כ דניפורופסק אוקראינה - דף 2 - סקס אדיר

דניפורופסק אוקראינה

13
[QUOTE=oran]חזרתי מדניפרו גם לפניי שבוע. חרשנו על האפליקציות ולא הייתה שום זרימה. ביקרנו במכונים והבנות שם נראו פצועות. לא הצלחתי למצוא משהו ברמה. במועודונים אכן יש פצצות מהלכות. אבל הזרימה בעיר דיי חלשה זאת עיר דיי מפותחת( לדעתי יותר מקייב אפילו) והמעמד הכלכלי שלהן שם הרבה יותר טוב.
אני עכשיו בקייב. אין ספק שהמחירים עלו דרסטית לעומת שנה שעברה ( תקופת המלחמה). הבנות הפצצות מדברות על מחירי 200 דולר. הרבה ישראלים חרמנים מגיעים לפה כבר והן מבינות את הביקוש. לדעתי קייב הרוסה ותוך שנה שנתיים הסיפור פה אבוד
[/QUOTE]

ORAN היקר מסכים איתך לחלוטין.זה מה שאני טוען כבר תקופה ארוכה
לדעתי כבר עכשיו הסיפור אבוד
חבל על הזמן ועל הכסף

דניפורופסק אוקראינה

14
חברים מה חשבתם שנגיע לאוקראינה וכול הבנות
יפלו לרגלינו ...אז זהו שזה לא ככה
כולם בסוף מחפשים בחורות שגם נוכל להנות איתם
קרי לצאת ביחד לשתות לאכול ובסוף להגיע לחדר
בדרך שתחבק אותנו ואנחנו אותה
והכול יהיה יפה ורטוב אממה ..
בשביל שזה יקרה צריך לצאת למקומות הנכונים ולא לאיפה
שכול התיירים מחפשים זונות
ויותר מזה צריך גם מזל לתפוס משהי שנדלקה עליך
והיא במוד של להזדיין הלילה ...
מנסיוני זה קורה אך לא כול פעם אני ההיתי מספר פעמים
באוקראינה והיו לי חוויות מדהימות אבל לא כול הזמן
רוב הפעמים חזרתי בלי כלום וגם זה בסדר
צריך לדעת להנות גם מדברים אחרים
אי אפשר לתלות הכול בעיניין זה
וחוץ מכול זה צריך גם קצת שפה והכנה
ולא להיות מדומיינים ולחשוב שהאוקראינית הם טפשות
ודרך אגב להשיג בחורות עובדות במחירים טובים
תמיד יהיה אפשר במקום שהמשכורת היא בסביבות 400 דולר
רק שוב צריך לדעת אך ....

דניפורופסק אוקראינה

15
קופיקו אחי
אני חולק עליך מכל וכל .אפשר למצוא מציאות טובות באוקראינה

אתה גם כתבת כך בפוסטים הראשונים שלך בהרחבה .
אבל לבוא למקום בלי מידע מוקדם רק להסתובב עם נהגי מוניות זה באמת נפילה .
בשביל תקתוקיות ללא הכנה ברור שעדיף גרמניה או הולנד.
אבל למשהו מעבר לסתם זיון של חצי שעה .. אוקראינה לוקחת בגדול

דניפורופסק אוקראינה

16
לפני חמש שש שנים הגעתי פעם ראשונה לקייב, שעוד ישראלים חשבו שיש שם רק קברי צדיקים. המדינה אז הייתה במסלול צמיחה ובדרך למהפך, היא הייתה הרבה יותר יקרה ועשירה מהיום. גם אז שמעתי שאוקראינה נהרסת כי כל התורכים והחברים מאיטליה ורוסיה מגיעים ומשקיעים כסף רב בבנות. עברו מאז כמה שנים וקייב נשארה אותו דבר ותישאר אותו דבר גם עוד עשרים שנה.
אוקראינה היא מדינה קקה, התוצר הלאומי הגולמי שם הוא שליש מישראל שהיא מדינה בינונית מינוס במושגים עולמיים. הכל שם מושחת, אין ממש ביטחון אישי ועוד הרבה כולירות. אם תקראו קצת אינפורמציה, תראו שכמעט כל התושבים מתים לברוח משם. מדינה שהתל"ג הוא לא 9,000 דולר, והפערים בשמיים היא מדינה שנשים שם מרוויחת פחות מ-20 אלף בשנה בממוצע.
עכשיו קיץ ומלא אירופאים עשירים ותפרנים מגיעים לקייב לפרוק זרע ולעשות אבו עלי על הבנות. זה תקופת השיא והמחירים בהתאם. למרות זאת, כבר כמה שנים המחירים אותו דבר. בניגוד לכמה מדווחים חסרי אחריות ובלבלני מוח, אני יכול להגיד חד משמעית שאוקראינה היא לא תאילנד ולא הפיליפינים. מרבית הנשים כאן משכילות, אין כאן ממש רעב והם לא ימכרו את עצמם בזול כמו שפותח השרשור כתב. נכון שהם הרבה יותר זורמות מהישראליות, אבל הם לא ייפלו לרגליו של כל מערבי כי הוא קנה להם כוסית וויסקי. אם אתה לא חתיך וכריזמטי, ההצלחה שלך לא תהיה גדולה במיוחד. יותר קל מפה, אבל ממש לא פשוט.
מי שרוצה להתפקח מאשליות אני יכול להגיד שהמחירים באוקראינה כמעט זהים לארץ. 150 דולר לשעתיים שעה וחצי, זו בחורה רגילה נאה רמה גבוהה של התאגידים בארץ. לרוב תקבלו שירות טוב, הבנות שם ברגע שנסגרה עסקה לרוב לא יאכזבו. אם מישהו רוצה להינות הוא יצטרך לפתוח את הכיס, כוסית מסובבת עיניים באוקראינה תיקח לפחות 200 דולר לא פחות. ב-1000 שקלים שזו בחורה ממוצעת באתרי תמיכה בארץ, תביא לכם כוסית צעירה לא מהעולם הזה לשעתיים שלוש.
מה שאני רוצה להסביר, מי שיאמין יאמין מי שלא לא. אין מין קל וזול באוקראינה, אולי יש מומחי פיק אפ, חכמולוגים וכן הלאה, אבל לישראלי הממוצע זה לא יהיה כל כך זול. עדיין המבחר והשירות טובים בהרבה מאשר בארץ, אבל אני חושב שבסוף כל מחפשי המציאות יעלמו הדברים יחזרו לשפיות.

דניפורופסק אוקראינה

20
שמחה, הייתי בערים לא מתויירות (ז'יטומיר, פולטבה, ניקולאייב) ואני יכול להעיד שמה ש- gamba light אומר נכון גם לגבי ערים קטנות. הסתובבתי בערים אלו באיזורים מרכזיים, אחוז התיירים נושק לאפס (בחלק פשוט 0% תיירים). ניסיתי להשיג בנות, גם דרך ממבה וגם במועדונים, עם הצלחה מועטה בלבד. לגבי המראה שלי אני שחום, נראה בסדר גמור. אף אחת לא ניגשה אלי סתם כך, לא במועדונים לא ברחוב ולא בממבה, וגם שניגשתי לבנות אף אחת לא התרגשה מכך שאני "מיוחד". בשורה התחתונה לאוקראיניות יש כבוד עצמי (או תקרא לזה איך שאתה רוצה) מטורף. היפות שבהן יודעות טוב מאוד שהן יפות ויסכימו ללכת איתך רק במחיר של משכורת חודשית באוקראינה ($200) לכל הפחות !!!

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”