כ סיפורי הרב...הסיפור האמיתי..... - דף 3 - סקס אדיר

סיפורי הרב...הסיפור האמיתי.....

21
פרק 12
היכרות...פגישה...אהבה...
...."אין אדם לומד אלא במקום שלבו חפץ"....
מה לא נכתב על נשים ועל הצורך שלנו בנשים זוגיות ואהבה ספרים ומזמורים רבים,בעולמנו המודרני החיים הפכו לקלים יותר, אך לחומריים ולתחרותיים הרבה יותר ורק החזק שורד(או מזיין).
בספר משלי (פרק כ"ד פסוק ו')כתוב: "כי בתחבולות תעשה לך מלחמה,ותשועה ברב יועץ"
ואני אומר בפשטות,לא רק במלחמה יש צורך בתחבולות,אלא גם בכדי למצוא אהבה יש צורך בתחבולות ובהמון ערמה.
לאחר שלאחרונה הבנתי שדי הרבה חברים טסים לאוקראינה,לצערי ולתדהמתי ללא עבודת הכנה,הדבר מצער אותי מאוד,לכן החלטתי לנסות לעזור...
לכן הפעם אכתוב באופן ישיר ופשוט,כיצד לכבוש ללא צורך בנשק את ארץ הזימה הזנות והכלימה "אוקראינה"
אני אכתוב כיצד אני עושה זאת,וכל אחד יעשה זאת על פי שיטתו ועל פי דרכו,(אני רק מנסה לעזור).
עשרת הדיברות לצדיק המתחיל:
ראשית :פותחים כרטיס באתר הכרויות,רק לצורך ההסבר והדוגמא "MAMBA"
לי בכל מקרה תמיד יש כרטיס קבוע באתר:"ODNOKLASSNIKI"(חברים לכיתה). וגם באתר:"VK" למרות ששני אלו אינם אתרי הכרויות,(אך שם תפסתי את הנשים הכי יפות שהיו לי)בהמשך אסביר את הסיבות לכך.
אני תמיד פותח שלושה כרטיסים בכל "אתר הכרויות"...(לדוגמא MAMBA):
1.כרטיס אמיתי לחלוטין עם תמונות שלי ועם רוב הפרטים הנכונים עלי (מלבד השם והגיל כמובן Embarrassed).
2.כרטיס לא אמיתי עם תמונות לא אמיתיות,אני קורא לכרטיס הזה "משגיח כשרות" בהמשך אסביר....
3.כרטיס של בחורה יפה,עם תמונות יפות,לכרטיס הזה אני קורא "סוכנת ק.ג.ב"דרכה אני מבין את הלך הרוחות באתר וכך אני גם בוחן את רמת המתחרים שלי,(המצב/רמה של הגברים באתרים קשה מאוד,תאמינו לי מבולבל).
בואו נתחיל:
* חוק ראשון, לא נוסעים לאוקראינה ללא עבודת הכנה מראש.ולא משנה אם אתם הולכים לחפש אהבה,או לזיין זונות,או סתם לבלות ולהנות עם בחורות רגילות,אוקראינה היא לא תאילנד נ ק ו ד ה .................ואף אחת לא מחכה לכם שם.
* בפתיחת כרטיס באתר יש לעגל פינות,אם אתה צעיר מדי הוסף לעצמך כמה שנים,אם אתה זקן מדי (כמוני מבולבל)הורד לפחות 10 שנים מגילך.
*הדבר החשוב ביותר בחיפוש הוא להתמקד במטרה,בחרת לטוס לקייב תתמקד רק על בנות מקייב,אל תתפזר ואל תבזבז זמן ואנרגיה על ערים אחרות,(זאת מדינה ענקית זו לא ישראל,המרחק בין עיר לעיר הזוי).
*יש לבחור את הנשים על פי המראה,ועל פי הגיל,אם אתה בן 25 אל תתחיל עם נשים בנות 45 גם אם היא כוסית,אל תשכח יש לה על הספה בסלון ילד בדיוק בגילך,אך אם אתה בן 45 אתה כן יכול להתחיל עם נשים בנות 22....נסתרות הן דרכי האל,אך האל אוהב את הגברים יותר מהנשים,לכן גם ברך אותנו יותר מהנשים....Embarrassed
*לימדו מספר מילים בסיסיות בשפה הרוסית כגון :שלום,מה שלומך,בוקר טוב,ערב טוב,לילה טוב, וכו'......
אלו מילים שתמיד נעים לאדם לשמוע בשפתו,זכרו כמה אנו שמחים לשמוע בחול אדם זר אומר לנו בעברית "שלום"אנו מחייכים אליו כאילו גילה לנו הרגע את סוד החיים,חיוך גדול
*הנשים האוקראיניות מאוד חשדניות,גם הנשים הרגילות וגם הזונות,הן לא ישראליות לא קיים שם המשפט:"מאיפה את מקייב?"את מכירה את קובי אח של גדעון שהיה בגולני ?
*נכנסתם לאתר מצאתם בחורה שמוצאת חן בעיניכם,תכתבו לה הודעה,ראשית תתחילו עם מחמאה,רק לא לכתוב לה "את אישה יפה"אם היא אישה יפה היא בטח שמעה את המשפט הזה מיליון פעמים מאז שנולדה,יש צורך להיות מקורי במשפט הפתיחה,אך לא מקורי מדי שלא תשעממו/תרדימו אותה למוות,Dead
*הכרתם בחורה יש ביניכם חילופי מילים,ברכות יומיות,יש חיבור/כימיה?,העבירו אותה לווטצאפ.....
ולאחר מספר ימים תבקשו/תדרשו לשוחח איתה בסקייפ.
חוק שני :לא נוסעים לאף בחורה שלא עוברת את מבחן הסקייפ,אם לא ראיתי בחורה בסקייפ,מבחינתי כל התמונות שלה לא רלוונטיות !!! טוב מראה עיניים מאלף תמונות פוטושופ,ודי לחכימא ברמיזא......
*אני באופן אישי לאחר שמכיר בחורה אני מבקש את הכרטיס שלה ב " ODNOKLASSNIKI"או "VK"...ומדוע אני עושה זאת ?
משום ששם יש לבחורות תמונות באמת אמיתיות,(מהיום שנולדה),הגיל האמיתי שלה,ויש גם תמונות של משפחתה,של חברותיה וחבריה,וכך אני באמת יודע מי הבחורה,(אמור לי מי הם חבריך אומר לך מי אתה....קריצה).
*מצאת בחורה שמוצאת חן בעיניך,אתם מדברים ומתכתבים כל יום,אתה מתחיל להתאהב בה,Embarrassedכאן נכנס לתמונה "המשגיח כשרות"אתה פונה אליה באמצעות הכרטיס השני (הלא אמיתי),ומתחיל איתה דרכו,(מבלי שהיא יודעת כמובן שזה אתה).
תספר לה שאתה מגיע לאוקראינה ואתה מעוניין להיפגש איתה ובלה בלה בלה ....תציע גם עזרה כלכלית ומתנות,קריצה
ועל פי תשובתה תוכל לדעת אם מדובר בילדה טובה,או בזונה בת של זונה נכדה של זונה....Shocked
*חוק שלישי:לא שולחים כסף לאף בחורה לפני הפגישה המיוחלת,אתם לא בנק,והיא לא זונה (או שכןקריצה),
