מודה לכם על העידוד, ואני מבטיח לכם שלא אכזיב אתכם, ואותי.
בא לי קצת לכתוב אז אתחיל ואומר:
שהפורום הזה מסקרן אותי, אני מכור לקריאה של דיווחים, הרפתקאות, ואי אילו תובנות שאתם מגלים וחולקים בדרך לדירה הבאה.
כן, המקום הזה מאכלס חרמנים, חרמנים כבדים, ומשוררים חרמנים בני חרמנים, אבל בין הדיווחים, אפשר לראות שכולנו פה, אחרי שהאכלנו את השד שבתוכנו, אנחנו מתרפים, רגועים, צוחקים, וכותבים את אשר על ליבנו, אנשים טובים.
ואני לא היחיד פה שכותב את הרהוריו, ולא האחרון, ואני חלילה לא בא להטיף לכם מוסר, ההפך הגמור, אני כותב את זה בשבילי, כי החלטתי שאני חייב להחזיק חודש שלם, ולא רק חודש, אולי יגיע היום שאעזוב, כי בתכלס, הפורום הזה הוא זמני לכולנו, חודש, שנה, 3 שנים, וזה יעבור, נמשיך הלאה.
פעם ניסיתי להבין למה אנשים מעשנים, היום אני לא מנסה, כי משאלות רבות לאורך השנים, אין להם תשובה.
פעם ניסיתי להבין למה אנשים מעשנים, היום אני לא מנסה, כי משאלות רבות לאורך השנים, אין להם תשובה.
אותו דבר אנחנו, למה אנחנו מכורים לזונות? אין תשובה חד משמעית, אבל הידיעה המשותפת ביננו לבין המעשנים:
זה לא בריא, ועולה הרבה כסף!
זה לא בריא, ועולה הרבה כסף!
מה שגורם לי לחשוב, מכור למין שגם מעשן? ואוו, צריך להיות טייקון.

אז הנה אני 5 ימים לאחר הדיווח האחרון, נשארו לי עוד 25, למען ביטחוני, הדפדפן שלי לא מציג תמונות, ואם אני נכנס לדיווח, אני מרפרף במהירות, ולא נכנס לפרופיל של הבחורה, ועכשיו כשאני כותב את זה, אשתדל להימנע גם מזה.
אני מאוד מקווה שאינני מטריד אתכם עם הדיבור הזה, כי אינני טוב מכם, אינני מנסה לשנות את דעתכם, אם כי, אני מקווה שהיום או מחר ובעתיד, אם מישהו יתחיל לפתח רגשות מעורבים, ובילבולים, וימצא את הדיון הזה, אני מקווה שזה יעזור לו להתקדם הלאה, ולמתן את ההתמכרות.
אז חברים, אחים, אני מאחל לכם מעומק הלבהמון הצלחה בחייכם, שתמיד תיהיו רגועים, ואל תתעצבנו משטויות, כי החיים יפים ומלאים באנשים טובים, תמיד תעזרו למי שצריך, כי לקח לי להבין, שבחיים, משחקי אגו והעלבות הינם דברים שפלים, שרק מתדרדרים את האדם לשפל ובאלגן מיותר.
תיהיו טובים, תהנו מהחיים, תכבדו את כולם, וזהו, הכל יבוא לבד.
שוב, אינני מטיף, כי אינני בעמדה כזאת, פשוט מנסה להפיץ קצת טוב.
שוב, אינני מטיף, כי אינני בעמדה כזאת, פשוט מנסה להפיץ קצת טוב.