אוינק אוינק הולמס וד"ר וורשה מפרקים למר פופינס ת'צורה!
ואז מזיינים את אישתו הנימפומנית אוקטביה פופינס! 

שלום חברים יקרים שמי מר פופינס ואני נשוי לאוקטביה פופינס. כשרק התחתנו זה היה באושר אבל כעבור זמן מה גיליתי שאישתי שרמוטה נימפומנית ומזדיינת עם גברים שהיא מכירה באתרי היכרויות ואני מקבל זיון פעם בחודש!
הייתי צריך להריח שהיא שרלילה לפני שהתחתנתי איתה אבל לצערי כבר מאוחר מידי... למרות כמות הזין שהיא אוכלת אני אוהב אותה 

החלטתי לתחמן את אישתי פופינס ולהתחפש ככה שהיא לא תזהה אותי
אם כולם מזיינים אותה אז גם לי מותר לזיין אותה... אני פאקינג בעלה למען השם! 

התחפשתי לארנב ונכנסתי לאתר ההיכרויות ששם אישתי תופסת גברים לזיונים. בחרתי בכינוי מר ארנב! כמה מקורי הא? 

לפני שהתחלתי להתכתב עם אישתי החלטתי ללכת לחוג קרב מגע כדי להגן על שתי שיני ארנב שלי 

אל תצחקו זה עניין רציני! אם אישתי תגלה שזה אני זה יכול להיות ממש מסוכן ושתי שיני ארנב שלי יקרות לי מאוד! 

הגעתי לחוג קרב מגע כשאוזני ארנב על ראשי (אוזניים מתלבושת שפנפנה של שרון) ושתי שיני ארנב בולטות מהפה שלי
מדריך הקרב מגע (שרון) צחקק קלות כשראה אותי ומיד שלח אגרוף לכיוון שתי שיני ארנב שלי
זאת הייתה רק בדיקה תרגעו הוא לא באמת התכוון לשבור לי את שתי שיני ארנב שלי
חוג הקרב מגע היה מדהים והמדריך לימד אותי את כל סודות המקצוע! הרגשתי כמו בסרט של ואן דם! הייתי עם כל כך הרבה ביטחון שיכולתי לתת למישהו נוקאאוט עם שתי שיני ארנב שלי הווווווו יאההההההה 

סיימתי את החוג בהצטיינות ורצתי בחזרה לביתי כדי להתכתב עם אישתי באתר ההיכרויות. הכינוי שלי גרם לה להרטיב ואחרי התכתבות קצרה קבענו להיפגש 

הייתי צריך לחמוק מהבית ולהסתובב ליד החלון. אישתי הערמומית נוהגת להציץ מהחלון בזמן שהיא עם הזיין על הקו... אם הזיין לא חתיך היא סוגרת את הטלפון ומבטלת את הזיון
כל הכבוד לה האמת לפחות יש לה טעם 

הסתובבתי ליד הבית וראיתי את אישתי מבטלת איזה זיין יסססססססס 

כשאני מחופש למר ארנב הרמתי טלפון אליה

"פששששש מר ארנב אני רואה אותך! איזה חתיך אתה גרררררר! אתה יכול להיכנס אני מחכה ומרטיבה!" צעקה לי אישתי פופינס בטלפון 

עליתי מיד לדירה שלנו ונכנסתי לדמות של מר ארנב 

אישתי פגשה אותי עם חיוך מאוזן לאוזן וחייכה לעברי עם עיניה המלוכסנות והחרמניות. כבר שכחתי מתי היא חייכה לעברי ככה 

פופינס לא בזבזה זמן בדיבורים! שלפה מיד את הזין שלי מתחתוניי והתנפלה עליו במציצה חמה ורטובה!
היא מצצה לי בעמידה כשהיא נשענת וישבנה משתקף במראה. הרמתי את השמלה שלה, הזזתי את חוטיני שלה הצידה והסתכלתי בחרמנות על חור התחת שלה!
הוא יפה ושובב! לפתע חשבתי לעצמי כמה גברים חרמנים חדרו אליו והבנתי שלא חדרתי אליו כבר כמה חודשים בלאאאאאט 

לא התאפקתי והתכופפתי כדי ללקק את חור התחת של אישתי, הוא היה מתוק בדיוק כמו שזכרתי... אחחחח פשוט תענוג! 

