פרק 12
היכרות...פגישה...אהבה...
...."אין אדם לומד אלא במקום שלבו חפץ"....
מה לא נכתב על נשים ועל הצורך שלנו בנשים זוגיות ואהבה ספרים ומזמורים רבים,בעולמנו המודרני החיים הפכו לקלים יותר, אך לחומריים ולתחרותיים הרבה יותר ורק החזק שורד(או מזיין).
בספר משלי (פרק כ"ד פסוק ו')כתוב: "כי בתחבולות תעשה לך מלחמה,ותשועה ברב יועץ"
ואני אומר בפשטות,לא רק במלחמה יש צורך בתחבולות,אלא גם בכדי למצוא אהבה יש צורך בתחבולות ובהמון ערמה.
לאחר שלאחרונה הבנתי שדי הרבה חברים טסים לאוקראינה,לצערי ולתדהמתי ללא עבודת הכנה,הדבר מצער אותי מאוד,לכן החלטתי לנסות לעזור...
לכן הפעם אכתוב באופן ישיר ופשוט,כיצד לכבוש ללא צורך בנשק את ארץ הזימה הזנות והכלימה "אוקראינה"
אני אכתוב כיצד אני עושה זאת,וכל אחד יעשה זאת על פי שיטתו ועל פי דרכו,(אני רק מנסה לעזור).
עשרת הדיברות לצדיק המתחיל:
ראשית :פותחים כרטיס באתר הכרויות,רק לצורך ההסבר והדוגמא "MAMBA"
לי בכל מקרה תמיד יש כרטיס קבוע באתר:"ODNOKLASSNIKI"(חברים לכיתה). וגם באתר:"VK" למרות ששני אלו אינם אתרי הכרויות,(אך שם תפסתי את הנשים הכי יפות שהיו לי)בהמשך אסביר את הסיבות לכך.
אני תמיד פותח שלושה כרטיסים בכל "אתר הכרויות"...(לדוגמא MAMBA):
1.כרטיס אמיתי לחלוטין עם תמונות שלי ועם רוב הפרטים הנכונים עלי (מלבד השם והגיל כמובן
). 2.כרטיס לא אמיתי עם תמונות לא אמיתיות,אני קורא לכרטיס הזה "משגיח כשרות" בהמשך אסביר....
3.כרטיס של בחורה יפה,עם תמונות יפות,לכרטיס הזה אני קורא "סוכנת ק.ג.ב"דרכה אני מבין את הלך הרוחות באתר וכך אני גם בוחן את רמת המתחרים שלי,(המצב/רמה של הגברים באתרים קשה מאוד,תאמינו לי
). בואו נתחיל:
* חוק ראשון, לא נוסעים לאוקראינה ללא עבודת הכנה מראש.ולא משנה אם אתם הולכים לחפש אהבה,או לזיין זונות,או סתם לבלות ולהנות עם בחורות רגילות,אוקראינה היא לא תאילנד נ ק ו ד ה .................ואף אחת לא מחכה לכם שם.
* בפתיחת כרטיס באתר יש לעגל פינות,אם אתה צעיר מדי הוסף לעצמך כמה שנים,אם אתה זקן מדי (כמוני
)הורד לפחות 10 שנים מגילך. *הדבר החשוב ביותר בחיפוש הוא להתמקד במטרה,בחרת לטוס לקייב תתמקד רק על בנות מקייב,אל תתפזר ואל תבזבז זמן ואנרגיה על ערים אחרות,(זאת מדינה ענקית זו לא ישראל,המרחק בין עיר לעיר הזוי).
*יש לבחור את הנשים על פי המראה,ועל פי הגיל,אם אתה בן 25 אל תתחיל עם נשים בנות 45 גם אם היא כוסית,אל תשכח יש לה על הספה בסלון ילד בדיוק בגילך,אך אם אתה בן 45 אתה כן יכול להתחיל עם נשים בנות 22....נסתרות הן דרכי האל,אך האל אוהב את הגברים יותר מהנשים,לכן גם ברך אותנו יותר מהנשים....
*לימדו מספר מילים בסיסיות בשפה הרוסית כגון :שלום,מה שלומך,בוקר טוב,ערב טוב,לילה טוב, וכו'......
אלו מילים שתמיד נעים לאדם לשמוע בשפתו,זכרו כמה אנו שמחים לשמוע בחול אדם זר אומר לנו בעברית "שלום"אנו מחייכים אליו כאילו גילה לנו הרגע את סוד החיים,
*הנשים האוקראיניות מאוד חשדניות,גם הנשים הרגילות וגם הזונות,הן לא ישראליות לא קיים שם המשפט:"מאיפה את מקייב?"את מכירה את קובי אח של גדעון שהיה בגולני ?
