כ דיווח מקלן, דיסלדורף ודיסבורג - סקס אדיר

דיווח מקלן, דיסלדורף ודיסבורג

1
שלום חברים יקרים ונחמדים,
כמובטח, אני מדווח לכם על הסיבוב בקלן, דיסלדורף ודיסבורג.
קריאה מהנה, סעו, זיינו, שמרו על עצמכם וכמובן דווחו.
קצת רקע לצורך התמצאות: ערים אלו נמצאות בחבל ארץ הנקרא נורדריין-וסטפאליה (North Rhine-Westphalia = NRW).
נתחיל בקלן:
ביומיים שהייתי בקלן ביקרתי ברובע ולמחרת במועדון פ.ק.ק.
הרובע של קלן הוא למעשה שני מבנים משני צידי הכביש. מצד אחד פאשה (pascha) הגדול יותר, ומצד שני Das Bordell. הגעתי לשם בסביבות שש בערב ונכנסתי לפאשה. שומר שקיבל את פני בפאשה הסביר לי שהכניסה עולה 5 אירו ואילו הכניסה למבנה מעבר לכביש הינה בחינם. מחיר זיון בסיסי=50 אירו. מקוצר זמן הנחתי כי בפאשה בו הכניסה היא בתשלום יש בנות יותר אטרקטיביות ונכנסתי. הסתובבתי בכל 4 או 5 הקומות והיצע הבנות היה דליל ביותר (כנראה בשל השעה המוקדמת) והאיכות סבירה אבל לא בשמיים. לאחר מספר זריז עם בולגרייה חתיכה יצאתי. לסיכום הביקור הקצר- ביזבוז זמן וכסף. מחיר של פ.ק.ק., איכות לא גבוהה ושירות של תקתוקייה.
למחרת ביקרתי במועדון ה"סמייה". הסמייה הוא מועדון פ.ק.ק. אך שם וגם בדיסלדורף רוב הבנות הולכות עם ביקיני ולא ערומות כמו בפרנקפורט. מיעוטן מורידות לפעמים חלק עליון. בדיעבד זה יתרון מסויים מאחר ומשאיר מקום לדמיון. הכלל שלי במועדונים אלו הוא לא להתקרב למישהי עם בגד ים שלם או עם תחרה או כל סוג אחר של כיסוי על הבטן. בחדר, כשהכיסוי יורד מגלים בדיוק את הסיבה מדוע הבטן הוסתרה מלכתחילה. אבל זה גם עניין של טעם אישי...
אפשר לבקר באתר של המועדון לגבי עלות כניסה, שעות פעילות הבופה ואירועים מיוחדים. מחיר כל זיון הוא 50 לחצי שעה או 75 לשעה, וכולל גם מציצה ללא. (בפרנקפורט זה תוספת של כ-50 אירו). לגבי gfe- יש בנות שכוללת זאת במחיר הבסיסי של 50 או לכל היותר מבקשות תוספת לא גבוהה. (בפרנקפורט גם זה תוספת של כ-50 אירו ברוב המקרים).
מיקום נוח לגישה בתחבורה ציבורית+ 10 דקות ברגל.
בשעות 17-18 עד 21 היו כ-30 בנות בטווח הגילאים של 20 עד 30, כאשר רובן היו 20 פלוס. חלק נראו סבירות, חלק יפות או יפות מאוד אולם כמעט ולא היו שם "דוגמניות על" (לצורך ההשוואה- בפרנקפורט היו דוגמניות על). לדעתי כל אחד יכול למצוא שם משהו.

סוגיית הרומניות: כל הבנות שהייתי איתן במועדוני הפ.ק.ק. וחלק מהבנות בדיסבורג היו רומניות. כולן היו יפות, שירותיות, ביצועיסטיות, נחמדות ויוזמות. תמונה שונה מהרומניות ברובע ובמועדונים של פרנקפורט, כאשר מהרומניות ברובע של פרנקפורט אני מעדיף לשמור מרחק, ובמועדונים של פקנרפורט אפשר להצליח או ליפול איתן.

בסמייה מותר לבנות לנופף לשלום ולשבת לידך וליזום שיחה אבל הן לא מטרידות. בנוסף, בנות רבות יושבות ומחכות שיפנו אליהן. מצד אחד לא תסבלו כאן מהטרדות כמו בפרנקפורט אולם מצד שני תצטרכו להיות יותר פעילים כי כאן הבנות לא יעשו את העבודה בשבילכם.
במהלך הערב הסתובבו כמה בוריסים מטעם ההנהלה ולחצו ידיים וברכו כל אורח וגם נתנו כיף לבנות. ללא ספק תורם לשיפור האוירה.
לאחר ארוחה קלה, זיון מצויין, ארוחה קלה ומנוחה, זיון מצויין נוסף ולבסוף ארוחה יותר רצינית יצאתי רגוע וחגיגי לאויר הלילה.