"מר ארנב תסתכל עליי רגע..." ביקשה פופינס והלב שלי התחיל לפעום בחוזקה
הרמתי את פניי בזהירות וראיתי איך פניה של אישתי הופכים לפני מכשפה מלוכסנת 

"אההההההה מר פופינס זה אתה! לך NAHUI!!!! בן זונה!" צעקה אישתי ובעטה אותי מהדירה שלי 

זונה! 

טיילתי קצת בחוץ וחזרתי לדירתי אחרי שאישתי כבר ישנה. יאללה בקושי קיבלתי ממנה מציצה בלאאאט... טוב ננסה שוב מחר, יש לי גם מסכה של פיל
(חחח שמתי על הראש שלי את תחתוני הפיל שלי 

)

למחרת פתחתי יוזר חדש וקראתי לעצמי מר פיל
כעבור כמה דקות כבר קיבלתי הודעה מאישתי שרצתה להיפגש איתי 

"כן בהחלט סקסית מלוכסנת שכמותך אני כבר בא! את חמה על החדק הקשיח שלי הא?" שאלתי את פופינס וצחקקתי 

"הוווווו כןןןןןןןןןןן אני ממש חמה עכשיו! בוא אליי עכשיו פיליפילון שלי!" כתבה לי אישתי והתחלתי לרקוד כמו שרוקדים בדיסקוטקה 

התגנבתי מהבית בלי שאישתי תראה אותי והתקשרתי אליה ממספר חסוי. אישתי הציצה מהחלון וכשראתה שאני חתיך הורס אמרה לי לעלות 

איך שפופינס ראתה אותי היא חשפה את החזה שלה ודחפה את הפרצוף שלי לציצים שלה 

"ה SISKI שלך מוציאים אותי מדעתי!"
צעקתי בהתלהבות! מיששתי את ה SISKI של אישתי ומצצתי את פטמותיה ברעב גדול 

"גם ה HUI שלך מוציא אותי מדעתי!" צעקה אישתי והתנפלה על הזין הקשיח שלי במציצה רטובה במיוחד

"איזה HUI קשיח גררררר!" צעקה פופינס 

"תלקק עוד את ה SISKI שלי!" דרשה אישתי החרמנית 

לפתע היא תפסה את ראשי והביטה בפניי בסקרנות... עיניי השקד המלוכסנות שלה הפכו לעיניים אדומות של שדה והיא צעקה: "מר פופינס שוב אתה??? אני אראה לך עכשיו מאיפה משתין כריש פופינס!"
צעקה אישתי ותפסה את הזין שלי עם הפה שלה ולא הרפתה 

איכשהו הצלחתי לשלוף את הזין שלי מהפה שלה ונסתי על נפשי מהדירה 

"חה חה חה יא שפן! ברחת כ"כ מהר שיש לי הרגשה שהזין שלך נשאר אצלי בפה!"
צחקה אישתי פופינס וזרקה עליי כל מיני חפצים שהיו בקרבתה 

לא העזתי לחזור הביתה והחלטתי להעביר את הלילה בחנות האינטרנט מול הבית מול המחשב הנייד שלי. הסתכלתי משם על כל הזיינים שאישתי הכירה באתר היכרויות, יאללה איזה טיילת אלוהים! אחד יוצא ומיד נכנס מישהו אחר... די זה לא אמיתי! אישתי היא מלכת השרמוטות! 

