אני משתמש חדש, לאחר זמן רב של קריאה ועיון החלטתי להירשם ולתרום את חלקי.
מובא כאן דיווח על שתי חוויות במקום, שתיהן עם בחורה בשם מאשה (אבל לא אותה בחורה)
הראשונה היא מאשה שראיתי שמדברים עליה פה הרבה, שיער שחור חלק גוף יפה יחסית לגיל (להערכתי 45)
נכנסתי איתה לפני כחודש וחצי, נראית טוב לטעמי, השכיבה אותי על המיטה לאחר שהורתה לי להתקלח (הייתי באמצע יום עבודה אז היה סבבה דווקא שיש מקלחת), מציצה סבירה אך קצרה לטעמי, מצצה איזה 2 דקות ככה ואז באופן ספונטני שלה עלתה עליי לרכיבה שהייתה ממש כייפית, יש לה חזה ממש יפה לטעמי וזאת הייתה תנוחה מצויינת להביט בו, לאחר מכן ירדה ממני ועברה לדוגי (הכל ביוזמתה)
המשכנו ככה עוד כמה דקות עד ההתפוצצות לתוך החליפה. לסיכום: מנסיוני המועט (באמת מועט) עם נערות עובדות הייתה חוויה מצויינת והיא נראית הכי טוב מבין הבחורות שהייתי איתן והסכום הוא 120 ש"ח.
לפני כארבעה חודשים הייתי שם עם בחורה אחרת בשם מאשה, לבשה בגד רשת כזה, רזה 1.70 בערך, נראתה ממבט חטוף מאוד מאוד שווה אבל לאחר שנכנסתי איתה נראתה פחות טוב לטעמי, רזה עם שדיים קטנים מעט נפולים (הבגד רשת מסתיר את העובדה הזאת),
מציצה ממש לא משהו, אפילו כואבת עם השיניים, לאחר מכן עברנו לדוגי, ואז רכיבה עליי וגמרתי במסיונרית, לסיכום החוויה איתה אפשר לומר שהייתה טובה מכיוון ששאלה אותי מה אני רוצה וזרמה עם כל תנוחה שביקשתי, הייתי איתה יחסית זמן ארוך יותר ממאשה השנייה אבל לא הרגשתי סימני לחץ מצידה ולא מצד המקום.
שמח להצטרף ולשתף בחוויות,
חרמני