נמשיך בדיסלדורף:
לאור נסיוני ברובע של קלן העדפתי לדלג על הרובע של דיסלדורף ולשמור זמן, כסף וזרע למועדון פ.ק.ק.
למי שבכל זאת מעוניין, המקום נקרא Hinter der Bahndamm והוא נמצא בקרבת תחנת הרכבת הראשית. מדובר ב-4 בניינים בני 3 קומות עם חלונות הפונים לרחוב בהם אפשר לראות את הבנות הפנויות, כאשר כל חלון ממוספר. בזמנו מצאתי מידע על כתובת נוספת בדיסלדורף: 3 בתי זונות צמודים. אין לי את הכתובת מפני שלאחר שחזרתי מחקתי את כל המידע מטעמי ביטחון שדה.
באיזור דיסלדורף רציתי לבקר במועדון המאגנום אשר הומלץ כאן כבר פעמיים. לבסוף, על סמך חוות דעת באתרים השונים וגם בגוגל+, החלטתי להשקיע קצת בנסיעה ולצאת למועדון אקפולקו.
מועדון אקפולקו Acapulco, נמצא בעיר VELBERT באיזור כפרי יפיפה. ניתן להגיע ב-2 רכבות (20 דקות כל אחת) עד לתחנה Velbert neviges ושם יש תחנת מוניות לנסיעה של 10 דקות. למי שמגיע בתחבורה ציבורית חשוב מאוד להגיע לתחנת Velbert neviges ולא לשום תחנה אחרת !! . ליד התחנות האחרות אין מוניות ואתם בטח לא רוצים ללכת בין 3 ל-5 קילומטר ברגל במעלה ההר.
הכניסה לאקפולקו עולה 40 אירו וחצי שעה בחדר עולה גם היא 40 אירו. מקבלים חלוק, מגבת, מפתח ללוקר ולכספת, ויאללה לעבודה. המועדון כולל איזור מרווח עם ספות, בר וטלויזיה עם משחקי כדורגל. בנוסף יש בריכה מקורה קטנה, איזור מסאז'ים עם מסגיסטית מקצועית, קומה שנייה עם קולנוע סקס וחצר עם כיסאות שיזוף.
גם כאן הבנות יפות עד יפות מאוד ורובן בגילאי 20 עד 25. עקב מיקומו המרוחק של המועדון, הוא לא נפוץ בקרב התיירים ורוב האורחים הם מקומיים (גרמנים וטורקים). יתכן והסיבה שמדובר בלקוחות חוזרים היא שתורמת לשירות האיכותי כאן. משיחה עם מקומי הבנתי שכללי ההתנהגות לבנות הם שאסור להם לפתוח בשיחה ואפילו אסור להם ליצור קשר באמצעות מחוות גוף שונות. בקיצור, אם אתה מעוניין במישהי אז גש הלום ותתחיל לדבר איתה. הבנות לבושות בבגדי ים או ביגוד סקסי כלשהו ורובן מכסות את החלק העליון.
ה-40 אירו שמקנים לכם חצי שעה כוללים גם מציצה בלי. צריך לבדוק עם כל בחורה אבל סיכוי טוב שבמחיר הזה תקבלו גם gfe.
אחרי 2 זיונים ו-gfe עם יפיפיות (פעמיים 40 אירו), אוכל, מקלחות, מנוחה ובירה (5 אירו), יצאתי שמח וטוב לב בחזרה לעיר.

