כ לא הגיע הזמן להפסיק להיות, מי שאני לא? - דף 2 - סקס אדיר

לא הגיע הזמן להפסיק להיות, מי שאני לא?

12
שבוע טוב חברים יקרים.

מודה לכם על העידוד, ואני מבטיח לכם שלא אכזיב אתכם, ואותי.

בא לי קצת לכתוב אז אתחיל ואומר:
שהפורום הזה מסקרן אותי, אני מכור לקריאה של דיווחים, הרפתקאות, ואי אילו תובנות שאתם מגלים וחולקים בדרך לדירה הבאה.
כן, המקום הזה מאכלס חרמנים, חרמנים כבדים, ומשוררים חרמנים בני חרמנים, אבל בין הדיווחים, אפשר לראות שכולנו פה, אחרי שהאכלנו את השד שבתוכנו, אנחנו מתרפים, רגועים, צוחקים, וכותבים את אשר על ליבנו, אנשים טובים.

ואני לא היחיד פה שכותב את הרהוריו, ולא האחרון, ואני חלילה לא בא להטיף לכם מוסר, ההפך הגמור, אני כותב את זה בשבילי, כי החלטתי שאני חייב להחזיק חודש שלם, ולא רק חודש, אולי יגיע היום שאעזוב, כי בתכלס, הפורום הזה הוא זמני לכולנו, חודש, שנה, 3 שנים, וזה יעבור, נמשיך הלאה.

פעם ניסיתי להבין למה אנשים מעשנים, היום אני לא מנסה, כי משאלות רבות לאורך השנים, אין להם תשובה.
אותו דבר אנחנו, למה אנחנו מכורים לזונות? אין תשובה חד משמעית, אבל הידיעה המשותפת ביננו לבין המעשנים:
זה לא בריא, ועולה הרבה כסף!
מה שגורם לי לחשוב, מכור למין שגם מעשן? ואוו, צריך להיות טייקון.קריצה

אז הנה אני 5 ימים לאחר הדיווח האחרון, נשארו לי עוד 25, למען ביטחוני, הדפדפן שלי לא מציג תמונות, ואם אני נכנס לדיווח, אני מרפרף במהירות, ולא נכנס לפרופיל של הבחורה, ועכשיו כשאני כותב את זה, אשתדל להימנע גם מזה.

אני מאוד מקווה שאינני מטריד אתכם עם הדיבור הזה, כי אינני טוב מכם, אינני מנסה לשנות את דעתכם, אם כי, אני מקווה שהיום או מחר ובעתיד, אם מישהו יתחיל לפתח רגשות מעורבים, ובילבולים, וימצא את הדיון הזה, אני מקווה שזה יעזור לו להתקדם הלאה, ולמתן את ההתמכרות.

אז חברים, אחים, אני מאחל לכם מעומק הלבהמון הצלחה בחייכם, שתמיד תיהיו רגועים, ואל תתעצבנו משטויות, כי החיים יפים ומלאים באנשים טובים, תמיד תעזרו למי שצריך, כי לקח לי להבין, שבחיים, משחקי אגו והעלבות הינם דברים שפלים, שרק מתדרדרים את האדם לשפל ובאלגן מיותר.
תיהיו טובים, תהנו מהחיים, תכבדו את כולם, וזהו, הכל יבוא לבד.

שוב, אינני מטיף, כי אינני בעמדה כזאת, פשוט
מנסה להפיץ קצת טוב.
הבטחה לעצמי: להיות חזק יותר, לא לדאוג, ולהיות סבבה.

13
גוסט היקר
אתה לא מטריד בכלל, גורם לכולם לקרוא ולחוות איתך משהו שכולם עוברים באיזה שלב של ההתמכרות הזאת, או כל התמכרות אחרת
אני הפסקתי לעשן אחרי שנים רבות, הצלחתי להיגמל אחרי עשרות ניסיונות, אבל מהבחורות לא הצלחתי להיגמל, גם לא מהפורום והשיטוט בו
מה שכן הצלחתי זה להמעיט בביקורים, מונע מעצמי ללכת למקומות שאצא מהם... כמו שכתבת נגעל מעצמי, מאוכזב מעצמי או כל רגש אחר שלא בא לי על עצמי באותו הרגע
אני הולך פעם בשבוע, משתדל פעם בשבוע ולפעמים נופל גם בזה
אני מקווה שתצליח להחזיק את עצמך
בהצלחה ושבוע טוב
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

14
קודם כל בהצלחה.

