כ נתניתית מבוגרת חיה רעה - דף 27 - סקס אדיר

נתניתית מבוגרת חיה רעה

264
אז זוהי הדיווח הראשון שלי .....

את אינסה אני פגשתי כבר בשנה שעברה בביקור הקודם שלה .... והיא הייתה בבנק המטרות שלי ...

תיאום קל ... וניפגשים במלון בנתניה ,,, עלות של 600 (חדר עליה )

אינסה היא כוסית (לטמי לפחות) ... גבוהה 175 ס"מ .... הגיעה עם מכנסי עור מחטבים מאד ... בעלת חזה גדול (כמו שאני אוהב ) ... מחייכת כל הזמן ... לא לחוצה ומאד כיפית
ניפגשים .... נשיקות וחיבוקים ... שולחת למקלחת ... יוצאת בבגד רשת .... סקסי עם שקית הפתעות ....
זורקת אותי למיטה ומתחילה לנשק פנים ... אוזניים ... צוור . ויורדת לאזורים האסטרטגיים (לשמוליק ... שמזדקף בדום מתוח ).
יורדת למציצה מדהימה ... מכניסה הכל בפנים (שמוליק לא נחשב מהקטנים ) , מוצצת ביצים ויורדת לרימינג מעלף ... דוחפת את הרגליים שלי כמו עוף לחדירת לשון מדהימה ....

מלבישה חליפה על שמוליק ... אני מסמן שתבוא לתנוחת דוגי ... וניכנס מאחור ... במרעום ... בשושנה ... מדהים ... הלחץ על שמוליק והקולות שמוציאה מדהימים ומוסיפים לאווירה הסקסית ... ככה מפמפם מאחור כ 5 דקות ... עובר לחור הקידמי ... ולאחר עוד דקות מספר מסיים בתרועה רמה ...
מורידה את החליפה ... וממשיכה במציצה רכה ....
יורד למיטה להסדרת נשימה .... היא לא מוותרת ומתחילה לעסות אותי לאחר כ 10 דקות מתרכזת בשמוליק וחוזרת למציצה ...
שמוליק מתעורר ... אינסה אז מוציאה מהשקית קצף ומקציפה את שמוליק ,,, יורדת ומלקקת אותו ... חוויה מדהימה ... לוקחת לגימה מהמים הקרים וממשיכה לימצוץ ... הרגשה מפנקת ... מציצה שהפה שלה במים קרים ....
חוזרת למציצה רכה ... ולאחר כ 5 דקות מסיים בפיה ... בולעת כמו גדולה ... ומחייכת .

שוכבים במיטה כמו ידידים ומלטפים אחד את השניה ...
מסיים במיקלחת ... נשיקה ... סיום

סיכום : אינסה ,,, הוא כוסית , גבוהה , לא רזה , חיית מין , שניראה שאווהבת זין ... ממליץ

נמצאת פה עד מאי

אני אחזור שוב .

lgg2

נתניתית מבוגרת חיה רעה

265

בביקורי באתר ממבה יצרתי קשר עם מספר בחורות עובדות ובניהן גם עם אירנה וקיבלתי ממנה את הטלפון שלה!

לצערי, עקב בעיה בריאותית (אני לאחר ניתוח אורטופדי) לא הייתי כשיר לביצועי מיטה והתעכבתי זמן ארוך לפני שהחלטתי להיפגש איתה!

במהלך הזמן הזה ביקשתי וקיבלתי מהחבר היקר רוני גולן את מספר הטלפון שלה וגם מספר המלצות טרום ביקור - תודה מכל הלב רוני אצבע למעלה! גם המלצתך לארוחה עתירת אנרגיה לפני, עזרה מאד מאד מוחא כפייה!

באחד האמשים, קבעתי את המפגש עם אירנה, בעזרת גוגל + ווטסאפ!