דיסבורג:
לגבי דיסבורג נכתב כאן רבות ואין לי הרבה להרחיב. מדובר במספר בניינים בני כ-4 קומות כאשר בין כל 2 או 3 בניינים יש מסדרונות משותפים בחדרי המדרגות והרבה פעמים יוצא שאתה נכנס מכניסה אחת ויוצא מאחרת.
במפות גוגל אפשר פשוט לסמן Vulkanstrasse / Julius-Weber-Strasse / Charlottenstrasse.
בצד השני של Vulkanstrasse נמצא ההאנגר הגדול Erospark 26 . הבנות שם יותר יפות אבל לפעמים זה יכול לבוא על חשבון השירות. ההאנגר נותן מענה גם לכאלה שלא רוצים או לא יכולים לטפס 4 קומות ברגל.
המחיר בכל המקומות הוא 30 אירו וזה בעצם היתרון של דיסבורג: תמחור זול ביחד עם היצע בנות סביר מאפשרים לזיין כמה פעמים בערב אחד (לא חייבים לגמור בכל פעם) או לנסות לשדרג את השירות בתשלום צנוע יחסית.
כשהגעתי הייתה תפוסה חלקית של כחצי עד שני שליש מהבנות. לא יודע למה בדיוק, אולי זאת העונה ואולי ביולי אוגוסט המקום יתמלא. בכל מקרה עדיין יש מספיק היצע בשביל שכל אחד יוכל למצוא משהו לטעמו.
הקדשתי שני ערבים לדיסבורג, כאשר בערב הראשון הגעתי בסביבות 5-6 בערב ונשארתי עד 9 בערך. בערב השני הגעתי בסביבות 8 ונשארתי עד 11. החל משעה 9 בערך המקום מתחיל להתמלא בגברים וההשפעה היא שאם מקודם לכן המצב היה של חצי מהחדרים לא פעילים כי אין שם בנות, אז בשעות הלילה המצב מחמיר עקב ריבוי הלקוחות והתוצאה היא שיש עוד דלתות סגורות. תארו לכם מה ההרגשה לטפס ברגל עד קומה רביעית ולגלות שכל הדלתות סגורות כאשר אתה בעצם לא יודע באיזו מהן יש פעילות והיכן יש חדר ריק.
בכדי להימנע מכך אני מציע להגיע בשעות הערב המוקדמות: מצד אחד כל מי שבמשמרת כבר התחילה לעבוד ומצד שני עדיין לא מלא בגברים. עד כאן דיסבורג.

כפי שאתם רואים לא הייתי במועדוני הכל כלול שנקראים פארטיטרף Partytreff או פאושאל Pauschal וזאת למרות שמועדונים אלו דווקא נפוצים באיזור הזה של גרמניה. עניין של טעם אישי.

מה הלאה: מניח שבעתיד ארצה לדגום את FKK SHARKS ו WORLD בפרנקפורט אך לשם כך אני מחכה בקוצר רוח לדיווח של bodywanted . בעיקר חשוב לי לדעת אם העסק שם עובד על בסיס שירותי או שזו מסחטת כספים כשה-50 אירו הם רק מחיר בסיסי ולכל תוספת צריך לשלם.

וכעת, בתור שירות לציבור, להלן מספר עצות לתייר המין המתחיל בגרמניה:
- אתרי אינטרנט שימושיים: fkk-sauna-clubs, wikisexguide, huren-test-forum
- ניתן להגיע ברכבת כמעט מכל מקום לכל מקום. מומלץ מאוד להתקין את אפליקציית הרכבות של שירות הרכבות הגרמני Deutsche Bahn. מומלץ גם להתכונן ולהריץ חיפוש בגוגל בכדי ללמוד על סוגי הרכבות בגרמניה, זה יכול למנוע טעויות והתברברויות בתחנת הרכבת.
- בתחנות רכבת גדולות יש משרד כרטיסים וכן מרכז שירות שמספק מידע וגם כרטיסים. במרכז השירות ניתן לומר באילו ערים בכוונתכם לבקר והם יתאימו לכם כרטיס נסיעה חופשי יומי. שימו לב שהחופשי יומי לא כולל את הרכבות המהירות ic ו-ice.
- אפליקציית google maps הינה חברכם הטוב ביותר. במסגרת ההכנה לטיול ניתן לסמן בה מקומות מועדפים. לחסכון בתקשורת סלולרית ניתן לסמן איזור ולהוריד מראש מפה שלו כך שתהיה זמינה ב-offline. גם אפליקציית התרגום google translate לא תזיק.
- אין צורך בחבילות תקשורת יקרות- ניתן לקנות סים מקומי משולם מראש בתחנות רכבת או במרכזי קניות. אחת הפעולות הראשונות שאני עושה היא קניית סים מקומי ועדיף לדעתי אצל מפעיל תקשורת מוכר כגון tmobile.
- ישנם פ.ק.ק –ים עם לוקר נפרד לציוד וכספת נפרדת לארנק וישנם מקומות בהם עליכם לאחסן את הארנק ביחד עם הציוד. בכל מקרה, מה שאני עושה הוא להשאיר כסף בסכום מדוייק (נניח 40 או 50 אירו) ליד הארנק, ובצד השני של התא אני משאיר שטר של 5 לטיפ. בצורה זו כאשר באים לשלם לבחורה אז פותחים את הלוקר וישר ניגשים לכסף (עם או בלי טיפ לפי בחירתכם) ללא צורך להוציא ולפתוח את הארנק לידה. זה גם עובד ברובע ששם אני מכין שטרות בכיס מחוץ לארנק. בכלל, אני משתדל להכין סכום מדוייק ולא לבקש עודף.
- אני מסליק בקבוקון קטן עם משקה אלכוהולי כלשהו בכדי לגרגר ולחטא את הפה אחרי פעילות.
- מלון שנמצא בקרבת תחנת הרכבת- נניח 300 מטר משם הוא מספיק קרוב מבחינת הנוחות וגישה לרכבת ומצד שני מספיק רחוק בכדי לא לסבול מרעש הרכבות ומהטיפוסים שמסתובבים בלילה באיזור הרכבת. תחנת רכבת ראשית נקראת Hauptbahnhof או בקיצור hbf.
- בעיקר קלן אבל גם דיסלדורף ידידותיות לרוכבי אופניים. למי שמעוניין כדאי לחפש מלון שגם משאיל או משכיר אופניים.