אני, אולי בשונה מרוב הגולשים כאן- לא חושב שאי אפשר לצאת מההתמכרות הזאת.
רובם יוצאים מזה בסוף, כל אחד מסיבותיו- קשר רומנטי, נגמר הכסף, נמאס, ויש עוד סיבות.
אני לא אומר שזה קל.

[QUOTE=Gh0st]
הפורום הזה מסקרן אותי, אני מכור לקריאה של דיווחים, הרפתקאות, ואי אילו תובנות שאתם מגלים וחולקים בדרך לדירה הבאה.
[/QUOTE]

אני יכול להזדהות איתך בקטע הזה. הקריאה בפורום לא פחות ממכרת.

ודבר אחרון - אל תשווה בין ללכת לזונות לבין לאונן! אלא דברים שונים לחלוטין! גם אחרי שנים עם בת זוג אתה תמצא את עצמך מאונן, וזה בסדר. ללכת לזונה זה משהו אחר לגמרי.

17
אין מה להשוות בין עישון לזיון אישית אני מעדיף זיון זה הרבה יותר בריא
ושוב צריך לנסות לשלוט בכמות הזיונים =הרבה כסף ובריא
עישון=הרבה כסף מאד ומזיק ברמות
וכמו כל מכור למנוש אני תומך בך ובניסיון להיגמל מקווה בשבילך שתצליח
אצלי אני רק מוריד את הכמויות אך ממשיך לזיין ונהנה או מתאכזב אך זה חלק מהסיכון וההרפתקנות
עלה והצלח שבוע טוב ומבורך לכולם

19
-עידכון שלישי-

שבוע עבר, והבנתי מה ששכחתי מזמן, כמה פעמים, שכל עוד אני לא מגרה את עצמי, הכל טוב, אני יחסית רגוע.
אם כי בדרך לעבודה, או לכל מקום אחר ברכב, אפשר לראות מראות נשיים נהדרים שמפעילים את החלק ההוא במוח, שאני מנסה לאלף.

היתרונות!

היום אני מרגיש חזק יותר מלפני שבוע, וגם מלפני 3 ימים, מנטלית וגם פיזית.
רגוע יותר, מסוגל להתרכז יותר, הדיבור שלי רהוט וזורם יותר.
אני פחות מופנם, ושמתי לב שנשים מביטות עלי במעין סקרנות, וזה קצת מחמיא לי.
יש בי יותר אנרגיה לעשות דברים פיזית, ויותר חזק מנטלית, דהיינו לא ליפול אל חיק העצלנות, הנוחה והמנוונת.
למשל היום בערב, כשחזרתי עם חבר, מארוחה דשנה, ומזיע מהחום, היו 2 חלקי פרגולה זרוקים בחצר, שאימא שלי אמרה "אולי נעשה מהם גדר זמנית ביננו לשכנים."
וכל מה שאני רוצה זה, לרבוץ במזגן.
אין לי מושג למה, אבל התעורר בי הרצון לעשות את זה.
ישר חשבתי, ופשוט הכל התחבר לי בראש, וקמתי מהמזגן, אל החום המעיק, בחצי חושך, לקחתי פטיש כבד, 5 מוטות פרופיל 25 מ''מ,
והתחלתי לתקוע אותם באדמה, בפאקינג עשר וחצי בלילה נעצתי 5 ברזלים של 1.5 מטר, סמוך לחומה בגובה 80 ס''מ.
הרמתי את הרשתות פרגולה, כל אחד באורך 3 מטר, אזיקונים, הרבה אזיקונים, ויצא פיצוץ.
ועוד יותר מגניב, שבסוף העבודה, זה ניראה כאילו יצרו את הרשתות הללו במיוחד לקטע הזה.(והם מפרגולה במקום אחר, שפירקנו.)

וברגיל, אני עצלן ודחיין!

מה עוד.
שמתי לב, שבשונה מבימים רגילים, אני לא סובל בולשיט, בכלל, ואני מזהה אותו במאיית השניה, ומסמן לו עצור, ואין כניסה.

אני ליצני פחות, יותר רציני, ושמתי לב שאנשים שמכירים אותי בעבודה, ואפילו זרים מכבדים אותי יותר מהרגיל.

