בביקורי באתר ממבה יצרתי קשר עם מספר בחורות עובדות ובניהן גם עם אירנה וקיבלתי ממנה את הטלפון שלה!
לצערי, עקב בעיה בריאותית (אני לאחר ניתוח אורטופדי) לא הייתי כשיר לביצועי מיטה והתעכבתי זמן ארוך לפני שהחלטתי להיפגש איתה!
במהלך הזמן הזה ביקשתי וקיבלתי מהחבר היקר רוני גולן את מספר הטלפון שלה וגם מספר המלצות טרום ביקור - תודה מכל הלב רוני
! גם המלצתך לארוחה עתירת אנרגיה לפני, עזרה מאד מאד
!
באחד האמשים, קבעתי את המפגש עם אירנה, בעזרת גוגל + ווטסאפ!
לא אכנס לתיאור מהלך המפגש, עשו את זה כבר לפני, אבל נתגלתה לי אישה, יפיפיה ומאד סקסית בעיני, שמעניקה שירות איכותי ומסור לכל אורך המפגש, היא הייתה קשובה לכל גחמה שעלתה במוחי והסקס איתה היה משובח וארוך יותר מכל מה שהיה לי עם אחרת במהלך 10 השנים האחרונות, במהלכם השתמשה בשמן עדין, קצפת, מים ואלכוהול מצוננים!
פעם ראשונה בחיי (כנראה גם בהשפעת התרופות להרגעת כאבים שאני לוקח) שהצלחתי לגמור פעם אחת בלבד לאחר פימפום רציף במשך כשעה וחצי, עם הפסקות קצרצרות להסדרת הנשימה וחידוש מאגרי הכח, בכל התנוחות ובכל החורים, כששנינו מיוזעים עד מאד! אירנה לא ויתרה ולא עשתה הנחות בעניין, גם כשבעצמה גמרה מספר פעמים!
סיימתי מותש לחלוטין והמתוקה נכנסה איתי למקלחת משותפת ועזרה לי בהסרת השמן מגופי!
הציון לגברת הוא כמובן 10 מלא בסולמומיק וכמובן שאחזור אליה שוב לפני שהיא עוזבת אותנו בשלהי חודש מאי!
בראשי התנגן כל הזמן השיר שכתבה חנה סנש - "הליכה לקיסריה" - בעיקר בגלל שתי השורות הראשונות ולא בגלל ההקשר של השיר המלא!
https://www.youtube.com/watch?v=v9s1iRut6YA
פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...
לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון
להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....