כ יאנה רמת גן- חולת זרע אמיתית - סקס אדיר

יאנה רמת גן- חולת זרע אמיתית

1
בתגובות עלייה ברובן היו על " חולת זרע " . ( בקטגוריית מסאז)
קבעתי עם הגברת ( מאוד קשה ) נמצאת באזור רחוב אבא הילל .
בדובר בעלמה באמצע שנות הארבעים שלה - גוף ספורטיבי גבוהה רזונת שיער קצר בלונדינית אמיתית - ישבן מוצק חבל על הזמן .
חזה מלא ועומד.
מפנקת במסאז קל ובודי - והקטע המעניין מתחיל מיד לאחר המאסאז .
לוגמת מים חמים ,ועוברת למציצה תאילנדית חמימה - גרון עמוק וכמובן שהמציצה חשופה .
אם אתה מספיק חזק ולא מתפוצץ לה בגרון ( אין לה ממש בעיה עם זה ) עוברים לשלב הבא : מלבישה חליפה - עולה על מיטת המסאז - פותחת את רגליה לרווחה ומבקשת שפשוף במנוע שלה - מנוע יפה וחתיך וצר יש לגיברת ,והזמנה להיכנס לא מאחרת להגיע -אבל!!!! החבר האמצעי לא עומד בפיתוי ומזמין את עצמו להיכנס למערה שמתגלת כמערה חמה , רטובה ולא לחה -וצרה מאוד.
קונטרות ספורטיביות של יאנה מקרבות את הקץ , אני מחליט לסגת ועוברים למיטה - תנוחת דוגי מרשימה ושוב קונטרות מצויינות עם כיווצים של השריר במנוע ,מפמפם אותה צמוד כשהיא על הבטן - ברגע הנכון שולף החוצה ומבקש ממנה למצוץ עמוק - מקבלת שפריץ רציני לגרון - יאנה לא מתביישת ומראה את התוצרת כמו בסרטים ,ומדי פעם מגרגרת בגרון עם הזרע - בולעת הכול וטורחת לנקות את החבר במציצת וואקום - מציעה מגבונים - התנשפויות - מסאז נעים בגב והסאגה מתחילה שוב לאחר 15 דקות כאשר הזין מתאושש ומראה סימנים חיוביים .
מציצה חמה ועוברים למיסיונרית - שוב כיווצים ספורטיבים וזיון עמוק מאוד - הופך אותה על הבטן ומפמפם צמוד - מוציא אותו ,והיא מבקשת וממש מתחננת שאני אגמור לה על החור האחורי - טורחת לפתוח את שתי אחוריה לרווחה ,ומראה כזה לא יכול לא לבוא בלי תגובה של שפריץ חם .
שוב ניקיון בווקום , מגבון - נרגעים מעט על המיטה ( גם היא )- כוס מים מיניראלים מקלחת חמה ונשיקת פרידה .
מחיר 200 ל 40 דקות מסאז ובודי ,מציצה חשופה חמה וזיון .
הוספתי עוד 100 להישאר שעה שלמה ולזיין בנחת שעה רצופה .
בבקשה אל תפוצצו את התיבה שלי במספר שלה כי אני ממש עסוק בימים אלו וממש אין לי זמן לענות לכולם .

מקווה שעזרתי
מתקתק וותיק

6
אחי " הפטיש החשמלי"
אין ריח של שום בדירה .
כל הדירה מקושטת עם נרות ריחניים דולקים להרגשה ואווירה נוחים .( כמו במכון מסאזים אמיתי)
לא נראה לי שהיא בסביבות ה 50 , הייתי נותן לה 45 ומטה .
ואגב היא חולקת את הדירה עם מסאגיסטית נוספת שעובדת פעמיים בשבוע ( כך היא טוענת ) יצא לי לראות אותה פעם אחת מתוך הפעמיים שביקרתי אותה ונראה שהיא באמצע שנות השלושים - שיער שחור עד הכתפיים רזה ולא גבוהה .

