שלום חברים יקרים ונחמדים,
כמובטח, אני מדווח לכם על הסיבוב בקלן, דיסלדורף ודיסבורג.
קריאה מהנה, סעו, זיינו, שמרו על עצמכם וכמובן דווחו.
קצת רקע לצורך התמצאות: ערים אלו נמצאות בחבל ארץ הנקרא נורדריין-וסטפאליה (North Rhine-Westphalia = NRW).
נתחיל בקלן:
ביומיים שהייתי בקלן ביקרתי ברובע ולמחרת במועדון פ.ק.ק.
הרובע של קלן הוא למעשה שני מבנים משני צידי הכביש. מצד אחד פאשה (pascha) הגדול יותר, ומצד שני Das Bordell. הגעתי לשם בסביבות שש בערב ונכנסתי לפאשה. שומר שקיבל את פני בפאשה הסביר לי שהכניסה עולה 5 אירו ואילו הכניסה למבנה מעבר לכביש הינה בחינם. מחיר זיון בסיסי=50 אירו. מקוצר זמן הנחתי כי בפאשה בו הכניסה היא בתשלום יש בנות יותר אטרקטיביות ונכנסתי. הסתובבתי בכל 4 או 5 הקומות והיצע הבנות היה דליל ביותר (כנראה בשל השעה המוקדמת) והאיכות סבירה אבל לא בשמיים. לאחר מספר זריז עם בולגרייה חתיכה יצאתי. לסיכום הביקור הקצר- ביזבוז זמן וכסף. מחיר של פ.ק.ק., איכות לא גבוהה ושירות של תקתוקייה.
למחרת ביקרתי במועדון ה"סמייה". הסמייה הוא מועדון פ.ק.ק. אך שם וגם בדיסלדורף רוב הבנות הולכות עם ביקיני ולא ערומות כמו בפרנקפורט. מיעוטן מורידות לפעמים חלק עליון. בדיעבד זה יתרון מסויים מאחר ומשאיר מקום לדמיון. הכלל שלי במועדונים אלו הוא לא להתקרב למישהי עם בגד ים שלם או עם תחרה או כל סוג אחר של כיסוי על הבטן. בחדר, כשהכיסוי יורד מגלים בדיוק את הסיבה מדוע הבטן הוסתרה מלכתחילה. אבל זה גם עניין של טעם אישי...
אפשר לבקר באתר של המועדון לגבי עלות כניסה, שעות פעילות הבופה ואירועים מיוחדים. מחיר כל זיון הוא 50 לחצי שעה או 75 לשעה, וכולל גם מציצה ללא. (בפרנקפורט זה תוספת של כ-50 אירו). לגבי gfe- יש בנות שכוללת זאת במחיר הבסיסי של 50 או לכל היותר מבקשות תוספת לא גבוהה. (בפרנקפורט גם זה תוספת של כ-50 אירו ברוב המקרים).
מיקום נוח לגישה בתחבורה ציבורית+ 10 דקות ברגל.
בשעות 17-18 עד 21 היו כ-30 בנות בטווח הגילאים של 20 עד 30, כאשר רובן היו 20 פלוס. חלק נראו סבירות, חלק יפות או יפות מאוד אולם כמעט ולא היו שם "דוגמניות על" (לצורך ההשוואה- בפרנקפורט היו דוגמניות על). לדעתי כל אחד יכול למצוא שם משהו.
סוגיית הרומניות: כל הבנות שהייתי איתן במועדוני הפ.ק.ק. וחלק מהבנות בדיסבורג היו רומניות. כולן היו יפות, שירותיות, ביצועיסטיות, נחמדות ויוזמות. תמונה שונה מהרומניות ברובע ובמועדונים של פרנקפורט, כאשר מהרומניות ברובע של פרנקפורט אני מעדיף לשמור מרחק, ובמועדונים של פקנרפורט אפשר להצליח או ליפול איתן.
בסמייה מותר לבנות לנופף לשלום ולשבת לידך וליזום שיחה אבל הן לא מטרידות. בנוסף, בנות רבות יושבות ומחכות שיפנו אליהן. מצד אחד לא תסבלו כאן מהטרדות כמו בפרנקפורט אולם מצד שני תצטרכו להיות יותר פעילים כי כאן הבנות לא יעשו את העבודה בשבילכם.
במהלך הערב הסתובבו כמה בוריסים מטעם ההנהלה ולחצו ידיים וברכו כל אורח וגם נתנו כיף לבנות. ללא ספק תורם לשיפור האוירה.
לאחר ארוחה קלה, זיון מצויין, ארוחה קלה ומנוחה, זיון מצויין נוסף ולבסוף ארוחה יותר רצינית יצאתי רגוע וחגיגי לאויר הלילה.
נמשיך בדיסלדורף:
לאור נסיוני ברובע של קלן העדפתי לדלג על הרובע של דיסלדורף ולשמור זמן, כסף וזרע למועדון פ.ק.ק.
