כ חיזקיהו המלך-איחוד דיונים עם כל הבנות - דף 6 - סקס אדיר

חיזקיהו המלך-איחוד דיונים עם כל הבנות

51
שלום לכולם,

אני משתמש חדש, לאחר זמן רב של קריאה ועיון החלטתי להירשם ולתרום את חלקי.

מובא כאן דיווח על שתי חוויות במקום, שתיהן עם בחורה בשם מאשה (אבל לא אותה בחורה)

הראשונה היא מאשה שראיתי שמדברים עליה פה הרבה, שיער שחור חלק גוף יפה יחסית לגיל (להערכתי 45)
נכנסתי איתה לפני כחודש וחצי, נראית טוב לטעמי, השכיבה אותי על המיטה לאחר שהורתה לי להתקלח (הייתי באמצע יום עבודה אז היה סבבה דווקא שיש מקלחת), מציצה סבירה אך קצרה לטעמי, מצצה איזה 2 דקות ככה ואז באופן ספונטני שלה עלתה עליי לרכיבה שהייתה ממש כייפית, יש לה חזה ממש יפה לטעמי וזאת הייתה תנוחה מצויינת להביט בו, לאחר מכן ירדה ממני ועברה לדוגי (הכל ביוזמתה)
המשכנו ככה עוד כמה דקות עד ההתפוצצות לתוך החליפה. לסיכום: מנסיוני המועט (באמת מועט) עם נערות עובדות הייתה חוויה מצויינת והיא נראית הכי טוב מבין הבחורות שהייתי איתן והסכום הוא 120 ש"ח.

לפני כארבעה חודשים הייתי שם עם בחורה אחרת בשם מאשה, לבשה בגד רשת כזה, רזה 1.70 בערך, נראתה ממבט חטוף מאוד מאוד שווה אבל לאחר שנכנסתי איתה נראתה פחות טוב לטעמי, רזה עם שדיים קטנים מעט נפולים (הבגד רשת מסתיר את העובדה הזאת),
מציצה ממש לא משהו, אפילו כואבת עם השיניים, לאחר מכן עברנו לדוגי, ואז רכיבה עליי וגמרתי במסיונרית, לסיכום החוויה איתה אפשר לומר שהייתה טובה מכיוון ששאלה אותי מה אני רוצה וזרמה עם כל תנוחה שביקשתי, הייתי איתה יחסית זמן ארוך יותר ממאשה השנייה אבל לא הרגשתי סימני לחץ מצידה ולא מצד המקום.

שמח להצטרף ולשתף בחוויות,

חרמני

54
קודם כל תודה, לגבי אווה אם אני לא טועה זאת הבחורה עם הקארה והחזה הגדול, בעוד שמי שאני מתאר יש לה חזה בינוני מינוס וקצת נפול. אגב יש שם עוד אחת יותר מבוגרת עם חזה גדול וקעקוע ליד המפשעה, ממש מעל, מישהו דגם? יכול להמליץ?

55
שלום לכולם,

דיווח טרי מהיום, ביקרתי במקום, חשבתי לגוון אבל לבסוף הלכתי על מאשה, האמת נראתה פחות טוב היום, נראתה יותר מבוגרת ממה שזכרתי שנראתה אבל פעם שעברה היה לי איתה טוב אז לא היה בא לי נפילה כמו שחשתי שבוע שעבר עם קים.