מר פופינס לא ידע שאישתו הערמומית רוקמת מאחורי גבו תוכנית זדונית איך ללמד אותו לקח על תעלוליו 

גברת פופינס התקשרה לבלש פרטי בשם אוינק אוינק הולמס ושכרה את שירותיו. אוינק אוינק הולמס עובד עם חברו הטוב ד"ר וורשה
(חחח מר וורשה)

פופינס הסבירה לצמד הבלשים את הצרה שהיא נמצאת בה.... שבעלה מר פופינס לא נותן לה להזדיין עם גברברים מאתרי ההיכרויות ושהוא התחזה למר ארנב ומר פיל 

עשינו את דרכינו לביתה של גברת פופינס... אני אוינק אוינק הולמס והשותף שלי ד"ר וורשה (החזקתי את מר וורשה). הגענו לביתה של גברת פופינס והיא מאוד שמחה לראות אותנו והודתה לנו שבאנו אליה מיד בהתרעה כזאת קצרה. התחבקנו והתנשקנו עם גברת פופינס ולפני שהספקנו לשאול לשלומה היא התנפלה על הזיינים הקשיחים שלנו!
היא הצמידה את הזיינים שלנו אחד לשני ומצצה לשנינו בו זמנית כשהיא מתכופפת בעמידה! הכלים שלנו לא קטנים ברוך השם והיא הצליחה להכיל את שניהם בפיה השובב, בראבו! 
לקבלת פנים כזאת לא ציפינו, שרמוטה נימפומנית חולת זין שכרה אותנו גוד גוד וארי גוד!
"גרררר יאמי יאמי!" צעקה פופינס כשהתענגה על השמוקים שלנו 

אחרי שגברת פופינס נרגעה קצת והסכימה להוציא את הכלים שלנו מהפה הרעב שלה
היא סיפרה לנו באיזה בית מלון התמקם מר פופינס.

"גברת פופינס אל תדאגי אנחנו נלמד את הבן זונה הזה לקח!"
אמרנו לה ביחד והלכנו כמו שני עבריינים לבית המלון 

פרצנו לחדרו של מר פופינס וראינו אותו מאונן על הספה 

"אתה מר פופינס?" שאלנו את השמוק שישב על הספה ושיחק בפופינס הקשיח שלו
(חחח מר ג'ירפה היה מר פופינס)

"כן מה רצונכם?" שאל מר פופינס...
"אנחנו כאן כדי לכסח לך ת'צורה! אישתך המלוכסנת פופינס שכרה אותנו!"
הודענו למר פופינס ונעמדנו בעמידה קרבית 

"אני מר טייסון לא כדאי לכם להתעסק איתי!" צעק מר פופינס ושלח את אגרופיו לכיוון שלנו 

בלמנו את מר פופינס במקצועיות אדירה, העפנו אותו על הספה וכל אחד בתורו התיישב לו על הפרצוף עם התחת שלו! קודם אני ואז ד"ר וורשה
כמובן שלא הסתפקנו בזה וחוררנו אותו בישבן!
קודם אני חוררתי אותו בתחת וד"ר וורשה זיין אותו בפה ואז התחלפנו 

אחרי שמר פופינס היה מחורר עד היסוד השארנו אותו להשתכשך בשפיך שלנו 

מיהרנו בחזרה לגברת פופינס כדי לספר לה את הבשורה המשמחת! 

כשגברת פופינס שמעה שבעלה לא יטריד אותה בחודש הקרוב היא צעקה משמחה! 

"וואאאווו אני לא יודעת איך להודות לכם!" צחקקה פופינס וקרצה לנו בשובבות 

היא תפסה את הזיינים שלנו שעמדו כבר כמו תרנים והובילה אותנו למיטה 

"בואו לפה חמודים שלי! גברת פופינס תטפל בכם טוב טוב"
אמרה בשובבות פופינס.

נשכבנו על המיטה ופופינס התיישבה מולנו בדוגי. היא הצמידה את הזיינים שלנו זה לזה ומצצה אותם בשקיקה! הלחיים שלה התנפחו כששני הכלים שלנו בפיה והיא נראתה כמו אוגרת שמנמנה 

פופינס הייתה סופר רטובה ודרשה ירידה!
מכיוון שד"ר וורשה מתלמד הוא יצפה בי וילמד איך גורמים לכוסית ברונטית מלוכסנת עיניים לאורגזמה מדהימה!

