדיין עם גברברים מאתרי ההיכרויות ושהוא התחזה למר ארנב ומר פיל צחוק

עשינו את דרכינו לביתה של גברת פופינס... אני אוינק אוינק הולמס והשותף שלי ד"ר וורשה (החזקתי את מר וורשה). הגענו לביתה של גברת פופינס והיא מאוד שמחה לראות אותנו והודתה לנו שבאנו אליה מיד בהתרעה כזאת קצרה. התחבקנו והתנשקנו עם גברת פופינס ולפני שהספקנו לשאול לשלומה היא התנפלה על הזיינים הקשיחים שלנו! Tongue היא הצמידה את הזיינים שלנו אחד לשני ומצצה לשנינו בו זמנית כשהיא מתכופפת בעמידה! הכלים שלנו לא קטנים ברוך השם והיא הצליחה להכיל את שניהם בפיה השובב, בראבו! מוחא כפייהTongue לקבלת פנים כזאת לא ציפינו, שרמוטה נימפומנית חולת זין שכרה אותנו גוד גוד וארי גוד! Evil Smile "גרררר יאמי יאמי!" צעקה פופינס כשהתענגה על השמוקים שלנו Star

אחרי שגברת פופינס נרגעה קצת והסכימה להוציא את הכלים שלנו מהפה הרעב שלה קריצה היא סיפרה לנו באיזה בית מלון התמקם מר פופינס.

"גברת פופינס אל תדאגי אנחנו נלמד את הבן זונה הזה לקח!" Cool אמרנו לה ביחד והלכנו כמו שני עבריינים לבית המלון צחוק

פרצנו לחדרו של מר פופינס וראינו אותו מאונן על הספה צחוק

"אתה מר פופינס?" שאלנו את השמוק שישב על הספה ושיחק בפופינס הקשיח שלו צחוק (חחח מר ג'ירפה היה מר פופינס)

"כן מה רצונכם?" שאל מר פופינס...

"אנחנו כאן כדי לכסח לך ת'צורה! אישתך המלוכסנת פופינס שכרה אותנו!" צחוק הודענו למר פופינס ונעמדנו בעמידה קרבית צחוק

"אני מר טייסון לא כדאי לכם להתעסק איתי!" צעק מר פופינס ושלח את אגרופיו לכיוון שלנו Shocked

בלמנו את מר פופינס במקצועיות אדירה, העפנו אותו על הספה וכל אחד בתורו התיישב לו על הפרצוף עם התחת שלו! קודם אני ואז ד"ר וורשה צחוק כמובן שלא הסתפקנו בזה וחוררנו אותו בישבן! צחוק קודם אני חוררתי אותו בתחת וד"ר וורשה זיין אותו בפה ואז התחלפנו צחוק

אחרי שמר פופינס היה מחורר עד היסוד השארנו אותו להשתכשך בשפיך שלנו צחוק

מיהרנו בחזרה לגברת פופינס כדי לספר לה את הבשורה המשמחת! Tongue

כשגברת פופינס שמעה שבעלה לא יטריד אותה בחודש הקרוב היא צעקה משמחה! צחוק

"וואאאווו אני לא יודעת איך להודות לכם!" צחקקה פופינס וקרצה לנו בשובבות קריצה

היא תפסה את הזיינים שלנו שעמדו כבר כמו תרנים והובילה אותנו למיטה חיוך גדול

"בואו לפה חמודים שלי! גברת פופינס תטפל בכם טוב טוב" Evil Smile אמרה בשובבות פופינס.

נשכבנו על המיטה ופופינס התיישבה מולנו בדוגי. היא הצמידה את הזיינים שלנו זה לזה ומצצה אותם בשקיקה! הלחיים שלה התנפחו כששני הכלים שלנו בפיה והיא נראתה כמו אוגרת שמנמנה צחוקקריצה

פופינס הייתה סופר רטובה ודרשה ירידה! חיוך גדול מכיוון שד"ר וורשה מתלמד הוא יצפה בי וילמד איך גורמים לכוסית ברונטית מלוכסנת עיניים לאורגזמה מדהימה! מוחא כפייה

פופינס נשכבה על הגב. הורדתי את החוטיני הסקסי שלה וצללתי לעבר הכוס הורדרד והמתוק שלה חיוך גדול פופינס לא הזניחה את ד"ר וורשה ומצצה לו מידי פעם בזמן שירדתי לה מוחא כפייה אלוהים היא כזאת שרלילה רעבה לזין! Star

"גררר פנטסטי! אתה אדם דגול! וואוו!!! מעולה! מדליק!" גנחה פופינס בזמן שירדתי לה חיוך גדול

אחרי כמה דקות פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות. היא גמרה כשחיוך גדול מרוח על פניה היפות ואמרה שהיה ממש טוב! Tongue

"אדון אוינק אוינק זה היה מעולה! אתה על הסוס מתי הזין שלך אצלי בכוס?" שאלה פופינס ושנינו התפוצצנו מצחוק צחוק ד"ר וורשה מתקשה לצחוק, אין לו ראש וזה... צחוקקריצה

פופינס הפכה אותי על הגב והתיישבה על פניי עם ישבנה הסקסי. פופינס לבשה שמלה שעטפה את הראש שלי ככה שהרגשתי שאני נמצא במערה חשוכה ומסתורית צחוק

"אדון אוינק אוינק אתה מפחד מהחושך?" קריצה צחקקה פופינס וקיפצה על פניי עם ישבנה.

"כן כן נפלא! אתה רוצה ללקק לי את חור התחת?" Tongue שאלה פופינס בשובבות...

"בטח רוצה!" Tongue צעקתי בהתלהבות

"לך על זה!" צעקה פופינס צחוק

הדבקתי את לשוני לחור התחת שלה והתמוגגתי מטעמו המשובח! גרררר כ"כ טעים יאמי יאמי Tongue

פופינס והתנפלה על חזיריק הקשיח שלי ועל הביצים החלקות שלי Tongue היא עשתה להן מציצת פאק פאק רועשת ומצצה את שתיהן בו זמנית! הבנתם כבר שלפופינס יש פה שיודע להכיל זרגים קשיחים וביצים מלאות בזרע צחוקקריצה

פופינס גם עשתה לי מציצת פוליש מחרפנת וליקקה את חזיריק הקשיח כמו סוכריה על מקל Tongue

אח"כ פופינס חשפה שיניים ונשכה אותי ללא הפסקה בגופי ובישבני הסקסי צחוק צעקתי כמו שאויינקים ורדרדים צועקים ופופינס הרטיבה מזה בטירוף! מוחא כפייה

"אוינק אוינק POLIJI MNE DIRKU JOPI" Tongueצחוק צעקה פופינס ומיד התנפלתי שוב על חור התחת שלה וליקקתי לה אותו כאילו חיי תלויים בזה צחוק

"DA DA DIRKA JOPI טעימה!" צעקתי בהתלהבות צחוק

"קדימה פופינס תלקקי לד"ר לוורשה את חור התחת!" צעקתי ודחפתי את ראשה לחור התחת של ד"ר וורשה צחוק

פופינס ליקקה את חור התחת של ד"ר וורשה ביסודיות ואפילו דחפה את הלשון שלה לחור התחת שלו יסססססס Tongueצחוקמוחא כפייה

פופינס אמרה שאני חייב לטעום את חור התחת של ד"ר וורשה וככה פתאום מצאתי את עצמי עושה DOUBLE RIMMING צחוקצחוקצחוק חחח עברתי בין חור התחת של ד"ר וורשה לחור התחת של פופינס כמו שרמוטה מלקקת תחתים צחוקקריצה

"קדימה אוינק אוינק תדפוק אותי כמו שצריך!" צעקה פופינס ועלתה עליי לרכיבה. היא דהרה עליי ודחפה את הפטמה שלה לפה שלי Tongue היא הזהירה אותי שאם אני לא אתנהג יפה היא תשפריץ לי חלב בפה צחוק

פופינס המשיכה לקשקש כל מיני שטויות ונשכה אותי באוזן בנשיכות שובבות ומדגדגות צחוק

תפסתי את ראשה ודחפתי אותה לזין של ד"ר וורשה, היא מצצה לו בזמן שזיינתי אותה עמוק וחזק בכוס הרטוב שלה יססססס מוחא כפייה

"אוייי ד"ר וורשה עומד לגמור קדימה אוינק אוינק תפתח פה גדול!" צעקה פופינס וקירבה את הזין של ד"ר וורשה לפה שלי צחוקצחוקצחוק (חחח שרון עם השטויות שלה צחוק)

לחשנו זה לזו חריו חריו חריו שובב של זכר ונקבה! זה היה נפלא! מוחא כפייה

פופינס ירדה ממני והתיישבה על ד"ר וורשה. היא רכבה עליו במרץ ומצצה לי בשקיקה! אויי היא כזאת שרלילה מלוכסנת זה נפלא! Tongue

פופינס עזבה את ד"ר וורשה והתיישבה שוב עליי. זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר. הקפצתי אותה על חזיריק הקשיח כל הדרך עד למראה. מול המראה שנינו התענגנו על הטוסיק של פופינס שקיפץ במרץ וכריות ישבנה מחאו כפיים מוחא כפייה

התיישבתי על הספה ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית חיוך גדול

קמתי מהספה והקפצתי את פופינס החרמנית בחזרה למיטה, השכבתי אותה על המיטה ופירקתי אותה במיסיונרית מטריפה Star
"זה באמת יפה! מצוין! נפלא!" צעקה פופינס Tongue

בהמשך פופינס נשענה על השידה ופירקתי אותה בכוס בעמידה חיוך גדול

"פופינס את מלכת יופי אמיתית! אפילו הייתי אומר אלת מין! מזדיינת אש!!! מוצצת הכי טובה במדינה!" החמאתי לפופינס והכוס שלה מיד טפטף צחוקקריצה

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק אותה בכוס הלוהט שלה בזמן שהיא מצצה לד"ר וורשה ועשתה לו רימינג חודרני יסססס מוחא כפייה

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Tongue פופינס מצצה לד"ר וורשה ושיחקה לו בביצלך! צחוק

הסתובבנו והמשכתי לדפוק את פופינס בכוס כשהיא שוכבת על הבטן! חיוך גדול

הזין של ד"ר וורשה היה ממש מול הפרצוף שלי אז מצצתי לו ועשיתי לו רימינג בזמן שזיינתי את פופינס צחוק היא הייתה בעננים כי חזיריק לפתע גדל בעוד כמה סנטימטרים Shockedצחוקקריצה

"שיחקת אותה בגדול!!!" צעקה לי פופינס צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקTongue

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Evil Smile

זיינתי את פופינס חזק בכוס ומשכתי בשיערה הגולש! הסוסה פופינס אהבה עמוק וחזק בכוס וצהלה משמחה Tongueצחוק

מהאורגיה הפרועה שלנו פופינס כבר נהייתה רעבה וביקשה שאשפיך לה בפה את הזרע הטעים שלי Evil Smile

פופינס נשכבה עליי ב 69, דחפה לי אצבע V POPKU והתחילה למצוץ בחום ובאהבה את חזיריק הקשיח Pigחיוך גדול ליקקתי לה את ה DIRKA JOPI הטעימה שלה והסנפתי אותה בחרמנות Star

אחרי כמה דקות מענגות במיוחד השפרצתי לפיה השובב של פופינס כמות יפה של זרע חם וטעים! חיוך גדול פופינס חייכה בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק הולמס!" וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueצחוקמוחא כפייהStar היא נתנה לי למצוץ את האצבע שהייתה ב POPKA שלי וצחקקה צחוק

חברים יקרים זאת הייתה אורגיה מהסרטים! Tongueמוחא כפייה

אני וד"ר וורשה מאוד שמחנו להעניק שירות לנימפומנית ברונטית מלוכסנת עיניים כמו אוקטביה פופינס שרעבה לזין קשיח ואיכותי 24/7 כמו שיש לנו Evil Smile

פופינס ניפגש בקרוב כשבעלך מר פופינס יתחפש לחיה חדשה ויחורר אותך בחורים הרעבים שלך צחוק ואנחנו שוב נחורר אותו ואותך! הכי כיף לחורר את משפחת פופינס הללויה! צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

סקסית שלי היה מדהים! TongueTongueTongue

איזה אורגיה פרועה הייתה לנו הא? Tongue מציצות, רימינגים, POPKI, בלאגנים צחוקצחוקצחוקקריצה

DOUBLE RIMMING כי אני סוטה גדול! מוחא כפייהצחוקStarקריצה

סקסית אני מתגעגע לטעמו המדהים של חור התחת שלך גררררר Evil Smile

ד"ש לחורצ'יקים הרטובים שלך Tongue

Heart Hug

Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

672
אוינק אוינק פופינס הבתול עובר טבילת אש אצל אוקטביה פופינס

הנימפומנית ומזיין אותה עמוק וחזק עד שהיא צועקת:

"חריו חריו חריו!!!"

Tongueצחוקצחוקצחוקקריצה

שלום חברים יקרים שמי מר פופינס ואני נשוי באושר לאישתי היקרה אוקטביה פופינס חיוך גדול

יש לי בן דלביוב מנישואים קודמים ששמו אוינק אוינק והוא כבר יזבל לכם את המוח בהמשך צחוקקריצה

יום אחד ישבתי על הספה בסלון כשלפתע לסלון פרצה אישתי פופינס כשהיא שמחה ועליזה. היא לבשה נעלי בית ופצחה בריקוד מטורלל צחוקצחוקצחוק

"אני אישה נשואה! ונותנת שירות!" צעקה פופינס והתקרבה אליי בדילוגים, היא סובבה אליי את ישבנה, עשתה לי לאפ דאנס והמשיכה: "וזונה! ושרמוטה מזדיינת בתשלום! וסתם אחת שצריכה עזרה עבור סקס! וצדיקה בבייבי דול ונעלי עקב! וצדיקה בטפצ'קי!" צחוקצחוקצחוקצחוקצחוק (חחח שרון הרגה אותי מצחוק צחוק)

נעלי בית פליז.

כשפופינס הודיעה לי שהיא צדיקה בטפצ'קי, היא דפקה ריקוד שובב בטפצ'קי צחוקצחוקצחוק האם זה סימן שאתה רוסי? צחוקקריצה

באחד הימים ישבנו לאכול ארוחת ערב, הבטתי על הטפצ'קי של אישתי ושאלתי אותה שאלה אמיצה Star

"מאמי אני רוצה שתגידי לי משהו שישמח ויעציב אותי בו זמנית" חיוך גדול

"אתה בטוח רוצה שאני אומר לך?" שאלה אישתי וצחקקה בממזריות...

"כן נראה אם את מסוגלת!" Cool אמרתי לאישתי בביטחון רב.

"יש לך את הזין הכי גדול מבין החברים שלך!" התפוצצה מצחוק אישתי צחוק

לרגע שמחתי אבל מהר מאוד החיוך ירד לי מהפנים והבנתי איזה שרלילה אישתי בכיצחוק

"תשמעי מתוקה יש לי משהו לספר לך... הבן הגדול שלי בן 25 ועדיין בתול" אמרתי לה וראיתי איך היא נדלקת כמו זיקוק צחוק

"מה אתה אומר! למה בגיל כ"כ מבוגר הוא עדיין בתול?" שאלה אישתי בסקרנות...

"הבן שלי עדיין בתול בגיל הזה כי הוא חנון כמו אבא שלו" אמרתי לאישתי והיא התפוצצה מצחוק צחוקצחוקצחוק

"מה שנכון נכון! קדימה חנונצ'יק שלי תמצוץ לי את הפטמות!" המשיכה לצחוק אישתי והצמידה את הראש שלי לציצים שלה Tongueצחוק ינקתי כמו תינוק מפטמותיה, אני התינוק הקטן שלה התינוק פופינס! צחוקקריצה

אהלן חבר'ה כאן אוינק אוינק פופינס הבן של מר פופינס חיוך גדול כפי שכבר קראתם אני מחזיק בתואר הנכסף: "בתול בן 25" צחוק התודה מגיעה כמובן לאבי החנון שגידל חנון כמוני לתפארת מדינת ישראל צחוק

תשמעו חבר'ה נדלקתי על אישתו החדשה של אבא שלי, היא פצצה לא נורמלית ואני מת לזיין אותה! שמעתי שהיא מזדיינת אשששש ואם כבר להתחיל את מסע הזיונים שלי בגילי המופלג אז עם הכי טובה! החלטתי לקפוץ למים העמוקים והתקשרתי אליה כשכולי נרגש עם פרפרים בבטן Tongue

"תשמעי גברת פופינס אני ממש חם עלייך! אני רוצה לזיין אותך! בלי משחקים ושטויות, אני רוצה ממש לפרק לך ת'כוס! שמעתי שאת ממש חיה רעה במיטה! אבא והחברים שלו סיפרו לי!" Tongueצחוק אמרתי לה והיא התפוצצה מצחוק צחוק

"תשמע זה מאוד מחמיא לי שאתה רוצה לפרק לי את הכוס אבל זה לא מוסרי אתה הבן של בעלי" ענתה לי גברת פופינס.

"אז מה אבל אני בן 25! אני מוכן ומזומן חיכיתי לזה 25 שנה! בבקשה בבקשה גברת פופינס את לא תצטערי!" צעקתי לה בטלפון אבל היא לא השתכנעה וניתקה לי בכי בלאאאאט כועסצחוק

לא ויתרתי לה וסימסתי לה ללא הפסקה כל היום וכל הלילה בניסיון לשכנע אותה לטעום את חזיריק הקשיח שלי ולהרגיש אותו עמוק וחזק ב PIZDA שלה! Evil Smileצחוק

אחרי התעלמות ארוכה שלה יום אחד היא התקשרה אליי מוחא כפייה

"די כבר אוינק אוינק סמס מספיק כבר!" כועס צעקה עליי בעצבים גברת פופינס

"אני בתול מהניילונים ואת לא מעריכה את זה!" צעקתי לה צחוק

"לא רוצה יאללה ביי!" אמרה גברת פופינס ושוב ניתקה לי.

לא ויתרתי והתקשרתי אליה...