אם היא זקוקה לכסף שתלך לעבוד כקופאית בטיב טעם (סניף קייב).
*אופציה ראשונה:הכרתם בחורה היא ילדה טובה,החלטתם לטוס אליה? אל תבואו בידיים ריקות(גם אל תגזימו במתנות),
הגעת לביתה התבקשת לחלוץ נעליים בכניסה,אל תיפגע זהו חלק מתרבות רוסית/אוקראינית,הבית צריך להיות נקי מלכלוך הרחוב(רק אל תגרוב גרביים עם חוריםDead).
*אופציה שנייה: הכרתם בחורה התאהבתם? לא רוצים לטוס לאוקראינה ?אין בעיה !תוכלו להזמין אותה לבקר אתכם בישראל,היא מאוד תשמח,אין צורך בויזה רק דרכון בינלאומי,וכרטיס טיסה,כמובן שיש צורך לשלוח לה העתק תעודת הזהות שלכם עם כתובת המגורים ומקום השהייה שלה בישראל,(לצורכי ביטחון בנתב"ג "ביקורת גבולות").
*אופציה שלישית:למי שלא אוהב להתאמץ,והפרוטה מצויה בכיסו,ישנה אפשרות להכיר בחורות דרך משרדי הכרויות באוקראינה (האינטרנט מלא בכאלה) עלות היכרות של כל בחורה נע בין 20 דולר-ועד 100 דולר (תלוי במיקום העיר,עיר קטנה פחות,עיר גדולה יותר).
עוד מספר דברים חשובים בנושא:
*לא נוסעים לאוקראינה עבור בחורה אחת בלבד,יש צורך במספר נשים(אני קורא לזה גלגל רזרבי קריצה).
*אל תמסרו את תאריך ההגעה לאוקראינה לכל הבנות,לכל אחת תתנו תאריך שונה(יום יומיים אחרי)כך תוכלו להימנע מטעויות ומהפרעות מיותרות.
*הנשים האוקראיניות הן "מלכות הפוטושופ"המוממחיות הגדולות בעולם !!!יש לקחת את התמונות באתר בערבון מוגבל !!! (לכן הסברתי לעיל כיצד ניתן לדעת זאת מראש).
*בשנים האחרונות החלה למידה של השפה האנגלית באוקראינה,וחלק גדול מן הנשים כבר יודעות אנגלית...
*הנשים האוקראיניות אינן בוטחות בגברים,לכן יש צורך במעט סבלנות בתחילה,קצת כבוד רגש מילים יפות יגרמו לה להיפתח וכשהיא תיפתח אתם תופתעו לטובה,ואף יהיה קושי לסגור אותה,תרתי משמע.....Tongue
*אתה גבר רווק ?סע לטיול מהנה באוקראינה תהנה ותבלה,אולי תמצא על הדרך אהבה......Embarrassed
*אתה גבר נשוי ?סע לטיול מהנה באוקראינה תהנה ותבלה,תשחק במשחקי אהבה,ותחזור רגוע ושליו יותר לזרועות רעייתך.
*גבר נאה גבוה,שיודע את השפה הרוסית,יודע לדבר עם נשים,אדיב ונדיב,ובכיסו מזומנים,הוא "מלך" במקום הזה בדוק !!!!!!! גם ללא צורך בעבודת הכנה,אך אני תמיד טוען שכן צריך עבודת הכנה לפני נסיעה.(ואני כלל לא מדבר על זונות).
חלק שני : מחפשי זונות/זיונים בתשלום !!!
למי שמחפש זונות בתשלום(למרות שאני לא ממליץ)...
הגעת לעיר הזונות העולמית Star כמעט כל אישה חמישית היא סוג של זונה(אני מזיין חדרניות,טבחיות,מנקות,קופאיות,הולכות רגל,מלצריות,וכל מה שזז לידי עם נעלי עקבTongue).
פתח כרטיס ב "MAMBA" הגדר בחיפוש את המילה "סקס"הגדר את עיר החיפוש,
כתוב משפט באנגלית או ברוסית:"שלום אני ______מגיע בתאריך ________אני מעוניין להיפגש איתך,אשמח לסגור פרטים בטלפון ___________תודה רבה .....
הזונות הרוסיות מנומסות הן ינהלו איתך משא ומתן,ראשית הן שואלות כמה אתה מוכן לשלם?
תתחיל נמוך,ותעלה במקביל ליופייה של הזונה...
בגדול המחירים נעים בין 40 -50 דולר לבנות בינוניות,לבין 100-150 דולר לבנות יפות,וכמובן שיש את היפות יותר במחירים שבין 200-ל500 דולרים....(חלקן דורשות כסף גם עבור המונית אך מדובר בגרושים).
ישנם גם הרבה דירות סקס בקייב במיוחד,ניתן לזיין במקום ב50-100 דולר,או לקחת בחורה למלון בתוספת של עוד 50 דולר....
במידה ויש עוד שאלות,אשמח לענות רק נעשה זאת כאן בפורום ולא בפרטי,משום שכך לא אצטרך לחזור 100 פעמים על כל דברמבולבל תודה על ההבנה.....Embarrassed
לסיום בנימה אישית:
אם התאהבתם ולבכם נשבר תבכו,בכי הבכי משחרר את הכאב,אך לעולם אל תשכחו מי גרם לדמעות....
אם הכרתם בחורה נפגשתם דיברתם ונגמרו לכם המילים,תתנשקו זוהי דרך הטבע לומר "נגמרו לי המילים"....Embarrassed
גם אם עשיתם טעויות לעולם אל תוותרו !!! מי שמוותר לא מצליח....מי שמצליח מעולם לא מוותר....
ואתן נשות אוקראינה היפות והיקרות....רק בזכותכן למדתי מדוע ה' יצר/ברא את הגבר לפני האישה,
משום שבכדי ליצור יצירת מופת שכמותכן יש צורך בטיוטה,ודי לחכימא ברמיזא.......
לכן תלבשו תמיד את שמלות החג,התהלכנה על נעלי העקב כאיילות השדה,חייכו חיוך רחב אל העולם הסובב אתכן,
ואני שוב אתפתה,אתחנף,ואסתובב במעגלים סביבכם,כעיט העט על טרפו,כחיה טורפת המריחה את חולשת קרבנה,
ואנוכי בן אנוש,נעים הליכות,מתורבת,נעים שיחה,נעים זמירות................Embarrassed
אך בראותי אתכן לבושות בשמלותיכן ובנעלי העקב,הריני כחיית השדה,חיה המחפשת אהבה...חיה המחפשת נחמה בזרועותיכן,הכניסיני תחת כנפך....אנוכי חיה אך מחפשת רק אהבה !!!!!
שכן אילו אדם עובר חיים שלמים ללא שמישהו התאהב בו זה מאוד חבל !!!מבולבל
אך אילו אדם עובר חיים שלמים מבלי שהוא התאהב במישהי זו כבר טרגדיה !!!!!בכי
ודי לחכימא ברמיזא ........
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