תודה על הקריאה וכמובן שאשמח לתגובות מכל סוג

קונילמל

4
הבנות האירופיות בולגריות ורומניות בגרמניה בדרך כלל דוברות אנגלית
קל להסתדר
בדייסבורג התסכול הוא באמת מההצע
אתה יכול לטייל שעה ולא לראות את כל הבנות בגלל ריבוי המבנים
וכמובן שלפעמים בסיבוב אחד מפספסים כאלו שבחדר
אגב לזה גם יש פתרון בדרך כלל כשיש בת בחדר אז תשמעו רעשים של ביצוע או מוסיקה או אור וזו אינדיקציה כלשהי
אבל אכן צריך לכתת רגליים
ועדייין לדעתי זה מקום עם יחס מחירים ושירות מעולים

7
מסע סקס מלוקסר בגן העדן הגרמני - חלק 4
רובע החלונות האדומים בדייסבורג

מסע הסקס שלי בגן העדן הגרמני הסתיים בפרנקפורט אחרי המון חוויות בעיקר ב-FKKים למיניהםTongue והמשיך לדיסלדורף לעוד חוויות. מי שרוצה לקרוא דיווחים קודמים על המסע יכול לעיין בשרשור זה:

גם אני הייתי בפרנקפורט

הגעתי לדיסלדורף, התארגנתי במלון ויצאתי לדייסבורג. חשבתי שאחרי פרנקפורט שום דבר כבר לא יפתיע אותי...Approve וכמו משהו שכבר הפך להרגל בחופשה הזאתצחוק - שוב טעיתי...מבולבלצחוק

מגיע לעיר באמת משעממת ואפילו שכוחת אל הייתי אומר... מרחק של כ - 25-30 דקות נסיעה ברכבת מדיסלדורף. לרובע החלונות האדומים לקח לי זמן להגיע עם הגוגל מאפס אז תפסתי מונית. מגיע לרובע, ו... ריבון העולמים!!!!ShockedShockedShockedמבולבלמבולבל שוב פעם - כמו ברובע בפרנקפורט - שוב פעם אותו אובדן כיוון מהשפע האינסופיWacko, שוב פעם התבלבלות תדירה בין כל הקומות והחדרים והמעברים והפתחיםמבולבל. ושוב פעם אני מופתע ממה שיש לגרמניה להציע בתחום הזה!!!ShockedShockedShockedShocked

נתחיל בזה שהמחירים מעט זולים יותר מהרובע בפרנקפורט ויש לא מעט מציאות, אפילו יותר מפרנקפורט.
כמו שכתבו לפניי - זו עיר לא מתויירת והבנות מתות ללקוחות, אז יש מצב שתזיינו שם אפילו ב-20 יורו(פחות מ-100 שקל!Shocked) בחורות שבארץ היו לוקחות בשקט 400. בגדול המחירים נעים בין 25-30 יורו לחבילת בסיס. כמובן שכמו בפרנקפורט ניתן לנהל מו"מ.

5-4 בלוקים בני 4 קומות כל אחד שמתפרסים על פני רחובות ג'וליוס ויבר שטראסה, וולקן-שטראסה ומתחברים לשארלוטן-שטראסה. שוב מלא דלתות וקומות, חלקן סוגרות, שוב קומה לקוקסינליות ומלכות סאדו, והמפתיע מכל - מלאאאאאאאא אפריקאיות!!!!!TongueTongueTongueמבולבלShocked וכחולה שחורות/שחומות זו פשוט חגיגה בשבילי!!!Starקריצה כמה ישבנים שחורים סקסיים סביבי!!!Tongue יאמי!!!Partyפצצה מגאנה, ניגריה, קניה ועוד ועוד.