למי שבכל זאת מעוניין, המקום נקרא Hinter der Bahndamm והוא נמצא בקרבת תחנת הרכבת הראשית. מדובר ב-4 בניינים בני 3 קומות עם חלונות הפונים לרחוב בהם אפשר לראות את הבנות הפנויות, כאשר כל חלון ממוספר. בזמנו מצאתי מידע על כתובת נוספת בדיסלדורף: 3 בתי זונות צמודים. אין לי את הכתובת מפני שלאחר שחזרתי מחקתי את כל המידע מטעמי ביטחון שדה.
באיזור דיסלדורף רציתי לבקר במועדון המאגנום אשר הומלץ כאן כבר פעמיים. לבסוף, על סמך חוות דעת באתרים השונים וגם בגוגל+, החלטתי להשקיע קצת בנסיעה ולצאת למועדון אקפולקו.
מועדון אקפולקו Acapulco, נמצא בעיר VELBERT באיזור כפרי יפיפה. ניתן להגיע ב-2 רכבות (20 דקות כל אחת) עד לתחנה Velbert neviges ושם יש תחנת מוניות לנסיעה של 10 דקות. למי שמגיע בתחבורה ציבורית חשוב מאוד להגיע לתחנת Velbert neviges ולא לשום תחנה אחרת !! . ליד התחנות האחרות אין מוניות ואתם בטח לא רוצים ללכת בין 3 ל-5 קילומטר ברגל במעלה ההר.
הכניסה לאקפולקו עולה 40 אירו וחצי שעה בחדר עולה גם היא 40 אירו. מקבלים חלוק, מגבת, מפתח ללוקר ולכספת, ויאללה לעבודה. המועדון כולל איזור מרווח עם ספות, בר וטלויזיה עם משחקי כדורגל. בנוסף יש בריכה מקורה קטנה, איזור מסאז'ים עם מסגיסטית מקצועית, קומה שנייה עם קולנוע סקס וחצר עם כיסאות שיזוף.
גם כאן הבנות יפות עד יפות מאוד ורובן בגילאי 20 עד 25. עקב מיקומו המרוחק של המועדון, הוא לא נפוץ בקרב התיירים ורוב האורחים הם מקומיים (גרמנים וטורקים). יתכן והסיבה שמדובר בלקוחות חוזרים היא שתורמת לשירות האיכותי כאן. משיחה עם מקומי הבנתי שכללי ההתנהגות לבנות הם שאסור להם לפתוח בשיחה ואפילו אסור להם ליצור קשר באמצעות מחוות גוף שונות. בקיצור, אם אתה מעוניין במישהי אז גש הלום ותתחיל לדבר איתה. הבנות לבושות בבגדי ים או ביגוד סקסי כלשהו ורובן מכסות את החלק העליון.
ה-40 אירו שמקנים לכם חצי שעה כוללים גם מציצה בלי. צריך לבדוק עם כל בחורה אבל סיכוי טוב שבמחיר הזה תקבלו גם gfe.
אחרי 2 זיונים ו-gfe עם יפיפיות (פעמיים 40 אירו), אוכל, מקלחות, מנוחה ובירה (5 אירו), יצאתי שמח וטוב לב בחזרה לעיר.
דיסבורג:
לגבי דיסבורג נכתב כאן רבות ואין לי הרבה להרחיב. מדובר במספר בניינים בני כ-4 קומות כאשר בין כל 2 או 3 בניינים יש מסדרונות משותפים בחדרי המדרגות והרבה פעמים יוצא שאתה נכנס מכניסה אחת ויוצא מאחרת.
במפות גוגל אפשר פשוט לסמן Vulkanstrasse / Julius-Weber-Strasse / Charlottenstrasse.
בצד השני של Vulkanstrasse נמצא ההאנגר הגדול Erospark 26 . הבנות שם יותר יפות אבל לפעמים זה יכול לבוא על חשבון השירות. ההאנגר נותן מענה גם לכאלה שלא רוצים או לא יכולים לטפס 4 קומות ברגל.
המחיר בכל המקומות הוא 30 אירו וזה בעצם היתרון של דיסבורג: תמחור זול ביחד עם היצע בנות סביר מאפשרים לזיין כמה פעמים בערב אחד (לא חייבים לגמור בכל פעם) או לנסות לשדרג את השירות בתשלום צנוע יחסית.
כשהגעתי הייתה תפוסה חלקית של כחצי עד שני שליש מהבנות. לא יודע למה בדיוק, אולי זאת העונה ואולי ביולי אוגוסט המקום יתמלא. בכל מקרה עדיין יש מספיק היצע בשביל שכל אחד יוכל למצוא משהו לטעמו.