"תשמעי גברת פופינס את לא תתחרטי אני שם את אבא בכיס הקטן!" Cool אמרתי לה בבטחון.

"טוב אבא שלך בכלל שווה לתחת מבחינת ביצועים... כל אחד יכול לשים אותו בכיס הקטן" צחקה פופינס.

"גברת פופינס את צריכה זין צעיר ורענן, מספיק להתעסק עם אבא ועם והחברים הזקנים שלו" צחוק אמרתי לה והבטתי בחזיריק הקשיח והיפה שלי Approve

"אתה יודע מה? שכנעת אותו! בוא נזדיין!" Tongue צעקה בהתלהבות גברת פופינס מוחא כפייה

קבענו אצלה ל 8 בערב. צחצחתי את חזיריק הקשיח, התלבשתי יפה, קניתי פרחים ועשיתי את דרכי אל המאהבת שלי אוקטביה פופינס Tongue

גברת פופינס פגשה אותי בחיוך וקיבלתי ממנה אפילו נשיקה בלחי! Tongue נתתי לה את הפרחים והחיוך שלה התרחב! אבא אמר לי לא לבוא לדייט בלי פרחים, חה חה חה בסוף הדייט שלי זאת אישתו צחוקקריצה

"גברת פופינס יש לי גדול עד הרגליים!" Tongue השווצתי לה ונגעתי בחבילה שלי למטה קריצה

"אם אין לך זין גדול אני אחתוך לך את מה שיש לך!" Evil Smile צחקקה בממזריות פופינס ותפסה לי את הזין דרך התחתונים צחוק

"אז מה אוינק אוינק אתה רוצה לזיין אותי הא? אבל לפני זה אתה תקבל סטרפאון V POPKU!"Tongueצחוק אמרה גברת פופינס ושלפה את הסטרפאון הסגול שלה! אמאל'ה הצילווווווו Shockedצחוק

גברת פופינס הושיבה אותי בדוגי על המיטה, הורידה את תחתוניי בפראות והשחילה את השמוק הסגול בתחת הקטן והשובב שלי Shockedצחוק

"הנה אני נכנסת בך באין כניסה ויוצאת באין יציאה!" צחוק צעקה פופינס וסטרה על ה POPKA הבתולית שלי צחוק

"וווואאאוווו גברת פופינס את ממש חיה רעה! את עושה ככה גם לאבא?" שאלתי אותה בסקרנות.

"בטח בני אבא שלך אוכל בתחת מלידה! צחוק אז מה נכון זה כיף לקבל V POPKU?" שאלה אותי גברת פופינס בזמן שדפקה אותי בתחת עמוק וחזק Starצחוק

"כן אני דווקא מאוד אוהב את זה! תמשיכי ככה! תפרקי לי את ה POPKA הקטנה שלי!" צעקתי לה ונתתי לה קונטרות סוערות! Tongueצחוק

נשכבתי על הבטן וגברת פופינס המשיכה לפרק לי את הטוסיק ונשכה אותי באוזן כמו חתולה חרמנית צחוקצחוקצחוק

"יסססס יססס אני מפרקת לך את הרקטום! איך זה לקבל V POPKU? אהה אוכל בתחת שלי?" צחוק צחקה פופינס ועברה לנשוך את האוזן השניה שלי.

כיאה לאוכל בתחת אמיתי תפסתי כרית שהייתה לידי ונשכתי אותה כהוגן! נושך כריות שכמוני צחוקקריצה אחרי שגברת פופינס פירקה לי טוב טוב את התחת היא שלפה את השמוק מהתחת שלי והציעה לי למצוץ ממנו את מיצי התחת שלי כמו שילדות רעות עושות אחרי שאוכלות בתחת צחוקצחוקצחוק עשיתי את זה בשמחה! אני כזה סוטה חה חה חה צחוקקריצה

גברת פופינס אמרה לי שאני מוכן להיכנס לעולם של מבוגרים! עולם שהיה נסתר מעיני במשך 25 שנה... רגע סרטי פורנו לא נחשב? צחוק

נשכבתי על המיטה וגברת פופינס התיישבה בדוגי והתכופפה לעבר חזיריק הקשיח שלי. הרגשתי משהו מוזר... מה ככה מרגישה מציצה? לא הייתי בטוח אז הצצתי מעבר לכתפה של פופינס וראיתי מה היא עשתה שם... התחמנית הזאת עשתה תרגיל מסריח ועשתה לי ביד במקום מציצה! Wacko

"מה?" שאלה גברת פופינס אחרי ששמה לב שאני מסתכל עליה צחוק

"מה??? זה אוראלי???" שאלתי אותה בבלבול מבולבל

"כן! כל אחת עושה אוראלי אחרת, אני מקרבת את הראש מאוד מאוד קרוב וכל הזיינים שלי מרוצים! ותאמין לי יש לי הרבה זיינים!" Approve אמרה בגאווה פופינס וחייכה.

"אני לא מרוצה!" כועס צעקתי בעצבים ודחפתי את ראשה לזין שלי! חזיריק שלי השתחל עמוק לפיה השובב וזיינתי לה ת'פה כמו שצריך! מגיע לזונה הזאת על התרגיל המסריח שהיא עשתה לי! "ככה מוצצים הבנת?! תאכלי ת'זין זונה!!!" צעקתי לה והמשכתי לזיין לה ת'פה! Evil Smile

גברת פופינס לא נשארה חייבת והצליחה לנשוך לי ת'זין מידי פעם... פששש גברת פופינס ממש לוחמת! צחוק גברת פופינס היא גברת כריש! צחוקקריצה

לבסוף גברת פופינס הצליחה להשתחרר, העיפה אותי על הגב והתיישבה על פניי עם ישבנה.

"עכשיו אני אאנוס אותך עם הדגדגן שלי!" צעקה גברת פופינס וקיימה את דבריה צחוק

"מר פופינס יושב מתחת לתחת שלי בשקט ולא מצייץ! כנ"ל הבן שלו!" צחקקה גברת פופינס צחוק

"גברת פופינס את יכולה לקרוא לי בשם?" שאלתי אותה...

"כן באיזה שם?" שאלה פופינס.

"תקראי לי מר מגבת!" אמרתי לה בהתלהבות צחוק

"בכיף אני אקרא לך מר מגבת, מר מגבת סוטה שלי" צחוק צחקקה גברת פופינס והמשיכה לחנוק אותי עם חור התחת שלה Tongueצחוק

חור התחת של פופינס והדגדגן שלה היו ממש טעימים! אין דברים כאלה! אבא שיחקת אותה יש לך טעם משובח! מוחא כפייהצחוק

בזמן שאכלתי לגברת פופינס את הכוס ואת התחת, היא שיחקה בביצלך הרכים שלי, מצצה אותן בפיה החם ועשתה מציצה פסיכודלית לחזיריק הקשיח! לקינוח היא עשתה לו מציצת פוליש מחרפנת ונשכה אותי בגופי ובישבני כמו כרישה רעבה וטורפת אוינקים צעירים! צחוקקריצה

גברת פופינס הייתה חרמנית בטירוף ודרשה ירידה! חיוך גדול

היא נשכבה על הגב, פתחה את רגליה לרווחה והצמידה את הראש שלי לכוס שלה! אחחח הכוס שלה היה לוהט! אלוהים ישמור איזה נימפומנית! Tongueצחוק

התחלתי ללקק לה ת'כוס בשקיקה והיא התחילה לגנוח יסססססססססס מוחא כפייה

"אחלה! נהדר! כן כן תמשיך! ידעתי שאתה יכול! פששש איזה מהלך מעניין עשית שם! וואלה שיחקת אותה! מגיע לך בונוס! אחלה! אתה גדול! עבודה יפה! אתה ממש טוב בזה! אתה כוכב! כן כן תמשיך לעשות את התנועות האלה אתה משתפר! רואים שעבדת על זה! זהו זה תמשיך ככה!" גנחה גברת פופינס בזמן שליקקתי לה ת'דגדגן הרעב שלה Tongue

אחרי כמה דקות גברת פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות! היא גמרה עם חיוך ענק וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מעולה! בשביל הפעם הראשונה נתת ביצוע מצוין!" Tongueצחוקקריצה

שכבתי בין רגליה של גברת פופינס והבטתי בהתלהבות בכוס הורוד שלה. פתחתי אותו קלות והצצתי פנימה... "וואאאוווו אני הולך לחדור לשם עכשיו?!" שאלתי את גברת פופינס בהתלהבות ונישקתי את הכוס שלה צרפתית לוהטת Tongueצחוק גברת פופינס הנהנה עם הראש והתפוצצה מצחוק צחוק חברים אני וה PIZDA של גברת פופינס זה סיפור אהבה! Tongueמוחא כפייה

הרגע הגדול סוף סוף הגיע! Tongue נשכבתי על הגב וגברת פופינס עלתה עליי לרכיבה! חזיריק הקשיח שלי חדר לכוס הרטוב שלה והרגשתי צמרמורת בכל הגוף! מוחא כפייהStar אז ככה אבא הרגיש 25 שנה? ממזר בן ממזר ואללה שיחק אותה הבן זונה! מוחא כפייהצחוק

גברת פופינס דהרה עליי כמו מטורפת, נשכה אותי באוזניים ועשתה לי חריו חריו חריו של נקבה מיוחמת Cool אני עשיתי לה חריו חריו חריו של זכר חרמן והגנבתי לה נשיכה קטנה בצוואר חי חי חי צחוקקריצה בשלב מסויים גברת פופינס חיקתה אותי בכל דבר שאמרתי ובכל הגה שיצא לי מהפה צחוק (חחח שרון הרגה אותי מצחוק צחוקצחוקצחוק)

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את גברת פופינס באוויר. הקפצתי אותה על ה HUI החרמן שלי כל הדרך עד למראה ומול המראה שנינו התענגנו על הטוסיק הסקסי של פופינס! חיוך גדול אחחח הוא כזה שובב וסקסי גררררררר Tongue

"קדימה אוינק אוינק פופינס מי ספורטאי של אמא?!" שאלה גברת פופינס וגנחה כמו חולת זין צחוק

התיישבתי איתה על הספה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue הבטתי בסקרנות איך חזיריק הקשיח שלי שוחה בכוס הרעב שלה! המחזה פנומנלי! מוחא כפייה שיחקתי לה תוך כדי בדגדגן והיא התחרפנה Tongue

הרמתי שוב את גברת פופינס באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזיינתי אותה עמוק וחזק במיסיונרית מטריפה! TongueStar

גברת פופינס נשענה על השידה ופירקתי לה ת'כוס בעמידה! אילפתי את הסוסה הסוררת פופינס כמו שצריך! משכתי בשיערה וסטרתי על ישבנה! היא הייתה זקוקה ליחס מיוחד והיא אכן קיבלה אותו! Evil Smile אבא לא עשית עבודה מספיק טובה, הבן שלך אוינק אוינק ימשיך מפה צחוקקריצה

"כן כן תזיין אותי טוב PIZDETS! קדימה KAZOL תדפוק טוב את ה KAZA שלך!" צחוקצחוקצחוק צעקה גברת פופינס והתפוצצה מצחוק.

"אההההה YOBANAYA KAZA קבלי את זה!" צעקתי וקרעתי לה ת'כוס Evil Smile גברת פופינס בכתה מרוב צחוק ונתנה לי קונטרות מטורפות! מוחא כפייה

גברת פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה ת'כוס עמוק וחזק! Tongue

התיישבתי על הברכיים וליקקתי לה את חור התחת הטעים שלה בזמן שהיא ליטפה עם כף רגלה את ה SOFT YAIZA שלי צחוקקריצה

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Tongueמוחא כפייה

הסתובבנו והמשכתי לקרוע את גברת פופינס כשהיא שוכבת על הבטן! אני בטוח שאבא שלי היה גאה בי! מוחא כפייה אפילו שאני שם אותו בכיס הקטן! Cool גברת פופינס בעצמה אמרה לי צחוקקריצה

עברנו לדוגי מהר ועצבני! Evil Smile

פירקתי את הסוסה פופינס כהוגן עד שהכוס שלה העלה עשן! יססססססססססס Tongueמוחא כפייה

"יאאאהההוווו עשית אותי בכל התנוחות ממש כמו נימפומנית!" צעקתי בהתלהבות Tongueצחוק

גברת פופינס הייתה ממש צמאה לזרע וביקשה לשתות את הזרע הבתולי שלי מוחא כפייה

התלהבתי מזה בטירוף ובמהרה גברת פופינס התיישבה עליי ב 69 והתחילה למצוץ לי את חזיריק הקשיח. ליקקתי את חור התחת שלה ברעב גדול והיא גם דחפה לי PALCHIK V POPKU תוך כדי המציצה גרררררר Tongue

אחרי כמה דקות של שכרון חושים השפרצתי לפיה כמות גדולה של הזרע הבתולי שלי! כזה זרע גברת פופינס לא טעמה שנים! יכולתי לראות את ההתלהבות על פניה מטעמו המשובח וממרקמו העדין Tongueמוחא כפייה גברת פופינס אמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק הבתול" Tongueמוחא כפייה וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueצחוקמוחא כפייהStar

"אוקיי אהובתי פופינס אני אלך לדרכי כשכתר הזיין האולימטיבי על ראשי! Tongue תמסרי ד"ש לאבא!" אמרתי לפופינס וקרצתי קריצה

"אבא מוסר לך בחזרה ד"ש עמוק וחזק!" צעקה גברת פופינס והתפוצצה מצחוק צחוקצחוקצחוק

חברים יקרים זה היה ערב נפלא! ערב שבו זיינתי את מלכת השרמוטות! הנימפומנית הברונטית ומלוכסנת העיניים! אלופת המציצות וחובבת זרגים מושבעת! אוקטביה פופינס! TongueTongueTongueמוחא כפייה

אבא עשיתי את זה יססססססססססססססססססס!!! TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוק

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים!!! TongueTongueTongue

שמחתי מאוד שקיבלתי ממך V POPKU בדקה ה-90 צחוקצחוקצחוקקריצה

ראיתי איך התענגת על הזרע הבתולי שלי כאילו היה זה מילקשייק יוקרתי יסססס צחוקצחוקצחוקקריצה

סקסית טעמה של הפיזדה הרטובה שלך לא יוצאת לי מהפה גרררררררר Tongueצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים המתוקים שלך Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

673
אוינק אוינק בונד והמיליארדרית אוקטביה פופינס בזיון פרוע

במסעדה! Tongue

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק בונד! אני סוכן חשאי 007 ואני מצויד בחזיריק חשאי וקשיח שמשתחל לחורים יפים, מסתוריים ורעבים וכשצריך גם יורה על הרעים צחוקקריצה

לאחרונה אני עובד על מקרה חדש ומסוכן. מדובר בכנופיה שגונבת מאנשים עשירים את התכשיטים שלהם. נודע לי שהולכים לגנוב למיליארדרית אוקטביה פופינס את המחרוזת היקרה שלה שעולה כמה מיליונים. זה הולך לקרות בפתיחה של מסעדה חדשה יוקרתית שגברת פופינס היא דוגמנית הבית שלה.

לא בזבזתי זמן וכשנודע לי הדבר התקשרתי מיד לגברת פופינס. עדכנתי אותה על מה שהולך להתרחש. היא אמרה שפתיחת המסעדה היום! קבעתי להיות הבן זוג שלה לערב והבטחתי לה שאגן עליה עם גופי ועם הבונד הקשיח שלי! צחוק קבענו שאני אאסוף אותה בשמונה וחצי בערב בפרארי שלי Cool

חברים אני 007 עם סטייל! לא סתם הבחורות עומדות בתור לטעום את הבונד הקשיח שלי קריצה

קפצתי לחנות פרחים יוקרתית וקניתי זר פרחים של ורדים אדומים... ממש כמו הפרארי שלי חיוך גדול

התנעתי את הפרארי שלי ודהרתי איתה כמו סוס איטלקי אל עבר גברת מחרוזת! צחוק

לפתע תוך כדי הנסיעה הבחנתי שברכב שחלף לידי נמצא מאפיונר שאני כבר כמה שנים מחפש לחסל אותו. הוא היה באוטו עם הכנופיה שלו. לא יכולתי לתת להזדמנות כזאת לחמוק ממני... נתתי גז ושלפתי אקדח לעבר המאפיונר בדיוק כשחלפתי ליד האוטו שלהם. ניהלתי קרב יריות עיקש ומסוכן! (חחח שרון שיחקה את המאפיונר, היא ישבה על הספה ואני על המיטה, שנינו ירינו אחד על השניה צחוק) אף אחד לא יכול להתחרות בדיוק שיש לי בידיים, בסופו של דבר חיסלתי את המאפיונר אבל הכנופיה שלו התחילה לרדוף אחריי Shocked

כעבור מרדף של כמה דקות, לא רחוק ממני ראיתי בית קרקע עם חלון פתוח... החנתי את הפרארי שלי מאחורי שיח גדול וקפצתי דרך החלון הפתוח Star כמעט נחתתי על כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים שישנה על המיטה. מזל שנחתתי על המיטה ולא הרגתי את בונד הקשיח עם הקפיצה המשוגעת שדפקתי צחוק הברונטית התעוררה והייתה מאוד מופתעת לראות אותי אבל לא היה לי זמן להסברים! הצגתי לה את עצמי והיא אמרה שקוראים לה שרון. נתתי לה את זר הפרחים וביקשתי ממנה להיות בשקט בזמן שאני מתחבא מתחת למיטה מחברי הכנופיה קריצה

חברי הכנופיה דפקו על הדלת ושאלו הרבה שאלות אבל שרון האמיצה הבריחה אותם וטענה בבטחון רב שהיא לבד בבית. זאת בחורה כלבבי! מגיעה לה טעימה מבונד הקשיח צחוקקריצה

כשחברי הכנופיה הלכו יצאתי מהמחבוא שלי והודתי לשרון שהגנה עליי בביתה החמים והמזמין. הסתכלתי על השעון וראיתי שאני באיחור Shocked