בסוף לקחתי אפריקאית עסיסית עם תחת שחור גדול וסקסי שפינקה אותי גם במקלחת(ציבורית!Shocked באמצע המסדרון!!!מבולבל אשכרה חזרתי לתחילת שנות ה-2000 בתחנה מרכזיתצחוקמבולבל) לא לפני שבמסדרון במעמד הפרטים, בלי שום מעצוריםShocked היא החלה להוריד לי את המכנס ולדחוף לי ידיים לתוך התחתונים תוך שהיא ממששת את הכליTongueShocked. אחרי המקלחת עברנו לחדרה למציצה וסקס שאני מתחרפןWacko מהתחת השחור המזמין שלה שפרוש מולי בדוגיTongue. ככה המשכתי לפמפם אותה דקות ארוכות עד לגמירה.

אח"כ הלכתי לילדה אפריקאית בת 20, חמודה לאללה אבל מה - נפילה....Ouch לא יודעת בכלל מה זה גבר וכל הזמן הסתכלה על השעון לראות כמה זמן נשאר. גם אין לה מקלחת בחדר אז התקלחתי בכיור שלה והתנגבתי בניירות כמו איזה הומלסצחוק... נו, חזרנו לתחילת שנות ה-2000 בתחנה מרכזית בת"א או לא?צחוקמבולבל. בקיצור הילדה לא יודעת למצוץ ולטפל בגבר למרות שניסתה... לא גמרתי איתה וראיתי גם שאין טעם להמשיך אז הלכתי לדרכי.

השלישית הייתה עוד אפריקאית עסיסית סקסיתחיוך גדול עם ישבן שחור גדול ומזמין שלשם שינוי היה לה מקלחת בחדר והסכימה למציצה חשופה ללא תוספת+מקלחת וזיון בשלל תנוחות עד הגמירה בדוגי עם הישבן השחור והמזמין שלהTongue.

המשכתי להסתובב וחייב לומר לכם שהבנות שם ממש נואשות ללקוחות ברמה שאחדות מהן ממש עצרו אותי פיזית במסדרוןShocked, ניסו למשוך אותי בכוח לתוך חדרן תוך שהן אומרות "קאם פיק"("בוא תזיין" בגרמניתקריצה) חפנו לי את הזין והביציםEmbarrassed והצמידו את התחת שלהן לאגני בתנועות ריקודצחוקמבולבלShocked תוך שאנשים אחרים שעוברים שם במסדרונות מסתכלים על המחזה ונקרעים מצחוקצחוקShocked.

האחרונה שלקחתי הייתה איטלקייה חמודה בת 25 שגם אצלה התקלחתי בחדר, אך ביקשה תוספת למציצה חשופה כך שיצא 50 יורו. אם זכרוני לא מטעה אותי גם הסכימה לתוספת זמן מעבר ל-20 הדקות המוקצבות. כך יצא שמצצה לי דקות ארוכות, ואח"כ רכיבה, מסיונרית, דוגי רגיל, שכיבה על הבטן, וחזרה לדוגי רגיל עד לגמירה תוך שהיא משחקת לי עם הביצים מלמטה.

עשיתי עוד סיבוב בהאנגר ממול שנקרא EROS26, שהוא למעשה בורדל בעל קומה אחת, עם חדרים בעלי ויטרינות גדולות ו-וילון אדום שבמקרה הצורך(לקוח בחדר) מוסט. דווקא שם היו לא מעט כוסיות, חלקן ברמה של FKK, אבל הרגשתי מרוקן(אחרי כ"כ הרבה מספרים בימים האחרוניםEmbarrassedקריצה - איך לא אהיה מרוקןצחוק) והחלטתי לחזור למלון בדיסלדורף. יום למחרת נסעתי לבורדל הגדול באירופה הלא הוא ה-pascha בקלן.

קלן - בורדל פאצ'ה(pascha)

קישור לאתר שלהם:

Pascha | Cologne

נמצא בהורן-שטראסה 2 בקלן. אכן - הבורדל הגדול באירופה. אי אפשר לפספס. בניין ענק בן 11 קומות. כניסה עולה 5 יורו. 6 קומות ראשונות בנות רגילות. קומה 7 קוקסינליות. קומות 8-10 מעין מלון לבנות שגרות במקום. קומה 11 - מעין FKK לענייםצחוק. כניסה לשם עולה 10 יורו(יש גם כניסה נפרדת מהכניסה הראשית) ואתם עולים במעלית לקומה ושם מקבלים בחורה לחצי שעה תמורת 50 יורו, או שעה תמורת 150 יורומבולבלShocked. רוקדת איתכם, יושבת איתכם, מזדיינת איתכם... בקיצור אותו קונספט של ה-FKK. שאני באתי הייתה שם רק בחורה אחת שעבדה בקומה הזאת, וכל העניין הריח לי כמו סתם מסחטת כספים אז ויתרתי וטיילתי בין בקומות.

למטה יש כניסה נוספת למועדון חשפנות שעובד בלילות מהשעה 22:00.

