טוב... החל חודש חדש עם חרמנות ישנה, והחלטתי לבקר את אולגה של התאגיד הבת ימי.
sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11243
אולגה מארחת בדירה מחולקת (לדעתי ל-3) קטנטנה בבת ים, דירה שיצרה בי רצון לברוח ממנה על ההתחלה.
בואו נתחיל מהדברים הטובים...
התמונות ככל הנראה אמיתיות, מדובר בבחורה בערך בת 20, דוברת הרבה רוסית ומילה או שתיים באנגלית, נראית בסטייל של החיילות שאתה אומר "ואללה לא הייתי מתנגד לשעה איתה".
חזה בינוני קטן, גובה בערך 1.75, מבנה גוף רזה, אבל יש מה לתפוס (אם כי לא עסיסית).
שיער חום עד לכתפיים, עור לבן עם סימנים ורודים טיפה של שיזוף.
עד כאן לדברים הטובים (אם נתעלם מהדירה שזה לא באשמתה).
עכשיו למציאות -
דבר ראשון, על אף שהתמונות ככל הנראה אמיתיות, אין מה לצפות לסקסיות שהם משדרות, הבחורה פתחה את הדלת יחפה, עם בגדים כאילו הערתי אותה משינה, וזה מה שהיא גם שידרה.
למעשה אני בטוח שאם לא היה מדובר בדירת תאגיד היא לא היתה בכלל עונה לטלפון.
האמת שכבר פה הבנתי שיש סיכוי לא רע שהרגע זרקתי 500 ש"ח לפח.
המקלחת נקיה אם כי קצת מסריחה (ריח טיפה של ביוב), אם כי שוב , זאת לא אשמתה.
חיוך - יכול להיות שקיים אצלה, אך לא זכיתי לראותו.
סקס - לבחורה היה קצת ריח מהפה, של סיגריות או משהו דומה, לא בדיוק הצלחתי לזהות, יכול להיות שבאמת קמה משינה, אבל גם ככה היא לא ממש ששה להתנשק.
שכבה כמו גופה על המיטה ולא ממש שיתפה פעולה, כשמידי פעם היא מדברת את עצמה ברוסית בטון של "לעזאזל שילך ממני כבר".
הגעתי למצב שלא עומד לי הזין לפני המספר הראשון ! אשכרה כבר אז ידעתי שלא אשאר למספר השני, אבל העמדתי אותו רק בשביל לפחות לגמור .
אני אדלג על כמה פרטים טכניים על מנת למנוע זיהוי שלי, אבל אחרי פחות מ-40 דקות כבר הייתי בחוץ- מרצון, וזה עוד שהייתי כבר לבוש שהיא יצאה מהמקלחת וחיכיתי לה.
היא הסתכלה עלי במבט פגוע / מופתע , ושאלה באנגלית "ME NOT GOOD" ?
למרות שהרגשתי שהגיעו לי 200-300 ש"ח בחזרה, אמרתי לה שאני עייף והולך הביתה, אבל היא שוב, לא מבינה אנגלית ולא היה לי רצון לחזור על ההסבר שוב.
לתחושתי היא במקצוע הלא נכון.
יחד עם זאת מאחר ומדובר בבחורה צעירה, ומי יודע, אולי יש אנשים שתלויים בכסף שהיא תביא, הייתי ממליץ שנחכה לעוד דיווח או שניים על מנת לראות אולי היה לה רק יום רע איתי., לפני שהפורום הזה יקבור אותה סופית.