"מאמי תודה רבה עזרת לי מאוד עכשיו אני יכול ללכת, תהני מהפרחים!" אמרתי לה ונישקתי את ידה חיוך גדול

"לאן אתה ממהר חמודי?" שאלה שרון ותפסה אותי. היא חיבקה אותי ומיששה את הבונד הקשיח שלי. "פשששש אני מרגישה שיש לך משהו קשיח בתחתונים!" Tongue צעקה בהתלהבות שרון. "אני רוצה לטעום מהבונד הקשיח שלך יאמי יאמי!" Tongue צעקה שרון וליקקה את שפתיה בחרמנות מוחא כפייה

הצמדתי את שרון לקיר והורדתי את החוטיני שלה עד לברכיים. פיסקתי את פלחי ישבנה הסקסיים והתנפלתי על חור התחת שלה! ליקקתי אותו ברעב גדול והתמוגגתי מטעמו המשובח! Tongue

שרון כבר לא יכלה להתאפק ושלפה את הבונד הקשיח שלי מתחתוניי. היא התנפלה עליו במציצה חמה ומטריפה! מידי פעם היא הייתה כריש עצבני ואכלה את בונדי בפראות ומידי פעם היא הייתה כריש נבול ועוד שניה הייתה נרדמת כשבונדי שלי בפיה צחוק גם את הביצים החלקות שלי היא אכלה בתאבון רב והתמוגגה מהמרקם הרך שלהן מוחא כפייה

שנינו היינו שבעים ומרוצים! טעם התחת של שרון נשאר אצלי בפה והיא נשארה עם טעם הזין שלי בפיה צחוק לזיון באמת שלא היה לי זמן אבל הבטחתי לשרון שאני אבקר אותה בהזדמנות הראשונה שתהיה לי ונשלים את החסר Evil Smile

קניתי זר פרחים חדש ונסעתי במהירות לביתה של אוקטביה פופינס... לא מתאים לאוינק אוינק בונד לאחר כבר בדייט הראשון שלו קריצה

לשמחתי הגעתי לביתה של פופינס בזמן. כשראיתי את פופינס הלסת שלי נפלה! בונד הקשיח בדיוק ההפך, עלה עוד קצת צחוקקריצה אוקטביה פופינס היא ברונטית כוסית מלוכסנת עיניים! היא יפה, סקסית, חייכנית ובעלת טוסיק שובב ומקפץ! גרררררררר מוחא כפייה שכחתי אפילו מהמחרוזת שפופינס ענדה על צווארה. היא כה יפה, כה אצילית וכה דורשת זין! Evil Smile

התנשקנו התחבקנו והבטנו זה על זו בחרמנות Tongue

"אל תנעץ מבטים!" חיוך גדול אמרה לי פופינס בחיוך

"אל תיראי ככה!" עניתי לה וטפחתי על ישבנה חיוך גדול

התמזמזנו קצת ונכנסנו לפרארי שלי חיוך גדול

הגענו למסעדה בזמן והתיישבנו ביחד ליד השולחן שהיה שמור לנו. פופינס מאוד שמחה להיות איתי כי עכשיו היא בידיים טובות, ובונד הקשיח כמובן הקנה לה ביטחון רב! היא אפילו ליטפה אותו מידי פעם כשפטפטנו להנאתנו קריצה

הוצאתי מתחת לשולחן אקדח ונתתי אותו לפופינס...

20151228 213118 F(700)

"כשהבני זונות יבואו אל תתביישי תירי בהם מכל הלב!" Star הדרכתי את פופינס כשהיא אחזה באקדח בהתלהבות... עיניה נצצו כמו מחרוזת היהלומים על צווארה צחוק

הוצאתי את האקדח שלי ודרכתי אותו בגבריות Approve

20151211 2229489(700)

לפופינס נטף ריר מהפה צחוקקריצה

ישבנו צמודים והתמזמזנו עם אקדחים שלנו דרוכים מתחת לשולחן. קיוויתי שנישאר בחיים כדי שפופינס תראה איך בונד הקשיח יורה בצרורות Evil Smile

"מה היית עושה אם לא היית אוינק אוינק בונד?" שאלה אותי פופינס בסקרנות...

"הייתי כוכב פורנו!" עניתי לה בהתלהבות קריצה

"גררררר יאמי יאמי!" Star צעקה פופינס בחרמנות, ליקקה את שפתיה וליטפה את בונד הקשיח שלי Tongue

לפתע נכנסו למסעדה כמה דמויות חשודות...

"יש לו אקדח! אוינק אוינק יש לו אקדח!" צעקה פופינס בהיסטריה צחוק

"תירי בכולם!" צעקתי לפופינס ושנינו התחלנו לירות כמו חולי נפש צחוק (חחח ישבנו על הספה וירינו באוויר, אני עם האקדח מפלסטיק ושרון עם האקדח מנייר צחוק).

בדרך פלא הרגנו את כל הרעים שרצו לגנוב את המחרוזת של פופינס! מרוב שרעדו לפופינס הידיים היא צלפה בכולם כמו מקצוענית! ממש מזל של מתחילים צחוק

"אוינק אוינק יש פה רק אנשים מתים... אויי אוינק אוינק מה נעשה עכשיו?" שאלה פופינס בהיסטריה צחוק

"נזדיין כמובן!" עניתי לה ושלחתי את ידי לכוס שלה Evil Smile

התחלנו להתמזמז בפראות! פופינס שלפה מתחתוניי את בונד הקשיח והתנפלה עליו במציצה חמה ורטובה! Tongue ישבתי על הכיסא והתענגתי ממציצתה האלוהית! התחת שלה השתקף במראה ומידי פעם חור הטוסיק שלה הציץ בין הפלחים Star

פופינס הייתה ממש רעבה לירידה טובה! Tongue אבל היא אמרה במפתיע שהיא מתביישת Shockedצחוק

הצעתי לה שנכבה את האור במסעדה ואני ארד לה על השולחן מתחת למפה צחוק (חחח ירדתי לשרון על המיטה מתחת לסדין צחוק)

זחלתי על השולחן מתחת למפה והדבקתי את לשוני לדגדגן שלה חיוך גדול התחלתי להשתולל עם לשוני ופופינס הגיבה בהתאם! מוחא כפייה

שרון התחילה לעשות עם הפה קולות של פלוצים החזיקה את הסדין ולא נתנה לי לצאת צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק "אההההההה הצילווווווו אני נחנק!!!" צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

"אתה מדהים! איזה יופי! אוינק אוינק אתה ענק! ראש טוב! אני תומכת בך לגמרי! איזה תנועות מעניינות אתה עושה שם! מגיע לך העלאה! בטח התאמנת על זה! טוב שנתתי לך את המשימה! אוינק אוינק אתה מדהים! אני שמחה שאתה בקבוצה שלי! אוינק אוינק מה הייתי עושה בלעדייך! אין, זה זה! רעיון מתוכחם מה שעשית שם! זהו נגמרו לי המילים... I'M SPEECHLESS" Tongueצחוק צעקה פופינס והמשיכה להתמוגג מהירידה שלי חיוך גדול

ezgif com resize

אחרי כמה דקות פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך גדול על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מצוין! זה היה סוף הדרך!" Tongueמוחא כפייה

פופינס החליטה לחנך אותי קצת ולא היה לי מושג על מה? פאקינג הצלתי את חייה... לך תבין נשים צחוק

פופינס התיישבה על פניי עם הכוס והתחת שלה והתחילה לחנוק אותי. הרחתי והסנפתי את הכוס ואת חור התחת שלה בהנאה גדולה יאמי יאמי! Tongue

בונד הקשיח שלי קפץ בחוסר נחת מול פופינס שליטפה אותו בשובבות ובמהרה עטפה אותו עם שפתיה החמות! מוחא כפייה מבונד הקשיח היא עברה לאשכי הבונד בונד שלי ושליקלקה אותם בחום ובאהבה בפיה החם חיוך גדול בהמשך פופינס העניקה מציצת פוליש מחרפנת לבונד הקשיח וכמעט נרדמה עליו מהתענוג צחוקקריצה

פופינס חשפה לפתע את שיני הכריש המאיימות שלה והתחילה לנשוך אותי במרץ רב בגופי הורדרד ובטוסיק השובב והסקסי שלי Tongue קפצתי וצעקתי כמו חזרזיר קטן וחרמן! הרגשתי כמו דג עדין וקטן בחיקו של כריש גדול ורעב צחוקקריצה

"קדימה ביג בונד בוא תדפוק אותי חזק ועמוק!" Tongue צעקה פופינס והתיישבה על בונד הקשיח כשהיא עם גבה אליי.

תפסתי את האקדח, הצמדתי אותו לחור התחת של פופינס וצעקתי: "עצרי או שאני יורה לך ברקטום!" צחוקצחוקצחוק חחחח פופינס שחררה צעקה ואמרה: "קדימה דלביוב תפרק את הפיזדה שלי עם בונד הקשיח כמו שצריך! תפרק את הפיזדה שלי חזק ועמוק!" Tongueמוחא כפייה

פופינס הסתובבה והמשיכה לרכב עליי במרץ. חיבקתי אותה, מיששתי את פלחי ישבנה והסנפתי את צווארה. פופינס שוב חשפה שיניים, נשכה אותי בצווארי ואכלה את האוזניים שלי ללא הפסקה צחוק "גררררר גררררר אוזן טעימה!" גנחה פופינס צחוק

לחשנו זה לזו חריו חריו חריו של זכר ונקבה! זה היה נפלא! מוחא כפייה

זחלנו לקצה השולחן ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר. הקפצתי אותה במרץ רב על בונד הקשיח שקדח בפיזדה שלה כהוגן! Evil Smile זיינתי את פופינס באוויר מול מראה גדולה שהייתה במסעדה ושנינו התענגנו על הטוסיק שלה שקיפץ בשובבות ופלחי הטוסיק שלה שמחאו כפיים Tongue

התיישבתי על ספה המרווחת שהייתה במסעדה ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית, הציצים שלה קיפצו לפי קצב הזיון ומצצתי את פטמותיה המתוקות בשקיקה Tongue

הרמתי את פופינס שוב באוויר והקפצתי אותה על בונד הקשיח בחזרה לשולחן. השכבתי אותה על השולחן ופירקתי אותה בפיזדה במיסיונרית חמה ומטריפה! Star

קמנו מהשולחן (מיטה), פופינס נשענה על כיסא (שידה) והמשכתי לפרק אותה בפיזדה הרטובה שלה בעמידה. טחנתי אותה עמוק וחזק והיא החזירה לי בקונטרות מטורפות! הטוסיק שלה קיפץ במרץ והפלקתי עליו בשמחה חיוך גדול

פופינס התיישבה בדוגי בקצה השולחן והמשכתי לפרק אותה בפיזדה הרטובה עם ה HUI הקשיח שלי בלאאאאט Evil Smile

אחרי שליקקתי בהנאה גדולה את חור התחת של פופינס זחלנו על השולחן והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Tongue

הסתובבנו והמשכתי לפרק את הפיזדה של פופינס כשהיא שוכבת על הבטן! חיוך גדול פלחי ישבנה של פופינס ממש רקדו מעוצמת הזיון, היה זה מראה מלבב ביותר Tongue

יצאתי מהפיזדה של פופינס ונישקתי צרפתית רטובה את חור התחת המתוק שלה Tongue

"ברוכים הבאים לפיזדה שלי!" צחוק צעקה פופינס

"ברוכים הנכנסים!" צעקתי לה בחזרה צחוק

פירקתי את הפיזדה של פופינס חזק ועמוק! Tongue הפלקתי על ישבנה ומשכתי קלות בשיערה.

פופינס צהלה ללא הפסקה! כמו שסוסת פוני חרמנית ומיוחמת צוהלת כשבונד קשיח וביצועיסט כזה חודר לפיזדה שלה Coolקריצה

"קדימה חוי מסריח תדפוק אותי טוב!!!" דרשה פופינס החרמנית צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

"קבלי עמוק וחזק פיזדה מסריחה!!!" צעקתי לה צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

"אוינק אוינק בונד אני רוצה לשתות את הזרע שלך!" Tongue צעקה בחרמנות פופינס

"את רוצה לטעום את הזרע החשאי שלי? זרע בונדי 007?" שאלתי אותה בשובבות.

"כן כן אני רוצה!" Tongue גנחה פופינס ונענעה בישבנה.

"בואי גבירתי החרמנית תחלבי אותו מבונד הקשיח ומהבונדים החלקים שלי!" מוחא כפייה אמרתי לפופינס ונשכבתי על הגב.

פופינס נשכבה עליי ב 69, דחפה אצבע שובבה לישבני והתחילה לחלוב בשקיקה את בונד הקשיח שלי Tongue פתחתי לרווחה את פלחי ישבנה של פופינס והדבקתי את לשוני לחור התחת המדהים שלה! הברשתי את החורצ'יק המתוק שלה כהוגן עם לשוני והסנפתי אותו בהנאה! גרררררר הוא כזה מתוק ומריח נפלא! מוחא כפייה

אחרי כמה דקות הזרע של בונד הקשיח איים להשמיד את עצמו והחל את הספירה לאחור 10...9...8...7...6...5...4...3...2... Shocked בשניה האחרונה השפרצתי כמות גדולה של זרע חם וטעים לפיה השובב של פופינס שחלבה את כולו עד לטיפה האחרונה! Tongue היא חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "זרע 007!" Tongueמוחא כפייהצחוק וגרגרה את הזרע בגרונה יססססססססס Tongueמוחא כפייהStar

חברים יקרים המשימה הצליחה ושרמוטה פופינס שבה לביתה בשלום עם המחרוזת עליה! Tongueצחוקקריצה

זה היה יום ששנינו לא נשכח לעולם! יום שבו הרגנו את הרעים והזדיינו בפראות בין הגופות שלהם! אין כמו סקס קינקי אחרי משימה מוצלחת! הידד לפופינס! הידד לפיזדה של פופינס! הידד לבונד הקשיח והידד לזרע 007! TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוק

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהיייייייים!!! TongueTongueTongue

ראיתי את האששש בעיניים שלך כשהתענגת על בונד הקשיח שלי! קשיח, ביצועיסט וחשאי יסססססס CoolצחוקTongue

סקסית אם את רוצה מנה חדשה של זרע 007 את יודעת איך להשיג אותי צחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים היפים והמתוקים שלך גרררררר Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

674
אוינק אוינק תכשיטן ומעצב אופנה סקסי

מפרק את אישתו של מר פופינס - אוקטביה פופינס חולת הזין!

Tongueצחוקקריצה

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני מעצב אופנה ותכשיטן סקסי ואני מצוייד בתכשיט גדול וקשיח חיוך גדול

אני סלב לא קטן ומי שקצת בעניינים מכיר אותי מסצנה של אופנה ומעצבים נחשקים חיוך גדול

מידי שנה נערך מפגש של מעצבי אופנה הכי שווים בעולם, סוג של שטיח אדום של מעצבים. כמובן שהוזמנתי לאירוע הנחשק... חברים אני הולך להפיל כמה לסתות באירוע הזה... עיצבתי לעצמי חליפה מדהימה! עד כדי כך אני אוהב את עצמי! אף מעצב לא מתקרב לביצים שלי Starצחוק

פסעתי על השטיח האדום בגאווה כשאני לובש את החליפה בעיצוב עצמי והיהלום הקשיח שלי בתחתוניי Tongueצחוק ליטשתי אותו טוב טוב לקראת האירוע... מניסיון עבר קורים דברים מעניינים על השטיח האדום קריצה

המנחה שרון ניגשה אליי בחיוך שובב ושאלה אותי מה אני לובש?

"אני לובש חליפה בעיצוב עצמי" חיוך גדול עניתי לה וליטפתי את החליפה שלי בגאווה

"ואאאווו זה ממש אוננות!" צחוק צחקקה המנחה שרון...

"חחח כן" Star עניתי לה בקריצה קריצה

"יאאוואוו זה מחרמן אותי חבל"ז" Tongue צעקה המנחה שרון ונמרחה עליי Cool

התחלנו להתגופף ולהתמזמז על השטיח האדום... תפסתי את ישבנה של המנחה שרון והיא תפסה את חזיריק הקשיח. כל המצלמות היו עלינו אבל לא היה אכפת לנו החרמנות השתלטה עלינו צחוק

הצמדתי את המנחה שרון לקיר, הורדתי את החוטיני שלה והתחלתי ללקק לה את התחת גררר גרררר Tongue

התחת של המנחה שרון טעים בטירוווווווף אין דברים כאלה! Tongue

"אני רוצה למצוץ את הזין שלך!" צעקה המנחה שרון והתכופפה לעבר החזיריק הקשיח שלי Tongue

היא מצצה אותו בהערצה במציצת כריש עצבנית ושליקלקה את הביצים החלקות שלי ברעב גדול מוחא כפייה יכולתי לתת לה למצוץ לי ככה שעה על השטיח האדום! איזה שפתיים! איזה לשון! איזה פה מאמא מיה! Tongue כמובן שיש מי שישבית את השמחה... היה זה האחראי על הטקס, מר ג'ירפה שקפץ עלינו משום מקום כמו איזה זין שלא הזמינו למסיבה צחוק

"מה את עושה יא שרמוטה?!" צעק מר ג'ירפה צחוק (החזקתי את מר ג'ירפה ודובבתי אותו)

"אההההה הצילו!!!" צעקה המנחה שרון וברחה מהטקס צחוק

מר ג'ירפה המשיך לרדוף אחריה והפליק על ישבנה החשוף צחוק

המנחה שרון ברחה כ"כ מהר שהייתה לי הרגשה שהזין שלי נשאר אצלה בפה צחוק

עכשיו אני מר פופינס...

אהלן חבר'ה שמי מר פופינס ואני יבואן יהלומים שרמנטי חיוך גדול אני נשוי באושר לאישתי המדהימה אוקטביה פופינס שעסוקה כל היום בלבזבז את הכסף שלי צחוק (חחח שרון ישבה על הספה והזמינה בכאילו ארוחה ב 1000 דולר צחוק)

רציתי לחזור היום מוקדם הביתה ולקרוע לאישתי את החורים אבל כרגיל צצה לי עסקה חשובה שהייתי חייב לסגור Stern Smile

התקשרתי לאישתי פופינס (שרשומה אצלי בטלפון "שרמוטה שלי" צחוק) והודעתי לה שיש לי עסקה חשובה לסגור ושאני אבוא מאוחר בערב.