יש כוסיות שם, אין ספקחיוך. לא מעט בנות ברמת FKK. בגדול המחיר הוא אוניברסלי - 50 יורו ל-20 ד'. כל דבר מעבר תלוי בבחורה. הפנויות יושבות על כיסאות מחוץ לחדרים. מנסות לפתוח איתכם בשיחה אבל הרבה פחות אגרסיביות מהבנות ברובע החלונות האדומים בדייסבורג כפי שתיארתי קודם.

חלקן מוכנות למציצה חשופה בתוספת, חלקן לא מוכנות, חלקן מוכנות להוסיף זמן וחלקן לא ועוד ועוד. כל אחת ומדיניותה האישית. אני הסתובבתי שם שעות ומצאתי כמה פונטציאליות, אבל זה לא הסתדר ברמת המו"מ. למשל רציתי שאם אני מוסיף עוד 50 על מציצה חשופה יינתן לי עוד זמן מעבר ל-20 ד' ואף אחת לא הסכימה. בקיצור - הריח לי כמו התיקתוקייה הגדולה באירופהצחוקמבולבלקריצה ולא הבורדל הגדול באירופהמבולבל. עברתי לבניין ממול שגם הוא בורדל אבל קטן יותר ומפואר פחות.

שמו das bordell. הוא נראה מוזנח יותר מהפאצ'ה המפואר אבל יש גם שם מציאות כמו למשל אפריקאית(שוב פעם אפריקאיתצחוק) שמצאתי שם וזרמתי איתה לחדר לעוד חווייה עם ישבן שחור שובב וסקסיTongue. מקלחת, מציצה, רכיבה, 69, מיסיונרית וגמירה שוב פעםצחוק בדוגי תוך משחק באשכיי מלמטהTongueחיוך.

חזרתי לעוד סיבוב בפאצ'ה, אך לאחר כמעט 4 שעות מצטברות שהסתובבתי שם ולא מצאתי משהו נורמלי(למעט הונגרייה שהגענו להסכמה במו"מ אבל היא ממש נמוכה - 150 ס"מ...עצובמבולבל לא עושה לי את זה) החלטתי שאין טעם סתם לדגום שם בכוח וחבל על הזמן. שינוי בתוכנית תוך כדי תנועהTongueמנורה- מחליט לנסוע לאקפולקו שבעיירה וילברג. נמצאת כ-20 ד' נסיעה מדיסלדורף. מדגיש שלא תיכננתי במקור לנסוע לשם, זה היה שינוי תוך תנועהApproveCool.

ברוב טמטומיStern Smile שכחתי שגם בקלן עצמה יש מועדון fkkכועסOuchעצוב - הסאמאיה. ומאחר ואני כבר בעיר יכולתי לבקר בו, אך נזכרתי בזאת רק שהייתי כבר במחצית הדרך ברכבת לוילברג, לאקפולקו... אבל אל דאגה, הכל הסתדר לי בסוףקריצה.

אקפולקו - fkk acapulco

קישור לאתר שלהם:

ACAPULCO - SAUNACLUB

נמצא בעיירה וילברג כ- 25-30 ד' מדיסלדורף. יש כמובן רכבת לעיירה עצמה, אך למועדון עצמו קשה מאוד להגיע ברגל ללא מונית... תיכף אספר לכם מה קרה לימבולבל.

המקום פתוח כל השבוע בין השעות 10:00-3:00. בסופ"ש פתוח עד 5:00. בראשון המועדון סגור. הזול מכל ה-FKK בהם ביקרתי: כניסה עולה 40 יורו, אבל החל מהשעה 21:00 רק 20 יורו. חצי שעה עם הבחורה - 40 יורו.

התעכבתי עם החלפת הרכבות בדרך אז הגעתי לשם ממש מאוחר בערב. לא הצלחתי לתפוס מונית אז החלטתי שאם אני כבר כאן אני הולך ברגל לפי גוגל מאפסApprove. מרחק פעוט של 45 ד' הליכה עד למועדון. לא מעניין אותי!!!Evil Smile אם כבר - אז כבר!פצצהApprove העניין הוא שכמעט נגמרה לי הבטרייה בטלפון בשלב זה. שמתי על חיסכון בחשמל והתחלתי לצעוד מהר ככל יכולתי. שמעו, מי שלא הרפתקן עם ביצים מברזל שלא יעיז לעשות מה שאני עשיתי...Shocked

גוגל הוביל דרך שבילים חשוכים ביערות, כבישים חשוכים בעיירה שכוחת אל עד שלבסוף הגעתי לאיזור תעשייה שנמצא מחוץ לוילברג. כשבקושי נשארה לי כבר סוללה הטלפון כבה כשאני 5 ד' הליכה מהמועדוןכועסכועסכועסShockedShockedShockedOuch... ניסיתי להדליק אותו מחדש, לא הצלחתי. אני באמצע שום מקום, כלב אין בחוץ, בקושי מכוניות עוברות, אבל!!!! אחיכם המלוקסר לא פראייר ובעל תושייה!!!Approveחיוך גדול החלטתי למצוא את המקום בעצמי ויהי מהEvil Smile. אני מסתובב כמעט 20 ד' באיזור תעשייה השומם ולא מוצא את המקום. חשבתי שאולי סגור היום אבל קראתי באינטרנט שהם פתוחים(+ביקורות חיוביות שקראתי בפורום הבינלאומי).

