כ מציאה חדשה בירושלים - סקס אדיר

מציאה חדשה בירושלים

1
שיטוט ביד 2 בקטגוריית אלטרנטיבי - מגיע למדור עיסויים - אמרתי לעצמי בוא נבדוק מה קורה בעיר הבירה הקדושה שלנו מכיוון שהפרסומות התחילו שוב לככב פה באתר ,ועין חדה תזהה מיד שמדובר במעין " מיני תאגיד" .
מתקשר למודעות אחת אחרי השנייה חלקן בעלות אותו מספר טלפון ,וגם פה באתר יש פרסום של מספרים שחוזרים אחד אחרי השני במודעות .
נתתי צאנס והתקשרתי למספר שנראה שונה ואינו מאותה סידרה של רוב המספרים ועונה לי קול רך ורגוע ( בהמשך הסתבר לי שמדובר במאמא - סן כזאת מהסוג של זאת (אללה ירחמה) בחדרה ברחוב החסידה - רק הרבה יותר רגועה ממנה)
אומרת לי בטלפון 200 ש"ח בודי , שמנים ..... וכו...
חופר לה מעט בראש ומנסה לאתר נקודת תורפה - ופה הגיעה התפנית החדה - הצלחתי לשחרר ממנה משפט שהבנתי שיש מצב להרבה יותר .
מקבל כתובת ומחליט להמתין מעט , להתקשר שוב , ולבדוק שוב .
המאמא-סאן נותנת כתובת - אני מחליט לתת קפיצה בכל מקרה אני באזור עיר הקודש היום.
מגיע לכתובת : מתקשר - שיחה ממתינה - מתקשר שוב עונה לי המאמא סאן מכוונת אותי לדירה : מדובר ברחוב צדדי יחסית והחנייה בשפע .
פותחת לי את הדלת והמשפט הראשון : אני רק הפקידה- בוא תעלה הבחורה מחכה לך בפנים - עולים מספר מדרגות נכנסים לדירה נקייה וקטנטונת , מופיעה מולי בחורונת צעירה עטופה במגבת לבנה ולדעתי אין לה יותר מ 22 - חמודה וממש יפה בפנים - מציעה לי מקלחת - אני מקבל את זה בברכה - מביאה מגבת ריחנית נקייה - אני יוצא מהמקלחת והמאמא סאן מסמנת לי שהבחורה מחכה לי בחדר .
חדר קטן - נרות רחניים - מוסיקה קלה - מבקשת ממני להתפשט - ולשכב על הגב לא לפני שהצעירונת משילה את המגבת - גוף מעט מלא - חזה מלא - עסיסי - רך ונעים למגע - המרעום מגולח ויפה - שוכב על הבטן ושואלת שמן קר או חם , אני בוחר בחם ומיד אני זוכה למסאז נעים עם לחץ במקומות הנכונים - מעסה את הישבן והחריץ , ולאט לאט פולשת ומחפסת את הערמונית .
זוכה להרגיש את השדייים שלה מטיילות לי על הגב - וליקוקים קצרים בתנוך האוזן.
אני לא פראייר ומלטף אותה גם ומיד מגיעה למנוע שלה שהוא רטוב ולח - מכניס אצבע - היא לא מתנגדת , עולה עלי כשאני על הגב והשדיים שלה לאט לאט נצמדים לזין שמתחיל לגלות סימני התעוררות מתקדמים.
שיפשוף חזק בין השדיים - מבקש מציצה היא מבהירה לי שאין לה הרבה ניסיון במציצות - אני מוותר על מציצה ורוצה לזיין אותה - אומרת לי תוסיף עוד 100 שקל - אני מסכים - מלבישה חליפה בעדינות מתיישבת עליו - כוס חם ורותח כמו השמן שהיא מעסה - צר מאוד - אני עולה עלייה למיסיונרי ומפמם אותו כמה דקות - ישבן עסיסי - אני מגשש אם יש מצב לאנאלי - תשובה שלילית .
דוגי קצר- עובר שוב למיסיונרית - שולף את החליפה ומזיין אותה בשדיים הענקיים - גמירה ושפריץ מעט לפנים היפות שלה .
נפרדים לא לפני - מקלחת משותפת - בחורה צעירה - הגיעה מאוקראינה - חמודה לאללה .
מה היה לנו פה :
צעירות ויפיפיה - שטנית שיער עד לכתפיים.
גוף : מעט מלאה - אין כרס
כוס : חלק ומגולח וצר להפליא
מוצצת: מצהירה מיד שלא כל כך יש לה ניסיון - לא ניסיתי ולא לחצתי ( פעם הבאה ? )
זיון : קונטרות טובות במסיונרית - לא מזיזה את עצמה הרבה אם היא מתיישבת עליך .
דוגי : ישבן עסיסי - עם חריץ אחורי מזמין - אבל לצערי אין כניסה בשום פנים
מחיר : 200 ש"ח למסאז מפנק - 100 שח" נוספים לתוספת לזיון - מי שמסתפק במסאז יקבלח זיון שדיים נעים וצמוד .
אם אחזור ?
למצב חרום אני מסודר , מצב שגרתי רוגוע וביקור בעיר הקודש יניב ביקור חוזר .
טלפון :
בבקשה לא לפוצץ לי את התיבה מכיוון שאני מתכוון לנסוע לחו"ל בסוף השבוע והזמינות שלי תהיה חלקית בפורום .
מקווה שעזרתי
מתקתק וותיק