*נכנסתם לאתר מצאתם בחורה שמוצאת חן בעיניכם,תכתבו לה הודעה,ראשית תתחילו עם מחמאה,רק לא לכתוב לה "את אישה יפה"אם היא אישה יפה היא בטח שמעה את המשפט הזה מיליון פעמים מאז שנולדה,יש צורך להיות מקורי במשפט הפתיחה,אך לא מקורי מדי שלא תשעממו/תרדימו אותה למוות,
*הכרתם בחורה יש ביניכם חילופי מילים,ברכות יומיות,יש חיבור/כימיה?,העבירו אותה לווטצאפ.....
ולאחר מספר ימים תבקשו/תדרשו לשוחח איתה בסקייפ.
חוק שני :לא נוסעים לאף בחורה שלא עוברת את מבחן הסקייפ,אם לא ראיתי בחורה בסקייפ,מבחינתי כל התמונות שלה לא רלוונטיות !!! טוב מראה עיניים מאלף תמונות פוטושופ,ודי לחכימא ברמיזא......
*אני באופן אישי לאחר שמכיר בחורה אני מבקש את הכרטיס שלה ב " ODNOKLASSNIKI"או "VK"...ומדוע אני עושה זאת ?
משום ששם יש לבחורות תמונות באמת אמיתיות,(מהיום שנולדה),הגיל האמיתי שלה,ויש גם תמונות של משפחתה,של חברותיה וחבריה,וכך אני באמת יודע מי הבחורה,(אמור לי מי הם חבריך אומר לך מי אתה....
). *מצאת בחורה שמוצאת חן בעיניך,אתם מדברים ומתכתבים כל יום,אתה מתחיל להתאהב בה,
כאן נכנס לתמונה "המשגיח כשרות"אתה פונה אליה באמצעות הכרטיס השני (הלא אמיתי),ומתחיל איתה דרכו,(מבלי שהיא יודעת כמובן שזה אתה). תספר לה שאתה מגיע לאוקראינה ואתה מעוניין להיפגש איתה ובלה בלה בלה ....תציע גם עזרה כלכלית ומתנות,
ועל פי תשובתה תוכל לדעת אם מדובר בילדה טובה,או בזונה בת של זונה נכדה של זונה....
*חוק שלישי:לא שולחים כסף לאף בחורה לפני הפגישה המיוחלת,אתם לא בנק,והיא לא זונה (או שכן
), אם היא זקוקה לכסף שתלך לעבוד כקופאית בטיב טעם (סניף קייב).
*אופציה ראשונה:הכרתם בחורה היא ילדה טובה,החלטתם לטוס אליה? אל תבואו בידיים ריקות(גם אל תגזימו במתנות),
הגעת לביתה התבקשת לחלוץ נעליים בכניסה,אל תיפגע זהו חלק מתרבות רוסית/אוקראינית,הבית צריך להיות נקי מלכלוך הרחוב(רק אל תגרוב גרביים עם חורים
). *אופציה שנייה: הכרתם בחורה התאהבתם? לא רוצים לטוס לאוקראינה ?אין בעיה !תוכלו להזמין אותה לבקר אתכם בישראל,היא מאוד תשמח,אין צורך בויזה רק דרכון בינלאומי,וכרטיס טיסה,כמובן שיש צורך לשלוח לה העתק תעודת הזהות שלכם עם כתובת המגורים ומקום השהייה שלה בישראל,(לצורכי ביטחון בנתב"ג "ביקורת גבולות").
*אופציה שלישית:למי שלא אוהב להתאמץ,והפרוטה מצויה בכיסו,ישנה אפשרות להכיר בחורות דרך משרדי הכרויות באוקראינה (האינטרנט מלא בכאלה) עלות היכרות של כל בחורה נע בין 20 דולר-ועד 100 דולר (תלוי במיקום העיר,עיר קטנה פחות,עיר גדולה יותר).
עוד מספר דברים חשובים בנושא:
*לא נוסעים לאוקראינה עבור בחורה אחת בלבד,יש צורך במספר נשים(אני קורא לזה גלגל רזרבי
). *אל תמסרו את תאריך ההגעה לאוקראינה לכל הבנות,לכל אחת תתנו תאריך שונה(יום יומיים אחרי)כך תוכלו להימנע מטעויות ומהפרעות מיותרות.
*הנשים האוקראיניות הן "מלכות הפוטושופ"המוממחיות הגדולות בעולם !!!יש לקחת את התמונות באתר בערבון מוגבל !!! (לכן הסברתי לעיל כיצד ניתן לדעת זאת מראש).
