כ אולגה מבת-ים - סקס אדיר

אולגה מבת-ים

1
מה המצב חברים,

טוב... החל חודש חדש עם חרמנות ישנה, והחלטתי לבקר את אולגה של התאגיד הבת ימי.

sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11243

אולגה מארחת בדירה מחולקת (לדעתי ל-3) קטנטנה בבת ים, דירה שיצרה בי רצון לברוח ממנה על ההתחלה.

בואו נתחיל מהדברים הטובים...

התמונות ככל הנראה אמיתיות, מדובר בבחורה בערך בת 20, דוברת הרבה רוסית ומילה או שתיים באנגלית, נראית בסטייל של החיילות שאתה אומר "ואללה לא הייתי מתנגד לשעה איתה".
חזה בינוני קטן, גובה בערך 1.75, מבנה גוף רזה, אבל יש מה לתפוס (אם כי לא עסיסית).
שיער חום עד לכתפיים, עור לבן עם סימנים ורודים טיפה של שיזוף.

עד כאן לדברים הטובים (אם נתעלם מהדירה שזה לא באשמתה).

עכשיו למציאות -

דבר ראשון, על אף שהתמונות ככל הנראה אמיתיות, אין מה לצפות לסקסיות שהם משדרות, הבחורה פתחה את הדלת יחפה, עם בגדים כאילו הערתי אותה משינה, וזה מה שהיא גם שידרה.
למעשה אני בטוח שאם לא היה מדובר בדירת תאגיד היא לא היתה בכלל עונה לטלפון.

האמת שכבר פה הבנתי שיש סיכוי לא רע שהרגע זרקתי 500 ש"ח לפח.

המקלחת נקיה אם כי קצת מסריחה (ריח טיפה של ביוב), אם כי שוב , זאת לא אשמתה.

חיוך - יכול להיות שקיים אצלה, אך לא זכיתי לראותו.

סקס - לבחורה היה קצת ריח מהפה, של סיגריות או משהו דומה, לא בדיוק הצלחתי לזהות, יכול להיות שבאמת קמה משינה, אבל גם ככה היא לא ממש ששה להתנשק.
שכבה כמו גופה על המיטה ולא ממש שיתפה פעולה, כשמידי פעם היא מדברת את עצמה ברוסית בטון של "לעזאזל שילך ממני כבר".
הגעתי למצב שלא עומד לי הזין לפני המספר הראשון ! אשכרה כבר אז ידעתי שלא אשאר למספר השני, אבל העמדתי אותו רק בשביל לפחות לגמור .

אני אדלג על כמה פרטים טכניים על מנת למנוע זיהוי שלי, אבל אחרי פחות מ-40 דקות כבר הייתי בחוץ- מרצון, וזה עוד שהייתי כבר לבוש שהיא יצאה מהמקלחת וחיכיתי לה.

היא הסתכלה עלי במבט פגוע / מופתע , ושאלה באנגלית "ME NOT GOOD" ?
למרות שהרגשתי שהגיעו לי 200-300 ש"ח בחזרה, אמרתי לה שאני עייף והולך הביתה, אבל היא שוב, לא מבינה אנגלית ולא היה לי רצון לחזור על ההסבר שוב.

לתחושתי היא במקצוע הלא נכון.

יחד עם זאת מאחר ומדובר בבחורה צעירה, ומי יודע, אולי יש אנשים שתלויים בכסף שהיא תביא, הייתי ממליץ שנחכה לעוד דיווח או שניים על מנת לראות אולי היה לה רק יום רע איתי., לפני שהפורום הזה יקבור אותה סופית.

לשעבר גבינט (חזרתי אחרי חודש בחו"ל והסיסמא לא עבדה יותר...)

אולגה מבת-ים

2
תודה רבה רבה רבה!
אני עכשיו פה מתלבט, בינה לבין מאשה, והיא ניראת עסיסית ומושכת, שמע, חסכת לי ולחברים זמן כסף ועוגמת נפש.
טורמפלדור, מצטער בשבילך, גם אני אכלתי אותה בענק עם ריטה, אבל מה לעשות זה מה יש.

שוב, מצער שמביאים בנות שלא רוצותמתאימות להיות שם, לעבוד בזה.
יש בנות שאוהבות את זה(מאשה בת ים מלפני שנה, אין אין,שירות אגדה, פצצה, חכמה חייכנית, פשוט נהנתי איתה.) וישנן בנות שלא מתאימות למקצוע, ואני לא מדבר על נרקומנית מסכנה או מישהי שעובדת בגלל איומים או כסף לסמים.(אולי זה הענין כאן.)

הבטחה לעצמי: להיות חזק יותר, לא לדאוג, ולהיות סבבה.