הפה כבר התייבש, אין סוללה, מסתובב הלוך ושוב ולא מוצא את המקום... כבר התחלתי להתייאש וחשבתי לנסות לתפוס טרמפ חזרה לעיירה. פתאום ראיתי 3 אנשים יוצאים מאיזה מפעל. ניגשתי אליהם ושאלתי איפה אקפולקו. לא מבינים אגלית אבל הבינו טוב מאוד מה אני רוצהצחוקקריצה, ותוך שהם צוחקיםצחוק כיוונו אותי לפנייה מזויינת שפיספסתיכועסכועס כאשר נכנסתי לאיזור תעשייה. סוף סוף הגעתי לארץ המובטחת. אבל אל תעשו מה שאני עשיתי!!!סימן קריאהסימן קריאהסימן קריאה תתפסו מונית מתחנת הרכבת בוילברג למקום הזה. עניין של 10 ד' נסיעה אולי.

סוף סוף נכנסתי למקום וישר ביקשתי מהפקידה להטעין לי את הגלאקסי. הסכימה בשמחהאצבע למעלה והייתה המומה שהלכתי את כל הדרך הזאת ברגלShocked. שאלה למה לא הזמנתי מונית. אמרתי שלא מצאתי...מבולבל אוקיי. מאחר ובאתי אחרי 21:00 שילמתי רק 20 יורו כניסהחיוךאצבע למעלה. המארחת הצמידה לי בחורה שהראתה לי את המקום אז ככה: בהמשך לקבלה משמאל ישנם הלוקרים וחדרי ההלבשה. בין הלוקרים וחדרי ההלבשה ישנן המקלחות ומעבר להן בירכה עם מעין גשרון מעליה.

בסמוך לבריכה יש שתי כניסות לשתי סאונות, ומצד שמאל שלה מדרגות לחדרים למעלה. בקומה העליונה נמצא גם הקולנוע שמציג פורנו+בר קטן שלא פעיל בלילה. ישנה גם פינת עישון גדולה בחלק יצוני פתוח לאוויר בקומה השניה. בקומה הראשונה כשעוברים את הבריכה ופינת המסזי'ם שמעבר לה נמצא האולם הראשי עם כורסאות מסודרות בצורת ריבועים, פנית אוכל(לא פעילה בלילה) והבר המרכזי. בצמוד לאולם המרכזי ישנם עוד חדרים וחדי התארגנות לבנות. סה"כ מקום ורגוע. נראה סבבה לגמרי, מושקע ומקושט.

בניגוד למועדוני fkk אחרים שהייתי בהם בטיול - לבנות במועדון הזה אסור לפנות ללקוחות!!!סימן קריאה אם אתם רוצים מישהי שמוצאת חן בעיניכם תצטרכו לפנות אליה לבד. האמת שחשבתי שבעקבות המחיר הנמוך יהיו שם בנות לא משהו אבל דווקא היו סבבה לגמריחיוך. הופתעתי לטובהTongue. קצת פחות כוסיות מהשארקס או מהאואזיס, אבל עדיין בסדר גמור++אצבע למעלה. היו בערך 20-22 בחורות וכ - 30-40 גברים.

אגב, למיטב הבנתי מאחר והמקום מרוחק יחסית ממוקדי התיירות הוא נועד יותר למקומיים מאשר לתיירים. כלומר, לקוחות חוזרים. ולכן איכות הבנות שם היא גבוהה. בנוסף, רוב הבנות שם הולכות עם הלבשה תחתונה ולא עירומות לגמרי כמו בשארקס, באואזיס או במנהטן לדוגמא.