"גוד לאק דארלינג!" גנחה אישתי והתנשמה בכבדות צחוק שוב אישתי מאוננת אהההההה היא חולת סקס צחוק (חחח שרון אוננה על המיטה)

יצאתי מהמשרד שלי ...

וכעבור כמה דקות הגיע אוינק אוינק שהייתה לו פגישה עם מר פופינס בקשר ליהלומים שהוא הזמין.

עכשיו אני שוב אוינק אוינק...

"היי בובה באתי למר פופינס" אמרתי לפקידה החביבה של מר פופינס (שרון הייתה הפקידה)

"מר פופינס תכף חוזר... הוא יצא לסגור עסקה חשובה, אתה יכול להמתין במשרד שלו" אמרה לי הפקידה וחייכה לעברי בשובבות. חייכתי לעברה בחזרה ונכנסתי למשרדו של מר פופינס. מעניין אם מר פופינס דופק את הפקידה שלו והיא בורחת עם הזין שלו כשתופסים אותם צחוק חשבתי לעצמי קריצה

התיישבתי במשרדו של מר פופינס ושמתי לב שהוא שכח את הטלפון הנייד שלו במשרד. הייתי ממש סקרן אז החלטתי להציץ מה יש אצלו בטלפון... לפתע ראיתי שהוא עשה שיחה אחרונה לאחת שרשומה אצלו "שרמוטה שלי!" Tongue גררררר חרררררר אוחחחחחחחחחחחח מעניין מי זאת? TongueTongueTongue

צלצלתי למספר וחיכיתי בשקיקה לקולה של השרמוטה צחוק

"הלו" אמרה השרמוטה בגניחה קלה Tongue

"היי בובה" אמרתי לה

"היי מאמי" ענתה לי השרמוטה

בא לך להפגש?" חיוך גדול שאלתי אותה

"איך קוראים לך?" שאלה אותי השרמוטה

"אוינק אוינק" עניתי לה

"במה אתה עובד?" שאלה אותי השרמוטה

"הממממממ..." ולפני שהספקתי לענות לה

"אני שאלתי במה אתה עובד!!!" כועס צעקה השרמוטה וחבטה חזק בשולחן צחוקShocked

"אני תכשיטן סקסי!" Cool עניתי לשרמוטה

"I Love Diamonds" צעקה השרמוטה בהתלהבות Star

"יש לי תכשיטים עם Small Diamonds And Small Sapfir" חיוך גדול עניתי לשרמוטה.

"I Love Big Diamonds and Big Dick" גנחה השרמוטה בקול רם צחוק

שמתי לב שעל השולחן של מר פופינס היו יהלומים גדולים ויפים...

20151226 205657(700)

"No Problem I Have Big Diamonds And Big Dick" TongueCool עניתי לשרמוטה בגאווה, חפנתי את היהלומים בידי וליטפתי את החזיריק הקשיח שלי קריצה

השרמוטה מעבר לקו צהלה משמחה וביקשה שאני אקפוץ אליה במהרה! Tongueצחוקקריצה

תפסתי את היהלומים בידי, ליטפתי את החזיריק הקשיח ויצאתי מהמשרד של מר פופינס כמו רוח סערה צחוק

כעבור כמה דקות כבר הייתי מול הדלת של השרמוטה עם זר פרחים צחוק כשהיא פתחה לי את הדלת לא האמנתי למראה עיניי! Tongue

"יום הכי טוב שהיה לי בחיים! פשוט אישה אגדה! חתולת מין אמיתית! איזה גוף יש לך מאמא מיה!" צעקתי בהתלהבות ונתתי לה את זר הפרחים צחוקחיוך גדול

התחבקנו והתנשקנו בחום והשרמוטה אמרה שקוראים לה אוקטביה פופינס והיא אישתו של מר פופינס חה חה חה צחוק

"הנה סקסית שלי הבאתי לך Big Diamonds ו Big Dick!" צעקתי לעברה, נתתי לה את היהלומים ושלפתי מתחתוניי את חזיריק הקשיח TongueStar

גברת פופינס התנפלה על חזיריק הקשיח בהתלהבות רבה ומצצה אותו במציצה חמה ורטובה! מוחא כפייה

גברת פופינס לקחה אותי למיטה, היא נשכבה עליה ופתחה את רגליה לרווחה... נשכבתי בין רגליה והבטתי בכוס היפה שלה חיוך גדול

"סקסית אני מת על מנושי שלך הוא ורדרד ומתוק!" Tongueמוחא כפייה אמרתי לפופינס והיא התפוצצה מצחוק

"סקסי אתה מחזיק ברעמה לתפארת מדינת ישראל!" צעקה פופינס ותפסה לי את השיער צחוק

הוצאתי לשון שובבה והתחלתי לפנק את גברת פופינס כהוגן מה שבעלה מר פופינס כנראה לא עושה צחוקקריצה

tumblr nvx12zszn11tqtfrjo1 1280(700)

"עבודה ברמה! ברכותיי! גדול אתה אחי! אתה לא מפספס כלום! (ליקקתי לשרון את הכוס ואת חור התחת) אתה כבר מזיע מרוב העבודה הקשה... אני רואה שאתה הופך את העבודה הקשה לכיף! בטח התאמנת על זה! טוב שנתתי לך את המשימה! יופי טופי! שנון מאוד מה שאתה מדבר שם! (הוצאתי הגה לא מובן צחוק)" צחוקצחוקצחוק גנחה פופינס בזמן שירדתי לה Star

אחרי כמה דקות שליקקתי לפופינס את הכוס המתוק שלה היא התחילה לרעוד והתנשפה קלות. היא גמרה כשחיוך גדול על פניה היפות ואמרה שהיה מצוין! Tongue

"אוינק אוינק אתה לא רק מעצב אופנה ותכשיטן אתה גם ירדן מעולה!" החמיאה לי פופינס מוחא כפייה

"בוא נראה אם אתה גם זיין מעולה!" צחקקה פופינס

"את רוצה שאני אחדור למנושי שלך?" שאלתי את פופינס וליטפתי את הפלא הורדרד הזה חיוך גדול

"כן כן אתה מוזמן להשחיל את חזיריק שלך למנושי שלי" צחוק אמרה בהתלהבות פופינס.

פופינס הפכה אותי על הגב וקפצה על פניי בקפיצת יוקוזונה צחוק אחחח איזה כיף התחת של פופינס כזה חמים ונעים מוחא כפייה התמוגגתי על טעמו של ישבנה כשליקקתי את החורצ'יק שלה ברעב גדול Tongue

גברת פופינס התנפלה על היהלום הגדול שבין רגליי ואכלה אותו בשקיקה Star

עשתה לו מציצת פוליש מחרפנת וליקקה אותו כמו חתולה רעבה חיוך גדול

פופינס הפכה לפתע לכרישה צמאה לבשר חזיריקים שובבים ונשכה אותי ללא הפסקה בגופי ובישבני צחוק

הגיע זמנו של חזיריק שלי לחדור למנושי של פופינס יססססססס Tongueמוחא כפייה

פופינס עלתה על חזיריק הקשיח ברכיבה הפוכה והתחילה לדהור עליו במרץ רב חיוך גדול הפלקתי על פלחי ישבנה הרכים והתמוגגתי מהנוף המשגע קריצה

פופינס הסתובבה והמשיכה לדהור עליי כשהיא עם פניה אליי. שוב היא חשפה שיניים גדולות ואכלה בשקיקה את אוזניי ונשכה את צווארי צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל-3 הרמתי את פופינס באוויר. הקפצתי אותה על חזיריק הקשיח כל הדרך עד למראה. מול המראה שנינו התענגנו איך חזיריק מפלח את מנושי של פופינס ופלחי ישבנה מוחאים כפיים יסססססס מוחא כפייה

הרמתי שוב את פופינס והקפצתי אותה על חזיריק שלי בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וקרעתי אותה במיסיונרית מטריפה Star

המשכתי לפרק את פופינס בפיזדה הורודה שלה בעמידה כשהיא נשענת על השידה Tongue

"תגנחי זונה! תגנחי כוס אמא שלך!" צחוק צעקתי לפופינס וסטרתי על ישבנה Evil Smile

"אמאל'ההההה! הצילווווו!" גנחה פופינס צחוק

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה את הכוס יססססס מוחא כפייה

"אוינק אוינק תלקק את ה POPKA שלי!" ביקשה פופינס ומיד הדבקתי את לשוני לחור התחת המקסים שלה Tongue

זחלנו על המיטה והרבצנו כפיות פרועות וסוערות! Tongue

הסתובבנו וזיינתי את פופינס עמוק וחזק בכוס כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול

"כן כן תדפוק אותי! מון שרי סי סי סי!" גנחה פופינס צחוק

זיינתי את פופינס עמוק וחזק בפיזדה, סטרתי על ישבנה, משכתי בשיערה וצעקתי: "תגנחי יא שרמוטה יא בת זונה כוס אמק נו נו!" צחוקצחוקצחוק

"פופינס גנחה וגנחה והחזירה לי קונטרות מטורפות Tongue

"חחח אני לא יכול חחח הצילו חחח!" התפקעתי מצחוק בזמן שזיינתי את פופינס צחוק גברת פופינס הודיעה לי שהניידת של בית משוגעים בדרך כדי לאשפז אותי צחוקקריצה

"אוינק אוינק אני רוצה לקבל בפה את הזרע האופנתי שלך!" גנחה פופינס וליקקה את שפתיה Tongue

"הזרע שלי עשוי מיהלומים!" השווצתי בפניה והיא ממש יצאה מדעתה Tongue

גברת פופינס נשכבה עליי ב69, דחפה אצבע לישבני והתחילה למצוץ את חזיריק באהבה חיוך גדול

ליקקתי והרחתי את חור התחת של פופינס בשקיקה יאמי יאמי חררר חררררר מוחא כפייה

אחרי כמה דקות מדהימות השפרצתי את הזרע האופנתי שלי לפיה השובב של פופינס Tongue היא חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "זרע עם יהלומים!" וגרגרה את הזרע בגרונה יססססססס Tongueמוחא כפייהStarצחוק

חברים יקרים זה היה זיון בלתי נשכח! נהנתי בטירוף לנענע את אישתו הנימפומנית של מר פופינס! Tongue זיינתי את מר פופינס בחדירות כפולות! הוא נשאר בלי יהלומים וחזיריק שלי התנחל לכמה שעות בפיזדה של אישתו גברת פופינס יאהההווווו צחוקTongue

אוקטביה פופינס היא לא שרמוטה של מר פופינס היא שרמוטה של כולם! Tongueצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה נפלא! TongueTongueTongue

אחחח סקסית היה זה לילה בלתי נשכח שחזיריק שלי ומנושי שלך עשו אהבה! צחוקקריצה

סקסית מאוד נהנתי לעצב לך את הכוס יסססססס! Tongueצחוקקריצה

החזיריק האופנתי שלי מוסר ד"ש חם למנושי הרטוב שלך Evil Smileקריצה

Heart Hug

Lavelle

675

פופינס הייתה ילדה רעה ועשתה קקה גדולה על בעלה מר

פופינס!

השוטר אוינק אוינק מלמד לקח את עבריינית פופינס ומזיין אותה

כהוגן! Tongue

צחוקצחוקצחוק

אהלן חבר'ה אני מר פופינס ואני נשוי באושר לאישתי האהובה אוקטביה פופינס חיוך גדול

אישתי כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים ומאוד שובבה. היא אוהבת לעשות מעשי קונדס אבל בחיים לא חשבתי שהיא מסוגלת לזה... היא עשתה קקה על הראש שלי פאק! צחוק

מתברר שעשתה את זה כי גילתה שבגדתי בה אהההההההההה צחוק

יום אחד ישנתי במיטתי החמימה והתעוררתי כאשר קקה גדולה ויפה נחתה לפתע על הראש שלי Shocked בהתחלה זה הצחיק אותי אבל אחר כך נהייתי עצבני בטירוף ורציתי לדעת מי חירבן לי על הראש! כועסצחוק

(חחח שרון הכניסה סטרפאון לכוס שלה, נעמדה מעליי וירתה אותו מהכוס על הראש שלי צחוק)

סטרפאון קטן

התחפשתי לשרלוק הולמס ויצאתי לפענח את התעלומה! מי עשה עליי קקה! Cool

בדרך פגשתי את מר ג'ירפה ומיד חשדתי בו! (שרון שיחקה את מר ג'ירפה)

"היי מר ג'ירפה תגיד הקקה הזאת במקרה שלך?" שאלתי את מר ג'ירפה והראתי לו את הקקה (סטרפאון)

"ממש לא!" אמר לי מר ג'ריפה וצחקק

"תוכיח לי שזאת לא הקקה שלך!" כועס דרשתי ממר ג'ירפה

"הנה תראה אני עושה קקה דולר!" צעק מר ג'ירפה, התכופף ומהתחת שלו יצאה קקה בצורת דולר צחוק

20160118 214616(700)

אוקיי סליחה מר ג'ירפה, אני רואה שזה באמת לא הקקה שלך שיהיה לך יום טוב חיוך

המשכתי לשוטט ברחוב ולפתע ראיתי לפניי שוטר תנועה (שרון הייתה השוטר תנועה ועשתה סימונים עם הידיים למכוניות צחוק)

"שלום לך אדוני השוטר שמי מר פופינס מה שמך?" שאלתי את השוטר

"שמי השוטר אוינק אוינק נעים מאוד!" ענה השוטר וחייך אליי בעודו ממשיך לסמן עם הידיים להולכי רגל ולמכוניות.

"השוטר אוינק אוינק מישהו עשה קקה גדולה על הראש שלי! יש לך מושג של מי הקקה הזאת? אתה מכיר מישהו שעושה כזאת קקה?" שאלתי את השוטר אוינק אוינק ונופפתי מולו עם הקקה היפה צחוק

"המממ אני לא יודע למי הקקה הזאת שייכת אבל חייבים למצוא את העבריין הזה! אני רק אעשה כמה סידורים ואז אני מבטיח לך שאני אמצא את עבריין הקקה הזה!" אמר לי השוטר אוינק אוינק בקולו הסמכותי.

"אולי זאת הקקה שלך! אולי אתה עשית קקה על הראש שלי!" צעקתי ונופפתי בקקה צחוק

"אני? מה פתאום אני עושה קקה יורו!" אמר בבטחון השוטר אוינק אוינק, התיישב, התאמץ קצת ותוך כמה שניות קקה יורו קפצה לו מהתחת צחוק

20160118 214635(700)

"אוקיי השוטר אוינק אוינק שיכנעת אותי... אני מחכה להתפתחויות, תמצא את העבריין קקה הזה!" ביקשתי מהשוטר אוינק אוינק ונתתי לו את הקקה שתשמש אותו כראייה מאוד חשובה צחוק

טוב חברים כאן השוטר אוינק אוינק תשמעו מה קרה בהמשך...

יצאתי עם הקקה היפה בחיפושים אחרי העבריין שעשה את הקקה. לפתע ראיתי מולי בחורה ברונטית מלוכסנת עיניים, יפייפיה אמיתית! היא הסתכלה ימינה ושמאלה, מוודאת שאף אחד לא מסתכל ואז התיישבה בכיפוף. תצפתתי עליה וראיתי בהלם מוחלט איך היא עושה קקה! היא התאמצה ועיניה המלוכסנות קיבלו עוד מנת ליכסון מהמאמץ צחוק

מהתחת שלה יצאה קקה גדולה ויפה! בדיוק כמו הקקה שנתן לי מר פופינס Shockedצחוק תפסתי את עבריינית הקקה! תפסתי אותה יססססססססססססססססססססססססס מוחא כפייהצחוק

אוקיי עבריינית קקה זה הסוף שלך! צעקתי לברונטית והתקרבתי אליה עם האזיקים...