22

"ויאמר האדם זאת הפעם עצם מעצמי ובשר מבשרי, לזאת יקרא אישה כי מאיש לקחה זאת, על

כן יעזוב איש את אביו ואת אמו ודבק באשתו והיו לבשר אחד"(ספר בראשית).

לא לחינם ברא אלוהים את האישה ביום השישי והאחרון, אחת היצירות המופלאות והאהובות על האל...

האל ברא אותה רכה ונעימה, אך עם כוח סיבולת שלא ניתן להבנה, עם יכולת לעשות שלושה דברים בעת ובעונה אחת.

הפעלת היגיון בצורה יוצאת דופן, זיכרון מדהים, יכולת לרפא במגע פצע ילד בילדותו, ופצע גבר בבגרותו,

מאוד רגישה, דומעת משמחה, דומעת מאהבה, דומעת מעצב, מאיבוד אמון, מתוך גאווה....

האישה אכן יצירת מופת, אך הכי חשוב הן יודעות שחיבוק ונשיקה יכולים לרפא לב שבור...

והן יודעות שחוסר רצון מצדן לתת חיבוק ונשיקה, שוברים לב שלם לשני חלקים,

התנהגו בהתאם ראו הוזהרתם ! כועס

נסיים את הקטע הזה במילותיו של אחד היהודים החכמים בתבל יהי זכרו ברוך, זיגמונד פרויד:

"גם אחרי שלושים שנות מחקר של נפש האישה, אין לי מושג מה בעצם האישה רוצה" מבולבל

"ואל אישך תשוקתך והוא ימשול בך" (בראשית ג')

נשים וגברים חווים רגש אהבה, במיוחד בתחילת קשר, אך ברוב המקרים נשים נקשרות ראשונות....

כמעט ואין הבדל בין גברים ונשים בצורת חווית הרגש, ישנו הבדל אחד באופן ביטוי הרגש, הגבר נוטה לחשוב שאין זה

מתפקידו להיות רגיש, גברים נוטים לעיתים לכעוס ולקנא, נשים לעומת זאת, כן מביעות רגש, עצב, פחד, ודמעות,

לאישה יש נטייה להיקשר לגבר לאחר קיום יחסי המין הראשונים, החיבור האינטימי גורם לסערת רגשות אצל נשים,

ובהנחה שלאישה היה טוב במיטה, האישה נוטה לחשוב שהיא פגשה את בן זוגה, בעלה, אבי ילדיה, וכו' ....

וזו הסיבה העיקרית שרוב הנשים אינן אוהבות סטוצים, ויותר מחפשות קשר, להבדיל מרוב הגברים....

במהלך קיום יחסי מין ישנם שינויים פיזיולוגיים, קצב לב מהיר, הזעה, נשימה מוגברת, ואלו יוצרים אצלנו תחושת רגש.

אך נשים וגברים לרוב מפרשים את החוויה המינית באופן שונה, ודי לחכימא ברמיזא ....

הבעיה אצל נשים היא, שהן תמיד מאמינות שהן תצלחנה לשנות את הגבר שלהן, לאחר מיסוד הקשר (חתונה).

והן מנסות לכפות את הרגש על הגבר, מה שמוביל לעיתים למלחמת כוחות, אכזבות, ואף גירושין....

ותמיד האישה תאמר לבסוף את המשפט: "אני לא יודעת איך התחתנתי אתו בכלל" ......

בקיצור עשו אהבה ולא מלחמה......... Heart

..."כל המוציא שכבת זרע לבטלה, חייב מיתה"... (חז"ל)

..."וירע בעיני ה' את אשר עשה וימת גם אותו"...(בראשית)

חרמנות/אוננות : Embarrassed

התשוקה ומדד החשק המיני עולה ומשתנה באופן שונה מאדם לאדם, הרצון לקיים יחסי מין מופיע

אצל כל אחד מאתנו בשלב הבגרות, עת משתנה קולנו וצומחות שערותינו במקומות שונים בגופנו.

אך ישנו הבדל מהותי בין נשים לגברים, כמובן שהשוני מתחיל בשל ההבדל בין צורת החשיבה

הגברית על סקס, ובין צורת החשיבה הנשית על סקס. ואני מתכוון לצד החברתי של הנושא.