מתקתק וותיק

7
יאנה אלופת השום
כן היא אמרה לי פעם כשרמזתי לה על ריח השום המזעזע הבוקע מגרונה - כן, אני חייבת לאכול לפני העבודה כמה שיני שום כי זה מחטא את החיידקים שיש לכם בשפיך.
יאנה מקפידה מאד על בריאותה בסייגים מסויימים כמו גמירה על חור התחת - לא משהו שחכמי רפואת הHIV היו ממליצים אבל כמו הקולגות שלה היא לוקה מאד בהבנה בסיסית של דרכי ההדבקות וסבורה באמת שכמה שיני שום יושיעו אותה מאימת המחלה רק שהיא קצת נסחפת ובקיבוץ דורות קצת מודאגים כי נראה לי שהיא צורכת את מרבית יבול השום בישראל.
לא נהיה עדינים - הגברת מסריחה משום באופן מזעזע לא רק מפיה אלא גם מעור גופה והאמת שכל הדירה כולה ספוגת ריח שום באופן מטריד למדי.
חוץ מזה אם צלחתם את הגיהינום הזה אז היא באמת מבוגרת 50++ חלקת עור , ממש לא יפה אך לא מכוערת ובעלת גוף פרופורציוני ספורטיבי - היא מדוושת באופניה מבת יום למתחם הבורסה וחזרה כל יום מה שבא לידי ביטוי בישבנה ובטנה המוצקים אולי אפילו יותר מדי .
מציצה משובחת אם תרצו עם מים חמים , גניחות מזוייפות להפליא אך מחרמנות למרות שברור שהיא בתפקיד חנה רובינא ובעיקרון מפנקת מעולה .
חזרתי פעם נוספת כדי לוודא או להתפלל שאזל מלאי השום אך לשווא . הריח שוכן לבטח בדירתה והיא מורחת אותו על אברכם באהבה. והשבוע שהלכתי לקנות שום בשוק אמר לי המוכר בעצב : נגמר. יאנה לקחה הכל ."
תהנו . כנראה שיש מחיר לפינוק מלא ב 200 שקל חיוך

8
[QUOTE=המנוסה]
יאנה אלופת השום
כן היא אמרה לי פעם כשרמזתי לה על ריח השום המזעזע הבוקע מגרונה - כן, אני חייבת לאכול לפני העבודה כמה שיני שום כי זה מחטא את החיידקים שיש לכם בשפיך.
יאנה מקפידה מאד על בריאותה בסייגים מסויימים כמו גמירה על חור התחת - לא משהו שחכמי רפואת הHIV היו ממליצים אבל כמו הקולגות שלה היא לוקה מאד בהבנה בסיסית של דרכי ההדבקות וסבורה באמת שכמה שיני שום יושיעו אותה מאימת המחלה רק שהיא קצת נסחפת ובקיבוץ דורות קצת מודאגים כי נראה לי שהיא צורכת את מרבית יבול השום בישראל.
לא נהיה עדינים - הגברת מסריחה משום באופן מזעזע לא רק מפיה אלא גם מעור גופה והאמת שכל הדירה כולה ספוגת ריח שום באופן מטריד למדי.
חוץ מזה אם צלחתם את הגיהינום הזה אז היא באמת מבוגרת 50++ חלקת עור , ממש לא יפה אך לא מכוערת ובעלת גוף פרופורציוני ספורטיבי - היא מדוושת באופניה מבת יום למתחם הבורסה וחזרה כל יום מה שבא לידי ביטוי בישבנה ובטנה המוצקים אולי אפילו יותר מדי .
מציצה משובחת אם תרצו עם מים חמים , גניחות מזוייפות להפליא אך מחרמנות למרות שברור שהיא בתפקיד חנה רובינא ובעיקרון מפנקת מעולה .
חזרתי פעם נוספת כדי לוודא או להתפלל שאזל מלאי השום אך לשווא . הריח שוכן לבטח בדירתה והיא מורחת אותו על אברכם באהבה. והשבוע שהלכתי לקנות שום בשוק אמר לי המוכר בעצב : נגמר. יאנה לקחה הכל ."
תהנו . כנראה שיש מחיר לפינוק מלא ב 200 שקל חיוך
[/QUOTE]

פוסט אדיר....מוחא כפייה אתה גדול ענק ..... מוחא כפייה

הפלת אותי לרצפה ......צחוק

תודה !Star

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”