מציאה חדשה בירושלים

4
הייתי שם לפני כמה ימים והבחורה הייתה ג'ינג'ית מלאה עם חזה מכובד ואכן צעירה.
רציתי לדעת אם היינו אצל אותה בחורה כי ההתנהגות שונה בתכלית ובנוסף כשביקשתי פרוסטטה
הפרצוף שלה צנח 2 קומות והלבישה כפפה ונגעה בצורה לא נעימה כלל.
אכן הפרצוף מהמם אך גם ציינה שלא מוצצת.

בכל מקרה שמח שנהנית! אני יצאתי קצת מאוכזב.

מציאה חדשה בירושלים

7
ראשית לכל אבקש להודות למתקתק ותיק שהעביר לי הבוקר את הטל'.
שנית לחפוזי
, אכן הטל' שמצאתי בעצמי היה נכון.
באשר לסימני הדרך בדיווח של מתקתק:
מחיר 200,רח' איסלנד,אוקראינית צעירה שרק הגיעה לארץ,מתקשרת באמצעות אשה מבוגרת יחסית.
אין הרבה פרסומי עיסוי בעיר הקודש.
אחד הפרסומים הראשונים שפתחתי צד את עיני ואחרי שיחה קצרה הבנתי שלא טעיתי.
השקעה של מספר דקות...
באשר לענין עצמו,החלטתי לרדת ממנה משום שהבנתי שדוברת אוקראינית בלבד עם מס' מילים בעברית.
לכן תתאים אולי לדוברי רוסית...בנוסף הדיווחון השני
לא החמיא לה במיוחד.
אם בכל זאת תרצו את הטל' אמסור בפרטי,מקווה שמתקתק לא יכעס שלא בקשתי את רשותו,כי גיליתי אותו בעצמי
עוד טרם מסר לי אותו...
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו

מציאה חדשה בירושלים

8
הלך רוח ידידי
ייתכן שאנחנו היינו באותה דירה , לדעתי צריך לדעת איך לגשת לצעירונת היא ממש ללא ניסיון ולפי דבריה אם אכן הבנתי היא איבדה את בתולייה רק לפני חצי שנה ,
שוחחתי איתה מעט על החיים בארץ , ולאט לאט היא רכשה את האמון שלי ולכן הרגישה יותר חופשיה בזיון.
היום (שישי) ביקרתי על הבוקר. שוב לאחר שסגרתי מראש עם המאמא סן שאגיע ( השארתי לה את המספר של המשני שלי ולא התקשרתי מחסוי)
הפעם קיבלתי זיון הרבה יותר משחרר וחיוך מהאוקראינית .
מציצה: הפעם קיבלתי , ממש קצר וזה באמת מרגיש חסר ניסיון שלה .
אפשר להתנחם בשדיים המלאות שלה ולהשפריץ חופשי גם על הפנים כי זנ מה שעשיתי.
תזיינו בהנאה ובעדינות איתה ,לא כל יום יש מציאה בעיר הקודש אפילו אם זה עדיין לא מגיע לרמה של הבנות במרכז.
שבת שלום
מתקתק וותיק

מציאה חדשה בירושלים

9
שלום למתקתק הוותיק,
אני חושב שאכן נהגת בחכמה וקבלת את גמולך כיאות קריצה
מאחר שאינני דובר רוסית הסיכוי שלי להגיע לרמה הנדרשת של קירבה ואימון אתה אינו גבוה.
זו הסיבה שלא בקרתי במקום וחשבתי שהיא מתאימה אולי לדוברים
...
שמח שנהנית,ואולי תצטרף אלי ותוכל לתרגם וגם לבלות צחוק
זה נראה לי רעיון תעתועים לא רע בכלל...מבולבל
טובים השניים או השלושה...
הכל ברוח טובה...חיוך

האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”