וכמובן מתייחס לנושא הפסיכולוגי בהיבט הגברי ......

מצד שני ישנו הורמון שנמצא אצל שני המינים: "הורמון הטסטוסטרון"

אצל הגבר בכמויות גבוהות באשכים...... אצל האישה בכמויות קטנות בשחלות.....

הגבר תמיד יחשוב על סקס יותר מהאישה , הגבר מתגרה בקלות מכל גירוי ויזואלי ...

רק גבר מסוגל לשבת באתרי פורנו עד אמצע הלילה !!!

הגבר שוכב עם כל מה שנקרה בדרכו, האישה בוחנת ובוחרת את הגבר שאתו היא רוצה לשכב.

ובנוסף הגבר נוטה להכריז בפני חבריו: "אני חרמן", נשים כמעט ולא עושות זאת בפני נשים אחרות.

ישנם אנשים הלוקחים חומרים המדכאים את החשק המיני, ומווסתים אותו בהתאם לעליית החשק,

על פי ההלכה חל איסור מוחלט על האוננות, ובכלל על שפיכת זרע לבטלה, ההלכה משווה זאת

לשפיכות דמים ! וממשילה את המעשה לרצח ! (ראה כותרת לעיל).

לכן על אדם חרדי חל איסור מוחלט לגעת באיבר מינו, גם בזמן עשיית שתן, וגם בזמן המקלחת,

אדם חרדי אינו משפשף את גופו ואבריו בסבון, אינו מתבשם, ואינו מתגנדר,אלא לכבוד השבת.

הרמב"ם כתב שהצמחים: ערבי נחל/כופר לבן/מרווה/ הם צמחים המרגיעים את תאוות המין.

מסקנה: אלוהים נתן לגברים איבר מין ומוח, אך לא מספיק דם בכדי להשתמש בשניהם בו זמנית !

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

23
וואוו

וואוו וואוו וואוו

כן.. זה אומר שקראתי הכל.
לא דקות לא שעות אלא ימים.
אבל הכל.

עליך נאמר רוני שמכל מלמדיי השכלתי.
אתה אוהב/חושק ביופי של הבריאה אבל אתה עצמך חלק
בלתי נפרד ממנה.
אתה בנאדם טוב.
וגדול ממני אמר.. "אהיה בנאדם לפני תלמיד חכם"

תודה שאתה פה איתנו. תודה שאנחנו פה איתך.

רק בריאות. אריכות ימים. סיפוק מהבנות (מאמין שעוד יבוא בן שישלים לשני המינים) ;) ואושר מהנכדים/ות.

תודה. שוב.

24
חלק מהדיווחים שכתבתי כאן בפורום על נשים, אני אעביר לכאן......
נתחיל מהדיווח הראשון שלי בפורום, יותר נכון ברגע שנרשמתי העליתי שני דיווחים באותו ערב, Embarrassed
אולגה בת 19 בת ים...
הפקידה מפנה ליוספטל בבת ים.
דירה ישנה אבל סבירה יש מיים חמים מגבת נקייה וסבון של פינוק !
מגיע לדלת פותחת את הדלת ילדה קטנה חמודה וביישנית בשמלה אדומה.
לרגע חשבתי שדפקתי אצל השכנים וכמעט שאלתי אבא בבית !!!
אולגה נראית מצויין שיער ארוך מאוד' פנים יפות קטנות וטבעיות' חזה קטן וטבעי ישבן קטן וחמוד.
נכנסתי למקלחת, יצאתי והיא נעמדה בכניסה לחדר בלי בגדים.
קעקוע גדול של ורד אדום בבטן התחתונה, עגיל בטבור,ילדה רזה סקסית ויפה.
אם היא יוצאת לרחוב עם שמלה ונעלי עקב אין גבר שלא יסובב לכיוונה את הראש .
מתנשקת צרפתית,מוצצת ללא גומי, זורמת לכל תנוחה שמבקשים,עושה מה שמתבקש ממנה (מלבד אנאלי).
הייתי איתה שעה מלאה, ניתן לגמור בפה ועל הפנים, העיקר לא על השיער מסתבר שזאת תוספת, שזה היה הדבר היחידי שלא היה טבעי בילדה הזאת...
אבלללל הילדה חסרת ניסיון לגמרי !
מציצה חלשה !
לא מצטער שהייתי איתה כי היא ילדה סקסית....
לא חושב שאחזור.....
זה הדיווח השני באותו היום.....Embarrassed
יוליה בת 23 180 ס"מ בת ים....
הפקידה מפנה לארלוזורוב בת ים' אך בפועל הדירה ברוטשילד בת ים.
נכנס למעלית קטנה ומוזרה (בגודל של מקרר קטן יש מקום לאדם אחד).
עולה לקומה האחרונה, ואז עולה עוד שתי קומות ברגל לעליית הגג של אנה פרנק.
אבל את הדלת פותחת יוליה מסנט פטרבורג. דירת חדר קטנה מאוד אבל נקייה ונעימה.
היא הגיעה רק אתמול, אך סיפרה לי שזאת פעם שנייה שלה בארץ הקודש.
אם לומר את האמת לא ממש אהבתי את הפנים שלה.
היא בת 24 אך הפנים והשיער מבגרים אותה מאוד.
אבל כבר עליתי במעלית המוזרה ועוד שתי קומות ברגל אז כבר נשארתי (500 ש"ח לשעה).
מקלחת ולעבודה.....
ליוליה חזה קטן ולא ממש יפה, זה לא הצד החזק שלה.
גוף נחמד רגליים ארוכות,עם קעקוע מוזר ברגל שמאל.
כוס יפה ורוד וגם חור של תחת נקי ורוד ויפה.
אבלללללל.....
הבחורה יודעת למצוץ מציצה עמוקה בלי גומי ,(לפעמים מרגישים שיניים אבל נסבל).
יודעת ואוהבת להזדיין.
מסכימה לגמירה בפה לא עושה אנאלי ....
אני באופן אישי לא אחזור למרות שהשירות שלה נחשב לטוב !
בעיניי היא לא יפה ולא מושכת....