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4417440%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]

כל המשפטים של גברת פופינס לא עבדו עליי! לא עשו אותי באצבע! צחוק

עבריינית פופינס את יכולה להגיד שיהיה לי יום טוב כמה שאת רוצה אבל את הולכת לכלא אלא אם... קריצה

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4417441%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]

עבריינית פופינס ליקקה לי את הביצה וקיבלה עצה! חופש תמורת זיון פרוע עם השוטר המסוקס אוינק אוינק CoolTongueקריצה

החלטנו לשכור חדר במלון ושם להשתולל עד אור הבוקר! Tongue

נכנסנו לחדר... אני, עבריינית פופינס והקקה היפה של פופינס צחוק התמזמזנו בחושניות ומצצנו את הקקה של פופינס בשקיקה הווווו יסססססססססססס Tongueצחוקמוחא כפייה (חחחח מצצנו את הסטרפאון Tongueצחוקצחוקצחוקצחוק אנחנו פסיכים בריבוע בוע צחוקצחוקצחוק)

זחלנו על המיטה ובמהרה פופינס התיישבה עם ישבנה על פניי. רציתי לקבל קקה טרייה בפה שלי! הפכתי ממש לשוטר חובב קקות יפות צחוקצחוקצחוקקריצה

ליקקתי את חור התחת של פופינס ברעב גדול בזמן שפופינס התעלסה עם חזיריק הקשיח שלי ועם הבייצלך הרכות Tongueמוחא כפייה

"פשששש פופינס את חיה! מוצצת כמו שואב אבק!" החמאתי לפופינס Tongueצחוק

לפתע פופינס הפכה לקרוקודילית פופינס ואכלה את גופי ואת ישבני השובב. צרחתי והתהפכתי מצד לצד כמו נקניקיית אוינק צחוקקריצה

עבריינית פופינס רצתה ירידה! היא נשכבה על הגב, פתחה את רגליה לרווחה והרימה את סמל האדידס מה שחשף את הכוס הורוד והיפה שלה! הוא כבר היה לח מאוד! הנה עכשיו לשוני השובבה תגרום לו לטפטף כהוגן! Tongue

נשכבתי בין רגליה של פופינס והדבקתי את לשוני לפיזדה הרטובה שלה גרררררר Star

"קדימה השוטר אוינק אוינק אל תפסיק! אני גאה בך! מגיע לך העלאה בדרגה! אוווו אחחחחחח אני מתה על זה! (מוחצת לי את הראש עם הרגליים שלה צחוק) מבריק! מושלם! יפה! איזה יציאה מעולה! פתרת את כל הבעיות! עבדת יפה היום! חלומי ממש!" Tongueצחוק גנחה פופינס בזמן שירדתי לה Tongueמוחא כפייה

אחרי כמה דקות שעינגתי את פופינס עם לשוני היא התחילה לרעוד והתנשפה קלות. היא גמרה עם חיוך ענק ואמרה שהיה מצוין! Tongue

הרצבנו זה לזו קצת עם ה "BIG HOT KAKA" של פופינס והמשכנו ללקק אותה בשקיקה יאמי יאמי Tongueצחוק

פופינס עלתה עליי לרכיבה והתחלתי לזיין אותה חזק בכוס הלוהט שלה Tongue

פופינס חשפה שוב את שיניה החדות והתחילה לאכול את אוזניי ולנשוך בצווארי Tongue לחשתי לה באזון חריו חריו חריו של זכר חרמן והיא לחשה לי באוזן חריו חריו חריו של נקבה נימפומנית Tongue

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את העבריינית פופינס באוויר. הקפצתי אותה כל הדרך עד למראה הגדולה שהייתה בחדר. מול המראה שנינו התענגנו על הטוסיק של פופינס שהשתקף במראה ומחא כפיים עם הכריות הרכות מוחא כפייה

התיישבתי על הספה ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית. פופינס הדביקה לי סמל של אדידס על המצח צחוק

"כולי אדידס עבריין אני! מזיין כל יום!" CoolApproveTongueצחוק צעקתי לפופינס והיא התפוצצה מצחוק צחוק

"ומי שלא טוב לו יום טוב לו!" המשכתי לצעוק צחוקצחוקצחוק

הרמתי שוב את פופינס באוויר והקפצתי אותה על חזיריק הקשיח בחזרה למיטה חיוך גדול

חזיריק שלי עבריין קשיח! פותח כל יום חורים רעבים יסססססס Evil Smile

השכבתי את פופינס על המיטה וזיינתי אותה עמוק וחזק במיסיונרית מטריפה! חיוך גדול

אחרי שזיינתי קצת את פופינס בכוס עם האף קמנו מהמיטה. פופינס נשענה על השידה והבליטה את ישבנה. השחלתי את חזיריק הקשיח עמוק לפיזדה שלה וקדחתי בה ללא מעצורים! Evil Smile

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה את הכוס יסססססס Tongue

"פששששש את נותנת זיון סוף הדרך!" Tongue החמאתי לפופינס וליקקתי את חור התחת שלה גררר יאמי יאמי TongueTongueTongueTongueTongue

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Star תוך כדי הזיון המשכנו למצוץ את הקקה היפה והטעימה של פופינס גרררר חחחח אוחחחחחח Tongueמוחא כפייה

הסתובבנו והמשכתי לפרק את הפיזדה של פופפינס כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול הטוסיק שלה קיפץ ללא הפסקה, היה זה מחזה מרהיב! מוחא כפייה

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4417442%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]

זיינתי את פופינס טוב טוב בכוס הרטוב שלה כשלפתע הופיע בחדר מר פופינס! צחוק הוא עלה על המיטה, התכופף ורצה לעשות לגברת פופינס קקה על הראש צחוק (שרון הייתה השוטר אוינק אוינק וזיינה את מר ג'ירפה שהיה אוקטביה פופינס צחוק אני הייתי מר פופינס והתכופפתי מעל הראש של גברת פופינס כאילו אני בא לחרבן לה על הראש צחוקצחוקצחוק)

השוטר אוינק אוינק שלף במהירות את האקדח שלו וירה במר פופינס לפני שהיינו מוצאים את עצמנו מזדיינים בקקי צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

פופינס הייתה כבר ממש רעבה ומאוד רצתה לשתות את הזרע שלי Tongue

פופינס עלתה עליי ב 69, דחפה אצבע לישבני והתחילה למצוץ את חזיריק העבריין בשקיקה Tongue

"הווווווווווווווווו כן את מוצצת כמו משוגעת אההההההההההה הרגת אותי!" צרחתי כמו חולה נפש צחוקצחוקצחוק

ליקקתי לפופינס את חור התחת ברעב גדול והסנפתי אותו בשקיקה Star

איך שהרגשתי את הטיפה הראשונה של הזרע שלי ניתז לפיה של פופינס צרחתי: "אהההה אני גומר!!! אני ממליץ עלייך בחום! זה היה ערב שאני לא אשכח לעולם! ניצלת מהכלא בזכות הפיזדה הרטובה שלך ופיך החם!" Tongueצחוקצחוקצחוקצחוקקריצה

מילאתי את פיה של פופינס בכמות גדולה של זרע חם וטעים! היא חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "זרע עברייני!" ואז גרגרה את הזרע בגרונה Tongueצחוקמוחא כפייהStar

חברים תראו מה זה הפכתי משוטר תנועה זוטר לעבריין אדידס מזיין כל יום! מזיין את פופינס בחורים הרעבים שלה הוווו יאהההההה בייבי! Tongueמוחא כפייהצחוק

פופינס תעשי עוד כמה קקות יפות אני בא לעצור אותך! בעצם לא! אני בא לזיין אותך עמוק וחזק! עבריין אדידס אני מזיין כל יום! צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מושלם!!! TongueTongueTongueמוחא כפייה

אחחח סקסית הקקה שלך מדהימה! גם יפה וגם טעימה! צחוקצחוקצחוקצחוקקריצה

סקסית תעשי לי קקה! קקה יפה! TongueTongueTongueצחוקקריצה

סקסית שיהיה לך יום טוב! ומי שלא טוב לו יום טוב לו! Tongueצחוקצחוקצחוק

סקסית כשאת החוטיני שלך לבשת אותי כבשת! צחוקצחוקצחוקצחוק

אוקטביה פופינס זה לא שם זה מותג! ראיתי, נגעתי, זיינתי! צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים היפים שלך סקסית Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

676
אוינק אוינק הסטלן הפלצן מפרק לשכנתו אוקטביה פופינס את

הישבן! TongueצחוקStar

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני סטלן גמור. אני לא עובד, לא לומד, אני סטלן ממדרגה ראשונה אבל אם יש משהו שאני אוהב זה את לעשן חומר טוב ולבהות בשכנתי היפה אוקטביה פופינס Tongueצחוק

יום אחד שוטטתי בחוף הים עם עצמי ובהיתי בסביבה... אף פעם לא משעמם לי כי יש לי חומר טוב ביד וחזיריק קשיח בתחתונים. הם החברים הכי טובים שלי ואיתי תמיד בזמנים הקשים צחוק

לפתע קלטתי שעל הספסל ממולי יושבת לא אחרת משכנתי אוקטביה פופינס! Tongue אני חולה לה על התחת ומת לנענע אותה Evil Smile כשאני בוהה בה במדרגות היא נמסה והכוס שלה מתחיל לטפטף נשבע לכם ביקר לי! צחוק

בקיצור ניגשתי לשכנתי פופינס ושאלתי אם אפשר להצטרף אליה... פופינס מיד קלטה את הבליטה במכנסיי וסימנה לי עם עיניה החרמניות שאני יותר ממוזמן לשבת בחיקה קריצה

הזמנו כמה שוטים של וודקה ודפקנו את הראש כהוגן! אנחנו כאלה סטלנים שיכורים אני מת על זה! מוחא כפייה

רצנו אחוזי חרמנות לדירה של פופינס, ריח הסקס באוויר היה חזק מנשוא! סוף סוף הרגע המיוחל הגיע וחזיריק הקשיח והסטלן שלי הולך להתפרע לפופינס בחורים עד אור הבוקר הללויה! Tongueמוחא כפייה

התיישבנו על הספה והמשכנו להתמזמז בשקיקה! אבל אז קרה משהו נורא! נוד קטן ועיקש הרס את כל החגיגה והפנטזיה הפרועה שלי הלכה לפח! אני לא אסלח לנוד שלי אף פעם! רציתי לקבור את עצמי באותו רגע עם סחים. אויי חזיריק הסטלן שלי לא יסלח לי לעולם! תודה רבה לך פוק קטן שהרסת לי את החיים! כועסצחוק

"אופס יש לי נוד!" אמרתי לפופינס והסמקתי כמו עגבניה טרייה צחוק

"מה אתה רציני? פעם ראשונה שמישהו עושה לי את זה..." אמרה בהלם פופינס וחייכה במבוכה.

"כן... אופס סורי הנוד יצא!" צעקתי לפופינס שנבהלה מהנוד שהרעיד את הקירות בדירה צחוק

"איכססססססססס איזה סירחון! זה ממש חלום בלהות! לך מהדירה שלי! איזה סירחון! אלוהים ישמור מה זה?" צעקה פופינס והעיפה אותי מהדירה... פאק! מבולבלצחוק

איזה זונה שכנתי פופינס אז תקעתי לה נוד בדירה באמצע המזמוזים מה קרה? כולה נוד קטן ולא מזיק... טוב האמת שזה היה דינמיט לא קטן צחוק מודה באשמה Embarrassed

ובכל זאת אני לא אעבור בשתיקה על זה שפופינס העיפה אותי מהדירה שלה עם חזיריק עומד וזרע מבעבע בבייצלך שלי כועס הורדתי את התחתונים שלי ודחפתי אותם לתיבת הדואר של פופינס Cool חי חי חי צוחק מי שצוחק אחרון קריצה

כעבור זמן מה פופונס בדקה את תיבת הדואר שלה ומצאה שם להפתעתה הרבה את התחתונים של אוינק אוינק. "מה??? התחתון של הפלצן הזה אצלי בתיבת דואר?!?!?!" שאלה את עצמה פופינס בכעס וסובבה את התחתון על האצבע צחוק

פופינס החליטה להראות לאוינק אוינק מאיפה יוצאת הקקה! היא עשתה קקה גדולה ויפה בחצר וניגבה את התחת שלה עם נייר טואלט. היא דחפה את התחתון של אוינק אוינק לתיבת הדואר שלו והוסיפה לשם גם את נייר הטואלט שאיתו ניגבה את התחת צחוקצחוקצחוק (חחח שרון הרגה אותי כשניגבה את התחת עם נייר טואלט)

חזרתי מהמכולת ולפתע ראיתי איזה נייר מוזר מבצבץ מתיבת הדואר שלי... משכתי את הנייר וגיליתי להפתעתי שזה היה נייר טואלט עם קקה! ומתחת לזה שכבו התחתונים שלי! בלאאאטטט זאת עבודה של פופינס היא החזירה לי בריבוע בוע! אהההה זונה! כועסצחוקצחוקצחוק

עליתי בעצבים במדרגות ודפקתי לפופינס על הדלת. היא פתחה לי את הדלת כשחיוך ממזרי מרוח על פניה מאוזן לאוזן צחוק

"אהההה מנוולת את עשית לי את זה!" צעקתי לעברה והעפתי את התחתון שלי על הפרצוף שלה צחוק את נייר הטואלט עם הקקה (בכאילו כן? זה היה נייר טואלט נקי) דחפתי לפופינס בפה! שתאכל את הקקה שלה! צוחקת מי שצוחקת אחרונה! יסססססססססססססס Coolצחוקקריצה

"אוינק אוינק התחרפנת לגמרי! מה אתה רוצה? זיון?" שאלה פופינס והמשיכה לצחקק

"כן למה לא? מה בגלל שברח לי נוד לא מגיע לי?" בכי שאלתי את פופינס בעצב

"נו סטלן נו לייק!" צחוק צעקה פופינס והביטה לעברי בגיחוך קל

"סטלן I'M !!!" צעקתי לפופינס ודפקתי מולה את ריקוד הסטלנים צחוק

"באמת? אז בוא מהר לפה!" Tongue צעקה בהתלהבות פופינס ומשכה אותי למיטה Star

נזרקנו על המיטה והתמזמזנו בטירוף כמו תיכוניסטים חרמנים ומחוצ'קנים צחוק

ישר הבנתי שזאת בחורה יוצאת מן הכלל ולא עבר הרבה זמן עד שהיא גם הוכיחה זאת במיטה! Tongueמוחא כפייה

פופינס התיישבה על פניי עם ישבנה הסקסי! הרחתי את החוטיני שלה והצצתי על חור התחת היפה שלה גררררר Tongue הסנפתי אותו, ליקקתי אותו ודחפתי אצבע שובבה לחורצ'יק המתוק שלה מוחא כפייה

פופינס התענגה על חזיריק הקשיח שלי, מצצה וליקקה אותו כמו חתולה חרמנית! פעם בעדינות ופעם באגרסיביות! הכריש פופינס התעורר הצילו! צחוק היא מצצה את הבייצלך הרכים שלי בשקיקה כל ביצה לחוד וגם את שתיהן ביחד יסססססס Tongue

לפופינס יש שיניים חדות ושובבות אז היא התחילה לנשוך אותי ללא הפסקה בגופי ובישבני כמו חתולה פראית! אההההה הצילו מי מרח עליי שמנת? צחוקקריצה

פופינס החרמנית בערה מחרמנות וביקשה ירידה. היא נשכבה על גבה, פתחה את רגליה לרווחה וסימנה לי "בוא הנה" עם האצבע שלה חיוך גדול

הוצאתי לשון ארוכה והתחלתי לענג את פופינס בכוס הורדרד שלה חיוך גדול

"אתה כוכב! אל תפסיק! אני ממש גאה בך! זה ממש חלומי! אני מתה על זה! אחלה! אתה ממש טוב בזה! אתה לומד מהר! בוא נספר לפורום! איזו ירידה מעולה! זהו זה אני גומרת! איזו יציאה מעולה!" גנחה פופינס בזמן שעשיתי עם לשוני קסמים בכוס שלה! הפלצן של המדינה יודע לעשות עוד כמה דברים מסתבר צחוקקריצה

אחרי כמה דקות מענגות פופינס גמרה ברעידות והתנשפה קלות... היא אמרה שעבדתי יפה היום שהיה מדהים וממש התמוגגה מאושר Tongue

"אוינק אוינק בוא תדפוק אותי בתחת!" Tongue גנחה פופינס מוחא כפייה

דחפתי את חזיריק הקשיח לפיה החם לעוד מציצה חמה ורטובה שאחריה הוא היה מוכן ומזומן לחדור ל POPKA שלה Tongueצחוק

פופינס הלבישה על חזיריק הקשיח קונדום שמשום מה לא היה לשביעות רצונה צחוק

"איטס בד קונדום!" צעקה פופינס והתחילה לסטור לחזיריק הקשיח שהתעופף מצד לצד חסר ישע צחוק

אחרי שפופינס הפסיקה להוציא על הקונדום את זעמה, היא עלתה עליי לרכיבה הפוכה. חזיריק שלי חדר בשמחה לטוסיק הסקסי שלה והחגיגה האנאלית התחילה! Tongueמוחא כפייהצחוק

"אני כ"כ חרמן שעומד לי הזין כמו מקדח חציבה של פטישון בוש!" צחוק צעקתי בטירוף וטפחתי על ישבנה המקפץ של פופינס Tongue

"סקסית מלוכסנת שלי את מרגישה טוב טוב את פטישון בוש שלי בתחת שלך הא?" Evil Smile שאלתי את פופינס והיא גנחה: "כן כן כן!" צחוקצחוקצחוק

פופינס הסתובבה והמשיכה לרכב עליי כשחזיריק שלי קודח בפיזדה הרטובה שלה! Tongue

במהרה היא חשפה שיניים חדות ושובבות ונשכה אותי כהוגן באוזניי ובצווארי. לחשנו זה לזו חריו חריו חריו שובב של זכר ונקבה! זה היה פשוט נפלא! מוחא כפייה

חזריק הקשיח שלי חזר בשמחה לתחת של פופינס וזחלנו בחושניות לקצה המיטה... בספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר והקפצתי אותה כל הדרך עד למראה. מול המראה אני ופופינס התענגנו איך חזיריק מפלח את ישבנה היפה. אחחח איזה עבודה הוא נתן השובב! הוא ללא ספק אוהב חורים קטנים ומתוקים Tongueצחוק

התיישבתי על הספה והליידי המלוכסנת שלי קיפצה על חזיריק החסון בפוזת הצפרדע האנאלית! Star

"יסססס תדפוק אותי בתחת עמוק וחזק! מרוב מה שהולך בינינו יש אדים בחלונות!" צעקה פופינס ושנינו הבטנו על החלון בהלם צחוקקריצה

הרמתי שוב את פופינס באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזיינתי אותה עמוק וטוב במיסיונרית אנאלית! Tongue

"פופינס את ממש חבילה מושלמת!" החמאתי לפופינס ונמסתי מעיניה המלוכסנות והחודרות קריצה

פופינס נשענה על השידה והמשכתי לפרק את הטוסיק הקטן והשובב שלה Tongue

"הווווו יאההההה אני EBARISHKA שלך!" Tongueצחוק צעקתי בהתלהבות וטפחתי על ישבנה המקפץ של פופינס מוחא כפייה

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה את התחת גרררררר Tongue

"פופינס את שווה זין בטירוף!" Tongue צעקתי בהתלהבות אדירה.