פופינס נשכבה על הגב. הורדתי את החוטיני הסקסי שלה וצללתי לעבר הכוס הורדרד והמתוק שלה
פופינס לא הזניחה את ד"ר וורשה ומצצה לו מידי פעם בזמן שירדתי לה
אלוהים היא כזאת שרלילה רעבה לזין! 

"גררר פנטסטי! אתה אדם דגול! וואוו!!! מעולה! מדליק!" גנחה פופינס בזמן שירדתי לה 

אחרי כמה דקות פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות. היא גמרה כשחיוך גדול מרוח על פניה היפות ואמרה שהיה ממש טוב!

"אדון אוינק אוינק זה היה מעולה! אתה על הסוס מתי הזין שלך אצלי בכוס?" שאלה פופינס ושנינו התפוצצנו מצחוק
ד"ר וורשה מתקשה לצחוק, אין לו ראש וזה... 

פופינס הפכה אותי על הגב והתיישבה על פניי עם ישבנה הסקסי. פופינס לבשה שמלה שעטפה את הראש שלי ככה שהרגשתי שאני נמצא במערה חשוכה ומסתורית 

"אדון אוינק אוינק אתה מפחד מהחושך?"
צחקקה פופינס וקיפצה על פניי עם ישבנה.

"כן כן נפלא! אתה רוצה ללקק לי את חור התחת?"
שאלה פופינס בשובבות...

"בטח רוצה!"
צעקתי בהתלהבות

"לך על זה!" צעקה פופינס 

הדבקתי את לשוני לחור התחת שלה והתמוגגתי מטעמו המשובח! גרררר כ"כ טעים יאמי יאמי 

פופינס והתנפלה על חזיריק הקשיח שלי ועל הביצים החלקות שלי
היא עשתה להן מציצת פאק פאק רועשת ומצצה את שתיהן בו זמנית! הבנתם כבר שלפופינס יש פה שיודע להכיל זרגים קשיחים וביצים מלאות בזרע 

פופינס גם עשתה לי מציצת פוליש מחרפנת וליקקה את חזיריק הקשיח כמו סוכריה על מקל 

אח"כ פופינס חשפה שיניים ונשכה אותי ללא הפסקה בגופי ובישבני הסקסי
צעקתי כמו שאויינקים ורדרדים צועקים ופופינס הרטיבה מזה בטירוף! 

"אוינק אוינק POLIJI MNE DIRKU JOPI" 
צעקה פופינס ומיד התנפלתי שוב על חור התחת שלה וליקקתי לה אותו כאילו חיי תלויים בזה 

"DA DA DIRKA JOPI טעימה!" צעקתי בהתלהבות 

"קדימה פופינס תלקקי לד"ר לוורשה את חור התחת!" צעקתי ודחפתי את ראשה לחור התחת של ד"ר וורשה 

פופינס ליקקה את חור התחת של ד"ר וורשה ביסודיות ואפילו דחפה את הלשון שלה לחור התחת שלו יסססססס 

פופינס אמרה שאני חייב לטעום את חור התחת של ד"ר וורשה וככה פתאום מצאתי את עצמי עושה DOUBLE RIMMING 

חחח עברתי בין חור התחת של ד"ר וורשה לחור התחת של פופינס כמו שרמוטה מלקקת תחתים 

"קדימה אוינק אוינק תדפוק אותי כמו שצריך!" צעקה פופינס ועלתה עליי לרכיבה. היא דהרה עליי ודחפה את הפטמה שלה לפה שלי
היא הזהירה אותי שאם אני לא אתנהג יפה היא תשפריץ לי חלב בפה 

פופינס המשיכה לקשקש כל מיני שטויות ונשכה אותי באוזן בנשיכות שובבות ומדגדגות 

תפסתי את ראשה ודחפתי אותה לזין של ד"ר וורשה, היא מצצה לו בזמן שזיינתי אותה עמוק וחזק בכוס הרטוב שלה יססססס 

"אוייי ד"ר וורשה עומד לגמור קדימה אוינק אוינק תפתח פה גדול!" צעקה פופינס וקירבה את הזין של ד"ר וורשה לפה שלי 

(חחח שרון עם השטויות שלה
)

לחשנו זה לזו חריו חריו חריו שובב של זכר ונקבה! זה היה נפלא! 