המצב הזה, משפיע על המנטליות שלי, אני נוטה פחות לצחקק, ואני משדר משהו יותר רציני מבעבר, קצת חמור סבר.
כשאני מביט על עצמי במראה, אני ניראה יותר טוב, ורזה יותר בפנים ובגוף.
לא מתעייף פיזית כתמול שלשום, יש לכל הענין הזה של אגירת אנרגיית הזרע, המון השלכות.

והכי חשוב מבחינתי, שאני פחות מתעצבן מדברים, בכביש בעיקר ובחיים עצמם, ואני מזל עקרב, חרמנים נצחיים, ומתכעסים להפליא, בשניה.
זה רווח עצום.

אז הנה אני כאן, אחרי שבוע, שהמוח שלי, הודף כל מחשבה מינית.
קורה לי משהו, אני מרגיש בוגר יותר, הרבה יותר ביטחון עצמי, מפלרטט, ומריץ דאחקות עדינות, עם כל אחד ואחת,
והבדיחות שלי דווקא פוגעות.

אני מרגיש אדם אחר, טוב יותר, וזה מוזר לי, אבל לא חדש לי.(כמה פעמים החזקתי שבועיים, ונפלתי והתחלתי מחדש, שוב ושוב ושוב.)
תמיד, כשנמנעתי מפליטת זרע, תמיד אחרי שבוע מינימום, לאט לאט, אני מקבל תבנית מחשבה אחרת, ואני גם מרגיש שונה.

האם מישהו מכם נתקל בתופעות הללו, לאחר התנזרות ממושכת?

אז מה נשאר לנו? רק עוד 3 שבועות.

בשורות טובות, חברים יקרים.

20
עידכון רביעי.

אני מתחיל לפחד, אני מפחד ליפול שוב, אל הלא כלום.

אני רועד כשאני קורא פה דיווחים, מרגיש צורך עז לנסוע לבת ים, ולהתפרק שם.

הלב שלי דופק כשאני מביט בתמונות, אני מרגיש צורך עז להיות שם, ופחד שאהיה שם, כי אני יודע שאני אצטער.
כי אבגוד בי, בעצמי, בכם, ומשום מה אני מרגיש שגם באבא שלי, שהיום הבנתי כמה אני אוהב ומעריץ, ואני תמיד משתדל לא לנשק אותו כשאני חוזר מבת ים, אני מתקלח וממתין 3 ימים בערך, כי אני מרגיש שאני עלול לטמא אותו עם ה...ובכן, אתם יודעים.

נושם עמוק

בזמן האחרון אני נהנה מבלימת החרמנות ומניעת השפיכות, אני מקבל בתמורה למלחמה בתשוקה, יותר כוח מנטלי ופיזי, צריך פחות לישון, יותר עירני מבעבר, כאבי גב שהיו לי בגב התחתון, נעלמו לבלי שוב, אני פשוט מרגיש יותר טוב.
ונרשמתי לקורס משולב של CCNA MCSE, שאורכו הוא 400 שעות, ובהכנה שאני עושה, הקורס של סיסקו לא ניראה כזה קשה, די הולך לי בהבנה ותפיסהנ.

המוח שלי מפחיד ומדהים אותי, אני חרמן ומביט לכל מחשוף ברדיוס של קילומטר, אני מתחיל לפעמים לנשוך לעצמי את השפה, כשאני רואה נקבה עם חזה עסיסי ועומד, ומסנן איזה משהו שמתחיל "באלוהים ובאייך שהייתי נוגס ו...", ואז אני מתפלל שאיש לא היה קרוב מספיק לשמוע עד כמה אני מפחיד ולא אני.
בתכלס, ציצים גדולים ועומדים זה גירוי חזק מאוד, אבל ברגע שאתה במיטה, אתה מתלהב מהם, לש אותם ונוגס בהם ולש ונוגס(בעדינות כן) מקסימום 5 דקות, ושוכח מהם.

ומדהים אותי, שאני מוצא פתרונות מהירים, חושב מחוץ לקופסה, המוח לא כבד ומעונן כמו פעם.
הוא נקי יותר, ומהיר יותר.

אבל אל דאגה,
אני לא אאכזב, אני מבסוט מידי מכדי להפיל את עצמי, ולוותר על היתרונות, אבל לא לעולם חוסן....

בברכה.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”