הקדשתי שני ערבים לדיסבורג, כאשר בערב הראשון הגעתי בסביבות 5-6 בערב ונשארתי עד 9 בערך. בערב השני הגעתי בסביבות 8 ונשארתי עד 11. החל משעה 9 בערך המקום מתחיל להתמלא בגברים וההשפעה היא שאם מקודם לכן המצב היה של חצי מהחדרים לא פעילים כי אין שם בנות, אז בשעות הלילה המצב מחמיר עקב ריבוי הלקוחות והתוצאה היא שיש עוד דלתות סגורות. תארו לכם מה ההרגשה לטפס ברגל עד קומה רביעית ולגלות שכל הדלתות סגורות כאשר אתה בעצם לא יודע באיזו מהן יש פעילות והיכן יש חדר ריק.
בכדי להימנע מכך אני מציע להגיע בשעות הערב המוקדמות: מצד אחד כל מי שבמשמרת כבר התחילה לעבוד ומצד שני עדיין לא מלא בגברים. עד כאן דיסבורג.
כפי שאתם רואים לא הייתי במועדוני הכל כלול שנקראים פארטיטרף Partytreff או פאושאל Pauschal וזאת למרות שמועדונים אלו דווקא נפוצים באיזור הזה של גרמניה. עניין של טעם אישי.
מה הלאה: מניח שבעתיד ארצה לדגום את FKK SHARKS ו WORLD בפרנקפורט אך לשם כך אני מחכה בקוצר רוח לדיווח של bodywanted . בעיקר חשוב לי לדעת אם העסק שם עובד על בסיס שירותי או שזו מסחטת כספים כשה-50 אירו הם רק מחיר בסיסי ולכל תוספת צריך לשלם.
וכעת, בתור שירות לציבור, להלן מספר עצות לתייר המין המתחיל בגרמניה:
- אתרי אינטרנט שימושיים: fkk-sauna-clubs, wikisexguide, huren-test-forum
- ניתן להגיע ברכבת כמעט מכל מקום לכל מקום. מומלץ מאוד להתקין את אפליקציית הרכבות של שירות הרכבות הגרמני Deutsche Bahn. מומלץ גם להתכונן ולהריץ חיפוש בגוגל בכדי ללמוד על סוגי הרכבות בגרמניה, זה יכול למנוע טעויות והתברברויות בתחנת הרכבת.
- בתחנות רכבת גדולות יש משרד כרטיסים וכן מרכז שירות שמספק מידע וגם כרטיסים. במרכז השירות ניתן לומר באילו ערים בכוונתכם לבקר והם יתאימו לכם כרטיס נסיעה חופשי יומי. שימו לב שהחופשי יומי לא כולל את הרכבות המהירות ic ו-ice.
- אפליקציית google maps הינה חברכם הטוב ביותר. במסגרת ההכנה לטיול ניתן לסמן בה מקומות מועדפים. לחסכון בתקשורת סלולרית ניתן לסמן איזור ולהוריד מראש מפה שלו כך שתהיה זמינה ב-offline. גם אפליקציית התרגום google translate לא תזיק.
- אין צורך בחבילות תקשורת יקרות- ניתן לקנות סים מקומי משולם מראש בתחנות רכבת או במרכזי קניות. אחת הפעולות הראשונות שאני עושה היא קניית סים מקומי ועדיף לדעתי אצל מפעיל תקשורת מוכר כגון tmobile.
- ישנם פ.ק.ק –ים עם לוקר נפרד לציוד וכספת נפרדת לארנק וישנם מקומות בהם עליכם לאחסן את הארנק ביחד עם הציוד. בכל מקרה, מה שאני עושה הוא להשאיר כסף בסכום מדוייק (נניח 40 או 50 אירו) ליד הארנק, ובצד השני של התא אני משאיר שטר של 5 לטיפ. בצורה זו כאשר באים לשלם לבחורה אז פותחים את הלוקר וישר ניגשים לכסף (עם או בלי טיפ לפי בחירתכם) ללא צורך להוציא ולפתוח את הארנק לידה. זה גם עובד ברובע ששם אני מכין שטרות בכיס מחוץ לארנק. בכלל, אני משתדל להכין סכום מדוייק ולא לבקש עודף.
- אני מסליק בקבוקון קטן עם משקה אלכוהולי כלשהו בכדי לגרגר ולחטא את הפה אחרי פעילות.
- מלון שנמצא בקרבת תחנת הרכבת- נניח 300 מטר משם הוא מספיק קרוב מבחינת הנוחות וגישה לרכבת ומצד שני מספיק רחוק בכדי לא לסבול מרעש הרכבות ומהטיפוסים שמסתובבים בלילה באיזור הרכבת. תחנת רכבת ראשית נקראת Hauptbahnhof או בקיצור hbf.
- בעיקר קלן אבל גם דיסלדורף ידידותיות לרוכבי אופניים. למי שמעוניין כדאי לחפש מלון שגם משאיל או משכיר אופניים.
תודה על הקריאה וכמובן שאשמח לתגובות מכל סוג
קונילמל