כ מאיה מתל אביב נפילה מוזרה - סקס אדיר

מאיה מתל אביב נפילה מוזרה

1
הבחורה מפרסמת את עצמה כך

http://m.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11024

אתמול התקשרתי אליה על מנת לטעם איתה להיום , היא לא ענתה אז שלחתי לה הודעה שאני מעוניין להפגש איתה אחריי שעתיים קיבלתי ממנה הודעה הכי ישראלית שיש ''בן כמה אתה'' השבתי לי שאני בן 29 היא שאלה מתי מחר ? עניתי בשעה 6 היא לא ענתה
היום בבוקר שלחתי לבחורה הודעה ''בוקר טוב תוכלי להיפגש איתי היום'' ? היא ישר ענתה לי שכן רק תודיע שעה קודם בכדאי לקבל את הכתובת השבתי לה סגור , בשעה 2 בצהריים היא שולחת לי הודעה שאם אפשר להפגש יותר מאוחר ? אמרתי לה שכן באיזו שעה רק ? היא השיבה ב7 וחצי בערב אמרתי לה שסבבה ובאותה הזדמנות ביקשתי את הכתובת והיא שלחה לי אותה
בשעה 4 וחצי בערך היא שוב שולחת לי הודעה ואומרת שיש לה בעיה גם ב-7 וחצי והיא לא סגורה על השעה ויש בעיה עם החניה , בשלב זה כבר לא עניתי לה היא שלחה סימן שאלה אחריי שעה השבתי לה שסבבה ואם זה יהיה לפני 8 וחצי ? היא אמרה שנראה לי שכן והיא משערת שקצת אחריי 7 וחצי ושבשעה 7 וחצי היא תודיע לי בהודעה
אכן הגיעה השעה 7 וחצי חיכיתי עד 19:50 שלחתי לה הודעה מה נסגר מאיה ? היא ענתה שהיא הרגע נכנסה הביתה והיא היתה בלי הטלפון
בשלב זה הבנתי שאני כבר לא אפגוש אותה היום השבתי לה אוקיי
היא שלחה הודעה מה קורה איתך מחר ? לא עניתי
יש לציין כי אני גר בחיפה ונסעתי במיוחד בשבילה התשובות שהיא סיפקה לי היו של ילדה קטנה שמנסה להתחמק מדייט לא הבנתי למה היא משכה אותי כל כך ומהתחלה היתה לי הרגשה לא טובה כבר שהיא שאלה בן כמה אני
השירות אצלה עולה 700 ש''ח ובכזה דבר לא נתקלתי בחיים
חיכיתי לפגוש אותה שעות שהיא כל שניה שולחת הודעה עם תירוץ אחר
במידה וישארו לי אפילו אני מוכן לעשות צילום מסך ולשלוח את ההתכתבות איתה עם המספר שלה
חזרתי לחיפה והאמת נפגעתי מאוד ממנה לא הצלחתי להבין למה היא עושה את זה גם אם ראתה שלא מסתדר מהתחלה היא היתה צריכה להודיע על כך

2

היו לך 'איתותים', והתעלמת, ונסעת מחיפה לת"א בשביל זונה...
מרחק כזה - לא נוסעים.. ואם כן - אז רק אם אתה בטוח 1000%.
היא זונה.
מזונה לא נפגעים.

תספר את הסיפור הזה ל RD06 שחושב, ומפרסם, ומכריז שצריך לכבד נשים (כאלה...)

המגביה עוף - ירחיק ראות

4
לא נפגעים מזונות. הן רואות בך ארנק מהלך ואתה רואה בהן כוס נייד. מסור לה שלום שלום ושלא תבוא אפילו בחלום.
וזכור - לא עושים עסקים עם ישראליות. המחיר יקר, הביצועים בינוניים והגישה בעייתית. מקווה שלמדת את הלקח.

5
איטצגנין זה נכון שהיו לי איתותים עם הבחורה שהתחילו בבן כמה אבל לא היה אכפת לי לנסוע לשם כי זה כל העניין הייתי בטוח שהיא מקבלת אותי בוודאות שהיא ביקשה לשנות ל7 וחצי היא גם שלחה לי את הכתובת אז נראה לי עוד הגיוני , אבל שהיא שלחה את. ההודעה על שזה גם יהיה אחרי 7 וחצי ויש בעיה עם החניה הייתי בדרך לת''א ואחרי שעה שהיא שלחה לי סימן שאלה אני לא הצלחתי להבין מה היא מנסה להשיג ,אני מסתובב בת''א כמה שעות באוטו כמו מפגר עוד רציתי להגיע אליה עם איזה מרסי או משהו
דבר נוסף שסמתי לב הוא שלמספר הזה קיים וואצ אפ פעיל יש מצב שהבחורה נכנסת ללקוח שאמור להגיע ולפי התמונה עושה סלקציה אם לקבל או לא
לגביי לכבד בחורות אין מה לכבד אחת כזו ביחוד אחת שלא מכבדת אחד שמגיע מעיר אחרת ועושה ממנו קרקס כנראה שבאמת אסור ללכת לישראליות אני בטוח שאצל רוסייה דבר כזה לא היה קורה...

7
לא ברור לי אם מאיה ידעה שאתה מגיע במיוחד מרחוק.
מסכים עם איצטגנין שהפגישה לא היתה סגורה סופית ומחלטת.
אצל הרוסיות בתאגידים המצב לא טוב יותר,למעט אצל יוליה
הפקידה האחראית הנחמדה.
נראה לי שאותתה לך שיש לה בעייה עם הפגישה.
בהחלט יכול להיות שהעדיפה לקוח קבוע על פניך.
זו לצערי הנורמה כיום.היא עוד ניסתה להודיעך בזמן מבחינתה.
אני לא הייתי פוסל אותה בגלל הארוע הזה לתל אביבים והסביבה.
קראתי בעבר תגובות עליה למיטב זכרוני,שהתמונות שלה לא רלוונטיות כיום כיון ששמנה.
ועוד תגובה פושרת אבל כאמור לא בדקתי וזה למיטב זכרוני בלבד.
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו

9
הלך רוח
היא ידעה שאני מגיע מרחוק ואין פה עניין של לאותת היא צריכה להיות מספיק אחראית ולהגיד שלא מסתדר לה להפגש התירוצים שסיפקה ממש לא לעניין ביחוד הקטע שהיא רשמה לי שהטלפון לא היה איתה כנראה רצתה ''להחזיק'' אותי למקרה שיתאים לה להפגש
בגדול היא התנהגה כמו אחת שמנסה להבריז מדייט

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”