120 שקלים, שלחה אותי להתקלח והלכה להתארגן על עצמה, האמת באה עם סיגריה בפה וזה דיי הפריע אבל כשחזרה לחדר הייתה בלי הסיגריה, שטפה את הפה במי פה וירקה לאמבטיה, ישבתי על המיטה, לקחה ליד קרם ושמן, התחילה ללטף את שמוליק, משם עברה ללעשות לי ביד בלי קונדום כמובן, השכיבה אותי על המיטה ואז... לקחה את שמוליק מרחה אותו טוב טוב בשמן עלתה עליי ועשתה לי כינור דוד (זיון שדיים), נמרחה עליי אני תוך כדי לחצתי את השדיים שלה על שמוליק וזה היה מטורף, משם עברה למציצה מקונדמת טובה, אחרי כמה דקות (תוך כדי התנגדות לזה שאני אגע בשיער ואדרבן אותה למציצה), עברה לרכיבה, עשינו כמה דקות את התנוחה הזאת, שאלה אם אני רוצה לשנות תנוחה, אמרתי כן ושבא לי מסיונרית, עברנו למסיונרית, זיון חזק מאוד, מרים לה את הרגליים מוריד מלטף, הכל חופשי, עד לגמירה שלי. תוך כדי שעשינו את זה במיסיונרית השמיעה קולות של גניחות וכאילו היא גומרת (לא קונה את זה) אבל פה באה ההפתעה, כשסיימנו היא אומרת לי היית תותח ופה ושם ואני כמובן אמרתי לה שהיא אומרת את זה לכל אחד, אז היא אמרה ממש לא ואמרה שלא ציפתה לגמור אבל גמרה (אני לא כל כך מאמין אבל היו סימנים שזה קרה ועוד ישר אחרי שסיימנו אמרה את זה, ומה האינטרס שלה להגיד דבר כזה?)
בסיום שוב שטיפה שלי, היא גם הלכה להתקלח וחזרה להתלבש.
אגב מישהו כאן אמר שמתנשקת, אז לפי מה שהיה איתי לא הסכימה להתנשק, לא הסכימה שאגע בפנים ולא הסכימה שאגע בשיער תוך כדי המציצה. (אולי עניין של כימיה למרות שלהרגשתי הייתה דווקא כימיה טובה אז אני לא יודע)

תכלס הייתי איתה לפני חודשיים בערך והזיכרון לא היה הכי טרי אז אני מדווח שוב לאחר דגימה היום, שווה את הכסף, מאוד שירותית, אני מאוד נהנתי, עושה לי את זה מבחינת מראה (נמוכה עם חזה גדול ולא שמנה, סקסית)

מפחד לנסות אחרות כמו שעשיתי שבוע שעבר עם קים ומאוד התאכזבתי אז אם יש לכם המלצות לדברים דומים אשמח.

תודה לפורום הזה שבזכותו אני מכיר את כל המקומות האלה.

חרמני

56
[QUOTE=חרמני32]קודם כל תודה, לגבי אווה אם אני לא טועה זאת הבחורה עם הקארה והחזה הגדול, בעוד שמי שאני מתאר יש לה חזה בינוני מינוס וקצת נפול. אגב יש שם עוד אחת יותר מבוגרת עם חזה גדול וקעקוע ליד המפשעה, ממש מעל, מישהו דגם? יכול להמליץ?[/QUOTE]
וואלה יום חמישי שעבר בערך ב16:00 הייתי אצל הגברת המדוברת.
קיבלה 150 סיכמנו על גמירה בפה.
מציצה סבבה בלי חליפה ליקוקי ביצים טובים העבירה נגיעות עם הלשון בחור של הישבן אבל ממש קצת.. סקס קצת משעמם אני מעליה אחר כך דוגי הרגשתי שאני עומד לגמור הורידה את הכובעון גמרתי לה בפה כפי שסיכמנו..
סהכ 20 דקות
מראה - 6
גיל - סביבות ה45 ++
סקס - 6
מציצה - 7
שדיים - 8 גדולים ויפים
לא הייתה הרגשת תיקתוק באוויר היה ביננו כימיה טובה אני חושב..
דיווחון ראשון שלי Embarrassed
יחסית

57
איזה קטעים
מסתבר שמרינה זה שם של זונת צמרת מצליחה וכובשת.

מרינה שזיינתי אי שם בשנת 2006
חזרה!!!!!
זו לא מרינה שהיתה מככבת בחיזקיהו. אלא מרינה אחרת.
הכרתי אותה בעבר במכון ממש צמוד לתחנה צרכזית . סמוך מאוד לרחוב 1245 איזה שם דפוק לרחוב. נגמרו האנשים החשובים שמתו??
היה צריך לקרא לרחוב על שם מישהו שהיה זיין על בצעירותו, נגיד רחוב זוהר ארגוב. גם אחד שזיין בכמויות וגם אחד שגמר את החיים שלו בסמים. מתאים למיקום

קיצר... הזדקנה ,יש קמטים. ציצי לא עומד בכלל. אבל תחי הנוסטלגיה
דרך אגב אני מדגיש זו לא מרינה שהיתה בעבר בחזקיהו כמאיישת הראשית של בסיס הזיונים.

59
[QUOTE=ותיקק]
היה צריך לקרא לרחוב על שם מישהו שהיה זיין על בצעירותו, נגיד רחוב זוהר ארגוב. גם אחד שזיין בכמויות וגם אחד שגמר את החיים שלו בסמים. מתאים למיקום
[/QUOTE]
חזק! צחוק
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”