25
"השבעתי אתכם בנות ירושלים,בצבאות או באילות השדה,אם תעירו ואם תעוררו את האהבה עד שתחפץ"
"אם תמצאו את דודי,מה תגידו לו? שחולת אהבה אני "
בראשית דבריי אומר,תודה רבה לאחים של גברות !!!
תבורך אחי,יבורכו ידיך,תבורך משפחתך,וכל אשר תעשה תצליח !!!
כל מילותיך אמת,חקוקות על סלעי ירושלים ...
הנוצרים,המוסלמים,והיהודים,עולים לירושלים בשל קדושתה הרבה לכל הדתות...
אך אני עליתי לירושלים,אך ורק בכדי להיכנס למנהרת הכותל,של הגברת המדוברת ....
כמה הודעות בווטצאפ...שלחה כמה תמונות מחרמנות ואמיתיות ...שיחה נעימה בטלפון ...
ואני כבר בדרכי לעיר הקודש ירושלים ...
דירה רגילה של משפחת ממוצעת,הגברת גרה בדירה עם שני ילדיה הקטנים...
כמובן שמזמינה לביתה,רק כשהילדים לא נמצאים בבית !!!
את הדלת פותחת ------- בת 37 160 ס"מ עלתה לישראל לפני כ 20 שנים.
יודעת לדבר ולכתוב בעברית,לבושה ביבידול שחור ונעלי עקב ...
עיניים ירוקות.
שיער ארוך צבוע אדום/חום (תוספת).
שפתיים נחמדות,פתוחות מעט (כשל מוצצת).
שיניים יפות,לבנות ונקיות...
חזה יפה,גדול ונחמד,לא סיליקון אך עבר ליטוש כל שהוא על ידי פחח ירושלמי ...
בטן קטנה,עם צלקת של ניתוח קיסרי לאורכה.
גוון עור לבן,בחורה נחמדה ונקייה ...
גוף סביר לגילה,ובטח לאחר שתי לידות ...
לא נפלתי,לא התעלפתי,ולא ביקשתי משהו מתוק !!!
אבל אהבתי את המראה הזנותי שלה,ומאחר ואני בשליחות של חבר צדיק,ויתרתי על הראיון ...
לא בזבזתי זמן,ומיד התחלתי להתנשק איתה ...
מתנשקת מצויין ...התמסרות מלאה ...כבר הבנתי סימן טוב לבאות !!!!
הזיין כבר לוחץ בכוח על המכנס (כאוהדי ביתר ירושלים,על שער הכניסה לאיצטדיון בסכנין).
פותח את המכנס ומוריד אותה למציצה ...המציצה לא טובה כפי שציפיתי !!!
הלכנו לחדר שינה,ירדה לרימינג,וליקוק ביצים,פה כבר היה יותר נעים ונחמד ..
ליקקתי לה את הכוס והדגדגן,ובמקביל החדרתי כמה אצבעות, לפי הטבעת שלה !!!
הגברת כמעט איבדה את הכרתה מהנאה...והחלה בצעקות רמות,עד הגמירה ...שלה
סובבתי אותה לדוגי,וישר הכנסתי לה למרעום, עם סטירות לישבן,וקללות עסיסיות לבקשתה שלה !!!
ראיתי כי טוב,ופשוט זיינתי אותה בכל התנוחות האפשריות רק בתחת !!!
לאחר כ45 דקות,כשהתחת ואני איבדנו עניין האחד בשני.....
עברתי לזיין אותה בכוס ... הופתעתי לטובה כוס יחסית צר ...
לבסוף הורדתי אותה לרצפה,כשאני עומד על רגליי היא מלקקת לי את הביצים,ואני משחק עם הזיין...
ולבקשת האדון,מסתכלת לתוך עיניי,עם פה פתוח,ואני משפריץ,על כל פניה ולתוך פיה !!!
לסיכום :לא דוגמנית...ולא הבחורה הכי יפה בירושלים,
בחורה לא צעירה,מילפית סקסית,מתמסרת ומצייתת,כחומר ביד היוצר...
וכל זאת תמורת 300 ש"ח ...
אז אם חפצה נפשכם למצוא גז,לכו תקדחו במעמקי הים התיכון ...
אם חפצה נפשכם באנאלי,ללא תלונות וללא טענות,סעו ברינה ובצהלה לירושלים הבירה ...
ועד אז בואו נשיר כולנו ביחד......
לא קיבלתי,ולא ביקשתי,את רשותה של הגברת לתת טלפון לאחרים!!!!
ולכן לא אעשה זאת,אין טעם לבקש ממני ...
תודה !!!