אולגה מבת-ים

3
חברים שלום הרבה זמן אני פה בעיקר קורא אבל כשמגיע משו כל כך טוב צריך גם לדווח
אולה מבת ים עוד אין לה כרטיס כאן באתר אבל הגעתי עליה דרך המספר מהמודעה של אולגה.
אני יקדים ואומר שהפתעה כזאת לא חשבתי לגלות בדירה הישנה הזאת ברח ירושלים בבת ים.
פותחת את הדלת ברונטית גבוהה הייתי אומר בערך 175 אולי קצת יותר אומנם לא לבשה את הבגד הכי סקסי בעולם זה היה
יותר לכיוון פיג'מה אבל אפשר היה לראות שאין עליה גרם אחד מיותר.
ישר מחייכת חיוך רחב נכנסתי שאלה באנגלית סבירה אם אני מרוצה אמרתי לה ברור.
לא יודעת הרבה אנגלית אבל ממה שכן הצלחנו לתקשר הבנתי ממנה שהגיע לדירה רק אתמול אמרה שהיא בת 21 תכלס נראית אפילו
פחות באמת נראית ממש טוב חזה קטן בידיוק כמו שאני אוהב אותו.
במהלך האקטים הייתה ממש טובה באמת פעם ראשונה שהרגשתי שהנערה שעובדת עלי גם ממש נהנת (או שחקנית ממש טובה)
בכל מקרה האקט השנייה הגיע מהר כי היא פשוט ממש סקסית נקייה מתקלחת לפני ואחרי כל אקט.
חייכנית ומנשקת ממש טוב.
ברור לי שתחשבו שזה נשמע יותר מדי טוב בשביל להיות אמיתי אבל אתם מוזמנים ללכת ולבדוק.
את הכסף דרך אגב לא הסכימה לקחת לפני אלה רק אחרי ולפני שיצאתי.
בטוח אחזור עליה מלא במהלך הזמן שלה פה

אולגה מבת-ים

5
ביקרתי אצלה וסה"כ נהניתי.
מראה: 1.78 בערך, שיער חום בהיר כזה עד אחרי הכתפיים, חזה די קטן ,ישבן יפה , בחורה רזה אך ממש לא שחיפה,
פנים די יפות (מעט גדולות) , מעט שזופה , גיל מוערך - תחילת/אמצע שנות העשרים .
מבחינת שירות - הייתה נעימה , סובלנית , דיברנו קצת פה ושם , GFE טוב, מתנשקת טוב למדי (כך היה אצלי , מן הסתם זה לא יהיה כך עם כול אחד באשר הוא),
מציצה לא רעה.
אגב, אני מעריך שהדיווח הבא מתייחס לאותה אולגה שאני וטרומפלדור ביקרנו -
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=44091

אולגה מבת-ים

6
שבוע מבורך חבר'ה וחג פסח שמח,

היה לי מעט זמן פנוי והחלטתי ללכת לדגום את אחת המודעות החדשות באתר,
תחילה חשבתי לבקר את קטי שהצליחה ליצור עלי רושם בעזרת התמונות החביבות שלה,
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11347
אך לצערי הבחורה לא הייתה פנויה לאותו היום,
נתקלתי במודעה נוספת של התאגיד, המודעה של אולגה ובעזרת הפקידה החלטתי להתפשר על הבחורה.
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11243

אולגה בת 20, עם תמונות אמיתיות,
179 ס"מ , חזה בינוני ותחת עגלגל וסקסי עם סימני שיזוף מתונים בתחת ובחזה.
פנים לא יפות, אך גם לא מכוערות נוטות לכיוון הסביר מינוס.
נשמעת נחמדה ומצפה לסקס... אם כי זה לפי דעתי בשל הזמן המועט שלה בארץ, הבחורה עוד לא נשחקה, היום הוא היום ה6 שלה.
ראיתי, התעניינתי והחלטתי לוותר... שמוליק מעט יותר בררן ממני וקורה שהוא מסרב לשתף פעולה, החלטתי לא לקחת את הסיכון.

המחיר הרגיל שהתרגלתם אליו, 500 ש"ח לשעה.
הבחורה מדברת מעט אנגלית והרבה רוסית.
אני מאמין שהיא יכולה להיות עסקה נחמדה, אבל במקרה שלי פחות התאימה.

אולגה מבת-ים

8
[QUOTE=Abcd]
נשמעת נחמדה ומצפה לסקס... אם כי זה לפי דעתי בשל הזמן המועט שלה בארץ, הבחורה עוד לא נשחקה, היום הוא היום ה6 שלה.

[/QUOTE]

תודה על הדיווח.
רק תיקון קל , זהו לא היום השישי שלה בעבודה ,
הבחורה כאן כבר קרוב לחודש.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”