*בשנים האחרונות החלה למידה של השפה האנגלית באוקראינה,וחלק גדול מן הנשים כבר יודעות אנגלית...
*הנשים האוקראיניות אינן בוטחות בגברים,לכן יש צורך במעט סבלנות בתחילה,קצת כבוד רגש מילים יפות יגרמו לה להיפתח וכשהיא תיפתח אתם תופתעו לטובה,ואף יהיה קושי לסגור אותה,תרתי משמע.....
*אתה גבר רווק ?סע לטיול מהנה באוקראינה תהנה ותבלה,אולי תמצא על הדרך אהבה......
*אתה גבר נשוי ?סע לטיול מהנה באוקראינה תהנה ותבלה,תשחק במשחקי אהבה,ותחזור רגוע ושליו יותר לזרועות רעייתך.
*גבר נאה גבוה,שיודע את השפה הרוסית,יודע לדבר עם נשים,אדיב ונדיב,ובכיסו מזומנים,הוא "מלך" במקום הזה בדוק !!!!!!! גם ללא צורך בעבודת הכנה,אך אני תמיד טוען שכן צריך עבודת הכנה לפני נסיעה.(ואני כלל לא מדבר על זונות).
חלק שני : מחפשי זונות/זיונים בתשלום !!!
למי שמחפש זונות בתשלום(למרות שאני לא ממליץ)...
הגעת לעיר הזונות העולמית
כמעט כל אישה חמישית היא סוג של זונה(אני מזיין חדרניות,טבחיות,מנקות,קופאיות,הולכות רגל,מלצריות,וכל מה שזז לידי עם נעלי עקב
). פתח כרטיס ב "MAMBA" הגדר בחיפוש את המילה "סקס"הגדר את עיר החיפוש,
כתוב משפט באנגלית או ברוסית:"שלום אני ______מגיע בתאריך ________אני מעוניין להיפגש איתך,אשמח לסגור פרטים בטלפון ___________תודה רבה .....
הזונות הרוסיות מנומסות הן ינהלו איתך משא ומתן,ראשית הן שואלות כמה אתה מוכן לשלם?
תתחיל נמוך,ותעלה במקביל ליופייה של הזונה...
בגדול המחירים נעים בין 40 -50 דולר לבנות בינוניות,לבין 100-150 דולר לבנות יפות,וכמובן שיש את היפות יותר במחירים שבין 200-ל500 דולרים....(חלקן דורשות כסף גם עבור המונית אך מדובר בגרושים).
ישנם גם הרבה דירות סקס בקייב במיוחד,ניתן לזיין במקום ב50-100 דולר,או לקחת בחורה למלון בתוספת של עוד 50 דולר....
במידה ויש עוד שאלות,אשמח לענות רק נעשה זאת כאן בפורום ולא בפרטי,משום שכך לא אצטרך לחזור 100 פעמים על כל דבר
תודה על ההבנה.....
לסיום בנימה אישית:
אם התאהבתם ולבכם נשבר תבכו,
הבכי משחרר את הכאב,אך לעולם אל תשכחו מי גרם לדמעות.... אם הכרתם בחורה נפגשתם דיברתם ונגמרו לכם המילים,תתנשקו זוהי דרך הטבע לומר "נגמרו לי המילים"....
גם אם עשיתם טעויות לעולם אל תוותרו !!! מי שמוותר לא מצליח....מי שמצליח מעולם לא מוותר....
ואתן נשות אוקראינה היפות והיקרות....רק בזכותכן למדתי מדוע ה' יצר/ברא את הגבר לפני האישה,
משום שבכדי ליצור יצירת מופת שכמותכן יש צורך בטיוטה,ודי לחכימא ברמיזא.......
לכן תלבשו תמיד את שמלות החג,התהלכנה על נעלי העקב כאיילות השדה,חייכו חיוך רחב אל העולם הסובב אתכן,
ואני שוב אתפתה,אתחנף,ואסתובב במעגלים סביבכם,כעיט העט על טרפו,כחיה טורפת המריחה את חולשת קרבנה,
ואנוכי בן אנוש,נעים הליכות,מתורבת,נעים שיחה,נעים זמירות................
אך בראותי אתכן לבושות בשמלותיכן ובנעלי העקב,הריני כחיית השדה,חיה המחפשת אהבה...חיה המחפשת נחמה בזרועותיכן,הכניסיני תחת כנפך....אנוכי חיה אך מחפשת רק אהבה !!!!!
שכן אילו אדם עובר חיים שלמים ללא שמישהו התאהב בו זה מאוד חבל !!!
אך אילו אדם עובר חיים שלמים מבלי שהוא התאהב במישהי זו כבר טרגדיה !!!!!
ודי לחכימא ברמיזא ........