26
למרות שידעתי מראש ...שהילדה היפה הזאת,
לא אהבה את העובדה שעזבתי את דירתה אתמול ...חיוך
אך לא יכולתי באמת לתפקד היום כשהמחשבות מתרוצצת במוחי...חיוך
לאחר שקראתי את מה שכתב החבר היקר herkula
אז נסעתי שוב לבת ים ....וחזרתי אל זרועות אהובתי ניקה, Heart
זאת הפעם השינייה בחיי שקרה לי..מה שקרה לי היום ...
הילדה שברה את ליבי ...Broken Heartבכי
אני מעלה דיווח על מה שקרה...אך אכתוב אותו הפעם הפוך...כאילו היא כותבת את הדיווח עליי ....
"ישראלי בלאט"
אני שומעת נקישות בדלת...אני פותחת את הדלת..
נכנס לדירה בחור בשם רוני 185 ס"מ בן 49 נראה פחות ...מדבר רוסית מאוד יפה יחסית לבחור לא רוסי ...
בחור נאה נראה טוב יחסית לגילו המתקדם..
עיניים גדולות וחודרות(כמו הזאב בסיפור על כיפה אדומה).כועס
לבוש יפה...גוף חטוב... יחסית לזקן עם דובדבנים בידו (כנראה עושה הרבה ספורט).Embarrassed
מחייך חיוך רחב בכדי שאראה את השיניים הלבנות והנקיות שלו, (בטח רומז שכדאי להתנשק איתו).Embarrassed
שישכח מזה אני לא מתנשקת בלאט ...Shocked
הוא מחמיא לי על יופיי ברוסית,ונותן לי שקית מלאה בדובדבנים,כנראה הוא ירקן או חקלאי בלאט ...
רק אתמול הביא לי עוד שקית דובדבנים...מה אני אעשה עם כל הדובדבנים האלה...כועס ריבת דובדבנים ?קומפוט?
ישראלי בלאט ... כועס
הוא שואל אותי קצת שאלות ומנסה לפתח איתי שיחה ידידותית ...
חושב שאני לא מזהה אותו מאתמול בלאט ...כועס
אני לא אוהבת גברים שדוחים אותי בפעם הראשונה !!!כועס
הוא יכול לשכוח ממני ...לעולם לא ידע את הסודות הכמוסים והמסתוריים שלי בלאט ... כועס
חיפשתי דרך להעיף אותו מביתי ...לא רוצה ולא צריכה את הכסף שלו בלאט...כועס
אמרתי לו שאני לא חשה בטוב... הוא הציע לי בנימוס כדור ... כועס
סרבתי...שישמור את הכדורים שלו לעצמו ולחברים שלו בלאט ,כועס
ושישמור את הכסף שלו לכדורים...ושישתה כדורי שינה כל החיים בכדי להירדם בלילות,
לאחר שיבין מה הוא הפסיד אתמול בלאט ... כועס
בקיצור חברים כמובן שהסיפור הוא פרי דמיוני .... (הקטע בצהוב בלבד הוא מה שהיה באמת).
אבל הילדה מאוד דעתנית...ולא פראיירית...הראתה לי בנימוס את הדרך החוצה .... בכי
מובן שהבנתי את הרמז ועזבתי שוב את המקום...אך הפעם לא משום שאני רציתי ...אלא היא רצתה ... בכי
אך אני עוד אחזור אליה ...גם אם אצטרך להגיע אליה מחופש לרבי .... Tongue
היא שברה את ליבי ...ובכדי להרים מעט את רוחי...שמעתי את השיר הבא ובכיתי... בכי
נ.ב
כל טעויות הכתיב,וטעויות ההיגוי בשיר ...אינם קשורים אלי או לניקה ....

27
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו" (תהילים)
"כל ישראל ערבים זה לזה" (דברי חז"ל)
" עניי עירך קודמים לעניי עיר אחרת,ועניי ארץ ישראל קודמים לעניי חול"(דברי חז"ל)
חברים תמשיכו לשתף ...זונה באה וזונה הולכת...ואנו תמיד נשארים !!! השיתוף הוא שם המשחק !!!והוא מהותנו כאן בפורום !!!
בראשית דבריי,ובפתח דבריי,תודה רבה על השיתוף של החבר ironmen
"יברכך ה' וישמרך,יאר ה' פניו אליך ויחנך,ישא ה' פניו אליך,וישם לך שלום"
הדיווח שלך הדיר שינה מעיני ...
אז התקשרתי לגברת ולנטינה...עונה בקול נעים וסקסי...
הסברתי לה בשפתה,שקולה מאוד נעים וערב לאוזני...
ופרשתי בעבורה את המשפט "קול באישה ערווה"
והיא כבר בטלפון החלה נמסה,כחמאה שנשארה כל היום מחוץ למקרר בחודש אוגוסט...
קובע איתה,ומגיע לאסוף אותה מביתה בבת ים.
יוצא מחוץ לרכב,ופותח לה את הדלת... מחליפים מספר מילים ...
נעים מאוד רוני ... נעים מאוד ולנטינה ...
מסביר לה את משמעות שמה..."ולנטינה "...כוח,בריאות,חוזק ....
והחמאה נמסה לגמרי...ומוכנה למריחה ...
נוסעים קילומטר אחד בדיוק,עד למלון ליד המצבה בבת ים.(שילמתי למלון 120 ש"ח לשעתיים וחצי)
ומיד מתחילים במריחת החמאה על הלחמנייה !!!!
ולנטינה בת 45 160 ס"מ מגיעה אלינו בפעם השנייה מרוסיה ...
לא יודעת עברית,לא יודעת אנגלית,אך יודעת המון רוסית !!!
שיער בלונדיני צבוע,עד אחרי הכתפיים.
עיניים יפות ירוק/אפור.
גבות דקות לא מקועקעות .
שיניים לבנות,יפות,ונקיות(מלבד שן אחת בלסת עליונה מתחילה לקבל עששת,+שן טוחנת אחת ממתכת בלסת התחתונה).
שדיים בינוניים,טבעיים,די נפולים,(לא שקיות שוקו )עם פטמה גדולה...
בטן/כרס די גדולה (אך בטל בשישים בשל ביצועי הגברת).
גוון עור שזוף.
תחת טיפה גדול,לא ענק,ולא שמן (בקונטרה דוגי התחת מדהים).
לא בחורה יפה,לא דוגמנית מסלול,ולא מלכת יופי...
לא נפלתי,לא התעלפתי,ולא נשאתי עיניי השמימה בקריאת שמע ישראל !!!
אישה מאוד נאה לגילה...אישה סקסית ...
מתנשקת בלהיטות ובמסירות...מאוד אהבתי ...
השכבתי אותה על המיטה... וירדתי לה במסירות עילאית !!!
כולל אצבעות רבות,לכוס ולתחת,יותר מ15 דקות...עד לגמירתה המיוחלת בצעקות רמות !!!
מציצה טובה,רטובה,ועמוקה...יכולה לעשות מופע משותף עם סווטה בולעת החרבות !!!
ליקוק ביצים מושלם...מכניסה ומלקקת את הביצים,בתאווה וברצון ...
ראיתי כי טוב ...הרמתי את שתי רגליי מעלה מעלה,כתינוק הממתין להחלפת טיטול בידי אימו המסורה,
וקיבלתי רימינג מצמרר !!!!
סקס בכל הצורות...ובכל הזוויות האפשריות בכוס !!!
סקס בכל הצורות...ובכל הזוויות האפשריות בתחת !!!
שעתיים של סקס קטלני...כשבסופו גמירה עצבנית...על כל פניה,עיניה,ידיה,שדיה...וכל רמ"ח אבריה !!!
לסיכום:אחת החוויות הטובות שהיו לי לאחרונה !!!
ממליץ בחום ובאהבה...הגברת מתמסרת בצורה טוטאלית !!!
המחיר 400 ש"ח לשעתיים מלאות !!! הכל כולל הכל כולל הכל כולל הכל ....(בנוסף לעוד 120 ש"ח לחדר)
ביקשתי את רשות הגברת למסור טלפון לאחרים,וקיבלתי את אישורה,והסכמתה לכך !!!
אבקש לשמור על כבודה של הגברת !!!
נעשה זאת בחוכמה,בתבונה,ובאהבה,(רק לאחר שאקבל את אישורו של החבר ironmen )

