מתקשר למודעות אחת אחרי השנייה חלקן בעלות אותו מספר טלפון ,וגם פה באתר יש פרסום של מספרים שחוזרים אחד אחרי השני במודעות .
נתתי צאנס והתקשרתי למספר שנראה שונה ואינו מאותה סידרה של רוב המספרים ועונה לי קול רך ורגוע ( בהמשך הסתבר לי שמדובר במאמא - סן כזאת מהסוג של זאת (אללה ירחמה) בחדרה ברחוב החסידה - רק הרבה יותר רגועה ממנה)
אומרת לי בטלפון 200 ש"ח בודי , שמנים ..... וכו...
חופר לה מעט בראש ומנסה לאתר נקודת תורפה - ופה הגיעה התפנית החדה - הצלחתי לשחרר ממנה משפט שהבנתי שיש מצב להרבה יותר .
מקבל כתובת ומחליט להמתין מעט , להתקשר שוב , ולבדוק שוב .
המאמא-סאן נותנת כתובת - אני מחליט לתת קפיצה בכל מקרה אני באזור עיר הקודש היום.
מגיע לכתובת : מתקשר - שיחה ממתינה - מתקשר שוב עונה לי המאמא סאן מכוונת אותי לדירה : מדובר ברחוב צדדי יחסית והחנייה בשפע .
פותחת לי את הדלת והמשפט הראשון : אני רק הפקידה- בוא תעלה הבחורה מחכה לך בפנים - עולים מספר מדרגות נכנסים לדירה נקייה וקטנטונת , מופיעה מולי בחורונת צעירה עטופה במגבת לבנה ולדעתי אין לה יותר מ 22 - חמודה וממש יפה בפנים - מציעה לי מקלחת - אני מקבל את זה בברכה - מביאה מגבת ריחנית נקייה - אני יוצא מהמקלחת והמאמא סאן מסמנת לי שהבחורה מחכה לי בחדר .
חדר קטן - נרות רחניים - מוסיקה קלה - מבקשת ממני להתפשט - ולשכב על הגב לא לפני שהצעירונת משילה את המגבת - גוף מעט מלא - חזה מלא - עסיסי - רך ונעים למגע - המרעום מגולח ויפה - שוכב על הבטן ושואלת שמן קר או חם , אני בוחר בחם ומיד אני זוכה למסאז נעים עם לחץ במקומות הנכונים - מעסה את הישבן והחריץ , ולאט לאט פולשת ומחפסת את הערמונית .
זוכה להרגיש את השדייים שלה מטיילות לי על הגב - וליקוקים קצרים בתנוך האוזן.
אני לא פראייר ומלטף אותה גם ומיד מגיעה למנוע שלה שהוא רטוב ולח - מכניס אצבע - היא לא מתנגדת , עולה עלי כשאני על הגב והשדיים שלה לאט לאט נצמדים לזין שמתחיל לגלות סימני התעוררות מתקדמים.
שיפשוף חזק בין השדיים - מבקש מציצה היא מבהירה לי שאין לה הרבה ניסיון במציצות - אני מוותר על מציצה ורוצה לזיין אותה - אומרת לי תוסיף עוד 100 שקל - אני מסכים - מלבישה חליפה בעדינות מתיישבת עליו - כוס חם ורותח כמו השמן שהיא מעסה - צר מאוד - אני עולה עלייה למיסיונרי ומפמם אותו כמה דקות - ישבן עסיסי - אני מגשש אם יש מצב לאנאלי - תשובה שלילית .
דוגי קצר- עובר שוב למיסיונרית - שולף את החליפה ומזיין אותה בשדיים הענקיים - גמירה ושפריץ מעט לפנים היפות שלה .
נפרדים לא לפני - מקלחת משותפת - בחורה צעירה - הגיעה מאוקראינה - חמודה לאללה .
מה היה לנו פה :
צעירות ויפיפיה - שטנית שיער עד לכתפיים.
גוף : מעט מלאה - אין כרס
כוס : חלק ומגולח וצר להפליא
מוצצת: מצהירה מיד שלא כל כך יש לה ניסיון - לא ניסיתי ולא לחצתי ( פעם הבאה ? )
זיון : קונטרות טובות במסיונרית - לא מזיזה את עצמה הרבה אם היא מתיישבת עליך .
דוגי : ישבן עסיסי - עם חריץ אחורי מזמין - אבל לצערי אין כניסה בשום פנים
מחיר : 200 ש"ח למסאז מפנק - 100 שח" נוספים לתוספת לזיון - מי שמסתפק במסאז יקבלח זיון שדיים נעים וצמוד .
אם אחזור ?
למצב חרום אני מסודר , מצב שגרתי רוגוע וביקור בעיר הקודש יניב ביקור חוזר .
טלפון :
בבקשה לא לפוצץ לי את התיבה מכיוון שאני מתכוון לנסוע לחו"ל בסוף השבוע והזמינות שלי תהיה חלקית בפורום .
מקווה שעזרתי
מתקתק וותיק