http://m.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11024
אתמול התקשרתי אליה על מנת לטעם איתה להיום , היא לא ענתה אז שלחתי לה הודעה שאני מעוניין להפגש איתה אחריי שעתיים קיבלתי ממנה הודעה הכי ישראלית שיש ''בן כמה אתה'' השבתי לי שאני בן 29 היא שאלה מתי מחר ? עניתי בשעה 6 היא לא ענתה
היום בבוקר שלחתי לבחורה הודעה ''בוקר טוב תוכלי להיפגש איתי היום'' ? היא ישר ענתה לי שכן רק תודיע שעה קודם בכדאי לקבל את הכתובת השבתי לה סגור , בשעה 2 בצהריים היא שולחת לי הודעה שאם אפשר להפגש יותר מאוחר ? אמרתי לה שכן באיזו שעה רק ? היא השיבה ב7 וחצי בערב אמרתי לה שסבבה ובאותה הזדמנות ביקשתי את הכתובת והיא שלחה לי אותה
בשעה 4 וחצי בערך היא שוב שולחת לי הודעה ואומרת שיש לה בעיה גם ב-7 וחצי והיא לא סגורה על השעה ויש בעיה עם החניה , בשלב זה כבר לא עניתי לה היא שלחה סימן שאלה אחריי שעה השבתי לה שסבבה ואם זה יהיה לפני 8 וחצי ? היא אמרה שנראה לי שכן והיא משערת שקצת אחריי 7 וחצי ושבשעה 7 וחצי היא תודיע לי בהודעה
אכן הגיעה השעה 7 וחצי חיכיתי עד 19:50 שלחתי לה הודעה מה נסגר מאיה ? היא ענתה שהיא הרגע נכנסה הביתה והיא היתה בלי הטלפון
בשלב זה הבנתי שאני כבר לא אפגוש אותה היום השבתי לה אוקיי
היא שלחה הודעה מה קורה איתך מחר ? לא עניתי
יש לציין כי אני גר בחיפה ונסעתי במיוחד בשבילה התשובות שהיא סיפקה לי היו של ילדה קטנה שמנסה להתחמק מדייט לא הבנתי למה היא משכה אותי כל כך ומהתחלה היתה לי הרגשה לא טובה כבר שהיא שאלה בן כמה אני
השירות אצלה עולה 700 ש''ח ובכזה דבר לא נתקלתי בחיים
חיכיתי לפגוש אותה שעות שהיא כל שניה שולחת הודעה עם תירוץ אחר
במידה וישארו לי אפילו אני מוכן לעשות צילום מסך ולשלוח את ההתכתבות איתה עם המספר שלה
חזרתי לחיפה והאמת נפגעתי מאוד ממנה לא הצלחתי להבין למה היא עושה את זה גם אם ראתה שלא מסתדר מהתחלה היא היתה צריכה להודיע על כך