אכן אליסיה נפלאה..גם בעיניי :) ממש לא משהו רקוב או זונת רחוב. אשה מטופחת שעברה את ה40 אבל עדיין מפגינה יכולות וביצועים!
יש לה קעקוע של פרפר על הכוס שממש הטריף אותי. התחילה בחירמונים, המשיכה בהפשלת מכנסיי ובליקוקים בלתי פוסקים של איבר מיני תוך כדי מציצות משולבות עם עבודת יד
מהר מאד פשטנו שנינו את שאר הבגדים שעוד נותרו עלינו והתקדמנו למיטה. מראה גדולה מצידה האחד נתנה למפגש הזה משמעות נוספת בעיניי..מומלץ מאד וגם היה מסאז' מעולה בסוף!!

בנוסף, יש שם בחורה נוספת בשם ז'אנה/אניה שאני לא מבין איך אף אחד מכם עדיין לא דיבר בשבחה!! הבחורה בלונדינית, רזה, גבוהה, שיער קצר יחסית, חזה סיליקוני ככל הנראה אבל רך יחסית ונראית פשוט פצצה!! מפנקת גם חבל על הזמן ;) מציצה חשופה, נשיקות בכל הגוף, וזיון אגרסיבי למדי..לפי הפקידה נאמר לי שגם עושה אנאלי אך לא זרמה איתי לשם. והכל זאת מאד נהניתי גם איתה!
אדל הכי פחות מושכת בעיניי, מלאה טיפה, לא יפה לטעמי..לא נכנסתי איתה
זה באמת קשה להאמין שהמחיר הוא רק 250, אבל סביר להניח שגם במחיר שכזה עדיין מניבים רווח יפה 

הגרעון היחיד בכל הסיפור הזה הוא חניון העפר ההזוי הזה, השער עם המספר להתקשרות, העוברים ושבים והילדים שמשחקים במגרש!!! אין דיסקרטיות בכניסה וביציאה..לא לכאלו שהם תושבי השכונה.