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות אנאליות סוערות ופרועות! מוחא כפייה

התהפכנו והמשכתי לזיין את פופינס בתחת כשהיא שוכבת על הבטן Tongue

זיינתי את שכנתי הנימפומנית פופינס עמוק וחזק בתחת ומשכתי בשיערה הגולש חיוך גדול

פופינס נהייתה קצת רעבה אז ביקשה לטעום את זרע ה EBARISHKA שלי יססססססס Tongueצחוק

פופינס נשכבה עליי ב 69, דחפה אצבע לישבני והתחילה למצוץ את חזיריק הקשיח באהבה גדולה חיוך גדול דחפתי אצבע לישבנה של פופינס והתמוגגתי ממציצתה גרררר גררררר מוחא כפייה

אחרי כמה דקות מענגות במיוחד ה EBARISHKA הקשיח שלי ירה את מטענו הטעים לפיה הקטן של פופינס חיוך גדול היא חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "זרע של EBARISHKA" וגרגרה את הזרע בגרונה יסססססססססססס Tongueצחוקמוחא כפייהStar

פופינס ירקה את הזרע מפיה, הביטה עליו בסקרנות ואמרה: "לטס סי... אווווו יו קום ורי גוד ורי גוד!" TongueStarצחוק

תשמעו חבר'ה השכנה הנימפומנית שלי מאוהבת בזרע שלי!!! הללויה! זה זמן למסיבה ירוקה עד אור הבוקר! צחוקצחוקצחוקקריצה

מוסר השכל: גם שמבשמים את האוויר בניחוחות לא נעימים אפשר לקבל זיון פרוע מהשכנה שלך צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים!!! TongueTongueTongue

זה היה משחק פלוצל'ה מדהים! פעם הבאה תורך Tongueצחוקצחוקצחוקקריצה

לפעמים מוצאים הפתעות בתיבת דואר, מי כמוך סקסית יודעת צחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים המדהימים שלך סקסית! הם כה יפים ומתוקים! TongueTongueTongue

Heart Hug

Lavelle

677
אוינק אוינק ואוקטביה פופינס בדייט מהסרטים ובזיון לילי כ"כ

סוער אך איזה חום את החימום צריך לכבות!!!

אהלן חבר'ה כאן ידידכם המסוקס אוינק אוינק ואני בדרכי לקרוע את תל-אביב! Cool

אין כמו שוטטות בתל-אביב לפני חצות... יש הרבה כוסיות שרק מחכות לי עם רגליים פתוחות ופיזדה רטובה! Evil Smile

הפעם לשם שינויי הייתי בדרכי לדייט עם בחורה מדהימה! היו לי פרפרים בבטן. כזאת בחורה עוד לא ראיתי נשבע לכם בחזיריק הקשיח שלי צחוק

"תל-אביב לפני חצות רוח לא רוצה לנשוב. בבית קפה בין השכונות עוד לא כיבו את האורות. על כיסא לבדה יושבת..." שרתי לאוקטביה פופינס המדהימה! היא ברונטית כוסית מלוכסנת עיניים בעלת חיוך שובב ומזמין! Tongue היא הדייט שלי ללילה... ימותו הקנאים! Party

"לא בטוח מה לומר אם כדאי בכלל לגשת, לסגת..." המשכתי לשיר Embarrassed

"משליכה מבט קטן מזמינה אותך לשבת..." שרה אוקטביה פופינס חיוך גדול

התיישבתי ליד פופינס, הבטתי בעיניה היפות ומזמזתי אותה בשקיקה Tongue היא ליטפה את מפשעתי ופילסה את דרכה אל עבר חזיריק הקשיח Star

"מזמינה הפוך לשנינו" שרה אוקטביה פופינס והמלצר הביא לנו קפה הפוך חיוך גדול

20160206 141922(700)

שתינו את הקפה ההפוך והמשכנו להתמזמז בשקיקה חיוך גדול

"אוי איזה חום! אולי נזוז?" שרה אוקטביה והתלוננה על החום.

"נזמין חשבון הלילה לא הולכים לישון!" Evil Smile שרתי לפופינס וקרצתי לה קריצה

"אני גרה בדירה שכורה ממש קרוב לדרך השלום!" שרה לי פופינס ועיניה המלוכסנות ממש נצצו צחוק

"יאללה בואי ניסע!" Tongue אמרתי לפופינס ולקחתי אותה ביד לאוטו שלי. התיישבנו בפרארי שלי ונסענו אחוזי חרמנות לדירה השכורה של פופינס. מרוב הזרע ההגה שלי היה דביק... אני עושה הרבה פרו ורבו עם ברונטיות מלוכסנות בעלות פיזדות רטובות באוטו שלי צחוק

ביקשתי מפופינס שתיתן לי מגבון מתא הכפפות, לצערי היא מצאה שם משהו אחר צחוק

"אחלה מגבון יש לך פה! חוטיני מסריח!" כועס צעקה פופינס בעצבים

"זה חוטיני שלך עכשיו הורדת אותו!" צעקתי לפופינס צחוק

מה פתאום זה לא שלי! לא עשו אותי באצבע! את מי אתה מנסה למרוח!" כועס צעקה פופינס

"זה שלך! את שיכורה מהקפה!" צעקתי לפופינס שהתחילה להחטיף לי סטירות Shockedצחוק

"IA SHOKOLADNII ZAITZ

IA LASKOVII MERZAVETS

IA SLADKII NA VSE 100

OOO!"

שרתי לאוקטביה פופינס ורקדתי מולה עם חזיריק הקשיח שהתעופף מול הפרצוף שלה צחוק

פופינס לא יכלה להתאפק והתנפלה עליו ברעב גדול. היא מצצה אותו באגרסיביות במציצת הכריש המפורסמת שלה צחוקקריצה

פופינס עדיין לא נרגעה ודרשה לדעת של מי החוטיני הזה? אמרתי לה שזה של שרמוטה שעשיתי אתמול באוטו צחוק

"מהההההה? אני בשבילך רק סטוץ?!" כועס צעקה בתדהמה פופינס

"מה פתאום את האהבה האמיתית שלי! אהבה ממבט ראשון!" הרגעתי את פופינס חיוך

"באמת? יופי כי אני רוצה להתחתן ולעשות איתך ילדים!" אמרה פופינס בשמחה Tongue

"אוייש אישה כמה את מדברת!" אמרתי לפופינס וסתמתי את פיה עם חזיריק הקשיח Evil Smile

המשכנו לנסוע והגענו לבניין שבו גרה פופינס. כל הנסיעה פופינס מצצה לי יססססססס מוחא כפייה

"בתל אביב לפני חצות עולים בחדר מדרגות, אני מרגיש ממש כמו דמות בסרט!" שרתי בזמן שעלינו לדירה השכורה של פופינס.

התיישבנו בשולחן יפה ומסודר עם נרות באמצע.

"מה תרצה לשתות?" שאלה פופינס

"אני אשמח ליין" השבתי לפופינס וליטפתי את רגלה.

פופינס הלכה להביא בקבוק יין וחירפנה אותי כשבדרך היא נענעה מולי את ישבנה הסקסי Tongue

"פותחת יין לבן והיא מוזגת ומוזגת אותי גומרת!" Tongue שרתי בזמן שפופינס מזגה לי כוס אחרי כוס של יין לבן. הייתי כבר ממש שיכור מהיין ומאהבתי לפופינס Star בסוף פופינס כבר שפכה לי את היין מהבקבוק ישירות לפה צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

20160206 141858(700)

"אולי נלך לחדר אם אתה רוצה אתה יכול להישאר פה גם לישון" שרה לי פופינס בשובבות

"איזה לישון הלילה לא עושים חשבון!" שרתי לפופינס וטפחתי על ישבנה Evil Smile

הלכנו לחדר השינה כששנינו נוטפים מחרמנות... ריח הסקס מילא את האוויר ובקרוב המיטה תהיה לחה קריצה

זחלנו על המיטה ופופינס במהרה התיישבה לי על הפנים ושרה:

"IA SHOKOLADNII ZAITZ קופץ לך על הפנים!" צחוקצחוקצחוק

פופינס מצצה בחום ובאהבה את חזיריק הקשיח ואת הבייצלך החלקים שלי Tongue

הסנפתי את ישבנה וליקקתי את חור התחת הטעים שלה! חיוך גדול

פופינס עשתה לי טיזינג מחרפן כשליקקה את חזיריק הקשיח לכל אורכו ונמנעה מלקחת את הכיפה שלו לפה, התחרפנתי עד שלבסוף הכיפה של חזיריק הקשיח החליקה לפיה החם Tongue

פופינס חשפה את שיני הכריש הגדולות שלה והתחילה לנשוך אותי ברעב גדול בגופי ובישבני Tongue

"אוינק אוינק תלקק לי את ה POPKA!" צעקה פופינס צחוק ליקקתי לה את הPOPKA ועוד איך! ליקקתי בשקיקה כי POPKA שלה זה מעדן סקסי Tongueמוחא כפייה

"פופינס תשמעי בין כל מה שקורה בינינו תכבי את החימום איזה חום!" שרתי לפופינס וניגבתי את הזיעה משנינו צחוק

פופינס נשכבה על הגב ופתחה את רגליה לרווחה Tongue

צללתי בין רגליה והדבקתי את לשוני לכוס הורדרד והמתוק שלה חיוך גדול

"נהדר! אתה גדול! איזה יופי שמצאתי אותך! אתה כוכב! עבודה יפה! ידעתי שאתה יכול! זהו זה! ואללה! אחלה! איזה צלילים מעניינים אתה עושה שם! רואים שעבדת על זה!" גנחה פופינס בזמן שליקקתי לה את הפיזדה הטעימה והרעבה שלה Tongue

אחרי כמה דקות מענגות במיוחד פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות. היא גמרה כשחיוך גדול מרוח על פניה היפות ואמרה שהיה "מעולה!" Tongue

"הלילה לא הולכים לישון! הלילה לא עושים חשבון!" Tongue צעקה פופינס

"מה עושים הלילה?" שאלתי את פופינס...

"מזדיינים!" התפוצצה מצחוק פופינס צחוק

פופינס עלתה עליי לרכיבה והתחילה לדהור על חזיריק הקשיח אל תוך הלילה Tongueצחוק

ינקתי מפטמותיה הטעימות ולחשתי לה באוזן חריו חריו חריו של חזיריק שובב Tongue פופינס נשכה אותי באוזניי ובצווארי ולחשה לי באוזן חריו חריו חריו של נקבה מיוחמת Tongueצחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר. העפתי אותה על חזיריק הקשיח שלי כל הדרך עד למראה. מול המראה זיינתי את פופינס במרץ רב ככה שכריות ישבנה מחאו כפיים מוחא כפייה

"קדימה SUSIK שלי תדפוק אותי חזק ועמוק!" צעקה פופינס צחוק

"SUSIK שלי SOSI MAU SISU!" צעקה פופינס ודחפה את הפטמה שלה לפה שלי. התפוצצנו מצחוק צחוקצחוקצחוק

הרמתי שוב את פופינס באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזיינתי אותה מהר וחזק במיסיונרית מטריפה! Tongue

פופינס נשענה על השידה, הבליטה את ישבנה והזמינה אותי לחדור לפיזדה שלה Evil Smile

חדרתי עם חזיריק הקשיח לפיזדה הרטובה של פופינס ודפקתי אותה כהוגן! אחחח כולה נוטפת סקס שווה זיון! Star

"פופינס את מאוד אטרקטיבית, חמודה וחרמנית אש!" החמאתי לפופינס שגנחה מהתרגשות Tongueצחוק

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לקדוח לה בפיזדה כמו שחזיריקים קשיחים קודחים צחוק

"פששש פופינס את ממש פצצת מין! יפה בטירוף!" המשכתי להחמיא לפופינס Tongue

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Tongue

התהפכנו והמשכתי FUCK POPINS PUSSY HARD AND DEEP כשהיא שוכבת על הבטן! Tongueצחוק

"תשמעי פשוט שלחת אותי לגן עדן ואני לא מגזים בכלל!" צעקתי לפופינס בהתלהבות Tongue

"YOU ARE CRZAY!" צעקה פופינס צחוק

"MY HAZIRIK IS CRAZY!" צעקתי לה צחוק

"YOUR HAZIRIK IS SUPER CRAZY! צעקה פופינס צחוק

זיינתי את פופינס עמוק וחזק בכוס הרטוב שלה והפלקתי על ישבנה המקפץ מוחא כפייה

פופינס הייתה כבר מאוד רעבה והיא רצתה לטעום את הזרע ההפוך שלי צחוקקריצה

"שוט יור ספרם! דונט טולק!!!" הודיעה לי פופינס Tongueצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

נשכבתי על הגב ופופינס התיישבה עליי ב 69, היא דחפה אצבע לישבני והתחילה למצוץ לי בחום ובאהבה Heart ליקקתי את חור התחת הטעים שלה והתבוננתי בו בהערצה Tongue

אחרי כמה דקות מעלפות השפרצתי את הזרע ההפוך שלי לפיה של פופינס! היא הביטה בי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק דייט" ואז גרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarחיוך גדול בתאבון פופינס! Tongue

חברים זה היה דייט מהסרטים! לא כל יום מוצאים באתרי היכרויות נימפומנית כוסית מלוכסנת עיניים, אוהבת חזיריקים קשיחים 24/7! כל האוטו שלי יהיה עכשיו מפוצץ בחוטיני שלה! צחוק

NO MORE STUZ HUTINI ONLY NYMPHO POPINS HUTINI! צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים! TongueTongueTongue

היה לנו דייט מטורף! הרגשתי כמו דמות בסרט Tongueצחוקצחוקצחוק

ונסיים בשיר מדליק שגורם לשרון לטפטף מהפיזדה צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקקריצה

"IA SHOKOLADNII ZAITZ

IA LASKOVII MERZAVETS

IA SLADKII NA VSE 100

OOO!

צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

ד"ש לחורצ'יקים הטעימים שלך סקסית TongueStar

Heart Hug

Lavelle

678
אוינק אוינק ואישתו אוקטביה פופינס רבים, בוגדים ומזדיינים! צחוק

שלום חברים יקרים כאן שוב אוינק אוינק ואני מאוד מוטרד לאחרונה. אישתי הברונטית והמלוכסנת אוקטביה פופינס לא נותנת לי לישון בלילות! אחרי זיון ארוך ופרוע בכל הפוזות האפשריות כל מה שגבר צריך זה לנוח ולצבור כוחות... הוא והזין שלו Star אבל איך זה אפשרי כאשר כל הלילה אוחזים לך בבולבול? איך אפשר לישון ככה פאאאאאק כועסצחוק

אישתי פופינס בעלת הטוסיק השובב יש לה גם ידיים מאוד שובבות וכל פעם שאנחנו ישנים בכפיות היא שולחת יד ותופסת את הזין שלי! לי זה מפריע! לא יכול להירדם ככה! היא לא יכולה לעזוב את חזיריק הקשיח שלי לרגע! או שהוא אצלה בחורים או שהוא אצלה ביד! זה מאוד מחמיא לי שהיא חולה על חזיריק הקשיח שלי אבל אלוהים יש גבול לכל תעלול! יום אחד הוא פשוט יתפרק אסור לשחוק את הוד קשיחותו צחוק

"אוינק אוינק בוקר טוב!" אמרה לי אוקטביה בבוקר וחיוך שובב נמרח על פניה היפות ועיניה המלוכסנות נצצו צחוק

"בוקר בוקר אני מותש!" אמרתי לה ותפסתי את הראש

"למה אוינק אוינק?" שאלה אותי פופינס תוך כדי שהיא משחקת לי בחזיריק צחוק

"כל הלילה היד שלך אחזה בחזיריק הקשיח שלי! זה מפריע לי! אני לא יכול ככה יותר!" כועס צעקתי בעצבים צחוק

"אויי איזה שטויות ממתי זה מפריע לך? אתה כזה מעצבן! לך לעבודה אני ממשיכה לישון!" אמרה פופינס ולקחה את חזיריק הקשיח לפיה כדי שאני ארגע... נרגעתי מהר, פופינס היא קוסמת! קוסמת מלוכסנת מארץ המוצצות Tongueצחוק

כמו שפופינס אוהבת לישון עם הזין שלי בידה אני אוהב לגלוש במחשב ולהתכתב עם חבריי הדלביובים צחוק לפני השינה.

שכבתי במיטה על הגב כשאישתי לידי והתעסקתי בלפטופ שלי. לחצתי על המקשים ללא הפסקה עד שאישתי כבר רתחה מעצבים צחוק

"נו מה אתה מקליד שם כל הזמן? יא קלדנית כוס אמא שלך! אתה מפריע לי לישון! מה זה בית הדפוס הזה פה?!" כועסצחוק צעקה פופינס וסגרה את הלפטופ שלי.

