כ בלונדה קומפקטית מילף ראשלצ - דף 2 - סקס אדיר

בלונדה קומפקטית מילף ראשלצ

11
הי . כיון שאני גר 5 דקות הליכה. שמתי אמש פעמיי לבית העלמה .מכוונת לז'בוטינסקי פינת הורוביץ. לא ענתה וייבשה אותי חצי שעה בחוץ . נאלצתי לחזור כלעומת שבאתי .
חניה : קצת בעייתי. ממליץ לחנות בקניון לב העיר הנמצא כמטווחי קשת משם
האם אנסה : לאור התיאורים הנ"ל אני מסופק
אם מטעמים כאלו ואחרים הטלפון לא יפורסם פנו אלי בפרטי .גם ככה לא מדובר באבני החושן יותר באבני חצץ
גלי זין , מזיינים מהשטח

13
היום לקראת צהריים הרמצי טלפון לבחורה הזאת ..והיא פשוט לא התנהגה יפה..ראו הוזהרתם!!
זה התחיל מזה שנענתה לשיחה 1 וכיוונה אותי למקום.אמרתי לה רבע שעה אני אצלך.אמרה בסדר.הגעתי אחרי בדיוק 16דקות והיא כבר שכחה שהיא דיברה איתי..אמרה לי "תן לי 10 דקות. .אני מתארגנת..אמרתי בסדר.עברו 12דקות ...הרמתי שוב טלפון ..אמרה לי תהיה ברחוב ארלו...פינת הורוב..תתקשר אליי בעוד 5דקות...עברו 5..7..10...12..דקות שאני כל איזה 4דקות מתקשר והיא לא עונה..כלכך התבאסתי. ..אבל הלכתי לדירה המוכרת ליו מהרצל 38 ( שזכורה לי משם דנה המילפית עם השדיים המדהימים שלה ) היתה שם בחורה בת 46לערך גוף של ספורטאית חזה בינוני אך עומד ותחת חצוף!!
הבעיה היחידה שלא זיינתי אותה רק נתתי לה למצוץ עד שגמרתי לה בפה היא.... שהיא לא נתנה חי לנגוע בה בכלל!!! והיא עוד טוענת שאנחנו ( הזונות היא מתכוונת "נועדנו לשרת אותכם ולא שאתם תענגו אותנו ) אה...ועוד דבר יש לה בעיה מאד גדולה אבל מאד גדטלה אם אתה נוגע בזין שלך ..אז היא לא מוצצת וומתחילה בסשן של זיוני מח על חיידקים ...שלא נתחיל מזה שאני עוד התקלחתי אצלה אלא היא עוד ניגבה לי אותו בשלשה מגבונים ומה אומר לכן בחורה דפוקה!!!
בכל אופו 200 ₪ הלכו לזבל של זונה!!!
חולה ציצים

16
[QUOTE=חרמן 38] אבל הלכתי לדירה המוכרת ליו מהרצל 38 ( שזכורה לי משם דנה המילפית עם השדיים המדהימים שלה ) היתה שם בחורה בת 46לערך גוף של ספורטאית חזה בינוני אך עומד ותחת חצוף!!
הבעיה היחידה שלא זיינתי אותה רק נתתי לה למצוץ עד שגמרתי לה בפה היא.... שהיא לא נתנה חי לנגוע בה בכלל!!! והיא עוד טוענת שאנחנו ( הזונות היא מתכוונת "נועדנו לשרת אותכם ולא שאתם תענגו אותנו ) אה...ועוד דבר יש לה בעיה מאד גדולה אבל מאד גדטלה אם אתה נוגע בזין שלך ..אז היא לא מוצצת וומתחילה בסשן של זיוני מח על חיידקים ...שלא נתחיל מזה שאני עוד התקלחתי אצלה אלא היא עוד ניגבה לי אותו בשלשה מגבונים ומה אומר לכן בחורה דפוקה!!!
בכל אופו 200 ₪ הלכו לזבל של זונה!!!
[/QUOTE]

יש בבניין הזה 2 דירות , בקומה השניה, בכניסה מצד ימין כשעומדים מול הבניין , וגם בקומת קרקע מהחדר מדרגות הראשי
באיזה קומה זיינת?

17
מקווה שהפעם תלמד. לא מניסון של אחרים אז מניסיון עצמך ;)

ותיקק, אם אני לא טועה היא קומה ראשונה..
לא קרקע ולא שנייה..

מעבר לזה לפי תיאורך מצטייר שאתה מתכוון לבניין בעל שתי כניסות. ככל הזכור לי ונראה לי שטוב.. לבניין יש כניסה ראשית אחת.

אולי אתה מתבלבל אחי עם הרצל 38/40?!

19
בהחלט לא מתבלבל,

בניין עם 2 קומות ישן יש כניסה ראשית גדולה, וכניסה מצד ימין,
בדירה שממוקמת בכניסה הראשית הגדולה היתו את סשה והמלאה עם השיער השחור הכוסית בזמנו הטלפון היה מסתיים ב 343 או 344

בכניסה הצדדית יש עוד דירה שנמצאת בקומה שניה, עולים בחדר מדרגות ועשו קומבינה עם עצים להמשיך את הריצפה עד הדלת.

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”