היום לקראת צהריים הרמצי טלפון לבחורה הזאת ..והיא פשוט לא התנהגה יפה..ראו הוזהרתם!!
זה התחיל מזה שנענתה לשיחה 1 וכיוונה אותי למקום.אמרתי לה רבע שעה אני אצלך.אמרה בסדר.הגעתי אחרי בדיוק 16דקות והיא כבר שכחה שהיא דיברה איתי..אמרה לי "תן לי 10 דקות. .אני מתארגנת..אמרתי בסדר.עברו 12דקות ...הרמתי שוב טלפון ..אמרה לי תהיה ברחוב ארלו...פינת הורוב..תתקשר אליי בעוד 5דקות...עברו 5..7..10...12..דקות שאני כל איזה 4דקות מתקשר והיא לא עונה..כלכך התבאסתי. ..אבל הלכתי לדירה המוכרת ליו מהרצל 38 ( שזכורה לי משם דנה המילפית עם השדיים המדהימים שלה ) היתה שם בחורה בת 46לערך גוף של ספורטאית חזה בינוני אך עומד ותחת חצוף!!
הבעיה היחידה שלא זיינתי אותה רק נתתי לה למצוץ עד שגמרתי לה בפה היא.... שהיא לא נתנה חי לנגוע בה בכלל!!! והיא עוד טוענת שאנחנו ( הזונות היא מתכוונת "נועדנו לשרת אותכם ולא שאתם תענגו אותנו ) אה...ועוד דבר יש לה בעיה מאד גדולה אבל מאד גדטלה אם אתה נוגע בזין שלך ..אז היא לא מוצצת וומתחילה בסשן של זיוני מח על חיידקים ...שלא נתחיל מזה שאני עוד התקלחתי אצלה אלא היא עוד ניגבה לי אותו בשלשה מגבונים ומה אומר לכן בחורה דפוקה!!!
בכל אופו 200 ₪ הלכו לזבל של זונה!!!