לא אכנס לתיאור מהלך המפגש, עשו את זה כבר לפני, אבל נתגלתה לי אישה, יפיפיה ומאד סקסית בעיני, שמעניקה שירות איכותי ומסור לכל אורך המפגש, היא הייתה קשובה לכל גחמה שעלתה במוחי והסקס איתה היה משובח וארוך יותר מכל מה שהיה לי עם אחרת במהלך 10 השנים האחרונות, במהלכם השתמשה בשמן עדין, קצפת, מים ואלכוהול מצוננים!

פעם ראשונה בחיי (כנראה גם בהשפעת התרופות להרגעת כאבים שאני לוקח) שהצלחתי לגמור פעם אחת בלבד לאחר פימפום רציף במשך כשעה וחצי, עם הפסקות קצרצרות להסדרת הנשימה וחידוש מאגרי הכח, בכל התנוחות ובכל החורים, כששנינו מיוזעים עד מאד! אירנה לא ויתרה ולא עשתה הנחות בעניין, גם כשבעצמה גמרה מספר פעמים!

סיימתי מותש לחלוטין והמתוקה נכנסה איתי למקלחת משותפת ועזרה לי בהסרת השמן מגופי!

הציון לגברת הוא כמובן 10 מלא בסולמומיק וכמובן שאחזור אליה שוב לפני שהיא עוזבת אותנו בשלהי חודש מאי!

בראשי התנגן כל הזמן השיר שכתבה חנה סנש - "הליכה לקיסריה" - בעיקר בגלל שתי השורות הראשונות ולא בגלל ההקשר של השיר המלא!
https://www.youtube.com/watch?v=v9s1iRut6YA

פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

נתניתית מבוגרת חיה רעה

267
נפגשתי עם אירנה במלון בכרמל
אמרה לי לעלות לקומה 13 ומשם עלינו לקומה 15
אירנה אישה יפה וגבוהה ומאוד סקסית ונפגשתי אתה בסיבוב הקודם שלה בארץ
כל מה שנאמר עליה הוא נכון היא מאוד קשובה ועושה כל מה שמבקשים ממנה
מלקקת את הגוף לאחר שהשפריצה קצפת ומציציה טובה וכשאני אוכל לה את הדגדגן ואצבע אחת בכוס והשניה בחור
זיינתי אותה גם קדימה וגם בחור ללא כל תלונות ובנוסף היה גם עושה מסאג חזק וטוב
היינו שעה ומי שרוצה יותר עדיף שיגיד מראש ולתאם את החדר ליותר זמן.
מומלצת ביותר

נתניתית מבוגרת חיה רעה

268
אני חייב לשאול שאלה את כל מי שהיה איתה במלון כרמל.

אני הייתי איתה, ועוד שעתיים ורבע (וחמש גמירות ומתוכן 2 אנאלי ואחת בפה- כשהיא בלעה), ואני מכיר את השיגעון שלה לסקס ולזין.
אבל כשהייתי איתה, שילמתי לה 500 לשעה, והחדר היה עלי (צימר) .

השאלה שלי היא- במידה ומבקשים לתאם מראש את החדר לשעה יותר- האם צריך לשלם גם לה יותר מ-500 ?

לשעבר גבינט (חזרתי אחרי חודש בחו"ל והסיסמא לא עבדה יותר...)

נתניתית מבוגרת חיה רעה

269
היא גובה 600 ש"ח לשעה שמתוכם 100 זה לחדר לשעה והיא משאירה 100 ש"ח במגירה בחדר.
כשרציתי להישאר יותר היא אמרה שקבעה את החדר לשעה
אני מעריך שעם תקבע אייתה ליותר זמן את היא תתאם את החדר ליותר זמן שבמלון הכרמל גובהים 150 ש"ח ל3 שעות
לגבי תשלום אליה אני חושב שזה לשיקול דעתך
בסיבוב הקודם שלה בארץ הייתי אייתה בצימר בערך שעתיים והיא לא ביקשה תוספת ואמרה שזה בסדר.

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”