כ מילף סקסית וחוקית אחת מפתיעה - דף 5 - סקס אדיר

מילף סקסית וחוקית אחת מפתיעה

41
שלום
אכן אליסיה נפלאה..גם בעיניי :) ממש לא משהו רקוב או זונת רחוב. אשה מטופחת שעברה את ה40 אבל עדיין מפגינה יכולות וביצועים!
יש לה קעקוע של פרפר על הכוס שממש הטריף אותי. התחילה בחירמונים, המשיכה בהפשלת מכנסיי ובליקוקים בלתי פוסקים של איבר מיני תוך כדי מציצות משולבות עם עבודת יד Tongue מהר מאד פשטנו שנינו את שאר הבגדים שעוד נותרו עלינו והתקדמנו למיטה. מראה גדולה מצידה האחד נתנה למפגש הזה משמעות נוספת בעיניי..מומלץ מאד וגם היה מסאז' מעולה בסוף!!
בנוסף, יש שם בחורה נוספת בשם ז'אנה/אניה שאני לא מבין איך אף אחד מכם עדיין לא דיבר בשבחה!! הבחורה בלונדינית, רזה, גבוהה, שיער קצר יחסית, חזה סיליקוני ככל הנראה אבל רך יחסית ונראית פשוט פצצה!! מפנקת גם חבל על הזמן ;) מציצה חשופה, נשיקות בכל הגוף, וזיון אגרסיבי למדי..לפי הפקידה נאמר לי שגם עושה אנאלי אך לא זרמה איתי לשם. והכל זאת מאד נהניתי גם איתה!
אדל הכי פחות מושכת בעיניי, מלאה טיפה, לא יפה לטעמי..לא נכנסתי איתה
זה באמת קשה להאמין שהמחיר הוא רק 250, אבל סביר להניח שגם במחיר שכזה עדיין מניבים רווח יפה קריצה
הגרעון היחיד בכל הסיפור הזה הוא חניון העפר ההזוי הזה, השער עם המספר להתקשרות, העוברים ושבים והילדים שמשחקים במגרש!!! אין דיסקרטיות בכניסה וביציאה..לא לכאלו שהם תושבי השכונה.
שגלו ודווחו ומלאו את הארץ!

העם דורש זרע איכותי!!

42
שלום רב ,,,,
אני יודע שיש פה דיווח עלייה פשוט לא מצאתי אותו עוד פעם ורציתי לשתף אותכם ,
אז ככה :
קבעתי מראש לשעות הצהריים ,הפקידה כיוונה אותי לגרינבויים 14 כאשר הגעתי התקשרתי שוה וכיוונה אותי לבמדוייק ,
הונחתי להגע לחדר 6 ולהמתין ,
המתנתי כ 10 דקות עד שהגיעה ,
טוב אז... ילדה היא לא(לא זוכרת מתי הייתה) ניראת חטובה סקסית ,נכנסה לחדר התנפלה עליי בצרפתית לאחר מכן ביקשה כסף העברת המזומן התבצעה במידי(250 ש"ח) ,
התפשטה וזרקה אותי איתה למיטה , פינקה אותי בליקוקים ונשיקות בכל הגוף לאט ובמיקצועיות ירדה דרומה , המציצה מעולה כוללת הרבה רוק שאיבת ביצים מדופלמת וגרון כמעט עמוק( כמעט זה כמעט לא עד הסוף!!) ,
הרגשתי מוכן סימנתי לה לתפוש תנוה כאשהיא שוכבת על הצד נכנסתי בעדינות וביד השנייה אוחד ומלטף את השדיים הנעימות שלה ,
הקצב התגבר ,היא גנחה(כאילו שלא קיבלה זיין שנתיים) העברתי אותה לתנוחת דוגי ,לא לקח הרבה זמן והגמירה הגיעה בכול תרועה ,
ביקשה ואפילו לחצה למסאז'(מי אני שאסרב?) אחרי כ10 דקות הטלפון צלצל ופה הגיעה לסיום המפגש
לסיכום:
גוף: חטוב(שלא לומר חתיכה)
פנים: תחת(עדיף לא להעמיק בפנים)
שדיים עסיסיות ועומדות
תחת עגול וכיף לזיון ,
לא ביקשתי רוורס ולא פעמיים אז אני לא יודע בקשר לזה
בסיכומו של עיניין אהבתי ומאוד נהנתי ,אחזור גם אחזור,
את הטל השגתי דרך הדיווח עליה,
עוד מינוס קטן( בנוסף למינוסים שדווחו בעבר) ,,,,מילה ...אבל מילה בעיברית היא לא מדברת ,,,קחו בחשבון

43
למען הדיוק קוראים לה אולסיה ולא אולסה. מצטרף להמלצה, מדובר בשירות ברמה הכי גבוהה כמו חברה אמיתית. בסוף יש פינוק שזה מסאז' לא מהעולם הזה, היא לא מפספסת אף סנטימטר בגוף. מבחינת המראה סביר ולא יותר מזה. לא מדובר באיזו פצצה וגם לא הכי צעירה, אבל היא מספיק סקסית. היא לא מדברת עברית וגם לא מילה אחת באנגלית אבל בינינו לא צריך לנהל איתה שיחה על יצירותיו של שייקספיר, אפשר להסתדר. מספיק טוב בשביל 250 שקל.

45
הגעתי אליה דרך אתר מתחרה___ol
אז ככה, הייתי אצל אוליסיה היום, אין לי זמן להאריך, (אולי בפעם אחרת) הייתי, נהנתי, לא יודע אם אחזור.
היה gfe מלא, מציצות עם הרבה רוק, הרבה תנוחות.
מה שנקרא, זונה עם כבוד, רוצה שרק תצא מרוצה.
הלכתי דווקא אליה כדי לקבל גם מסג' בסוף.
ואז הבנתי שבמסגרת ה 40 דקות יש מסג. לי היה זיון ארוך איתה אז לא נשאר זמן, בקשתי בכל זאת 5 דקות, עשתה מסג' טוב.
היא ממש רוצה לרצות את הלקוח. יש תמורה מלאה לכסף.
בפעם הבאה אולי אנסה את ז'אנה.

47
[QUOTE=החפוז המכני]250 ל-40 דקות סחיטה אחת, 400 לשעה. ואתם אומרים שהיא זקנה. על מה ההתלהבות?[/QUOTE]

דיעות תמיד לכאן או לכאן
למרות שהפעם לדעתי החיוביות גורפת.

בקיצור חפוז תקפוץ תבקר תחווה דיעה...
אגב הפקידה שלה מתפקדת יוצא מן הכלל ;)

50
הייתי עם אולסיה כדי לסגור את הפינה שאני לא מפספס משהו בעקבות הפעם הקודמת שדחפו לי מישהי אחרת במקומוה...
בקיצור , הגברת סביב 50 , גוף סביר לגילה אבל רואים את ההבדל לעומת התאגיד הבת ימי, אישית איתי לא היו זיקוקים אבל אולי זה בגלל שלא התלהבתי ולא עשיתי יותר מדי כדי ללכת לכיוון מיוחד..
בקיצור , 250 בדרך לפקקים של האיילון זה סביר, אבל עדיף עיסוי טוב ממישהי חמודה במחיר הזה בעיניי

אני מזיין משמע אני קיים

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”