28
"וילכו ויבואו בית אישה זונה,ושמה רחב" (נטלי)
לאחר קריאת שתי ההמלצות של שני גדולי הדור (הפורום).
איצטגנין יבדל לחיים ארוכים וטובים...
rd06 יבדל גם הוא לחיים ארוכים וטובים....
ולאחר שהבנתי שבמקרה הנ"ל יש הסכמה ואין שום מחלוקת בין בית הלל לבית שמאי.
נחוש בדעתי יצאתי מביתי לבקר את העלמה הצדיקה והענוגה בעיר הקודש ת"א.
לא לחינם השוותי אותה לרחב הזונה' זאת מחמאה גדולה לזונה !
נטלי מדברת בנחמדות ובסבלנות בטלפון ...
מפנה לכיכר המדינה בת"א... ובשיחה נוספת משם מפנה לרחוב ויצמן.
דירה גדולה מבולגנת אך סבירה...
פותחת את הדלת נטלי בת 36 160 ס"מ מדברת עברית רהוטה ...
הופתעתי לטובה !!! הייתי בטוח שמדובר בבחורה גדולה ומפלצתית ומלאה שרירים !!!!
לגופה רק תחתון וחזייה תואמים בצבע שחור' ולרגליה נעלי עקב של 14 ס"מ'Shocked
מלאה בקעקועים' כולל קעקוע ענק של דרקון על רגלה השמאלית.
רזה ושחומה, גוף יפה, בטן שטוחה עם עגיל בטבור,תחת סקסי ושווה,בחורה סקסית !!!
חזה גדול יפה עם פטמות שגדלות בעת היניקה ...(סיליקון 600cc).
שיער שחור ארוך (תוספת).
עיניים חומות קטנות ויפות ..
שפתיים בשרניות (בוטוקס).
פנים נאות (לאחר שיפוץ).
ראיון קצר: 600 ל30 דקות 800 ל 40 דקות 1000 לשעה ורבע.
מה בתפריט :
הכל כלול !!! אכול כפי יכולתך !!!
כמו המלונות פעם בטורקיה (רק שבניגוד לטורקיה אצלה אין אנאלי Embarrassed).
מושיבה אותי על הספא בסלון ומתחילה בסטרפטיז מקצועי ומגר, שגורם לזין לרצות לקרוע את הג'ינס ....
מתנשקת,מלקקת,זורמת,לא אומרת לא לשום דבר .... עברנו לחדר שינה ...
מציצה טובה לא רעה בכלל כוללת יריקות ומשחק מקצועי עם היד,(אך ציפיתי למציצה טובה יותר).
ליקוק ביצים מעולה ...
רימינג מעולה כולל ישיבה על הפנים...
ניתן לגמור בפה, ומאוד רצוי ...
זיון טוב לא רע בכלל... (אך משום מה ציפיתי ליותר).
היא זונה מקצועית יודעת את העבודה,יודעת לזוז נשמעת להוראות,(כמו לוליינית סינית על חבל דק בקרקס מדרנו).
לכל הספקנים לגבי אישה/גבר !!!
אישה בכל רמ"ח אבריה !!!! עם תיקונים קטנים בפח ובשלדה, אך אישה נחמדה סימפטית ונעימה....
לסיכום:
היא לא מושלמת ולא צעירה, אך כמו מגדל פיזה באיטליה,מגדל לא חדש ודי עקום.
ובכל זאת ...ואולי למרות זאת ...מושך תשומת לב ולא ניתן להתעלם ממנו !!!
לאוהבי המראה הזנותי והסקסי מומלצת ביותר !!!
לאוהבי המראה העדין, הטבעי, והסולדי,תמתינו עד שאולגה תשתחרר מהמעצר ...
אני אחזור אליה ....

