קבעתי עם הגברת ( מאוד קשה ) נמצאת באזור רחוב אבא הילל .
בדובר בעלמה באמצע שנות הארבעים שלה - גוף ספורטיבי גבוהה רזונת שיער קצר בלונדינית אמיתית - ישבן מוצק חבל על הזמן .
חזה מלא ועומד.
מפנקת במסאז קל ובודי - והקטע המעניין מתחיל מיד לאחר המאסאז .
לוגמת מים חמים ,ועוברת למציצה תאילנדית חמימה - גרון עמוק וכמובן שהמציצה חשופה .
אם אתה מספיק חזק ולא מתפוצץ לה בגרון ( אין לה ממש בעיה עם זה ) עוברים לשלב הבא : מלבישה חליפה - עולה על מיטת המסאז - פותחת את רגליה לרווחה ומבקשת שפשוף במנוע שלה - מנוע יפה וחתיך וצר יש לגיברת ,והזמנה להיכנס לא מאחרת להגיע -אבל!!!! החבר האמצעי לא עומד בפיתוי ומזמין את עצמו להיכנס למערה שמתגלת כמערה חמה , רטובה ולא לחה -וצרה מאוד.
קונטרות ספורטיביות של יאנה מקרבות את הקץ , אני מחליט לסגת ועוברים למיטה - תנוחת דוגי מרשימה ושוב קונטרות מצויינות עם כיווצים של השריר במנוע ,מפמפם אותה צמוד כשהיא על הבטן - ברגע הנכון שולף החוצה ומבקש ממנה למצוץ עמוק - מקבלת שפריץ רציני לגרון - יאנה לא מתביישת ומראה את התוצרת כמו בסרטים ,ומדי פעם מגרגרת בגרון עם הזרע - בולעת הכול וטורחת לנקות את החבר במציצת וואקום - מציעה מגבונים - התנשפויות - מסאז נעים בגב והסאגה מתחילה שוב לאחר 15 דקות כאשר הזין מתאושש ומראה סימנים חיוביים .
מציצה חמה ועוברים למיסיונרית - שוב כיווצים ספורטיבים וזיון עמוק מאוד - הופך אותה על הבטן ומפמפם צמוד - מוציא אותו ,והיא מבקשת וממש מתחננת שאני אגמור לה על החור האחורי - טורחת לפתוח את שתי אחוריה לרווחה ,ומראה כזה לא יכול לא לבוא בלי תגובה של שפריץ חם .
שוב ניקיון בווקום , מגבון - נרגעים מעט על המיטה ( גם היא )- כוס מים מיניראלים מקלחת חמה ונשיקת פרידה .
מחיר 200 ל 40 דקות מסאז ובודי ,מציצה חשופה חמה וזיון .
הוספתי עוד 100 להישאר שעה שלמה ולזיין בנחת שעה רצופה .
בבקשה אל תפוצצו את התיבה שלי במספר שלה כי אני ממש עסוק בימים אלו וממש אין לי זמן לענות לכולם .
מקווה שעזרתי
מתקתק וותיק