בקיצור התיישבתי על הספה ובחרתי לי בהתחלה ילדונת רומניה(מה אמרנו על הרומניות בטיול הזה?קריצה זוכרים??מוחא כפייהצחוק) שחומה ומתוקה בת 19 ששכחתי את שמה... לא היו לי ציפיות גבוהות ממנה אבל הפתיעה אותי בחדר בחוויה טובה ומושקעת+GFE מצוייןחיוך, מציצה וליקוקי ביצים לא רעים בכללמוחא כפייה, סקס במספר תנוחות וגמירה בדוגי אינטנסיבי כשהיא מסתדרת לא רע הפיזיות שלי למרות מימדיה הגופניים הצנועיםStarאצבע למעלה. ירדתי לשלם לה, נשיקות וחיבוקים לילדה המתוקה והשירותיתחיוך גדולHug ו... עוד נקודת זכות לבנות רומניה בטיול הזהStar.

אחריה התיבייתתי על איזו גרמנייה-צ'כית אבל היא הייתה עסוקה לא מעט. ובידעבד - הבנתי שבצדקקריצה. שמה: היידי(שוב פעם היידי...מבולבל הגרמנים חולים על השם הזה הא?צחוק) כשהתפנתה התפתח בינינו סמול טוק ארוך במיוחדחיוך. מילפית סקסית בת 30 בגובה 1.72 מ', שלאחר הרבה דיבורים ויצירת כימיה מצויינת בינינו(אפילו לימדה אותי כמה מילים בגרמניתצחוקחיוך) נתנה לי את אחת החוויות הטובות ביותר שהיו לי בסיבוב הזה בגרמניהStarStarStar. התמקמנו בחדר, השכיבה אותי על המיטה והתכופפה למצוץ תוך שהיא אומרת לי:"עכשיו אתה נכנס לגן עדן!"ShockedStar ואיזה גן עדן... וואי וואיי... מה שהיא עשתה לי...מבולבלWackoStarאצבע למעלה
נתחיל בזה שהבחורה אלופת עולם במציצה!!!פצצהParty ועוד לפני זה מבקשת ממני שלא אגמור לה בפה. עניתי לה שממילא אני לא מהמתלהבים מזה, אבל כשהתחילה במציצה הבנתי למה ביקשה זאתApprove. כנראה שהרבה לא שולטים בעצמם וגומרים לה בפהצחוקקריצה. עם מציצה כמו שלה לא פלא...צחוק קיבלתי ממנה את המציצה הטובה ביותר מכל הבנות שהייתי איתן בגרמניהמוחא כפייהStarאצבע למעלהCool ואם הגעתם עד פה בקריאת סדרת הדיווחים אתם יודעים שהייתי עם לא מעטקריצהTongue. מוצצת בקצב ובעומק משתנה ומשלבת זאת בציפורניים על הביצים והמפשעה שיוצרים זרמים אדירים בכל האיזורTongueמבולבלWacko שכמעט גרמו לי לדבר סינית מרוב שגנחתי(והיא צחקה על זהצחוק). המשכנו ל-69 ולזיון אדיר ברכיבה, מיסיונרית ודוגי אנרגטי כשאני משפריץ בעוצמה אדירהפצצה - שלא האמנתי שעוד נותרה בי אחרי כל הזיונים בשבוע האחרוןמבולבלShockedצחוק - תוך שהיא משחקת לי בביצים מלמטה.

קמנו והודיתי לה בהמון חיבוקים ונשיקות על זיון מעולההההמוחא כפייהאצבע למעלה. ופתאום חשבתי: עוד יש לי זמן עד הסגירה כאן...Ermm מה יש לי לחפש מישהי אחרת עכשיו(למרות ששמתי עין על כמה מטרות מעניינותקריצה) כשיש אחת מקצוענית תותחית כזאת פה לידי?StarTongue החלטתי לקחת אותה לעוד סיבוב אחרון לערב זה. הסכימה בשמחה רק ביקשה שנתקלח שנינו קודם. אין בעיה. נכנסנו להתקלח בנפרד. חזרנו לחדר ושוב התחילה בסשן המציצה האדירה שלהמוחא כפייה. גם סיפרה לי שהיא נחשבת למלכת המציצות של המועדוןמבולבלצחוק וששאר הבנות מוצצות פחות טוב ממנהShockedErmmצחוק.

ככה המשכנו באותה רוטינה של אוראלי ארוך כמו קודם כולל 69, שלל תנוחות בסקס ועוד גמירה אחרי דוגי ארוך ואינטנסיבי. קמנו, הודיתי לה בהמון חום ונשיקות והוספתי לה טיפ קטן עם החוויה המשובחתHug. הערב כבר נגמר, אז התקלחתי, התלבשתי וחזרתי למלון בדיסלדורף... במונית!!!פצצה תירגעו!צחוק המארחת הנחמדה הזמינה ליחיוך. שטות עושים פעם אחתצחוק.

ביום האחרון לפני הטיסה קפצתי לסאמאיה בקלן. יש דיווח בשרשור הזה למי שרוצה לקרוא:

גרמניה - קלן

zooz
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”