29
.....אני לא יודע אם ישנו עולם הבא,אבל ליתר ביטחון אני הולך עם תחתונים להחלפה .....
.......נשים תמיד מתרוצצות לי במחשבות,הן לא מעיזות ללכת .....
מתקשר למודעה אירה סקסית בת ים...הפקידה מפנה לרחוב ז'בוטינסקי בבת ים.
דירת שלושה חדרים,פשוטה וצנועה,אך סבירה ...
את הדלת פותחת אירה בת 26 160 ס"מ מגיעה אלינו מרוסיה...
יודעת מעט אנגלית ... (התמונות באתר אמיתיות לחלוטין).
הבחורה עם פנים עצובות...לא מחייכת...מבוהלת מעט... Shocked
אני מחייך אליה ואומר לה משפט ברוסית,ומגיש לה שקית עם דובדבנים יפים ....חיוך קטן עולה על שפתותיהTongue
יש לי בתא המטען ארגז שלם של דובדבנים,צריך לגמור אותו עד סוף השבוע... Tongue
שיער חום/שחור קצר (תסרוקת קרה).
עיניים חומות/דבש.
שיניים נקיות ולבנות,שפתיים קטנות מעט דקות ...
שדיים קטנים עם פטמה חומה(מעט נפולים לאחר לידה).
רגליים יפות,תחת חמוד.גוף נאה ...
קעקוע של פנתר על זרוע יד ימין.וקעקוע של דרקון על הבטן התחתונה בצד ימין ...
הקעקועים בשחור לבן ללא צבע...גוון עור שחום.
בחורה נחמדה,סימפטית,ונקייה.
לא נפלתי...לא התעלפתי...ולא רצתי במעגלים בסלון .....חיוך
ואף שקלתי לבטל,אך משהו בעצב בעיניה עשה לי משהו ... Embarrassed
דיברנו מעט בזמן שאנו אוכלים דובדבנים בסלון...השיחה הייתה נעימה ונחמדה אז נשארתי ...
ראיון קצר:400 ש"ח לשעה מלאה ...
מתנשקת צרפתית.
מציצה בלי גומי.
מלקקת ומוצצת ושולקת ביצים.
לא עושה אנאלי,לא עושה רימינג,לא ניתן לגמור בפה.מבולבל
החלטתי לפנק את הגברת העצובה...Tongue
השכבתי אותה על הספה...וירדתי לה עד שראתה בדמיונה רק דובים ורודים עד הגמירה ....Embarrassed
מתנשקת מצוין,כמו מאהבת בטלנבולה ספרדית עם תרגום לעברית...במסירות עילאית ...Embarrassed
מלקקת ומנשקת את הצוואר והאוזניים...ומאוד אוהבת שעושים לה זאת בחזרה...Embarrassed
מוצצת טוב אך לא מצליחה להכניס את כולו לתוך הפה,אך משתדלת מאוד נחנקת וחוזר חלילה ... Shocked
זיון טוב מאוד, יודעת ואוהבת להזדיין...מעודדת אותי בקריאות עידוד להמשיך...וגם אני כבר רואה דובים ורודים ...Embarrassed
שעה מלאה של זיון מענג ומהנה...ללא תלונות ללא טענות...גמירה עצבנית על הישבן החמוד שלה ...
לבסוף נכנסנו יחד למקלחת.היא שטפה אותי בידיה הרכות ... התחרמנתי שוב ...Embarrassed
אז התחלנו הכל שוב רק הפעם במקלחת ...כשהמים זולגים על גופה השחום ...
כשסיימנו הפקידה התקשרה וצעקה עליה בצעקות רמות,מדוע היא לא עונה לטלפון ...כועס
לסיכום :
לא הבחורה הכי יפה בבת ים ...
מראה של קופאית בטיב טעם(בקופה המהירה).
אך בחורה נחמדה,מקסימה,ונותנת שירות מעולה במחיר סביר !!!
נפרדה ממני בנשיקות וחיבוק גדול ...ועם חיוך רחב על שפתותיה כשעיניה בורקות ...
לסיום ...
לא תמיד הכד היפה הוא הטוב ביותר...
לפעמים גם כד סדוק יכול להשקות פרח יפה ....
אירה...

30
....בזמן שילדים בפורום מזיינים את השכל...אני מזיין נשים וזונות .... ומדווח
.....בזמן שילדים בפורום טוחנים את המוח...אני טוחן נשים וזונות .... ומדווח
.....בזמן שילדים בפורום מבלבלים את הביצים...לי מלקקות נשים את הביצים...ומדווח
לאחר ויכוח טפשי עם בובה טיפשית...ולאחר שארגון פמיניסטי החל לצטט את כתביי ומילותי בפורום ....
הצעתי את מיטתי ושכבתי לישון ...
קצתי משנתי בשעת לילה מאוחרת...כשזיעה קרה מכסה את מצחי ...
משום שחלמתי חלום שבו ...בובה עם שיער כתום,צלקות בפנים,ושיניים חדות עושה לי רימינג במרעום !!!
קמתי בבוקר ותהיתי מה פשר החלום ...
לא ידעתי מה עלי לעשות ....האם אני צריך לחזור בתשובה !!!
או שמא להתנצר...או אולי להתאסלם ...או שמא להצטרף לתנועה הפמיניסטית בישראל !!!
אנה אלך ...אנה אפנה ...אנה אברח...איך אתנחם...איכה אשכח ...מה אעשה .....
לאחר התלבטות קשה...החלטתי ללכת לאנה ....
בשל חשש מציטוט דבריי על ידי ארגון פמיניסטי ...
ובשל הידיעה ששני ילדים רפי שכל וקלי דעת קוראים את דברי בפורום ...
נכתוב הפעם בצורה שהם לא יבינו !!!
קבעתי עם אנה באחד המלונות בתל אביב...היא כבר הייתה בחדר (החדר על חשבונה).
פותחת את הדלת אנה...בת 28 170 ס"מ מגיעה אלינו מרוסיה יודעת אנגלית ...
הסבר איך לראות את התמונות שלה (בפרטי לחברים בוגרים בלבד).
שיער בלונדיני חלק עד אחרי הכתפיים.
עיניים אפורות/ירוקות מדהימות.
שיניים נקיות ולבנות כחלב טהור.
שפתיים יפות שפה עליונה מעט פתוחה (שפתי מוצצת).
שדיים יפים טבעיים ועומדים(חזה בינוני ).
לא רזה ולא דקיקה אך לא שמנה עסיסית !!!
גוון עור שחום תחת יפה.
לא נפלתי...לא התעלפתי...ולא עשיתי טקס וודו לבובה עם שיער כתום !!!
אך בחורה סקסית...נקייה ומריחה טוב ...
ראיון קצר ...400 ש"ח לשעה מלאה ...
מתנשקת _________
עושה ___________
עושה __________
עושה __________
עושה __________
ניתן ורצוי _________ועל הפנים
בקיצור עושה הכל ...מלבד אתם יודעים______לא נוסעת רוורס ...
לא חדשה במקצוע...מכירה את העבדוה אוהבת _______
זורמת ונזרמת _______היוצר ....
מה רבו מעשיך ה' מאוד עמקו מחשבותיך ...איש בער לא יידע,וכסיל לא יבין זאת ....
לסיכום : שלושה דברים:
מי שרוצה זיוני שכל...בלבולי ביצים...הטפת מוסר...והרצאות פמינסטיות שילך לבובה !!!
מי שרוצה לזיין את אנה שיפנה אל הרב ....
ומי שעדיין לא הבין את מהות הפורום שילך לחפש מי שיז_______אותו ואם הוא לא מוצא ...
אני מכיר רב מאוד ליברלי שמזיין כל מה שזז לידו אפשר ללכת אליו והוא יז_____אותו ....
נ.ב
אני יוצא מחר לחופשה עם רעייתי...היקרה,האהובה,הנעימה,היציבה,האמיתית,הנכונה,הישרה,הנאמנה,
החביבה,הנחמדה,האדירה,וכמובן היפה !!!!
נ.ב נוסף
אדמין היקר...תשמור על הפורום הקדוש הזה...
לילדים יש נטייה לשכוח מה היה כאן לפני חמישה חודשים קריצה

חזור אל “סיפורי הרב”