"אוינק אוינק בוא נזדיין! בוא תרד לי!" אמרה בהתלהבות פופינס

"לא יכול מותק אני מתכתב עם חברים!" אמרתי לפופינס והמשכתי להקליד

"השעה כבר 2 בלילה! תגיד אתה נורמלי? אתה דלביוב? מה אתה מקליד שם?" כועס צעקה פופינס צחוק

שמעתי לפופינס לפני שהיא דופקת את הלפטופ הזה בראש שלי ונשכבתי לידה כמו ילד טוב חיוך גדול

כעבור כמה דקות היא שוב שלחה את היד שלה לחזיריק שלי ונרדמה ככה Wacko

"דייייייי דיייייייייייייייי אני לא יכול יותר! תפסיקי לגעת לי בזין כשאנחנו ישנים!" צעקתי לפופינס והעפתי את היד שלה צחוק

"דלביוב מה זה מפריע לך???!!! אתה יודע מה אוינק אוינק קח את השמיכה שלך ולך לישון בסלון!" צעקה פופינס ובעטה בי עד שנפלתי מהמיטה צחוק

הלכתי לסלון מובס ועצבני כאשר חזיריק שלי מתנדנד בין רגליי ומסתכל בי כמו כלבלב פצוע צחוק

החלטתי לקדוח חור בקיר ולבדוק במה אישתי פופינס מתעסקת בחדר השינה שלנו קריצה הבטתי דרך הקיר וראיתי את פופינס מסתכלת עליי דרך החור שהיא בעצמה קדחה בקיר צחוק איזה מטורפים אנחנו... לא יכולים לבלות לילה אחד בנפרד בלי לדעת במה עוסק השני צחוק

כעבור כמה ימים ישבתי על הספה בסלון ובדקתי עדכונים בפייסבוק עד שנתקלתי בתמונה שגרמה לעיניים שלי לצאת מהחורים! אישתי פופינס יושבת בתנוחת כלבה מיוחמת ומלקקת זין גדול של איזה שמוק! כועסכועסכועסצחוק

IMG 1015(700)

"יא שרמוטה מה העלית! איזה שרלילה אישתי פאאאאאק!" צעקתי בעצבים ושמעתי את צחוקה המלגלג של אישתי בחדר השינה. הבטתי דרך החור בקיר וראיתי איך אישתי מאוננת ומוציאה לי לשון! כועסצחוק

אין בעיה זונה חכי חכי מה אני אעלה לפייסבוק בקרוב Evil Smile

אחרי בילוי פרוע עם נערת ליווי עם ציצים גדולים העלתי את התמונה הזאת לפייסבוק! היא לפחות בניגוד לאישתי לא תפסה לי את הזין בזמן שישנתי על הציצים שלה צחוק

IMG 1014(700)

"אההה בן זונה! אתה עם כוסית עם חזה ענק! שמוק חכה חכה מה יהיה לך!" צעקה פופינס צחוק

באותו לילה חגגתי בג'קוזי עם עוד שתי כוסיות עם חזה ענקקקקק בג'קוזי

"הנה לך שרמוטה תקנאי!" צעקתי בשמחה והעלתי עוד תמונה לפייסבוק צחוק

IMG 1016(700)

יום למחרת הייתי בשוק כשראיתי את התמונה הזאת בפייסבוק של אישתי! היא הייתה עם 3 בודיבילדרים עם זיינים ענקיים! כועסכועסכועסצחוק

IMG 1011(700)

הצצתי דרך החור בקיר וראיתי את אישתי מאוננת וגונחת! כועסצחוק

"היי על מי את מאוננת שם?" שאלתי את פופינס

"על 3 הבודיבילדרים עם הזיינים הענקיים!" Tongue גנחה פופינס צחוק

"לאאאאאאאאאאאאאאאאאא תפסיקי עם זה מיד! אין בעיה את עוד תצטערי על זה!" אמרתי ושפשפתי את הידיים בממזריות קריצה

חסמתי את פופינס בפייסבוק בואו נראה איך היא תגיב לזה! Approve

"מההההההה? הוא חסם אותי בפייסבוק? איזה בן זונה!" צעקה פופינס והתחילה לאונן בעצב צחוק

"אוףףףף אני מתגעגע לזיונים שלנו" אמרתי לעצמי כשישבתי על הספה ואוננתי...

"לא זה לא יכול להמשך ככה! אהבת חיי עם החורים הרטובים והרעבים נמצאת ממש מעבר לקיר ואני יושב פה ומאונן כמו איזה בתול?" מבולבל צעקתי בבלבול.

ורצתי לדלת שהפרידה בין הסלון לחדר שינה...

דפקתי על הדלת ושמעתי שבו זמנית פופינס דופקת בדלת מצידה השני של הדלת

פתחנו את הדלת יחד ו...

צעקנו בו זמנית:

"פופינס אני לא יכול יותר אני חייב את הכוס שלך!"

"אוינק אני לא יכולה יותר אני חייבת את הזין שלך!

TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוק

התנפלנו זה על זו! התנשקנו והתמזמזנו ונשפכנו על המיטה Tongue

אפילו שכעסנו זה על זו שאני הזדיינתי את שרמוטות עם חזה ענק ופופינס הזדיינה עם בודיבילדרים עם זיינים ענקיים, סלחנו זה לזו. אני יודע שפופינס הכי אוהבת את חזיריק הקשיח שלי לא סתם היא מחזיקה אותו ביד כל לילה שאנחנו ישנים קריצה

פופינס התיישבה לי על הפנים עם ישבנה הסקסי והתנפלה על חזיריק הקשיח Tongue היא מצצה אותו בחום ובאהבה!

היא שליקלקה את הבייצלך החלקים שלי בפיה החם וליקקה את חזיריק כמו חתולה רעבה! Star

ליקקתי ברעב גדול את חור התחת של פופינס, הוא ממש טעים ומתוק יאמי יאמי Tongueמוחא כפייה

פופינס חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי בכל גופי ובישבני הסקסי עד שצרחתי כמו נקניק שמורטים לו את השיערות צחוקצחוקצחוק

פופינס ביקשה ירידה טובה! הורדתי את החוטיני שלה, שמתי אותו על הצוואר והסנפתי אותו בשקיקה! פתחתי את רגליה של פופינס לרווחה וצללתי לעבר הפיזדה הרטובה שלה Tongue

נישקתי אותה בנשיקות עדינות שהעבירו צמרמורת בגופה של פופינס יססססססס מוחא כפייה

ליקקתי מלמטה למעלה בלק אחד את התחת ואת הכוס של פופינס והיא פשוט יצאה מגדרה! Tongue

"אוינק אוינק אתה גאון! אתה מלקק בו זמנית כוס ותחת!" גנחה פופינס מלשוני השובבה מוחא כפייה

"מי גאון של אמא?! איך לא חשבו על זה קודם? איך אתה עושה את זה? אתה גורם לי להתרגש! עליתי פה על משהו... אתה ממש חכם! איזה צלילים אתה עושה! כיף לשמוע אותך! תודה רבה! דבל סחטיין! שימחת את ליבי! תענוג לראות אותך עובד!" גנחה פופינס בזמן שליקקתי לה בשקיקה את הכוס Tongue

אחרי כמה דקות של קרנבל אוראלי שעשיתי לפופינס עם לשוני בפיזדה שלה היא התחילה לרעוד והתנשפה קלות! היא גמרה כשחיוך ממיס על פניה היפות ואמרה שהיה מצויין! Tongue

"אף בודיבילדר לא ירד לי ככה!" צעקה פופינס ובאותם רגעים קברתי את הראש שלי בתחת שלה צחוק שוב היא עם הבודיבילדרים שלה הצילו! צחוק

אחרי שהסנפתי את התחת של פופינס כהוגן יצאתי החוצה ונתתי לה למצוץ עוד את חזיריק הקשיח. הוא עמד כמו טיל בליסטי וחיכה לעשות את מה שהוא עושה כל כך טוב... מפרק את הפיזדה הרטובה של פופינס Evil Smile

פופינס עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחלתי להקפיץ אותה במרץ על חזיריק הקשיח! אני בטוח שהבודיבילדרים לא הקפיצו אותה ככה, זה פטנט שלי! Cool

פופינס הסתובבה והמשיכה לרכוב עליי כשהיא עם הפנים אליי. היא חשפה את שיניה החדות והתחילה לנשוך אותי באוזניי ובצווארי. לחשנו זה לזו חריו חריו חריו שובב של זכר ונקבה וזה היה ממש נפלא! מוחא כפייה

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר. הקפצתי אותה במרץ על חזיריק הקשיח כל הדרך עד למראה. מול המראה דפקתי את פופינס עמוק וחזק בפיזדה ושנינו התענגנו איך הטוסיק של פופינס קיפץ וכריות ישבנה מחאו כפיים במרץ Tongue

התיישבתי על הספה ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue

הרמתי שוב את פופינס באוויר והעפתי אותה על חזיריק הקשיח בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה ופירקתי לה את הפיזדה במיסיונרית מטריפה Tongue

פופינס נשענה על השידה והמשכתי לדפוק אותה עמוק וחזק בכוס הרטוב שלה בעמידה חיוך גדול

"אני יכול להגדיר כזמן הכי קסום שהיה לי בחיים!" צעקתי בהתלהבות וטפחתי על התחת של פופינס Tongue

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה את הפיזדה כהוגן! פתחתי את פלחי ישבנה של פופינס והתענגתי על חור התחת המדהים שלה! מוחא כפייה

"פופינס זיינת לי ת'צורה בתנוחות שראיתי רק בסרטי פורנו ולא חשבתי שזה יכול לקרות לי!" החמאתי לפופינס שנתנה לי קונטרות מטמטמות! Tongueצחוק

"אני מרגיש מלך העולם! בלי להגזים!" צעקתי בקולי קולות וזיינתי את פופינס במרץ רב! Tongue

פופינס גנחה מאושר והחזירה לי קונטרות מטורפות Star

הסתובבנו ביחד והמשכתי לפמפם את הפיזדה של פופינס כשהיא שוכבת על הבטן. קולות פליק פלאג חזקים נשמעו בחדר וריח של סקס מילא את אוויר! Evil Smile

זיינתי את אישתי פופינס כהוגן בכוס הרעב שלה עד שהיא נהייתה ממש צמאה וביקשה שאני ארענן את פיה בזרע איכותי וטעים מבית היוצר של בייצלך הרכים Tongue

פופינס נשכבה עליי ב 69, דחפה לי אצבע בטוסיק והתחילה למצוץ בחום ובאהבה את חזיריק הקשיח Tongue הסנפתי את ישבנה של פופינס בשקיקה וליקקתי את חור התחת הטעים שלה חיוך גדול

אחרי כמה דקות מדהימות מילאתי את פיה של פופינס בזרע טעים ומרענן! פופינס חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק מציץ בחור!" וגרגרה את הזרע בגרונה יססססססס Tongueמוחא כפייהStar

חברים יקרים יותר אני לא אמנע מאישתי החרמנית להירדם עם הזין שלי בידה. אם זה מה שעושה לה טוב אני מבסוט! מה שטוב לאישתי טוב לי העיקר שהזנזונת הזאת לא תשתולל שוב עם 3 בודיבילדרים בזמן שאני יושב על הספה ומאונן צחוקצחוקצחוק

פופינס בואי נעשה הסכם! את לא תלקקי יותר זיינים ענקיים של בודיבילדרים ואני לא אלקק יותר ציצים של שרמוטות עם חזה ענק צחוקצחוקצחוק

בלי חורים בקירות ובלי אוננות על שרמוטות רטובות ובודיבילדרים חרמנים צחוקצחוקצחוק

סוף

שרונוש סקסית שלי היה ענקקקקקקק TongueTongueTongue

חי חי חי הרגת אותי עם התמונות שציירת סקסית את פיקאסופופינס צחוקצחוקצחוקקריצה

סקסית חזיריק שלי מוכן ומזומן בשבילך, את יכולה להירדם כשהוא בידך כל לילה. אני לא אעשה לך פרצופים ולא אהפוך לקלידנית של בית דפוס, מבטיח לך צחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים היפים שלך סקסית Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

679
אוקטביה פופינס אישה חכמה! דוברת 3 שפות וחיה רעה

במיטה! Evil Smileצחוקקריצה

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני בחור שובב וטוב לב שאוהב לפרק את חברתו היפה והמלוכסנת אוקטביה פופינס Tongue אוקטביה היא כוסית ברונטית בעלת טוסיק שובב וסקסי והיא אלופה אוראלית וואגינלית ממדרגה ראשונה! מוחא כפייה יש לה גם תואר לאוכלת בתחת מקצוענית מהפקולטה לזיונים אנאליים! Starצחוק איזה חברה יש לי הא? לא לקנא כולם בבת אחת תקחו מספר ותעמדו בתור צחוקקריצה

אז מה הבעיה אתם שואלים? לא הספיק לפופינס התואר שלה והיא החליטה במפתיע להתחיל ללמוד 3 שפות ברמה גבוהה! למה לעזאזל היא צריכה לדעת 3 שפות? בסקס לא צריך לדבר, רק לגנוח חזק ולשמן את החורים Approveצחוק

"אוינק אוינק אהובי החלטתי ללמוד 3 שפות ברמה גבוהה! יש עכשיו קורס מזורז באינטרנט חיוך גדול אז אל תפריע לי בבקשה, תשב על הספה ותראה טלויזיה, תהיה ילד טוב אוינק שלי חיוך גדול

ישבתי על הספה כמה שעות עד שחזיריק שלי התחיל לנדנד לי... קמתי בעצבים מהספה והלכתי לחדר. פופינס שכבה על המיטה מול הלפטופ שלה ושיננה משפטים בכל מיני שפות מבולבל

"למה את צריכה לדעת 3 שפות???!!! בשבילי מספיק שתגידי בעברית: "כן דפוק אותי חזק ועמוק אני רטובה! אל תפסיק!" צעקתי לפופינס וסטרתי על ישבנה התפוחי Evil Smile

"I'M Wet! אני רטובה! Ya Mokraya!" אמרה לפתע פופינס ב 3 שפות צחוקצחוקצחוק

"אוינק אוינק לך מפה אתה מפריע לי ללמוד!" אמרה לי פופינס וסילקה אותי מהחדר צחוק

נשארתי לעמוד מהאחורי הדלת שלה ושמעתי אותה גונחת בקולי קולות בכל מיני שפות Shockedצחוק

"O Yes I Masturbate! אני מאוננת!" גנחה פופינס צחוק

"מגוגל תמונות לוקח ואת אמא שלך פותח!" צעקתי לפופינס מעבר לדלת צחוק

"Oink Oink Fuck You! אוינק אוינק לך תזדיין! Oink Oink Idi Nahui!" צעקה פופינס והתפוצצה מצחוק צחוק

"מתמסטל ומאמא שלך מקבל!" צעקתי לה צחוק

!אני אדפוק אותך עכשיו בתחת אוינק אוינק !Ia Sei4as Trahnu Tebia V Jopu

"!Now I Fuck Your Ass

צחקקה פופינס צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

"אני אבוא עכשיו עם חמש בודיבילדרים שיקרעו את הכוס של אמא שלך!" Evil Smile צעקתי לה צחוק

"אוינק אוינק חמש בודיבילדרים ידפקו אותך בתחת ויגמרו לך בפה יא שרמוטה אתה הרי מת על זה!" צעקה פופינס והתפוצצה מצחוק צחוק

"תמשיך להסתכל על הכוס הקטן והשובב שלי ולהזיל ריר!" הקניטה אותי פופינס כשהצצתי מהדלת צחוק

"יא בת זונה שרמוטה כוס אמא שלך!" צעקתי לה צחוק

"השתחררת מהשפיך בפה מהר והתחלת לדבר?" צחקקה פופינס צחוק

"זונה בת זונה מסריחה!" צעקתי לה צחוק

"מרוב זין בתחת אתה כבר משלשל נשמה!" התפוצצה מצחוק פופינס צחוק

לפתע פופינס קמה מהמיטה והתקרבה אליי כשעל פניה חיוך ערמומי...

"אווו אוינק אוינק אתה עצוב כי אני לא בסביבה לשחק לך בחור תחת יותר? אהה אוינק אוינק?צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

אני אראה לך מה זה עכשיו! אתה מפריע לי ללמוד 3 שפות! אני ארביץ לך עכשיו!" צעקה פופינס והחטיפה לי בעיטות חזקות ברגליים עד שהתמוטטתי Shockedצחוק

אפילו שרגליי היו גמורות לא ויתרתי וקפצתי לכיוון המיטה שבחדר השינה על קביים Cool (חחחח השתמשתי במגב ומטאטא של שרון צחוק)

יססססס חברים זה מבצע זיון! קפצתי בעזרת הקביים בזינוק אחד למיטה! מוחא כפייהStarצחוק

"אהובתי הגעתי! חשבת שתפטרי ממני כל כך מהר הא? אז זהו שאני עדיין פה!" צעקתי בגאווה לפופינס וכמעט שברתי את הראש בדרך למיטה כשאחד הקביים נתקע במיטה צחוק

"!Be Careful, תזהר! !Astarozna Dveri Zakrivautsa" צחקקה פופינס וסגרה את רגליה כשפילסתי את דרכי לכוס שלה צחוקצחוקצחוק

פופינס הפכה אותי על הגב והתחילה לקפוץ על פניי עם ישבנה Tongueצחוק

"!I'm Jumping On Your Face, אני קופצת לך על הפנים! Ya Prigau Na !Tvayom Lize" צעקה פופינס צחוק

פופינס הייתה כבר מאוד חרמנית ושלפה את חזיריק הקשיח מתחתוניי, כנראה שלימוד 3 השפות עשו אותה חרמנית במיוחד אבל אפילו כשביצעה בי את זממה האוראלי היא לא ויתרה על התרגול צחוקקריצה

"!I'm Sucking Your Dick אני מוצצת לך את הזין! !Ya Sasu Tvoi Hui" מלמלה פופינס כשחזיריק שלי היה בפיה החם צחוקצחוקצחוק

"אוינק אונק איך העזת להפריע לי בלימודים שלי? !You Are Asshole אתה ממש חור תחת! !Ti Dirka Jopi" צחוק אמרה לי פופינס והמשיכה למצוץ את חזיריק הקשיח שלי Tongue

התנפלתי על החור התחת של פופינס בשקיקה וליקקתי אותו ברעב גדול! Tongue

"!Oink Oink Polizi Mne Popku! Lick My Asshole, תלקק לי את חור התחת!" צחקקה פופינס בזמן שלשוני הברישה טוב טוב את החורצ'יק שלה Tongue

פופינס חשפה לפתע שיניים ונשכה אותי ללא הפסקה בגופי ובישבני! צרחתי בטירוף כמו חזרזיר שצולים אותו על אש גדולה ונוגסים בו ללא הפסקה צחוקצחוקצחוק

"אוינק אוינק תאכל My Popka!" אמרה לי פופינס בשלוש שפות בו זמנית Tongueצחוק

אכלתי את ה Popka של פופינס בזמן שהיא שליקלקה את הביצים החלקות שלי והתענגה על חזיריק הקשיח במציצה חמה ורטובה מוחא כפייה

"אוינק אוינק אני רוצה ירידה טובה! למדתי הרבה ועכשיו אני רוצה להתפנק כהוגן!" אמרה לי פופינס ונשכבה על גבה. היא פתחה לי את רגליה לרווחה והזמינה אותי להיכנס פנימה. יששששששששש Dveri Atkrivautsa! צחוקצחוקצחוק

זחלתי בין רגליה של פופינס וברגע ששפתי הכוס שלה נפתחו לרווחה הדבקתי את לשוני הארוכה לכוס שלה! חיוך גדול