פופינס ירדה ממני והתיישבה על ד"ר וורשה. היא רכבה עליו במרץ ומצצה לי בשקיקה! אויי היא כזאת שרלילה מלוכסנת זה נפלא! 

פופינס עזבה את ד"ר וורשה והתיישבה שוב עליי. זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר. הקפצתי אותה על חזיריק הקשיח כל הדרך עד למראה. מול המראה שנינו התענגנו על הטוסיק של פופינס שקיפץ במרץ וכריות ישבנה מחאו כפיים 

התיישבתי על הספה ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית 

קמתי מהספה והקפצתי את פופינס החרמנית בחזרה למיטה, השכבתי אותה על המיטה ופירקתי אותה במיסיונרית מטריפה 
"זה באמת יפה! מצוין! נפלא!" צעקה פופינס

"זה באמת יפה! מצוין! נפלא!" צעקה פופינס

בהמשך פופינס נשענה על השידה ופירקתי אותה בכוס בעמידה 

"פופינס את מלכת יופי אמיתית! אפילו הייתי אומר אלת מין! מזדיינת אש!!! מוצצת הכי טובה במדינה!" החמאתי לפופינס והכוס שלה מיד טפטף 

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק אותה בכוס הלוהט שלה בזמן שהיא מצצה לד"ר וורשה ועשתה לו רימינג חודרני יסססס 

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות!
פופינס מצצה לד"ר וורשה ושיחקה לו בביצלך! 

הסתובבנו והמשכתי לדפוק את פופינס בכוס כשהיא שוכבת על הבטן!

הזין של ד"ר וורשה היה ממש מול הפרצוף שלי אז מצצתי לו ועשיתי לו רימינג בזמן שזיינתי את פופינס
היא הייתה בעננים כי חזיריק לפתע גדל בעוד כמה סנטימטרים 

"שיחקת אותה בגדול!!!" צעקה לי פופינס 

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! 

זיינתי את פופינס חזק בכוס ומשכתי בשיערה הגולש! הסוסה פופינס אהבה עמוק וחזק בכוס וצהלה משמחה 

מהאורגיה הפרועה שלנו פופינס כבר נהייתה רעבה וביקשה שאשפיך לה בפה את הזרע הטעים שלי 

פופינס נשכבה עליי ב 69, דחפה לי אצבע V POPKU והתחילה למצוץ בחום ובאהבה את חזיריק הקשיח 
ליקקתי לה את ה DIRKA JOPI הטעימה שלה והסנפתי אותה בחרמנות 

אחרי כמה דקות מענגות במיוחד השפרצתי לפיה השובב של פופינס כמות יפה של זרע חם וטעים!
פופינס חייכה בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק הולמס!" וגרגרה את הזרע בגרונה! 

היא נתנה לי למצוץ את האצבע שהייתה ב POPKA שלי וצחקקה 

חברים יקרים זאת הייתה אורגיה מהסרטים! 

אני וד"ר וורשה מאוד שמחנו להעניק שירות לנימפומנית ברונטית מלוכסנת עיניים כמו אוקטביה פופינס שרעבה לזין קשיח ואיכותי 24/7 כמו שיש לנו 

פופינס ניפגש בקרוב כשבעלך מר פופינס יתחפש לחיה חדשה ויחורר אותך בחורים הרעבים שלך
ואנחנו שוב נחורר אותו ואותך! הכי כיף לחורר את משפחת פופינס הללויה! 

סוף
סקסית שלי היה מדהים! 

איזה אורגיה פרועה הייתה לנו הא?
מציצות, רימינגים, POPKI, בלאגנים 

DOUBLE RIMMING כי אני סוטה גדול! 

סקסית אני מתגעגע לטעמו המדהים של חור התחת שלך גררררר 

ד"ש לחורצ'יקים הרטובים שלך 

Lavelle