"וואו! בדיוק! מדהים! תמשיך ככה! זה באמת יפה! יוצא דופן! סחטיין! חן חן! מחשבה יפה! (עשיתי לה פניות חדות עם הלשון בכוס Tongue) אתה גורם לזה להישמע קל!" גנחה פופינס בזמן שהתפרעתי לה בפיזדה עם לשוני השובבה Tongue

אחרי כמה דקות מענגות במיוחד פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה וחיוך גדול נמרח על פניה היפות וגנחה שהיה מעולה! Tongue

הגיע הזמן לעשות סקס סוער! אחרי שפופינס למדה 3 שפות היא כבר ילדה גדולה ומוכנה לדפיקה טובה! Tongueמוחא כפייהקריצה

פופינס עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחילה לדהור עליי במרץ כמו סוסה פראית Tongue

"יסססססס אני מקבל פינוק של קינג!!!" צעקתי בחוזקה וטפחתי על ישבנה המקפץ של פופינס Tongueמוחא כפייה אחחחח חזיריק עשה חיים משוגעים בפיזדה של פופינס זה היה מחזה מרהיב! Star

פופינס הסתובבה והמשיכה לדהור עליי כשהיא עם פניה אליי חיוך גדול

ezgif com resize

היא לחשה לי באוזן חריו חריו חריו של נקבה מיוחמת ואני לחשתי לה באוזן חריו חריו חריו של זכר חרמן Tongue

פופינס חשפה את שני החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי חיוך גדול אחחחחח פופינס היא בחורה על הכיפאק! מוחא כפייה

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר חיוך גדול

הקפצתי אותה כל הדרך עד למראה ושם שנינו התענגנו על הטוסיק המקפץ של פופינס שהשתקף במראה Star

"פופינס את חרמנית אש ויש לך כוס טעים במיוחד!" צעקתי לפופינס והמשכתי להקפיץ אותה על חזיריק הקשיח מוחא כפייה

התיישבתי על הספה ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Star

"קווה קווה קווה!" קרקרה פופינס צחוק

"Susik Sosi Sisu!" צעקה פופינס ודחפה את הפטמה שלה לפה שלי Tongueצחוק

הרמתי שוב את פופינס באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וקדחתי לה עמוק וחזק בפיזדה! Tongue

עברנו לעמידה. פופינס נשענה על השידה והמשכתי לפרק לה את הכוס מכל הלב והנשמה! Star

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה וזיינתי אותה עמוק וחזק בכוס בזמן שאני מתענג על ישבנה הסקסי עם חור התחת היפה שלה Tongue

"בובה את יודעת בובה את יודעת שאני מכור אלייך! מתעורר באמצע הלילה מפנטז על הליטופים שלך!" שרתי לפופינס Tongueקריצה

התהפכנו והמשכתי לזיין את פופינס כשהיא שוכבת על הבטן! Star

אחחח כריות ישבנה קיפצו במרץ מעוצמת הזיון! מוחא כפייה

זיינתי את פופינס חזק ועמוק בכוס ושרתי לה:

"בובה את יודעת בובה את יודעת אני רק צריך את הגוף שלך!" Tongueצחוק פופינס התמוגגה מהמחמאות שלי TongueTongueTongueTongueTongueTongue

"אוינק אוינק אני רעבה ורוצה לטעום את הזרע שלך!" צעקה פופינס וליקקה את שפתיה Tongueצחוק

פופינס נשכבה עליי ב 69 והתחילה למצוץ את חזיריק הקשיח שלי. תוך כדי היא גם שיחקה עם ה Palchik שלה בחור התחת שלי יססססס Tongue הבטתי בהערצה בחור התחת שלה וליקקתי אותו בשקיקה מוחא כפייה

אחרי כמה דקות מדהימות השפרצתי לפיה השובב של פופינס כמות גדולה של זרע חם וטעים! פופינס הביטה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "זרע של SUSIK!" וגרגרה את הזרע בגרונה יססססססססס Tongueמוחא כפייהStarצחוק

חברים יקרים למדתי משהו היום! למדתי שאם החברה שלך יודעת 3 שפות ההרגשה היא כמו להזדיין עם 3 בחורות חרמניות שגונחות חזק כל אחת בשפה שלה!

פופינס תמשיכי ללמוד עוד שפות ולאתגר את חזיריק הקשיח שלי! מוחא כפייה הוא אוהב אורגיות פרועות ופיזדות רטובות שדוברות כמה שפות! Tongueצחוקקריצה

סוף

איזה כיף לעשות אהבה פרועה עם הפיזדה הרטובה שלך! Tongueצחוקקריצה

סקסית שלי היה מדהים! !It was Amazing! Eto Bilo Udevitilno Tongueצחוקצחוקצחוק

סקסית אני כבר מתגעגע לישבנך הסקסי שיקפץ על פניי! הטוסיק שלך ממש כרית טעימה וסקסית Tongueמוחא כפייה

ד"ש לחורצ'יקים היפים והטעימים שלך! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

680
אוקטביה פופינס הולכת לחדר כושר בטייץ סקסי ואוינק אוינק

שולף את האנקונדה שלו כ PLAN B צחוקקריצה

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ויש לי חברה כוסית על! שמה אוקטביה פופינס Tongue

היא פרגית שובבה ומלוכסנת ויש לה טוסיק שמשגע את כולם! אני לא ממש אוהב את זה, אני רוצה את הטוסיק שלה רק לעצמי! אני מקבל עצבים כשמישהו נועץ מבטים בתחת שלה אהההההה Wackoצחוק

היה זה יום נעים וחמים, נפגשתי עם חברתי פופינס בבית קפה חיוך גדול

שתינו מיץ של בוקר וקשקשנו על כל מיני דברים כשלפתע פופינס קמה ואמרה שהיא ממהרת לחדר כושר.

"מאמי אני הולכת לחדר כושר, אחזור בקרוב. ביי מאמי נפגש בערב" אמרה לי פופינס וקמה

"אוקיי מאמי..." עניתי לה וכעבור שתי שניות הרמתי את מבטי וקלטתי מה היא לובשת!!! ShockedShockedShocked

"מהה??? את הולכת לחדר כושר עם הטייץ הזה?" שאלתי את פופינס והבטתי על ישבנה בהלם Shockedמבולבל

20141114 2235150 F25002

"כן!" Tongue אמרה פופינס בשובבות ונענעה את ישבנה

"לא את לא!" כועס אמרתי בתוקף

"אני לא מאמינה, אתה מגזים!" אמרה פופינס

"מגזים כן, כל בחור בחדר כושר יסתכל עלייך ככה!" אמרתי ועשיתי לפופינס הדגמה עם המשקולות קריצה

20160227 181202(700)

קמתי, תפסתי שתי משקולות והרמתי את המשקולות תוך כדי שאני מבליט את הזין ונועץ עיניים בתחת של חברתי פופינס צחוק

"מאיפה הבאת את המשקולות האלה?" צחוק שאלה פופינס וצחקקה

"אל תנסי לשנות נושא אימג' אפרסק שכמותך" צחוק אמרתי לפופינס

"אתה תמיד עושה לי את זה... אני רק רוצה להתלבש בנוח לחדר כושר" אמרה פופינס במחאה

"נוח? למה שלא תלבשי את המכנס שקניתי לך? זה נוח!" Tongue אמרתי לפופינס ונופפתי מולה עם המכנס צחוק

20160227 181448(700)

"אני לא לובשת את זה אני אראה כמו בן! גאד אוינק אתה כזה קנאי! למה אתה דואג שבחורים יסתכלו על מה שכבר שלך? אתה לא מבין שאני אוהבת אותך ואף אחד לא ישנה את זה?" שאלה פופינס ביאוש.

"מה אמרת עכשיו?" שאלתי את פופינס צחוק

"שאני אוהבת אותך!" Heart אמרה לי פופינס בחיוך מקסים חיוך גדול

"אני פשוט לא רוצה שמישהו יסתכל על התחת שלך" מבולבל אמרתי לה בעצב

"אוינק אוינק אני הולכת לחדר כושר כדי לעבוד על התחת שלי בשבילך! אתה אוהב ישבנים סקסיים נכון?" שאלה פופינס וליטפה את התחת שלה Tongue

"כן ואני לא יכול לשקר" חיוך אמרתי לפופינס והבטתי על הטוסיק שלה בהערצה

"אז תן לי ללכת כי האנקונדה שלך לא רוצה אלא אם יש לי לחמניות סקסיות! אוקיי?" שאלה פופינס וליטפה את האנקונדה שלי שאיימה להתפרץ מתחתוניי צחוק

"אוקיי! כן אני בסדר עם זה..." אמרתי לפופינס וליטפתי את הלחמניות הסקסיות שלה Tongue

"ביי" אמרה פופינס

"ביי" אמרתי לה ונופפתי עם היד

"מה את עושה?" שאלתי את פופינס כששמתי לב שהיא... כועס

"מתאפרת!" Tongue אמרה פופינס בשובבות וצחקקה צחוק

"WTFUUUUUUUUKKKK!!!" צעקתי כמו משוגע וכמעט תלשתי את הפוני שלי צחוקצחוקצחוק

"אולי במקום חדר כושר נלך אליי הביתה ונעשה שם קצת כושר?" קריצה הצעתי לפופינס ומזמזתי בשקיקה את ישבנה.

"המממ אוינק אוינק כל פעם אתה עושה לי את אותו תרגיל!" צחוק אמרה פופינס וצחקקה

"אני יודע שאת רוצה לעשות סיבוב אפילו אם רק ניסע אליי הביתה!" שרתי לפופינס והצמדתי את האנקונדה שלי לתחת שלה Tongue

"אוקיי אוינק אוינק בוא ניסע!" אמרה בהתלהבות פופינס, תפסה אותי באנקונדה והובילה אותי לפרארי שלי Cool

נכנסנו לפרארי הלוהטת שלי ונסענו במהירות אליי הביתה. כל הנסיעה פופינס מצצה בשקיקה את האנקונדה שלי Tongue זאת הייתה מציצה מאוד פרועה! פופינס כמעט בלעה את האנקונדה שלי וראתה כוכבים צחוק

"נשב בנוח בספה הרגשה נעימה הווו יאהההה" Tongue שרתי לפופינס והושבתי אותה על הספה המרווחת שלי חיוך גדול

"את אומרת שחסר לך תשוקה אני חושב שמצאת אותה... תתכונני למה שיקרה אל תתפלאי" שרתי לפופינס שהתחילה ממש לאנוס אותי בתשוקה צחוק עכשיו בהחלט לא חסר לך תשוקה סקסית שלי צחוקקריצה

הרמתי את פופינס ונשאתי אותה בזרועותיי למיטה. השכבתי אותה על המיטה והורדתי ממנה את הטייץ ואת החוטיני הסקסי שלה. תפסתי את הלחמניות הסקסיות שלה ומיששתי אותן בחרמנות אדירה! הטוסיק הזה שלי ורק שלי יסססססססססססס TongueStarEvil Smile

הרחתי את ה POPKA היפה של פופינס ויצאתי מגדרי! מוחא כפייה

פופינס היפה ביקשה ירידה. היא נשכבה על הגב, פתחה את רגליה לרווחה והזמינה אותי לצלול למפל הורוד שלה Tongue הדבקתי את לשוני לפיזדה הרטובה שלה ועשיתי לה שם בלאגן גדול! Tongueצחוקקריצה

"פנטסטי! אהבתי! קדימה אוינק אוינק לך על זה! זה מתקדם יפה! נפלא! נו תתחיל לרדת כמו שצריך! אוו זה יותר טוב! מצוין! זה גדול! אתה משחק אותה בגדול! הפעם עשית את זה!" גנחה פופינס בזמן שעשיתי לה קסמים בכוס עם לשוני השובבה Tongue

אחרי כמה דקות נפלאות של ירידה מושקעת וחושנית פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה בחיוך גדול וגנחה שהיה נפלא! מוחא כפייה

"אוינק אוינק שיחקת אותה בגדול!" Tongueמוחא כפייה צעקה פופינס וליטפה את ראשי חיוך גדול

פופינס הפכה אותי על הגב והתחילה לקפוץ על פניי עם ישבנה הסקסי. הלחמניות הטריות של ישבנה עטפו את פניי וחור התחת המתוק שלה התעלס עם שפתיי החושניות ולשוני השובבה Tongueצחוק

פופינס התנפלה על הביצים החלקות שלי ומצצה את שתיהן בו זמנית בפיה הלוהט Tongue

היא מצצה את האנקונדה שלי הידוע גם בשמו המסחרי "חזיריק הקשיח" בחום ובאהבה וליקקה אותו כמו חתולה עם לשונה הרטובה Star היא עשתה קסמים עם הפה שלה שעד עכשיו אני לא מצליח לשכוח TongueTongueTongueTongue

פופינס שלי יש לה שיניים חדות והיא כמובן משתמשת בהן בתבונה! היא חשפה אותן והתחילה לנשוך אותי בכל גופי וב POPKA הסקסית שלי Tongueקריצה צעקתי חרררררר וחריוווווווווווו ונלחמתי בשיניי הקרוקודיל שלה בגבורה צחוק

פופינס הייתה כבר סופר חרמנית ורצתה גם לעבוד על שרירי הרגליים שלה חיוך גדול

היא התיישבה על חזיריק הקשיח שלי ברכיבה הפוכה והתחילה לדהור עליו במרץ רב ובשקיקה! Tongue הפיזדה שלה הייתה סופר רטובה וזאת הייתה הרגשה מדהימה!

החורצ'יק היפה שלה הציץ מהפלחים החמים והחגיגה לעיניים הייתה פשוט מדהימה! מוחא כפייה

פופינס הסתובבה והמשיכה לדהור עליי כשהיא עם פניה אליי. היא לחשה לי באוזן חריו חריו חריו של נקבה רטובה ואני לחשתי לה חריו חריו חריו של זכר חרמן Tongue

פופינס תפסה את החוטיני שלה ודחפה אותו לפניי צחוק "תריח את ה TRUSIKI שלי!" צעקה פופינס והתפוצצה מצחוק צחוק

פופינס חשפה שוב את שיניה החדות ונשכה אותו ברעב גדול באוזניי ובצווארי צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר. הקפצתי אותה על חזיריק הקשיח שלי כל הדרך עד למראה הגדולה. העפתי את פופינס במרץ מול המראה ושנינו התענגנו איך ישבניה הסקסיים מוחאים כפיים מוחא כפייהTongue

התיישבתי על הספה ופופינס המשיכה לקפץ על חזיריק הקשיח בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue

הרמתי את פופינס שוב באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזיינתי אותה במיסיונרית מטריפה! Star

ezgif com resize (1)

עברנו לעמידה, פופינס נשענה על השידה ופירקתי את הפיזדה הרטובה שלה בזמן שה POPKA שלה קיפצה בשובבות מדהימה! הדלביובים בחדר כושר יכולים רק לחלום על ה POPKA הזאת! זאת ה POPKA שלי אוווווו יסססססססססס Tongueמוחא כפייהקריצה

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי להשחיל אותה עמוק וחזק בפיזדה הרטובה שלה Evil Smile התיישבתי על הברכיים, פתחתי את פלחי ישבנה של פופינס וליקקתי את המקום שממנו זורחת השמש Tongueמוחא כפייה

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Evil Smile טחנתי את הפיזדה של פופינס והיא הייתה המאושרת בנשים! מוחא כפייה

הסתובבנו וזיינתי את פופינס חזק בכוס כשהיא שוכבת על הבטן. הטוסיק שלה קיפץ במרץ ועל הלחמניות הטריות שלה עברו גלים Tongueמוחא כפייה נשכבתי בין רגליה ודחפתי את פניי בין הלחמניות הסקסיות שלה. בפנים היה כל כך חמים והטעם היה מדהים! מוחא כפייה

זיינתי את אהובתי פופינס עמוק וחזק בכוס הלוהט שלה וצעקתי: "אנחנו מחליפים פוזה את מרגישה את הזין שלי בפנים?" Evil SmileTongue

"הוווו כן אהובי אני מרגישה אותו היטב בפיזדה הרטובה שלי!" גנחה פופינס צחוק

"תגידי לי סקסית איפה את רוצה לקבל את המתנה שלך?" שאלתי אותה וטפחתי על ישבנה Star

"אוינק אוינק אני רוצה לקבל בפה את המתנה שלך!" צעקה פופינס Tongue

"יש לי מתנה סמיכה וטעימה! שפיך מבית היוצר של אנקונדה הקשיחה! כל הזכויות שמורות!" צחוקקריצה צעקתי לפופינס וקדחתי בפיזדה שלה Evil Smile

פופינס נשכבה עליי ב 69, דחפה לי אצבע בטוסיק והתחילה למצוץ בשקיקה את חזיריק הקשיח שלי חיוך גדול הסנפתי את ישבנה וליקקתי ברעב גדול את חור התחת היפה שלה מוחא כפייה

כעבור כמה דקות מדהימות השפרצתי לפיה של פופינס את המתנה הטעימה שלי! זרע חם וטעים כמו שהיא אוהבת! אין להשיג כזה בחדר כושר וזה בדוק! Approve

פופינס חייכה אליי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אנקונדה שובבה!" צחוק וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStar

חברים מוסר השכל... אם החברה הלוהטת שלכם רוצה ללכת לחדר כושר ולנענע עם ישבנה מול דלביובים חרמנים עם משקולות תשלפו את האנקונדה הקשיחה שלכם ותצליפו איתה על התחת שלה! Evil Smile מניסיון זה עובד צחוקקריצה

סוף

איך לך צורך ללכת לחדר כושר אף פעם, את הישבנים הסקסיים שלך תשיגי בקפיצות נמרצות על האנקונדה שלי צחוקצחוקצחוקTongueTongueTongueקריצה

ראיתי שאהבת את המתנה שלך... אני יודע שאת אוהבת מתנות טעימות אוווו יסססססס Tongueמוחא כפייהקריצה

חזיריק הקשיח שלי מוכן לעבוד על התחת שלך 24/7, תשלחי לו SMS והוא יעמוד לרשותך במיידי! נתת לו יחס של מלך!!! Tongueצחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים הטעימים שלך סקסית! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”